Knoch you down- Keri Hilson Feat. Ne-yo & Kanye West



Det går inte att inte tycka om den här låten :)


Nu blir det krypa ner under täcket och se på film:)

Men nu ni

Läste precis på aftonbladet att nu är vintern påväg! Jag tror vi hårda norrlänningar är vana vid snön nu efter att det fallit vitt nu ett bra tag.. Men anledningen till mitt inlägg är att jag gissar på att rubriken på våra kära tidningar kommer vara: SNÖ KAOS! Har suttit och väntat och det är nog dags för stockholmarna att i år igen få lära sig att det blir vinter varje år Sverige.
Ska vi se om jag har rätt? Nån gång inom denna vecka :)


Bloglovin

Jag visade mina fina favorit lista på alla bloggar och jag tror det var Nina som blev förvånad: Varför lägger du inte upp dom på bloglovin? Ja varför har jag inte gjort det? Men nu ni, nu har jag kämpat som satan och tagit bort alla på favoriter och slängt in dem på bloglovin och det tog sin lilla tid kan jag lova ;) Men jag tror det här kommer bli lättare och lite roligare.. Vi ser väl ;)

Nu ska jag ta bort bilder samtidigt som jag lägger in låter i min Spotify grejjs? Emo, varför var du tvungen att lägga in spotify? Nu blir jag stressad varje gång jag ska lyssna på musik och inte kommer på vilken jag ska skriva in.. Vilka problem jag har hahaha nej men tack evan ;)


Haha vilken smörkommentar jag fick av dig Helena ;) Men jag gillar sånt! ;) Du glänser också! hah Så nu får du pallra dig till Gällivare så ska vi glänsa tillsammans =)


åh nej

Mamma berättade nyss för mig att vi ska äta fiskpinnar. Katastrof, har aldrig varit med om att vår familj ätit fiskpinnar, nånsin! Jag får ta den minsta biten. Säga tack för maten, och sticka illa kvickt innan mamma säger nått. Sen måste jag tyvärr bryta mitt snusuppehåll som jakke tagit tid åt mig.. Det här var inte bra..
Nej jag är inte bortskämd, jag äter allt möjligt som blodpudding till sniglar (ja dom var faktiskt goda) Men fiskpinnar går inte..


Att ha, ja tack


Jag är aldrig på shopping humör, men nu när jag är pank så vill jag ha allt! Nej skoja =) Men har spanat in en snygg paljettväst på Jive, får se bara hur mkt den kostar, har inte vågat kolla än. Men ifall den kostar under 400 kr så kaaaanske jag köper den. fast jag borde inte? eller? hur som helst så har jag inga pengar nu, så isåfall så köper jag den på mellandagsrean.. Fast då är den säkert slut. Och det kanske är lika bra? Vad är de för fel på mig, paljetter är inte ens snyggt!!! Ändå är jag helt kär i västen på jive och min paljett "tröja" jag köpte på gina, sen finns det ännu en paljett kavaj på bikbok.. Nej det börjar gå överstyr nu.. snart kommer jag glänsa hela jag...
Jag ska hålla mig borta från affärer så mkt jag kan, och då ingår även pressbyrån



Svammel inlägg

Blev inget jobb idag, det var visst så lugnt :O Nåja,, jag ska snart gå ut med hunden, har dragit ut på det jätte länge nu men det känns så jobbigt när det snöar och är - 17 grader ute.. Jag vill helst gömma mig under täcket och mysa, men men..

Ut med Molly, diska och städa upp, kamma Molly, plocka upp i rummet.. Osv. kommer nog säkert på mer att göra som jag inte vill. Men allt för att få en glad mamma som kommer hem från jobbet.  :)


Måndag

Alltid lika dystert att skriva måndag igen.. Jag var skapligt trött igår och somnade på lillebror före filmen var slut, alltså kring 8 tiden :P mamma fick skrika på mig för att kliva upp och släpa mig till sängen. Jag tror jag somnade eh direkt.

Som vanligt plinga väckarklockan 07.00 och det var bara att kliva upp och väcka en trött Axel. Direkt efter jag skjutsat Axel till skolan så stack jag på gymmet. Det var riktigt skönt, 1 timme ungefär =)
Nu har jag precis duschat.. Ska äta lite mat och sen mot arbetsförmedlingen och lämna nå papper och sen mot jobbet. Måste bara kolla busstider, finns ingen anledning att ta bilen när det är så kallt.

På tal om kallt. Mitt element verkar inte funka:O För det är iskallt i mitt rum.. Kan lika gärna sova ute känns det som.. suckar i massor..


Ensam hemma

Har precis käkat middag och nu ska vi snart bänka oss framför tv:n Det är ju Ensam hemma ikv, den absolut bästa filmen nånsin=) Vi drar nog fram glöggen och mammas goda pepparkakor som hon gjort ;)

puss och hej från en gla tjej ;)

Söndag

Redan söndag, det är som att timmarna bara rullar fram och man hinner inte ens märka för att det gått så fort!
Gårdagen var riktigt trevlig och ändå rätt så lugn. vid 6 tiden ställde sig hemmafrun Matilda framför spisen och lagade gourmemiddag : Korv & makaroner alá Matilda ;)
Sen bäddade vi ner oss i sängen och slog på komediernas komedi: Morgan Pålsson en Världsreporter, medan vi smuttade på amadeus och pepparn ;)
Vid kanske halv 11 tog vi taxi till öltältet där det var fullt ös men vi var lite små vilsna för vi kände knappt nån men några lyckades man väl hitta, som Dolla man inte träffat på år och dar, söta Emmy som har blivit myndig för nå veckor sen, gamla klasskompisar osv:) Nå vid 1 var det bara hem och sova, lyckades såklart med fet vurpan när jag nästan var hemma. Det gjorde skit ont och fina blåmärken fick man hahaha

Idag har vi bara legat i sängen och kollat film och tagit de lugnt. :)
Men nu är jag själv och börjar få myror i rumpan, de inte kul att vara själv :(








Lördag

bara allmänt sur, varför ska man alltid bli dumförklarad varje dag? Nåja jag har lärt mig trixen i att ignorera...
Bilen är nu borta så jag sitter fast här hemma. Känns skönt! Har vart kul att Emo vart här på besök ;P Även fast jag var riktigt sur på henne igår! haha

Nu ska jag iaf städa lite på  alkorummet och kolla på Prinsen och jag :)


boom boom pow;P

fyfan

Vilken kväll.. och fan vad sur varit!! har mest snurrat runt helt själv och försökt hitta nån jag känner men det gick inte så bra.. Sen in på Olles med underställ, kängor och tjocksockar, jo jag var absolut snyggast på hela kvällen hhaha Evo fick nog en utskällning av mig ;) men jag är otroligt glad över att hon hittade hem till mig och nu ligger hon och sussar.

Jag har typ vart vaken sen 9, som vanligt. har skit trist och hjärnan snurrar.. Tycker att det ska bli kväll nuuuuuuuuu! ;)


Jo glömde såklart kameran

tonight

mys kväll hos mig med Emo och Nina =) Vi dricker lite vin och tyvärr har nog halva råkat slinka ner plus lite finskt ;)

Vi funderar på vart vi ska ta vägen nu så det är lite små segt. Alla är typ vid torget men det var visst inget drag i öltältet än och det känns dyrt att gå dit redan, för mkt öl/pengar som kommer gå åt.
Men det är trevligt här och jag har dragit på mig understället så jag är redo ;)

haha ha en bra kväll alla!


freeedag

Okej jag är inte ett dugg taggat. help me! Nå de kommer väl.. Idag var jag ruskigt snabb. Nog för att annars skulle jag gå till bussen exakt nu men idag får jag ta bilen och det hurrar vi för!
Evo ligger och sover, kan ni tänka er att hon somnade före mig :O hon höll på att garva ihjäl sig när hon såg att klockan var 10 när vi gick och la oss :P Jag tror inte hon gått och lagt sig så tidigt sen hon var ett litet barn ;)

Men men dom här 6 timmarna kommer gå fort. hoppningsvis kvällen också ;P Känner bara ångest över pengarna....



Jasså nu duger vi?

Emo på skedbesök

Torsdag, nu är det 6 timmars arbete kvar innan helg!
Nå dagen har inte varit så innehålls rik...

Jag och Axel hade iaf en rolig bil tur till och från Dollarstore haha
Jag började nynna på : heela skolan står i lågor tjalala
Så jag och Axel började sjunga på den och hitta på egna verser.
Ett litet smakprov ;)

Heela skolan står i lågor tjalalala la la la
Fröken ropar hämta vatten, barnen hämtar bara mer bensin.
Nu är skolan helt fösvunnen, nu så går vi hem och dricker vin
Efter vinet blir det party tjalalalala la la la


Fortsättning följer haha

När vi hämtade evo så fick hon även en show av oss ;)
Men det roligaste var när Axel skulle bjuda på Godis

Axel: Gillar du salta eller söta?
jag: Jag eller?
Axel: nää Emo

HAHAHAAHAHAHA

Torsdag

Ja nu är det praktiskt taget helg, jobba 8 timmar idag sen 6 timmar imorrn. Ja vi kan säga att det redan är helg :O
Klev upp halv 7 imorse för jag tänkte duscha, och laga mat, så nu fräser stekpannan på. Det blir omelett med tomat. bara ja... Så det får bli min frukost och lunch =)

Nä 2 timmar kvar tills jag börjar jobba, låter som mkt? det är det inte när man har Axel på morgonen och bussen går halv 9, så tro inte jag sitter och sminkar mig hela morgonen. Det är mest massa fläng hit och dit med bilen och sen springa till bussen.


ha en bra torsdag :)

En sak till

Måste lägga upp söt bilder jag tog på Molly. Vi klippte hennes klor och håret mellan trampdynorna. Det var så synd om henne men vilken tur att räddaren i nöden var där! Alltså jag ;P Satt och strök henne på magen medan jag sipprade på min glögg.. jag tror hon gillar mig ännu mer nu. Alltså efter det mentala stödet och vår roliga promenad vi hade ikv, hon garvade nog innombords när jag föll pladask i snöhögen efter att ha trampat fel haha

men nu ligger hon och myser på min matta. Vilket betyder att jag får första tjing på täcket.
Om molly ligger i sängen på hela täcket så får hon ligga där, vill ju inte såra hennes känslor hahahahaha
bild bevis. Hon tog till och med filten.. Vilken bitch!


Ja, jag hade gått och lagt mig :)






Nu ska jag sova! Jag skit i ögonbryna. jag orkar fan inte....


Snark


Nu ska jag noppa mina ögonbryn för snart börjar jag se ut som sesam.
Har dragit ut på det hur länge som helst nu.. Kanske skulle starta en trend 
om att skita i att plocka ögonbryna. Förresten, undra om dom där
feministerna som inte rakar sina benen osv. plockar dom? Hade vart intressant om dom faktiskt gjorde det..


Nåja tiden tickar.....


Onsdag

Bevisade min trötthet igår och small av med alla kläderna på, efter 20.00.. Det var riktigt skönt att få sova ut.
Min kropp kändes 60 år gammal när jag klev upp. Men jag kämpade mot träningsvärken och drog på gymmet efter jobbet.. Såklart grymt skönt träning förutom fria situpsen jag skulle göra på bänken. Det gick helt enkelt inte, var för trött.. nå en timme bröst och armar plus kondition. here I come ;D

Axel tyckte förresten att jag var Fashion med mina träningskläder hahaha
antar att det var en komplimang?



Tomtemarknad

Tänk snart första advent! Då sitter tomten där och tar emot önskelistor, kommer ni ihåg när man var liten och alltid gav den till tomten som satt där i lilla stugan i kåkstan? Ja, jag tänkte att kanske man ta upp gamla traditioner,  att jag kommer där 20 år gammal och sätter mig i tomtens famn och ger min orealistiska önskelista! Det hade vart nått!

Ungefär så här skulle den se ut.

*En 40 tums plasma tv. (det går bra om den är större)

*En resa till Thailand i 4 veckor, betalt hotell precis vid stranden med pool. Frukost, lunch och middag ingår, oavsett var man äter. Utflykterna även betalda.


*En egen fräsch lägenhet med betalt hyra på över 1 år. Gärna 300 000 kr till inredning.



*En ny bil, vi kan dra på rejält bara för att göra tomten bestört och säga en lamborghini. why not?



Vi börjar så.. ;)

död

Ingen kan säga att jag har vart lat idag.
Somnade runt 3 tiden inatt och upp kl. 08.00.. käkade frukost och tog Axel till skolan. Direkt när jag kom hem så skottade jag parkeringen i kanske 15 minuter, hem för att byta om till träningskläder och mot fysion för ett träningspass på 1 timme och lite mer. Hem igen, byter kläder och går ut för att fortsätta skotta i kanske 45 minuter. Går hem och hämtar Molly för sin lunchpromenad. Axel ringer. Han har glömt plånboken. Får söka plånboken och sen mot Axels skola.

Strax efter 12 kommer jag hem, får ta av mig jackan och kura ner i mjukisbyxorna och äta mat framför Oprah.
Jag är helt död just nu, mina ben bara värker, tänk er känslan imorrn då? Jag kommer inte ens kunnat stå upp.

Nu har jag det jobbigaste kvar. Duschen. Funderar fan på att bada ist och skrubba mig ren och bara tänka..
Men just nu klarar jag inte av att kliva upp från stolen.

Kan iaf säga att satan vad snygga armar man kommer få av den där skottningen. Har nämligen ingen sån där smart spade som man drar snön mot snö högen.. Nej nej utan jag har lyft varje gång och gått 6 meter till snö högen..

Godnatt

Nu har jag stillat mitt dåliga samvete och lagt in helt onödiga bilder i bloggen. Nu ska jag sova eller nä jag ska slå på en film. Mamma har köpt nå filmer så jag tänkte kika om det är nå sevärt. Men har en känsla av att jag kommer bli besviken när man tänker på hennes kassa filmsmak.

Förresten så har traktorn vart här nu och skottat bort halva min snöhög. Jag får nästan dåligt samvete över mitt tidigare inlägg :( Förlåt traktorgubbe.. hahahaha

julpyntare Matilda

Nu har jag slängt upp mitt julpynt i rummet! Skönt, alltså det är verkligen sååååå jobbigt sånt där och sen stannar det kvar i rummet till sommaren. Okej nu har jag bara en julstjärna och en snögubbe men ändå. hahaha


hahahaha min snögubbe, den är så ful att den blir såå söt! :D Köpte den på Island i en jätte gullig julaffär och var bara tvungen att köpa den! Problem? ;P Den här snögubben ska då alltid plockas fram varje jul oavsett vad :D

nysnö

Det är helt otroligt vad det snöar och det slutar tamefan aldrig. Jag har vart jätte snäll och gått ut med Molly 3 gånger idag det är grymt jobbigt att plumsa där i snön. Ni vet känslan när man är ute med skotern och pimplar när mamma ropar på en att komma med masken. Den där sträckan på 3 meter känns som en evighet och när man satt sig på skotern igen så känns det som om man gått i flera timmar.
Ja detta har jag gjort nu 30 minuter varje gång.

Men idag har jag faktiskt släppt Molly ut i det fria och snacka om lycklig hon blev! Hon smittade ner sig på mig och jag blev lika lycklig, hoppade och skuttade ner för backen och sen ner i en snöhög (alltså jag) och rullade pudersnöbollar som jag kastade på en nöjd Molly som försökte bita i kopplet :) haha vem har sagt att man måste vara vuxen bara för att man är 20 år ;)



Mina snygga vita skor

Molly har hittat nått intressant säkert en död människa som på film. Men jag kollade aldrig.

Molly med snönosen, kan gissa att hela lägenhet är blöt nu ;D

Jag spanade julgranar, vad tyckt? om vi får göra hål i golvet så delar vi med grannarna

Eller kanske en liten som knappt har nå kvistar, alltså mindre kulor att hänga upp.
Man ska tänka positivt!




thesnöhögleftbeside

Traktorn har lyst med sina oranga lampor här på rallarrosen och jag har suckat nöjt. Äntligen! Har då och då sprungit till fönstret för att få se när dom skottar bort min lill snö hög jag så snällt har skottat ut åt dem. Och nu när jag går ut med Molly så ser jag att dom har lämnat kvar den! Varför? Jag såg ju framför mig hur dom skulle prisa lägenhet 7G och säga: Det är riktiga människor som gör vårt jobb lättare! Men icke. Nu är jag en besviken tjej. Ska skotta upp allt på ett jävligt jobbigt ställe så dom arbetar för sin lön...



Okej jag skojade.. Men blev faktiskt småputt haha

måndag igen

Slocknade nog kring 3 inatt. Illa.. Och vaknade runt 11 idag, det är också illa!
Annars har jag inte gjort nått alls idag förutom snackat i telefon i typ 3 ½ timme ;D
Kan iaf säga att snön vräker ner i Gällivare och promenaden med Molly var ingen lätt match, plumpsa i djupsnö, svetten rann ner längs ryggen och i pannan, Sen var det bara att skotta framför dörren och vår lilla gräsplätt.


Nej just nu har jag tyvärr inget mer att säga er. Det kommer väl ;D

Seg tjej

Ja ni ser vad kul jag haft ikv haha . Men jag lovar, satan vad man garvat jag och Jennifer! Just för att de på riktigt ;D Hon har ju tjatat på dom där teckningarna nu och när man ändå har trist så why not?
Har iaf hunnit klippa Roger där emellan.. Nu ska jag nog snart dra på en film. Det positiva är att mamma jobbar natt imorgon och det betyder att jag inte behöver kliva upp 07.00 imorgon. Gillar.
Måste iaf förbi på arbetsförmedlingen också. Har en känsla av att han inte kommer bli glad över att jag inte jobbat måndag och tisdag. Blir jag en bedragare nu? Jag får snacka med försäkringskassan. Dom kan då mina 98 kr per dag som jag får på måndag och tisdag, en pizza + en dricka. Inte illa plinkat! Längtar tills det blir december och man får jobba så mkt att man gråter när man ska hem. Det är en härligt känsla och man mår fan bra! :)



Ooops Naked







hahahaah jag och Jennifer fick ett bra uppvaknande :P

i fyllan och villan 17 år gammal på hederliga Pite havsbad ;)






Taylor Swift- Hey Stephen


Städkaos

Varje gång jag ska städa så blir det helt kaos, för då ska jag göra massa andra saker, som kolla på gamla kort, vika kläder osv. Som jag skrev i förra inlägget så hittade jag inte adaptern till min julstjärna, vi kom på att den kanske låg i min garderob och den var full smockad med kläder. Ja ungefär dom om man blåst in allt samtidigt. Så jag suckar och tänker, äsch vafan lika att göra plågojobbet och vika in dem.
Detta projekt slutar alltså med att det ser ut som totalkaos i hela rummet, samtidigt som jag viker kläder måste jag såklart titta på datorn ibland. Ja ett evigt långt projekt.
Men kan berätta en nyhet, har hittat en till garderob i mitt rum.. Jo jag har sett den förr, men mamma har alltid haft sina kläder i den, men nu när jag tittar så är den tom!
Vilket läge!

Jag gjorde ett halvhjärtat försök. Får vara mer noga nästa gång, så skyll inte på mina vikningar!






Okej liiiiiiiiite bättre?
Nu har jag skit tråkig, ska kamma Molly och sen lägga mig i sängen och ha tråkigt där.

Ps.
Mamma hittade adaptern så fort hon kom in i mitt rum och insåg att jag fortfarande inte hade hittat den. hon kör bara enkla tekniken och säger: har du sökt i den här lådan? Jag säger såklart eeeeeh nä och tänker muntert för mig själv att där skulle den ändå inte ligga.
Den låg där


Oldies

Har rotar runt i alla mina kartonger i rummet och sökt adaptern till min julstjärna. Hittade då massor av gamla kort från när jag var liten, eller ja lite och liten typ 10 år till 14 år :) 

Så jag tog kort på några, så det är inte bästa kvallan men vafan, har man ingen scanner så :D


Så acceptera blixten


Snowboard åkare i nordmaling, typ 12 eller 13 år :)



Jag typ 13år tror jag för tröjan har jag köpt i Thailand och tyckte den var sååå snygg ;P


Jag och älskar Lillebror :) Jag är nog snart 11 år där och snart flyttar vi till Ramsele =)


Axel sötnöt =) Kanske 3 år =) Saknar båt livet!

 
Jag i Thailand 2003, 14 år :) Och nej jag drack inte ölen

 

haha i gbg hos pappas kompis Carlos. Vi hade skit kul den dagen! Fick dock dåliga nyheter idag :(
Därför känns de som om bilden betyder mer.


Grymt fin bild men trist med blixten :(



Söt Axel har lånat min tröja och mössa haha :D

tadam Söndag

Helgen är typ slut nu och inte har man fått mkt uträttat haha Men sånt kan vara skönt! Igår lånade jag 3 filmer av syrran. Var för snål för att hyra nån film. Men första filmen var skit kass så jag dumpade den och startade De utvalda, en svensk film med Andreas Wilson i huvudrollen. Grymt bra film och jag som är en mes satt och gjorde utrop när jag vart rädd haha

Blev väckt av mamma imorse med frukost på sängen, mysigt värre :) Sen har jag suttit och kollat amerikanska serier på 3:an, my boys :)

Nu ska jag snart gå och bära in jul grejerna för julpyntet ska träda in på rallarrosen :)

Har även kollat avgångar till Rom men hittar inga bra, hade helst velat åka med Norweigan men dom har bara resor i november, alltså NU, och sen kommer dom andra i mars. Kanske man får vänta då? För SAS var alldelles för dyrt. Åh vad skönt det hade vart att åka dit. Finns så mkt att se, visst vi såg mkt när vi var där men aldrig grundligt. Hade velat gå in i trädgården i vatikanstaten plus se sixtinska kapellet. Hade velat gå in Pantheon, var bara vid ingången sist. Sen finns det 100 andra saker att också göra. På ett sätt känns de trist att åka själv men ändå.

Nu ska jag gå och torka håret och klä på mig.


kvällis

Vart på gymmet idag, men inte så länge för Hanna skulle skjutsa lite folk. Men lite träning är bättre än ingen :)
Har även gjort den där souvasen. Men det var absolut inte souvas. Smakade jätte äckligt och jag försökte förklara smaken för mamma men de gick inte. blä usch..
besviken tjej!

Nu ska jag väl inte göra så mkt, funderar på att släpa
mig till OK och hyra en film men det känns otroligt
jobbigt att behöva gå till bilen och starta den hahaha
lat tjej!

haha jadu lördagen känns trååkig, känns som om alla ska
ut och svira på rumpan.. Men jag hade väl mest hoppats
på myssällskap men inte de heller :/ Vilken tur att jag har mitt hjärtegull till Molly.. Jag får muta henne upp i sängen med köttet jag inte ville äta haha


Gilbert Grape

Bara jag som kikar på filmen Gilbert Grape? Filmen som Leonardo Dicaprio slog igenom med (tror jag) Man ser iaf verkligen vilken duktig skådis han är när man ser på den filmen. Det kan inte vara det lättaste att spela en utvecklingstörd pojke, men han gör iaf ett riktigt bra jobb.
Kan även tillägga att han som heter Gilbert Grape i filmen är Johnny Depp :)


Tomte marknad

Vi var bara en snabb sväng förbi marknaden. Det var lite små kyligt men mkt folk och trevlig stämning, hade dock med mig Molly som var överlycklig för hon äntligen fått följa med på nått roligt. Hon var så glad och ville hälsa på alla och sånt går ju inte riktigt :)

Men det var lite trist när saker tog slut. Vi hittade ett glögghus, men muggarna var slut så vi gick vidare. Vi hittade varmkorv med bröd, men det var också slut precis när vi skulle beställa. Så jag och mormor vandrade till bilen och drog en ragg till MD's för att där få vår korv med bröd :)

Nu sitter jag hemma. Ska väl på gymmet sen och träna. Ska bli gode skönt!
Efter gymmet tänkte jag skåla med min hurtighet och laga souvas med makkisar :)

Fick inte så bra bilder när de var mörkt, Kanske nån kan trolla fram en bra kamera åt mig? thanks!

 



suck

Det har vart en jobbig morgon med gräl men som slutade med att allt blev utsagt. Det är skönt att mamma förstår men samtidigt känns det som om ingen förstår. Ni ska bara veta hur bra ni har det som kan ringa en kompis och bara prata, berätta allt, från små saker till stora. Istället sitter jag tyst och den enda jag kan berätta nått för är för mig själv.. Vi kom iaf överens om att jag ska kolla lite resor till kanske Italien och åka dit kanske en vecka. Måste såklart fråga om jag får bo hos dem. Men om jag får komma så klarar jag mig definitiv helt själv. Kan vara rätt så skönt att strosa runt och slippa allt och bara fundera, kolla på sevärdheter osv. Jag ser hur allt blir. Kan nog bli skönt med lite omväxling tror jag.
Nu väntar jag på mormor, vi ska på den där marknaden på hembygdsgården. Mamma hinner inte riktigt med det.. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag får lite fina vinter bilder. Kan då säga att hembygsgården är ett ställe som jag inte besökt på väldigt länge. Nån mer än jag som kommer ihåg när man alltid var där och träffade på plupp? :) Visst fick man åka flotte? har för mig det iaf!

Nu ska jag nog gå och göra frysen ren. (ja jag skrev rätt) Sen ska jag städa kylskåpet men vet inte riktigt när.. Kanske lika att göra de före träningen?

beautiful

Vilken vacker dag det är idag. Den blåa himlen tittar fram så molnen är gula. Det har snöat så träden tyngs ner av snön :) En perfekt dag för tomtemarknad :)

Mamma kommer strax hem efter en prommis med hunden och sen ska vi äta frukost. Vid 1 tiden blir det klippning och sen drar jag och mami på marknaden. Vid 3 tiden åker mamma och jobbar, lite små trist att bli helt ensam.. Vad ska man göra ikväll? Ja bara ligga i sängen och glo, verkar det som. Tur iaf att gymmet får ett besök vid 5.

Förresten. Såg på Murder at 1600 igår. Alltså mordet i vita huset. Har sett den filmen flera gånger men har nog missat slutet varje gång. Jävligt irriterande för jag vet fortfarande inte vem som är mördaren. Men jag kommer ihåg nått med hunden och att presidenten visst var i huset när mordet begåtts. Kan nån berätta slutet på filmen för mig tack ? Jag försökte faktiskt hålla mig vaken igår men mina trötta ögon ville helt enkelt inte hållas öppna :(


Sheryl Crow - Strong Enough


Nu ska jag slänga mig i sängen och se på tv. Känns inte alls som helg.. Jag vill sminka mig, på med klarrerna och paljetten. Men naken med mina lakan får funka denna helg..

Bröllops fotografen



Tog vad den handlar om från SF.

Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där.


Jag tyckte att den var riktigt bra och rolig men samtidigt lite dyster. Den hade verkligen en grund tanke, att man ska acceptera vars man har sina rötter. Skådisarna var iaf klockrena. Det lustiga var att när jag och mamma satter oss i bilen så började vi direkt surra om Tovas klädseln. På ett bra sätt haha


Fredag :D

Lycklig tjej som har helg! dock känns det jävligt trist när man inte har nått planerat.. Men men, ikv blir det iaf bröllopsfotografen på bio med mamma. Sen ska vi äta nån skräpmat efter filmen. mys, mys=) Kommer inte riktigt ihåg senast vi gjorde nått tillsammans :O

Nåja jobbet har vart helt okej, hade 2 klippningar och båda var trevliga kunder :)
Åh nu blev jag helt plötsligt uttråkad :O

Kan inte skryta med att jag vart på gymmet 30 minuter, okej då inte så super, men mamma behövde ha bilen. 
Har precis duschat och nu ska jag väl sminka mig så jag ser normal ut
:)

stressad tjej

20 minuter kvar innan jag börjar. Jag ska hinna släga kläder i tvättkorgen, sen förbi OK. Men jag klarar allt. Snabb som vinden that's it.

Ska bli så otroligt skönt med helg. Kan säga att den är verkligen efterlängtad :)
Nu måste jag iaf paffa. Har bara slängt in lite låtar på min mp3. Måste ju ha lite nytt för crosstrainern ;)

 

Bokat och fixat

Nu ska det bli träning. Tänkte kika förbi gymmet imorrn efter jobbet och köra lite smått. Sen gymmet på lördag med Hanna och sen får man se om det blir nå söndag. Till veckan blir det också hårdträning.
Det enda problemet är att jag är så jävla hungrig hela tiden. Kan äta vad som helst! Jag måste som hålla i mig i armen för att inte gå till kylskåpet och haffa några underbara bullar. Hur kan man vara så hungrig vissa perioder och helt passé för mat en annan. Konstigt det där.
Men som jag precis sa till Izza, våra tatueringar kräver en snygg kropp hahahahahah
Suck kan jag inte få sova nu så jag håller mig borta från maten!




Time to start?

ÅH

Fan vad seg jag är. har tänkt gå ut med hunden nu i 30 minuter men stannade vid datorn. nu är det 7 minuter kvar innan mamma pojkar börjar. hinner jag? eh jo!

Hejdå alla och ha en bra kväll.

Maffia experten Matilda

yes, har ju berättar att jag läser Svensk Maffia nu och jag kommer nog bli en expert på organiserad brottslighet här i Sverige haha

Har precis läst ut ett kapitel på 88 sidor om Hells Angels. Alldells för mkt för att ens försöka återskapa det som stod där. Men allt är grymt intressant om deras organisation, om allt dom gjort och om allt dom kommit undan med. Tänk vad polisen hade kunnat göra iaf dom agerade lite tidigare. Som Dirty Dräggels (haha) Polisen ansåg att det inte var nån fara pga det kalla klimatet i Sverige och att dom inte skulle kunna ta sig till Stockholm från Skåne med hojjarna. Jag tror dom ångrar sig nu.. 
 
Visste ni förresten att Hells Angels ordnat med massa välgörensheter
Dom har även en månads tidning som heter Scanbike som distributeras av Pressbyrån
Dom har skapat tatuerings kedjan House of pain.
Dom säljer även fotoalbum, tröjor, klistermärken osv.


Pengarna går till fängslade medlemmar som muckbidrag och till fångarnas familjer under tiden de sitter i fängelset.

Nu låter det nästan som en fin organisation men läs boken och få en stor inblick i all verksamhet. Vi kan helt enkelt säga att Hells Angels är jävligt försiktiga och försöker hålla en fin utsida. Dock gick det ju inte så bra när Bandidos började jävlas. (är där nu och läser)

¨

yey Carolina festar med presidenten för Hells Angels i Sverige. Han är dock inte president nå mer utan bor nu i en lyxvilla i Sydafrika och tjänar massor med pengar plus 200 000 om året som han får från försäkringskassan.
Behöver jag ens ge nån kommentar?


Men är ni intresserade så läs boken men jag varnar er för att vissa kan tycka att det blir tråkigt. Det är inte EN berättelse om ett mord och sen ska polisen klarna upp det osv. Utan den berättar om alla organisationer, Hells Angels, Bandidos MC, Brödraskapet Wolfpack, Original Gangsters osv. De förklarar gott och kort om hur organisationen startade, kom till europa och till slut till Sverige, vilka som blev presidenter, hur man kom in i gruppen som medlem. Olika saker dom gjort. Hur polisen har arbetat för att komma åt dem. Och ja allt möjligt.

Jag återkommer och berättar om våra kära bandidos sen ;)



Jul erbjudanden

Vi har lite jul erbjudanden på salongen. Har försökt hitta dom men hittade bara 2 av 3. Men är ni nyfikna får ni kika in på salongen. Alla kostar 399 kr. Vilket är riktigt billigt för 3 produkter.




 
Plus en till som jag inte hittade nån bild på

Sen har vi ett paketerbjudande vi haft ett tag. Har även själv köpt de :)
Brunett goddess- Luktar så gott att man vill äta upp dom :D





Usch vad oinspirerad man blev när kvaliten var så dålig på bilderna :(


Torsdag hela veckan



Hello vad ego jag har blivit på sistonde.
nåja, idag är det torsdag för er som missat det och torsdagar är fiiina.. Bara fredag kvar och sen helg. Imorgon blir det bio- Bröllopsfotografen. Tror jag iaf, ifall inte mamma kommer på att hon ska göra nått annat.

Dagen har iaf vart helt okej. haft 2 kunder, lite långtråkigt men 2 är bättre än 0 =)
En av dom var så livlig i rörelserna att jag trodde jag skulle kapa av hela hennes öra ibland haha.
 Hur som helst gick hon hem med båda öronen kvar. Vilken tur!


God morgon Torsdag

Sitter i myskläder nu och funderar på att sminka mig, men jag är så jävla trött, vette fan om jag hade klarat av att kliva upp utan smsen ;D 

Axel surade på som vanligt vid frukosten. Han vart skit sur när jag sa att han var tvungen att gå hem från skolan. Då blev allt mitt fel. Plus att jag tittade på tv igår och då kunde han inte somna. haha bull shit, jag stängde ju av dumburken 22.00.. Nä den grabben ville bara ha en ursäkt för att slippa sova :)

Nej om jag ska göra ett ryck nu och bli snygg? yeah




Ångest att ta på sig sina jeans. Nån som är på att gå på gymmet på fredag, lördag?
pleeaase :)

Nej jobbet nu, vi hörs alla kära :)

Söton

 
Kolla vilka söton som legat i min säng :)
Jag och Axel har suttit och slagit vad om hur många kilo endel hade gått ner.
Mitt svarta lag vann iaf invägningen så jag kan sova gott ikväll =)


Nu ska jag se Bonde söker fru! see yah


Min julklapps lista

Min lilla mami vill ha min julklapps lista.. jag vet ju inte riktigt vad jag vill ha. Men det här har jag kommit på hittilils.

Min realistiska julklapps lista Det kommer nog en orealistisk julklapps lista med, men inte idag för det hinner jag inte :)

Fjällräven Marinblå - Bara för att den är så härligt varm och perfekt i kalla Gällivare under vintern


Kari traa underställ- Ska man vara snygg utanpå så måste man var snygg innanför.

GLÖ Minerals- Bara för att den foundation är på tok för dyr för att ens orka köpa själv plus att den är bäst!

Max factor Mastertouch eye- concealer- För att den är bra.

Påslakan-
nå roliga, är så förbannat less på dom vi har. (hur kan man ens bli less på påslakan?)
Okej jag vill inte ha nå påslakan med bilar men ni hajjar ;P


Tusenbröder boxen- Har tjatat om den i över 1 år nu. Ville ha den i julklapp, ville ha den i födelsedags present, lr jag kan ta den när som helst. Grejjen är att mamma hittar den inte nånstans. Och inte jag heller? Nån som vet var man kan köpa den boxen? Bästa serien nånsin!




Hello suckers



Så här kul hade jag imorse :O

Kan säga vilken pärs att kliva upp. Men jag fick mitt morgon sms som gjorde att det blev lite lättare att stampa sig upp från sängen ;P Mamma curlade med mig och fixade frukost medan jag var i duschen och kämpade med mitt lös hår.

Kan säga att håret är nu borta. Tog bort det idag, men har mkt hår kvar plus det jag tog bort, så det är bara att slänga in det igen när jag känner för det. Men oj vilken frihet att ha sig vanliga hår igen. Nog för att jag tycker jag passar bäst i långt hår. Men hey, det växer ju :)

Nu ska jag snart återgå till min Cosmopolitan som ligger i sängen och väntar på att bli utläst. hoj hoj inte lätt liv man har med allt som ska hinnas!

Klockan 19.00 ska jag, Axel och Molly kolla på The biggest loser. Känns lite mys och få han bort från tv spelet lr datorn och bara mysa. Även fast han rymmer iväg under pauserna.

men segt

Har tagit igen veckans tv på datorn. Började med Oskyldigt dömd. Kan ju icke se på det på onsdagarna när favorit programmet Grey's pågår samtidigt. katastrof helt enkelt. Men då får man mysa framför datorn ist när det är kasst på tv.

Sen tänkte jag även att jag skulle kika på paradise hotel. fanns visst 2 avsnitt som var unge fär 45 minuter sammanlagt. Men datorn segade sig hela tiden så det tog 1 timme och 25 minuter, allt som allt för att se det. Kan säga att jag vart less, men inte gav jag upp. Äntligen är jag klar! Vet inte om de var så mkt att hurra för men kul när det kommer lite nytt. Det låter nog som om jag är värsta tv freaket men oftast blir det filmer man kikar på när man ser på tv, annars onsdag och torsdag då det faktiskt finns sevärda saker =)

Nu ska jag stänga av datorn, ta bort sminket, borsta gaddarna och slå upp Svensk Maffia. Börjar idag och det blir spännande! Har vart så seg med Invandrarna och inte orkat läsa men nu är den utläst!

that's it for tonight. måste sluta lägga mig så sent. Nåja imorrn får jag fixa håret. får se hur det blir om man plattar löshåret, ser kanske bättre ut då. Om jag hinner kanske jag slänger upp en bild.


Thomas Sabo

Suck, jag pratar aldrig om smycken och har dom nästan aldrig på mig. Dels för att jag alltid glömmer att ta på mig det, och sen så måste jag alltid ta bort dom när jag är i schamponeringen eller håller på med färg. Eller så är jag helt enkelt inte så intresserad. Men Thomas Sabo i mitt hjärta. Fan vad coola smycken han har i sin kollektion. Ville ha en medalj i studentpresent men den gick på hm 2000 kr tror jag, lr 1000 kr. however, rätt så mkt pengar. Men kikade nyss in på hemsidan och hittade massor av fina berlock till bra priser. Kanske man ska orka köpa sig nått? Inte direkt nått man önskar sig i julklapp. För på julen då ska man få nyttiga presenter som underställ och jackor ;D

Kan knappt välja vilja bilder man ska lägga in hahah :P Men först några enkla snygga. sen några andra lite coolare. Nu blir det väl bara att välja och vraka så kanske jag köper en i januari lr februari present till mig själv ;D


 

 

Hemsidan
http://www.sabocharms.com/?gclid=CO_lgKO7kp4CFUMF3godaiQmoQ


hahahahahahah

hahahahahahaha jag tror jag precis dog! rgh trenden håller i sig! haha nu hade ett skvaller samtal med Sarah passat sig :P


Snygga.com

Bara för att jag tog 3 bilder på helgen så måste jag såklart lägga upp som här!
Alex och evo, ni får väl ropa till om jag ska ta bort dom. Vilket jag inte vill, men alla är ju så mesiga:P




Okej då.

Jag har funderat och jag låter ju alltid så sur på bloggen och säkert i verkligheten också. Jag vill bli den där roliga och glad Matilda! Men sanningen är att jag är mkt gladare nu än jag var för 2 månader för då var allt vara rakt ner och det gick aldrig upp... Så jag antar det här är mitt nya glada jag? Nej men mitt nya löfte ska bli en roligare, snällare och trevlig Matilda som visar sig nästan alltid! Och sen ska jag försöka sluta babbla så mkt. Jag kommer på mig själv varje dag av att jag pratar på tok för mkt.. haha

Nå plättarna var iaf gudomliga och skit samma om min chipsmage ska bort, det går inte att tacka nej till plättar!
Mamma kusin är även i Gällivare nu och går nån utbildning, han bor hos mormor och morfar då. Trevligt att träffa han. Han är visst skit nervös över att komma till stora Gällivare. Han är nämligen från en skit liten by i tornedalen, och då kan ni även gissa hans dialekt haha

Sen har jag vart förbi mamma på tennarmbands kursen.. Vi kikade förbi Jive och jag körde på Sarah/Sanna trenden och köpte en flanell skjorta. Nu saknar bara skogshuggarmössan och en yxa i handen!

Nu blir det köttsoppa med klimp! me like
!
Sen klippning, är skapligt trött men jag ska nog orka stå upp hela tiden :)

mormors lilla flicka

klon börjar komma och inte ids jag laga nå mat och sugen kommer efter mormors plättar

ringer och ringer men upptaget hela tiden. Så jag ringer på mobilen

mormor: heej, jag förstod att det var brillo, hon ringer alltid så här dags. (menade numret)
jag: haha jo fast det är ju Matilda nu. vad gör du?
mormor: nä jag pratar med Cecilia i telefon.
jag: okeej
mormor: är du hungrig eller?
jag: hehe mja kanske de
mormor: men då kan du ju komma och äta lite.
jag: (kvittrar med rösten) Fast jag var ju som sugen på plättar?
mormor: men de fixar vi, jag börjar göra smeten nu!

Åh vad gott! Ska bara förbi och lämna in en ansökan för ett jobb och sen raka vägen mot kullen! Äta plättar och läsa NSD är nog det bästa som finns :)

pussochhejfrånengladtjej




Hojj

Vad seg jag känner mig, trött och ful. Ja det är en sån dag idag. Det är skit på tv som vanligt en tisdag tråkig förmiddag. Ska nog lägga mig i sängen och läsa nån timme. men inte sova. Sen ska jag göra lite ärenden.
Nu tycker jag allt att det kan bli helg igen. Eller att nått kul ska hända. Men på tal om kul. det känns inte alls nå kul att gå ut på snöyran just nu. Jag känner mig nästan less på allt. Nej nu ska jag sluta låta som en suris :)


Skulle ju städa rummet igår och det blev inte av, alltså måste jag göra de idag?
vad lat jag är :)



Ergonomi

Kom hem för en liten stund sen från jobbet. Var där i 3 timmar och hade en myskväll :) Maggie från fysioterapin kom och pratade om ergonomi och hälsa.Vi var alla med i pratade om vad vi tyckte var jobbigt och belastande på kroppen, vad hälsa egentligen var, osv. Riktigt intressant faktiskt och bra att höra. Även fast lärarna maler på om ergonomin så måste man alltid bli lite påmind. Stå rakt med ryggen, armarna inte ovanför axlarna..

Själv är jag grymt jävla dålig på det. Just nu sitter jag som en hösäck och jag skäms. Jag ska försöka tänka på det mer.

Vi fick även en macka, blev en jätte god rostbiffmacka med grönsaker, som Annika hade beställt på jeanettes.. Sen fick vi julmust, glögg och sist men inte minst, pepparkakor med ädelost. mums! Jag försökte hejda mig, men för att erkänna så slank det nog i minst 8 st pepparkakor :P

Jag hade tänkt lägga mig och läsa nu, men jag funderar faktiskt på att se Public Enemies ist...



Natti. Imorrn är det tisdag och sen onsdag. dom dagarna gillar jag inte.

Take me to the sun

Igår började jag drömma mig bort, utomlands. Till en lång vit strand, , hotell rum, paraply drinkar,god mat ja allt. Men jo jag gillar vintern men inte dom här första månaderna. Det är våren man siktar på här uppe i norr. Just nu vill jag vill bli brun och gå omkring med bikini varje dag. Jag tror att jag ska göra ett kuvert nu för klipp pengarna där jag skriver: Utomlands. Japp så enkelt är det :) Och blir det inget sol och bad till sommaren så blir det kanske året efter, eller året efter det. Då har man mer pengar. Bara det blir nångång!



Ja tack!


ååh

Fick precis ett sms av jarocka om att balfotot kan bli julkort. Så jag gick in igen bara för att det var längesen jag såg och USCH. Ser jätte tjock ut (okej jag var rätt så tjock då) Men alltså det är hemsk. Mina bröst ser gigantiska ut och nej det är inte fint. Klänningen var nog den sämsta jag kunde hitta för min figur. Sen var jag också tvungen att hålla handen på magen så då ser jag gravid ut. Sen får jag också dåligt samvete för att jag är med på alla korten. Det är ju Janne och Anna som ska ha balkortet. Känns som om jag bara förstört det och nu måste dom ha en tjock Matilda bredvid sig . usch usch.


Måndag

Det märks verkligen att det börjar bli vinter för det är becksvart ute nu och klockan är bara 15.00..
somnade ganska sent igår och det var tur att mamma ringde och väckte mig vid 7, så Axel inte skulle missa skolan. Drog ut med hunden en stund och när jag kom hem så slängde jag mig i sängen för att läsa. Såklart så somnade jag och vaknade 12.30 :S Blev jätte paff. Så nu lär jag inte kunna somna ikväll :(

Annars har jag inte gjort så mkt idag, kammat molly, vart ute och gått. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig snygg för jobbet. Ska dit 17.30 för det kommer nån kvinna som ska berätta om hälsa och lite sånt :) Kan bli riktigt trevligt!



nej borde städa rummet också. Ser ut som om en bomb smällt.. vad tråkigt!

The last house on the left

Har sett den filmen ikv. sick.
Handlade om en tjej som åkte till stugan med sin mamma och pappa. Sen drog hon in till "byn" och träffade en kompis, dom träffade en kille som hade hasch och rökte på lite i hans motel rum, men så kommer hans pappa, farbror och en tjej som är helt psyko i huvudet och kidnappar dom och tar bilen. osv blablabal dålig förklaring men den var bra men läskig. Helt sjuk.. har för mig nån snackat om den och att det finns en värre version..
Usch

Nu ska jag snart stänga av datorn och sova lite. Ska upp 07.00 och få Axel till skolan och sen ska Molly kissa som vanligt. Att hon inte kan lära sig gå på toan som alla andra. hmpf

Men mitt nya liv ska ju börja. Har börjat få lite mage nu och den hade gärna fått försvinna. ja tack! Men får inte träna riktigt än för tatton... men promma kan man ju

Söndag

Söndag och det känns helt okej med veckodag igen. Nog för att helgen har vart riktigt kul och mysigt :)
Såklart så somnade jag till filmen igår och vi klev upp först vid 1 idag men hojj man är ändå trött och seg.
Stack till Jenny runt halv 2 tiden, klippte henne och surrade på med hon och Alex och sen smedjan =) 
Åkte med bussen vid halv 6, var såklart försenad, men hade söta Jennifer som sällskap till Porjus och sen hoppade Dennis på bussen i Porjus så då satt man och surrade med han :)
Nu ska jag iaf slänga av mig kläderna, är nervös när jag har lite tighta kläder på tatueringen. Jag är nog bara paranoid men vill vara försiktig. Så jag lär väl köra naken nu när jag går hemma haha 
Men nu ska jag slå på nån av filmerna som jag fick av C på datorn. Undra om jag ska våga mig på en skräckis :S

Nå god natt ;P

halooo

lördag och inte ids jag skriva om allt jag gjort i helgen. fredagen var riktigt rolig och överförfriskande som vanligt=) som tur var i eftertanke blev de ingen efterfest och slutade med att man vaknade kl.7, nördade musik och facebook =)

annars har man mest sovit hela dagen, vi har gjort lite fin middag till Lisa och kenny som var ruskigt gott=) har precis sett på the proposal och nu värms glöggen och popcornen är klara. Ska bara hoppa in i duschen och sen börjar die hard 4 på tv:n =)

japp ett snabbt inlägg =)


hajs



sneak a peak.. Ja jag ska skaffa magmuskler. nån gång ?


Fredag!

Äntligen fredag och oj vad jag har väntat ;) Hade lite sovmorgon idag till halv 8, hade väl kunnat sova längre men var tvungen att kolla en grej med mp3:n + datorn. Fort var de gjort. Sen måååste jag ju kolla facebook och sen bloggen. beroende kvinna I know....

Sitter och tjatar lite på Evo nu

Samtal igår 21.10 (ungefär)

Evo: heeej
jag: heej
Evo: kan inte du väcka mig imorrn? haha
jag: va? Varför då? 
Evo: ja men jag kanske missar dig då lr nå
jag: jaha?
evo: när kliver du upp då?
jag: kl.07.00
evo: oj när har du lunch?
jag: haha typ när jag hinner, kanske vid 12 :O
evo: okej men väck mig då :) 
 
Och nu ser jag att hon är online på facebook, alltså har hon varit vaken heeeela natten. oj jag gäspar bara jag skriver det.
Så evo när du läser detta: GÅ OCH SOV!!! :D



Kan iaf säga att duschen var llite jobbig imorse. sved som tusan. nu ska jag faktiskt ta ett kort och sen fixa mig. mamma är ju min första kund så jag slipper åka bussen halv 9.. därför jag är hemma lite längre =)

tralala

Okej jag packade inte igår. Oftast om jag säger att jag ska göra nått så blir det aldrig av. Nu vet ni. Så jag måste packa idag. Men tur nog så är det inte så mkt som ska med. Kläder har man på sig och plattång chansar jag på att evolinan har :) Så smink, löshår, lim, trollingar, tandborste, en extra tröja ooooch inge mer? Det går fort, men det händer aldrig.

Tror iaf jag ska rippa lite musik från nå skivor så jag får lite ny musik på mp3:n för bilresan imorrn. Ja det viktigare än packningen.

kisses

KLAR!

Nu är jag äntligen klar och oj vilken pärs på slutet! Var skit nervös när jag gick in dit men när jag snackade med han lite innan han var klar så blev jag lugn. I början var de även jävligt jobbigt men sen gick det kanoners, det var först när han började högst upp som jag började gny hehe det var hemskt, men jag bet ihop och klarade det och jag kan inte säga nått annat än att jag är skit nöjd över resultatet! Blev bättre än jag trodde :)
 
Har inte tagit nån bild när den är klar, men Izza tog några precis i början :)



Nervös

Vid kl.9 imorse kände jag hur hjärtat slog fortare och jag höll på att bli tokig. nu är det ännu värre och det kommer bli hemskt kl.11. Blir tokig snart! Men det ska bli grymt spännande. Men bara vetskapen om att det ska göra ont som tusan. ååh ge mig kraft ge mig mod haha smärtan vet jag ju redan om det är ju resultatet som är det viktigaste!

Nej det är 51 minuter kvar nu och jag måste äta lunch, klä på mig, och köpa lite snacks för dagen. Men det är bra om jag är stressad för då hinner jag inte vara nervös ?

Wish me good luck =)


trogen hund

Molly är verkligen världens roligaste hund. Hon har blivit så van vid att jag halkar varje gång vi är ute och går så hon ser inte ens förvånad ut nå mer. Som nyss när jag var ute och skulle upp för en liten backe. Jag ramlade och drog bokstavligen upp mig med händerna i snön. Hon väntade snällt tills jag kom på fötterna och sen gick vi. Inget konstigt med det. Så idag har jag hunnit med 2 vurpor. Den första skedde på parkeringen när jag gick ut från bilen. pladask! Kanske borde göra denna blogg om allt mitt elände jag har (visst ja, det är ju redan en sån blogg). Snart har jag garanterat brytit höften eller handleden.

Kan även meddela att jag har tappat precis allt på salongen idag. kammar, borstar, färg, klämmor, produkter, foliepapper. Det kan nog bero på mitt inlägg igår.



Nu ska jag se på the biggest loser. Har inte gillat de programmet direkt men det verkar vara en rolig säsong.
Såg ni igår? Folk förlorade 10 kg, nån förlorade 14 kg (tror jag) Allt på bara en vecka. Antar att det mest är vatten och sånt som försvinner först.
Ska även äta min middag nu. Käkade lunch först kl.15.00 för jag hade så mkt att göra på salongen. Men bättre sent än aldrig!

haha

Ser precis hur Molly ligger framför tv:n och kollar intresserad på tv programmet. Hon är helt inne i det :O Ser rätt så roligt ut :)

Dagen på jobbet har vart kul! gjort en omfärg på Elumen som Veronica gjorde på en tjej för nå veckor sen. Elumen är verkligen knepigt, för på vissa så sitter det i som bergen och på andra så rinner det av direkt. Måste säga att Gällivare verkligen har en elumen tid nu. Tycker att alla gör det nu på salongen :O
Det kan iaf var riktigt coolt men inte riktigt min stil. Men är ni sugna på nån cool effektslinga i en crazy färg så testa=)

Nu ska jag snart gå ut med hunden och sen packa för Jokkmokk, det är lika att ha de gjort idag än imorrn. Har även fått mitt löshår nu och färgen blir perfekt ;)

Börjar även få fjärilar i magen nu för tatueringen. Kan inte fatta att det sker imorgon :O Nu måste jag få tankarna på nått annat så jag inte blir tokig haha


Ett minne


Sofia taggade denna bild på mig i facebook och satan vad glad jag kände mig direkt! Inte för att bilden är så vacker men det dyker upp så många roliga minnen om just den dagen! Vi var hos vår lärare Bettan i Vintrosa. Det var 2:orna och 1:orna. Jag gick alltså i 2:an på gymnasiet =) Vi badade och solade vid Bettans pool och hade allmänt kul, käkade kakor och drack saft. Precis som det ska vara :)

Vi var även där denna sommar innan vi tog studenten, men då var det inget solväder men vi hade grymt kul iaf. Vi hade tipspromenad, charader och massor med annat kul =) Kommer verkligen sakna det och saknar alla där borta. (höll på att skriva hemma ) Men nu har jag ett nytt hem, men vilken tur att alla minnen fortfarande finns så man kan titta tillbaka lite då och då =)


Flickan med otur

Alla skämtar alltid med mig om att jag jämt har otur. Är det nån som spiller en kanna med vatten över bordet så är det alltid jag osv.

Den senaste veckan så har jag halkat 1 gång varje dag. Oftast när ingen ser men igår gjorde jag fin vurpan inför fastighetsmäklaren när vi skulle kolla på lägenheten. En vurpa slutar alltid med en lång diskution om hur snön har lagt sig och att det är livsfarligt att gå ute nu för tiden. Ja man mår lite bättre då. Faktiskt!

Men nu har jag fått en ny förbannelse över mig när det gäller nycklar. Igår när jag skulle till OK och kliver ut ur bilen så åker nyckeln ur min hand och rakt ner i snön som är på ungefär 20 dm djup. Inga handskar, sticker ner handen och söker förtvivlat. Hittar inte och får panik. Hur kul är det att stå mitt på OK och gräva i snön. Den återfanns iaf och jag gick diskret in i affären medans jag försökte få bort all snö..

Idag när jag var på systemet så tappade jag nyckeln igen. sätter mig i bilen för Axel sitter där och väntar på mig. Nyckeln är borta. Så jag går tillbaka och kollar runt på backen när jag hör en kille ropa från andra sidan.
Han: Du nyckeln är inne i affären!
Jag: jaha haha okej tack!
Hämtar nyckeln och pustar ut. Går ut och han står kvar.
Han:Du får hålla koll på de där du haha
jag: haha jo de får jag allt.
Han: Har du hål i fickorna eller? HAHA
jag: hehe mjaa rättare sagt mkt att bära på hehe du vet!

Springer till bilen.

Undra när jag tappar den igen?


Shopaholic

Jag tror jag har fått köp problem. Jag försöker intala mig själv att nej jag behöver inte de där. Och oftast är jag faktiskt jävligt bra på det men nu på sistonde så har det blivit nån små grej för mkt, kan vara en choklad bit, skvallerblaska eller en tröja. Nåja, man blir iaf å grymt bra humör när man kommer hem ;)

Sen så har jag väldigt svårt att bara ligga och ta det lugnt. Jag måste hela tiden sitta vid datorn eller se på tv. Så idag så slog jag på Taylor Swift skivan, tog en snus och slängde upp senaste numret av Vecko revyn. Det är mys på hög faktor ;)
 

På tal om Taylor Swift så höll det på att gå dåligt med min skiva. Jag tog ut den ur bilen och hörde hur nått ramlade ut. Jag kollade men såg inget så äsch skit samma, var väl inget.
Men 1 timme senare när jag ska slå på skivan så hittar jag inte den. Ser framför mig hur det var DEN som åkte ner under bilden. kutar ut på parkeringen och ser min älskade skiva ligga där, alldeles kall och blöt men hel! Tur i oturen att mamma inte körde på den när hon skjutsade Axel till fotbollen för hon hade garanterat gjort när hon kom hem det om inte jag hade vart så snabb :)



Måste säga att artikeln med Kissie var skit bra!
 


Ja man hade kunnat gissa på inlägget att jag köpte med mig en tröja hem.
Nej inga skuldkänslor alls. Har tänkt köpa en sån tröja länge. Bara en dra på sig tröja
att ha under jackan är perfekt. Sen att den blev randig är slumpen. Kändes trist med en
hel svart tröja.

Vi tar inte in nå mer

Duktiga jag åkte till skomakaren för att repa mina skor.

Tanten: sorry, innan jag ens kollar på dina skor så måste jag tyvärr meddela dig om att jag ska stänga butiken och tar inte in nå fler skor.
jag: va?! men hur ska jag göra då?
Tanten: Ja det kommer en efterträdare men han börjar först i januari.
jag: ååååååh

Jag blev deprimerad. Ska det vara så svårt att få ett par skor lagade?
Jag tror iaf att hon blev uppriktigt ledsen för mig skull :(


trött

Såg på 2 filmer igår. Inte bra.. Först blev det Johan Falk - operation Näktergalen och sen He's just not that in to you. Tror jag den hette?
nå riktigt bra filmer båda två men fick ångest när klockan slog 2. nå jag somnade nästan på en gång jag slog upp boken =)

Idag klev jag upp 8 och kirrade frukost till Axel. Skjutsade han till skolan och sen en 40 minuters promenad med Molly.
Mina planer var gymmet efter promenaden men jag var så otroligt trött och hungrig så jag la mig ner i sängen och läste och ja, såklart så somnade jag. Sov kanske 1 ½ timme och det var skönt, riktigt skönt! Men nu fick jag ångest över att ha skippat gymmet men jag kanske tar igen det sen på efter middagen, hade även behövt sola för efter tatueringen så får jag inte göra de på ett tag.

men nu ska jag snart sminka mig och sen dra till sko makaren för att fixa mina skor och sen kommer Evo & Alexandra hit på besök i Gällivare stad :)




tralal måndag

Äntligen måndag, det gillar vi =) ar haft sovmorgon till 11, men mamma tvingade upp mig för en tur på stan.. ja lite ärenden, jag var förbi inkline och checkade skissen, kommer nog bli nice, men ska höra på torsdag mer om hans ideer och när han ritar, för att få in ödlan fint så jag är inte alls orolig, blommorna var skit fina =)
Sen mot jysk för att tigga personalen om att ta tillbaka ett skrivbord. Det gick inte så bra.
Drog till skomakaren för att försöka repa min skor men såklart så hade dom ledigt på måndagar. Vilken lyx vissa människor har hmpf ;p

Drog en sväng på Domus och köpte ett nytt anteckningsblock som börjar först i januari, men den var fin..
Lämnade av mami och drog mot Hår och Skönhet för att beställa hår.
Det gick super fint och kommer gå på kanske 600 kr och det är inte illa plinkat för löshår :) Veronica beställde hon med. Nu måste jag bara komma ihåg att köpa en bra borsta till håret, annars så slutar det med en flint :O

Nu ska vi snart äta mys middag, makaroner med korv. gott :) Sen ska vi kanske gå och titta på en lägenhet!

Min dag, mitt liv=) Ska också klämma in Axel i mitt schema och klippa han =)

nattiblogg

Har nog legat i sängen sen 8. hyrde Johan Falk filmen de fredslösa.. grymt bra film, men såklart så alla är lika bra :)

Men såklart så 20 minuter efter att jag sett klart filmen så skriver C till mig och säger att han fått dom 2 sista filmerna på datorn. typiskt, typiskt. men jag får dom imorrn =)

Men sen har jag mest suttit vid datan och kollat knäppa klipp och nördat framför msn ;D


Favoriten! Dom lär ha haft en jävla rolig fest så roliga som dom verkade vara =)
Kanske nått att fundera på när man ska gifta sig ;P haha




Lördag

Var som sagt helt seg efter vaccinet men lyckades duscha borta nästan allt de sega. Drog mot dopet och var såklart först på plats :) sen kom Roger, Stina och sen Ida & Alex.. Så man satt mest och surrade. Sedan mot kyrkan. Lite konstigt, har inte vart inne i en kyrka på väldigt länge (känns de som iaf) Men det var fint och Ebbe är så söt :)
Efter kyrkan drogs de mot församlingshemmet där det vankades mat :) Lite olika pajer som var riktigt goda och sen en super god efterrätt. Ja efterrätten var inget att leka med, jag åt med ögonen och la allt jag inte orkade på Stinas tallrik haha :)

Direkt efter dopet så for vi till Jokkmokk, där jag och Evelina myste på med henne och Iris den lilla kattvalpen haha så sööt, hon låg i min famn när jag satt vid datorn :) Ja jag och evo gjorde inte så mkt, skrattade, kollade youtube klipp och lyssnade på gamla godingar som bubbles och S.O.A.P haha :)
Sen drog jag en sväng till Lisa och hälsa på och sen på dejt där det blev att se Rottatiue (hur man nu stavar de och uttalar det) :P Och sen nån gammal film som jag såklart somnade till :) 
Blev lunch på smedjan, glo på söndags tv och sen tillbaka till Gve. :)

Nu sitter jag alltså här och har precis ätit och ska snart ut med hunden och sen hyra film :) Blir såklart Johan falk om den finns :)

Kan absolut inte annat än att se framemot torsdag och fredag. en helt ny person:)








haha Evos katt Iris körde med arga blicken ;D

fredagen

Tänkte slänga upp lite bilder från fredagens mys med Izza =) Vi gjorde lövbit, klyftpotatis, peppar sås + vitlöksstekta champinjoner och paprikor. Det var gott och satt fint i kistan ;P
Men vi var inte så hajj i köket. I sista sekund kommer vi på såsenoch slänger i den i kastrullen och dukar hastigt fram allt. Ja såsen går ju fort att göra. Men inget händer och såsen förbli som vatten. Ja vi håller nog på och rör om i den där kastrullen i 30 minuter innan vi kommer på att spisen är helt avstängd. Ja vi råkade stänga av hela spisen när vi stängde av ugnen. lyckat tjejer! När vi väl är klara med såsen så upptäcker vi att det är fel pepparsås. Nej ingen höjdare alls. Men det gick att äta och maten blev lyckad ;)

Vi drog på filmen: Änglar och Demoner. har sett den förr men Izza var sugen på att se den och jag kom ihåg att den var bra, så why not :) Såklart somnade hon en snabbis i filmen haha
Nå vid halv 10 drog hon hem och sov och jag slängde mig framför datorn och tv:n en stund innan jag joina sömnen :)

Nu slänger jag upp nån bild :)




pain in my arm

Har jätte ont i armen, kan knappt ligga på den, är förvånad över att jag ens kan skriva.. fick även huvudvärk imorse och allt snurra. mamma var snäll och fixade painkillers åt mig, vatten och frukost.. 
 
Ja man ska tycka synd om mig nu.. Det kommer säkert bli värre. Så gott folk, om ni ska ta en vaccin spruta så var beredd på att må dåligt..

Så mina funderingar till jmk lär sluta med gve..vet inte.. om jag blir sämre så..

Nu ska jag försöka pallra mig till duschen. snart. dopet är om 3 timmar


trött gris

känner mig riktigt seg, men vart en grymt trevlig kväll. slänger in bilder och berättar om det stora skrattat sen haha

Tanken var att glo tv men såklart så är det bara skit som visas så jag får väl allt se på Johan Falk igen, var ju trotsallt typ 1 månad sen jag såg den haha Såg förresten att en ny har kommit nu på statoil..

Så imorgon funderar jag på om jag ska till Jokkmokk och äta go middag i Östansjö med Axel och Roger och slippa vara själv hemma, eller om jag ska vara hemma, laga lite go mat och se Joham Falk den sista. Jag har inte bestämt mig än.. beslut ångest. känns trist att vara hemma i lägenheten hela helgen..

nå jag ska sova på saken.. nu mys=)

helg :P

Äntligen helg! Men de gick inte så bra. Missade bussen för jag trodde den gick 15.02, rätta tiden var visst 14.54. skit. Nästa buss gick 15.30 och jag skulle behöva stanna på sjukhuset vid 16.00 och sen gå hem. Alltså vara hemma halv 5. Nej det är inte okej. Så jag ringde runt i panik tills jag fick tag i Ida som var super schysst och skjutsade hem mig :)

Nu väntar jag på Izza och sen ska vi åka och handla mat och hyra film :)
Men måste först förbi sjukan och ta vaccin sprutan. fick en till övers av tanterna och mamma är nojjig:P
Men betyder de att jag nu kommer bli sjuk? ogilla.

ses och hörs

night

halv 11, borde slänga mig i sängen snart, lr ja jag ligger redan i sängen.. men har bara inte orkat stänga av datorn..

torsdagar är bra, först mammas pojkar, criminal minds och nu Batman Begins, fast den började 21.00
Blev skit sugen på ett Batman maraton! ska nog se om man kan gräva fram nå filmer på coop :)

nej se klart filmen sen sova!


ajajaj

intresse klubben antecknar, jag har jätte ont i magen. Ska nog snart lägga mig i sängen och tycka synd om mig :/

min dag? Jag har suttit mest.. Men vi var iaf på Thai idag och käka, efter bara 2 tuggor höll jag på att dö. Jag hade nästan hellre ätit en pizza, lr njaa. haha nä men maten var god men lite för stark, men blev lite besviken av buffén. För 85 kr borde man väl ändå få fler än mat rätter än nudlar och ris med kyckling och fläsk.. Nåja det var iaf riktigt trevligt att gå ut och käka och inte bara sitta instängd i salongen :)

När jag kom hem så käkade jag fort sen hämta mormor i kullen och sen mot nån tavelramsmakare. haha vilken komik. Mamma ville att mormor skulle hämta dem och låtsas att de var mormors tavlor.
Först drar kvinnan upp Nallo tavlan, jag: japp de vår, sen kommer Pirak upp.
Kvinnan: Ja den är fin, det är din va?
jag: nä de mam...
mormor: de min.
Känner hur mormor trycker armbågen i mig och jag fattar. yes jag har kunnat det där sen jag var liten och man alltid var tvungen att ljuga om sin ålder så det skulle bli billigare.

nä ska väl läsa lite bloggar och se på tv :)

dumma blogg

Tredje gånger jag skriver det här

Usch vad jobbigt att kliva upp imorse, mamma var inte heller så nöjd vad jag förstod på det hon skrek: Stäng av snoozen för i helvete!!
Äsch hon lär dig, hon har bara inte förstått charmen med snoozen än ;P


Borsta tänderna och göra mig snygg nu, måste även hitta nå andra kläder, dom här jeansen är way to tighta!

Ha en trevlig dag på jobbet.

En vanligt promenad i skogen

Precis vart ut på Mollys kvällspromenad. Vilket är väldigt uppfriskande och skönt, bara gå där i skogen, lyssna på musik. Men nej såklart inte! Jag är jätte rädd för mörker, även fast det är ett eljusspår. Jag glömmer nästan alltid mobilen hemma. Vilket jag även gjorde idag, och då får jag nojja över att om nån anfaller mig så kan jag inte ringa efter hjälp. När jag går där i skogen så kollar jag bakom mig hela tiden och ner i skogen. Jag förväntar mig att se nån mörk person gömma sig bakom ett träd eller att jag ska snubbla och ramla över en död människa.

Denna promenad då? Vi kommer fram till spåret och framför oss har vi en lite backe. Inte alls så brant men idag är det glashalt ute. Jag tittar på den och tänker, äsch vafan jag klarar det, det känns som om jag grävt min grav för några vurpor men jag klarar det. Sen ser jag långt borta hur en stor vit sak kliver på spåret, jag blir fundersam, en ren? en björn? haha nej jag vet att isbjörnar inte finns här, men visste ni att dom från södra Sverige tror det? Nå jag såg iaf en luden svans vifta och kopplar ihop det, såklart så är det en samojed =)
(Eller jag tror de iaf)


Okej jag överdrev där, första tanken så blev jag lite små rädd. Och jag har börjat vänja mig vid natt promenaderna med Molly =) Men jag kollar bakom mig hela tiden :P



En Samojed valp =) hjärtat smälter!



Förresten så vurpa jag när jag nästan var hemma.

halva veckan done.

Onsdag, onsdag, vad ska man säga? snoozade i 1 timme och det var riktigt skönt. sen blev jag väckt på riktigt på ett trevligt sätt ;P

Kan säga att promenaden till bussen var en kamp mot halkan. Nej, jag såg inte brytna höfter framför mig, utan trasiga byxor. Vilken fåfänga! Jag klarade mig fram.. buss chaffören hade så kul med den han snackade med i sin telefon så bussen kom iväg för sent. Men det gjorde inget, buss är skönt!

Jag hamnade med tvätten så fort jag kom in i salongen.. kånkade ner alla handdukar till en källare som inte låg i vårt hus. jobbigt. Jag städade även arbetsborden och gjorde de fint. Det är lite trist nu när det är så lugnt. Till och med Ronja har åkt tillbaka till Pajala och är där dom sista dagarna i veckan, även så förra veckan.. det är sjukt, kan de bli december nu så alla vill bli fina i håret? :O

Nu är jag iaf hemma, ätit middag och det var gott kan jag lova :)  Nu ska jag bädda sängen, mamma har ju vart duktig och tvättat hon med idag :)

Undra om man ska göra lite mys i rummet. Nog för att jag inte har så stökigt men vissa saker behöver ju inte ligga där dom ligger.




Förresten, ännu en helg att se framemot, middags dej med Izza plus en film.
På lördag blir det dop när sötungen Ebbe döps:P Har inte vart på ett dop på 10 år!
Helgen efter kanske slänga i löshår ifall Lisa vill, så då blir de nog jokkis =)

Taylor Swift- Breathe

låten som går på reapeat nu haha :)


tråk

Vad har hänt med den klassiska tisdags filmen? Bara skit på tv. Ja nu ska väl alla klaga på mig och säga att Desperete housewifes är ikv men förstår inte vad som är så bra med det programmet, jag lovar, jag har försökt titta på det men mitt finger vill bara klicka bort! haha

Nu har jag försökt nu hur många gånger som helst att se på det senaste avsnittet av Oskyldigt dömdtv4play men det står
att de nå fel på filmen. Kan de vara för att nästa avsnitt är
imorrn? Låter osannolikt och det går inte heller se de andra avsnitten.
nå jag kollade lite på mammas pojkar, humor :) Jag tror att kanalen tagit brudar med silikon och som jobbat som utvikningstjejer bara för att det ska bli mer action i
programmet. Mena hur många av Sveriges tjejer har egentligen
vikt ut sig och jobbat som strippa? inte så många tror jag iaf. Dom väljer smart.

Nej jag ska väl lägga mig och läsa lr nått för att fördriva tiden. Var förresten på bibblan med mamma idag och valt
ut en bok efter dom 3 böcker jag läsa. suck hur ska jag hinna? haha

Nåja det är samma författer som skrivit Patient 67,
klockren bok, läs den =)



HAHAHAH

Jag och Axel går från skolan till bilen. Bakom oss har vi 2 små tjejer 15 år.
Och det börjar lukta konstigt. Axel utbrister som tur var precis när tjejerna går från oss.

Axel: uuwh vad är de som luktar?
Jag: sniff, sniff, ja de luktar lite konstigt, vad är de?
Axel: Det luktar stora syster.
Jag: haha va?
Axel: Ja tonåring.
Jag: men jag luktar väl inte så? :O
Axel: nä de gör du inte.
Jag: nä vilken tur, och förresten så är jag inte tonåring.
Axel: Hur gammal är du nu igen?
Jag: 20 år, alltså typ 5 år äldre än dom tjejerna.
Axel: Ja de förklarar ju saken.

haha ja dör :P Nu ska Molly ut och rastas =)

Ett snabbt inlägg

Slänger in ett inlägg bara för att jag har tråkigt nu dom sista minuterna innan Axel ska hämtas. Jag har städat, jag har diskat och jag har fixat bilderna på datorn. ska göra det lite bättre sen. Har så mkt skit bilder på datorn men som ändå är svårt att ta bort. töntig man är :)

när Axel är hämtat ska han få lite snabb mellanmål för fotbollen börjar redan 16.00 :O Jag passar på att gå ut med Molly medans.

Kom på att jag haft en jätte konstig dröm i natt. Och ja den handlar om tatueringen, jag som inte skulle tjata om den nå mer. Men jag drömde iaf att jag kom dit och skulle göra den, och han säger vänta jag kommer snart, Det är jätte mkt folk där och mer som en ungdomsgård. Jag väntar jätte länge! Sen söker jag upp han och frågar hur det går: Han säger: alltså nja jag vet inte om jag hinner idag, kan vi ta det nån annan dag? typ i december?

haha så var de med det. Nu ser jag att klockan är mkt, måste springa.. men han kanske får kvarsittning idag igen ;D hehe

btw jag tror mina bröst har krymp:O oh no haha

Bildregn

Nu är jag bättre. tänkte slänga in ett bildregn.. ska väl försöka förklara så gott de går om helgen.
På fredagen blev jag bjuden på fin middag hos Ida. Det var lammstek, klyftpotatis med kantarell sås. gudomligt gott! Det vattnas i munnen bara jag tänker på det :)
Dom som var på middagen var jag, Ida, Alex, Jossan,Anna, Vanja, Jenny, Hanna och hennes kille som jag glömt namnet på =) Sen kom en tjej som hette Erica.

fick med mig Anna, Erica och Jenny till stan för att gå på Olles. Men vi kom inte in för man var tvungen att förköp. kasst. Blev riktigt besviken men vi drog mot Nex och där kommer vi inte heller in för de för fullt. jaha? Bara att fixa skjuts och åka tillbaka till Ida. Men det var trevligt, vi satt och spelade kort och drack vin =) Och jag drog hem vid halv 2 tiden.

På lördag så drog jag till nå folk och började dricka vid 2 tiden. haha oj vad man skrattade! speciellt när Tommy kom in och hade klätt ut sig till en tjej hahahahah

Vi drog mot skidan och svammlade och det blev en och annan drink för mkt. för fest var inte så mkt att prata om. drog iaf hem efter hm "förfesten" bytte om och drog mot krogen. alltså björnis, men sket i de när jag nästan var framme. några killar blev impade, och jag fick åka med dom till gällivare, drog på nån fest i nån källare och spelade twister med massa killar från södra Sverige haha:D göteborg krossade Gällivare:P

mot Olles och träffa folk och ja fan vad kul de var :P vi satt mest och kollade på "porrfilmen" vi hade framför oss. ett par som juckade mot varandra i kanske 2 timmar, jo jag och Camilla var bestörta ;P 
 
tog taxi hem och nu har jag blivit nykterist haha
Alltså finns så mkt att prata om helgen, men jag orkar verkligen inte skriva! Men som sagt nu blir de lugnt ;P


Anna och Erica


Alex och Ida


Alex och Jossan.


Ida somnade med Tina framför brasan :P


Vi drack lite vin innan skidan


Och vi skrattade


Och skrattade


Men dog av skratt när Tommy kom! haha


Vi drog på skidan


och vi drack skidlärarn

Ja alla drack skidlärarn


Elvis väcktes till liv


Dundret björnen kom på besök. Har saknar våra skoterturer haha


Tomme gillade att klättra på strippstången.


Okej nu har jag lagt in några bilder. det var skit jobbigt! haha enjoy

Tisdag

Oj vad duktig jag var imorse. Axel hade sov morgon och började först 9, vilket var riktigt skönt. Jag hade planerat in att träna på sjöpen när jag ändå släppte av han. Såklart så öppnade gymmet först vid 11 tiden. suck, jaha vad ska man göra då? hem, gå ut med hunden tills de öppnar? Sitter i bilen och känner mig deppad. Men kommer på att malmbergets gym öppnar redan 08.00. Klockrent, jag tar en tripp till mampa. Det ser ut som en ungdomsgård på parkeringen. folk sladdar med bilarna och ungar överallt. Skolan hade visst stängt för dagen pga inget vatten.

Körde iaf 10 min uppvärmning med crosstrainern och biceps + bröst, sen 10 min crosstrainern. Det kändes bra men ska börja på rullbandet lite smått också, men min kondis är inte den bästa kan jag lova..

Men jag har ångest, råkade äta 3 bullar vid lunch tiden. why? jag känner mig dålig :(
hahaha

Efter duschen råkade jag lägga mig i sängen och ligger fortfarande här. ska kliva upp och plocka unden i rummet och diska.. Axel ska hem om 2 timmar sen får jag inte sitta ner förrän vid hm 7 typ. 

ciao

Känner mig helt seg, nästan som en mättnads känsla hela tiden. Ja det känns som om jag ätit hela tiden haha


Behöver väl inte skriva att jag inte gjort nått speciellt idag? träffade iaf Basse när jag skulle hämta Axel från skolan, han såg ut att frysa när han gick där i snön utan nån jacka, så jag erbjöd han skjuts hem =) Axel tyckte att jag också borde odla ett skägg. hahahaha 


Imorgon blir det full rulle på eftermiddagen. hämta Axel, ge han mellanmål, ta han till fotbollen, kolla fotboll, hem och äta, ta han till skytten, kolla skytte. kul jul. Ja nått måste man väl göra? Ska bli skönt med helg, då ska jag hyra film och ligga i sängen och glo =) Jag ska nog bli en soffpotatis på heltid. Sånt där känns alltid så kul på vardagen men när det väl kommer till kritan vill man dra på sig ansiktet och dricka vin :) men icke!


Nå nu ska jag lägga upp Axels nya skrivbord på internet Gellivare.cc (tror jag de heter) som mamma så duktigt byggt ihop i helgen men den var visst för stor :O


Fråga: Bara för mig som facebook knepar?




Nån sugen på att köpa?

Skapligt

Okej nu blev jag sugen på en hårförlängning. tänkte om man skulle vara så där hemsk och beställa från internet. Jag vet att Lisa har en tång, kanske får låna den då? :) men frågan är om jag har 1000 kr att slösa på det. Ska jag göra de? Beslut ångest är en vardag i mitt liv :) haha

men vilka färger? Har en 3:a i håret nu, men sist jag hade en 3:a så la vi i 2:or for hörförlänings färgen passade bättre till de. nej skit samma. sudda. hahah



Hittade en skit gammal bild. säkert min första hårförlängning, och den där piercingen hade jag nog bara nån dag :) hmm jag känner mig gammal när jag ser den här bilden haha

goddag smörspad

Slapp fixa porslinet, det låg ju redan så fint i kartongerna.. Var förbi Ink Line för att kolla skissen men har hade tappat bilden på min mage så vi tog en ny och diskuterade lite vad vi ska göra, han hade funderat på lite förslag och de stämde helt med vad jag vill ha så det känns bra! Så ska tillbaka dit nästa vecka och kolla. Helt sjukt att de bara är 10 dagar kvar. Jag ska försöka sluta tjata om den där tatueringen nu för det börjar känns jätte tjatigt och gnatigt.. men men ni vet hur sånt är =)


Nå klockan är strax efter 2 och Axel ska ha hämtning 14.50. Vad ska jag göra tills dess? Jag känner mig lite uttråkad. Det är då satan vad allt ska vara tråkigt...

Och jo halloween bildern ska upp nångång. har börjat lite smått på dem :)

klagomuren

jag måste bara klaga lite. har ont i huvudet, tänderna gnisslar och jag har fått en finne. allt det här händer aldrig mig. Jag har aldrig ont i huvudet, har hänt nån enstaka gång, mina tänder gnisslar aldrig, och jag har aldrig finnar.
Har även fortfarande ont i bröstet, lr det är som nedanför brösten i mitten. det gör ont nu när jag ibland böjer mig ner, skrattar osv..

Bara konstatera, jag har fått Cancer. Nått stort problem är det då av alla symptomer hah


rolig måndag

Somnade såklart till söndags filmen, men har vaknat upp iaf 5 gånger i natt. vid 6 tiden så låg jag mest och väntade på att klockan skulle ringa, inte för att jag ville kliva upp men.. Sen hade jag också haft en jätte konstig dröm om att jag fick gå samhällstjänst och plocka upp pinnar i skogen och sen göra flottar av den och he dem i vattnet. konstigt.

Nå nu är jag vaken, Axel är i skolan så det är ett problem mindre. Jag ska snart börja plocka upp lite i rummet och sen gå ut med Molly.

Efter det ska jag till mormor och morfar för att klippa moffi och packa om porslin. Kan säga att det känns absolut inte lockande men nu har jag lovat mamma att göra det. Varför får man inte vara ledig när man väl är ledig?

sen när mamma slutar så blir det väl 1000 andra saker till man ska göra.




har iaf bestämt mig för att vara tyst nu. om ändå ingen vill lyssna, varför tvinga?


ojdå

raket fart, mitt inlägg blev väl postat nånstans. Jag ligger fortfarande död i sängen men blev super sugen på brie ost så jag tänkte åka och köpa de. gotti :D

jag måste verkligen säga att jag har haft grymt kul i helgen och att det samtidigt känns skönt att den är slut för jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är just nu. Nu ska jag nog vara nykter ett tag iaf 3 helger, vi ser hur det går ;) men måste ju få den där platta magen tills tatueringen. det är ju mindre än 2 veckor kvar!!

nej Ica nu?


Slänger in en låt. låg och lyssnade på den i fredags natt när jag skulle sova, och blev så fundersam att jag var tvungen att lyssna på den om och om igen. den är så otroligt fin :) taylor swift- teardrops on my guitar

gick inte bädda in. så slänger upp länken http://www.youtube.com/watch?v=BaOlSI6dxr4


G:ad

Mår bajs just nu.. Vilken helg..okej jag vart kanoners på afterskin men kul var de och roligare sen.. finns så mkt att skriva men allt snurrar och jag orkar inte. nu ska jag nog krypa ner under täcket och mysa.. kanske Molly vågar sig upp nu när snuskgubben är borta ;)

RSS 2.0