Aloha onsdag

Nu har man påslov tills på måndag känns skapligt fint! Idag har vi bara skrivit prov och fixat med körkorten. Fick faktiskt alla rätt på provet, oooj så stolt man blev :D dock fick nog dom flesta väldigt bra poäng för provet var lätt! =) Efter vi slutade vid 11 så har jag pluggat i nästan 2 timmar. Skriver upp på datorn frågor och svar, ord som jag ska kolla upp och egna frågor.. En som sa att jag var överambitös men jag måste ju vara det för nästa vecka är det gallring och jag är jätte rädd för att jag inte ska få fortsätta för att jag har minst erfarenhet av alla.. Men kan jag iaf utmärka mig på ett plan så kanske en lite chans finns? Snackade nyss med Kjell som sa att dom inte brukar vara så hårda med gallringen men att det kanske skulle bli.. Nå nästa vecka får vi väl se om jag får fortsätta! Så håll tummarna för mig nu! =)

Nej nu ska man väl fortsätta så jag blir klar innan bussen går, tänkte att morsan skulle skriva ut alla papper på jobbet så jag kan träna till fjälls..

Ha ett bra påsklov, kan hända att jag inte hinner skriva nå mer.. för ikväll blir det att öva på spanskan :P haha

Less

Kan inte beskriva den här dagen annat än onödig. Vi har inte gjort ett skit och det känns riktigt trist. visst jag är ingen pluggis men kom igen lite högre tempo. Jag har såklart förståelse för att det är segt nu i början men jaja..

Bastun är påslagen och är klar om 1 timme. Ska gå och diska nu, plugga lite och sen ta en skönt kall dusch och varva med bastu sen blir det ännu mer plugg för imorrn är det första provet. Ska även börja med andra boken.

Imorrn åker jag hem och då är pappa hemma med mina släktingar från Spanien, spännande! :D

Måndag

har precis slutat för dagen. Kan inte säga att det hände så mkt på förmiddagen, såg på nån film och råkade somna till, förstår inte hur man kan vara så trött när man somnade vid 10 tiden.. Nåja de lär sig..
Vi blev indelade i 4 olika grupper och dom i min verkar helt okej, har iaf pratat med alla så det var skönt haha..
Så vi fick köra grävmaskin idag i 2 timmar sen var det en som körde hjullastare..
Måste säga att det gick bättre än väntat. Prova på och känna på spakarna och hur allt fungerar, det går ju inte vara proffs första gången.. Men nu har man ett litet humm om allt och det är otroligt skönt och läraren verkar jätte bra! dock snöade och blåste det idag, inte roligaste vädret..

Nu ska jag låna en film från receptionen och glo medan jag äter middag, får bli chiliconcarne, sen ska man även göra matlåda tills imorrn för vi ska flytta lokalen till grustaget..

yes då vet ni vad jag har gjort idag :) ha det så bra var ni nu är!

söndag

Redan söndag och vad har vi egentligen gjort? tagit det mest lugnt. måste säga att lite stolt är jag över mig själv, inge alkohol, inge glass, inge popcorn, inge chips och ingen coca cola.. Så det enda onyttigt man stoppat i sig är sås till maten.. stort jobbat Matilda, snart kommer magmusklerna fram! haha

Började se på The box igår men somna praktiskt taget direkt, den verkade inge bra och jakke sa att det inte var en höjdare..

Idag blev det stor frukost igen, vad har hänt med oss? förr gjorde vi varma mackor och bänkade oss framför soffan, nu blir det juice, te, mackor, fil hah jag tror beach 010 börjar smyga sig fram i bakhuvudet och det är bra. Det har förresten gått jätte bra med laktos fri mat denna helg, ska bara härda ut nå veckor till, frågan är ost,, jag har blivit en ostoman :s

Nåja ska åka hem på 2 timmar, tänkte lägga in en dusch där, halv 7 blir det Pajala, känns riktigt skönt och ska bli kul att börja på riktigt.. taggad!

Tillsist, ska tillägga att jakke har gjort 7 matlådor till jobbet, visst är han duktig! jag har inte haft ett finger alls i spelet, utan har legat i soffan hela tiden, duktigkille.com lattjej.com =)


Mjau

Vilken tråkig dag haha, förstår inte vad tv tänker på när dom bara her skit på tv:n en lördag.. vi har tagit en litem promenad till statoil, spelat cod, spelat Wii, handlat mat. Nu håller jacob på med maten medan jag sitter här och slöar, han anklagar mig för att inte hjälpa till med maten, tsss
Hur som haver, entrecote, grönpepparsås (god hoppas jag) sen potatis skivor med thaiwok. Vi blev lite less på klyftpotatis.. men nu börjar maten bli klar, måste ju iaf hjälpa till att äta upp den!


lördag

käkade precis lunch, blev rester av köttet igår så klyftpotatis, karre men denna gång Bea.. tänk om man fick sån lunch varje dag, vilket liv och vilken mage!

Har typ tråkigt, vart hos Lisa där hon livade upp mitt humör :D nu kanske jag och j tar en prommis för att sen möta JL på kina..

Min blogg kommer inte bli roligare än såhär,. hinner nog inte lägga upp bilder nå mer med tanke på att jag knappt kommer vara hemma. men jag ska göra mitt bästa =)

snabbt hej

hallo, sitter i Jokkmokk nu och är så trött att jag snart dör.. somnade först 3 inatt och upp 6, skulle egentligen upp 5 men av vissa anledningar så blev det inte så...

Har iaf vart jätte kul, har haft en "liten" praktik hos Roger idag, har kört lite hjullastare ;D Så jag kan bokstavligen säga att jag lastat bajs och det var kul =) Jag var väl ingen naturtalang men jag tycker ändå att det gick bra för att vara första gången och jag lärde mig verkligen jätte mycket!

Jag och jakke har iaf käkat lite middag, dom 3 K:na, klyftis, karre och kantarell sås ;) mums
Nu har vi precis tagit en promenad till Statoil och hyrt film, jag kommer nog somna direkt men det gör inget =)

Gällivare

Är i gällivare nu, började med en trevlig middag hos Ida och Alex, men vette fan.. jag sitter nästan hellre på hotellet i Pajala än att vara hemma känns det som.. ingen positiv energi från nånstans.. orkar inte.. önskar ibland att allt var som förr

ska snart gå och lägga mig, upp 5 imorrn tror jag. gäsp!

glaad

gick in i receptionen för att kolla om filmerna dom hade på disken kostade nått och nepp, gratis, hon drog fram 2/3 lådor att rota mellan. men jag lånade bara en Wallander, måste ju spara dom andra till dom återstående dagarn. Så ser jag att dom har dator, hur kunde jag missa det? lär väl inte sitta här mkt ändå för den är precis vid buffén. Vilken plåga när man själv har ätit skav och makaroner till lunch och middag nu sen i måndags, men jag överlever! Det roliga är att jag följde med grabbarna till smedjan och åt en dagens och då var det också skav haha. Vilken tur att skav är gott =)

Dagarna då?
Måndagen började med att vi presenterade oss. kanske inte den åldersgrupp jag trodde, räknade till 12 gubbar, 4 killar i min ålder, några i 30-35 års åldern och en äldre kvinna i 40 års åldern. Vi fick iaf en bok, och sen var det inte mer med den dagen. Salen är jätte dålig och endel har inte ens nå bord men vi löser det med att dela upp oss i 2 grupper, en teoretisk och en praktiskt, så varvar vi.

Igår så var vi lediga. Vi nästan lite ångest, vad ska jag görai Pajala en hel dag? Men jag tog en promenad till byn, tar ungefär 20 minuter, bor utanför. Satte mig på ett fik, åt en baguette och läste resetidningar, sen tralla tillbaka. Sen pluggade jag hela dagen och varvade med Sims på datorn ;)

Idag så ringde väckar klockan på 6, jävligt tungt, för jag somnade inte förrän efter 1 på natten, plus att jag vaknade vid 5 av rädsla för att försova mig haha

Men denna dag har vart otroligt kul, även fast vi gjort absolut inget. kollade på en reklam film om Volvostraktorer, grävmaskiner osv. sen en film om dumprar.
Det roligaste var att åka till grustaget där vi kommer vara på mest och utföra det praktiska. Dom hade 3 mindre grävmaskiner, doosan! Bara jag som tycker det var klatschigt, jag måste såklart köra en doosa (n) ;) Sen en stor grävmaskin.. Till helgen ska läraren hämta nå andra maskiner som hjullastare och grävlastare så det blir kul :P Kan knappt vänta tills vi får börja köra, tycker iaf att jag har ett litet humm och allt när jag har rå pluggat, men bakom spakarna är jag väl helt bakom flötet. Jag är även den enda som aldrig kört..

Annars? Alla verkar som sagt jätte trevliga, endel säger inget och endel slutar aldrig prata, men vi kommer bli en så tight grupp så det släpper väl sig snart.

joo rummet. Trivs jätte bra, absolut inget för världen, ett mini rum med litet fönster, 2 sängar, en fotölj, tv, köksvrå med allt man behöver, micro, köksbord där man även fick kakor och kola. (dåligt) På tal om att vara nyttig, mormor frågade mig om jag vill ha med bullar. jag sa NEJ, hon skickade med bullar. Nu måste jag ju äta dom, men stort hjärta har hon =)

Imorrn åker jag hem, känns bra, men jag trivs rätt så bra att vara själva i mitt lilla rum. har förresten ingen egen toa lr dusch, men vi har en bastu vid duschen så jag var överlycklig igår när jag såg att den var på.. lyx kallas det ;)

Nu har jag skrivit en hel bok känns det som.. Nu ska jag mysa ner och kolla på Wallander ;)

God natt

Tänkte jag skriver ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Det var ingen bra film på tv, så ska nog slå på nån DVD.. Helgen då? Helt okej, Evelina och Tomme kom igår och det var super kul att träffa dom :)
Fredagen var rätt så lugn, vi skulle på krogen men slog på en film istället och somnade i soffan. Det kändes jätte bra när vi vaknade på lördag morgon.
Imorse vaknade jag upp i soffan, hur kommer det sig att jag alltid somnar i soffan när jag ska sova med jakke? sur tjej.com.. Och i fredag har jag hostat hela natten. jag är inte så rolig att sova med verkar det som =)

Nu ska jag packa ner mp3:n. uuuusch jag är jätte nervös inför imorgon, undra vad det kommer vara för folk? är det nära till mataffären? sova på hotell i 3 veckor låter inte heller så farlig :D

puss och kram :)

HEJ

Min dator lever igen, den bara dog i fredags men jacob drog ut batteriet och nu funkar den. Ska snabb packa lite, och sen kanske installera sims om jag ids, annars gör jag det i Pajala.. Nått måste man väl göra på kvällarna =) Åker iaf imorgon 07,00 med morfarm hade egentligen tänkt att åka idag men tjänar ju 177 kr när jag inte åker buss :D

Kan säga att usch vad ångest jag har över igår, alldeles för full och dom där jävla leopard skorna ska jag slänga för jag kan verkligen inte gå i dom, åååh vad pinsamt!! Nåja nykterist javisst!!

Nej pajala bo imorgon, ser verkligen framemot det på nått konstigt sätt! Ska bli riktigt kul =)

Har ju inget internet så det blir inget bloggande för mig typ.. kameran glömdes även igår så absolut inga bilder, skönt va?


Glamourama

Hade inte så mycket för mig igår så jag tänkte jag skulle kika på Glamourama för det känns som om jag är den enda som inte har kollat på det än. Hann gå igenom två avsnitt och det är absolut en hiss! Varför har jag inte kollat på det tidigare? Jag tror att det är deras livsstil som gör programmet så fascinerande. Super söta tjejerna med fötterna på jorden och roligt tjej snack.
så nu ska jag först kolla på Bella&Tyra showen som visades igår och sen ska jag fortsätta på mina Glamourama avsnitt :)


Lil wayne - lollipop


Nu ger jag upp

Nu blir det en tripp ut i snöyrvädret så Molly får kissa. Sen blir det att mysa ner under täcket och se på världens bästa tv program: Criminal Minds. Tusan att Debatt är 21.30, ett rätt så intressant ämne idag. Men är det ett dåligt mord kanske jag zappar lite :)

När jag vaknar så är det fredag och då kommer Jacob hit ;) muums

Dagens skratt från tjuvlyssnat.se haha


Ja eller nej för aktiv dödshjälp?

Sitter och läser lite på aftonbladet och ser en artikel om en 31 årig kvinna som är förlamad. Hon lider av en neurologisk sjukdom och kan varken andas eller röra på sig och har varit bunden vid en respirator sen hon var 6 år!
Nu vill hon att respiratorn stängs av.


Det är delade åsikter om det här fallet för aktiv dödshjälp är inte tillåten i Sverige

I artikeln har dom här två skrivit varsin åsikt.

 Lennart Sacredus- riksledamot (KD) säger NEJ

Sjukvårdens uppgift har i 2500 år varit att bota, lindra och trösta  - i den ordningen. Det är ytterligt viktigt att sjukvården står i livets tjänst och att alla patienter kan förlita sig på just detta. Jag vill inte att jag själv eller släktingar till mig ska komma in i en sjukvård som ägnar sig åt att släcka liv.

 
Staffan Danielsson (C) säger JA

Om en människa har svåra plågor och ligger nära sitt yttersta och själv vill komma undan genom att få hjälp att dö något tidigare, tycker jag att den enskilda människans vilja ska respekteras. Jag inser att gränsdragningarna är svåra och vill därför att detta ska utredas




Jag tycker att hon ska få dö. Hon har legat tillräckligt länge i en respiratorn för att kunna fatta ett beslut. Att säga att man släcker ett om man stänger av den är skit snack, hennes livsgnista är redan släckt.

Vad tycker ni?


Klart man ser till så att familjen får bra mat.


yeah


MMS

Fick precis ett mms från Joanna och Amanda! Men tror det var skickat senare men fick det först nu.
=)

Vi är på La baguette och äter skagenröra ;) hälsningar från Örebro!


Läskigt!

Måste berätta en konstig och läskig grej som hände idag. När jag hade skjutsat Axel till skolan så gick jag in för att hämta mp3:en, Jag satte mig nere i hallen på en stol för att ta på mig skorna och byta låt på mp3:n, så öppnas plötsligt dörren och där står en stor tjock kvinna men den värsta whiskeyrösten jag hört, och finsk brytning. Hon ville låna telefonen, men det tog ett tag innan jag förstod vad hon sa, för hennes röst var så hes + finskan. Nåja, hon pratade nått i telen om lägenhet 2b, fattade inget för det var på finska. När jag går ut med Molly så ser jag att hon plingar på dörr 2b. Låste för säkerthetsskull. Tyckte det var jätte konstigt, för jag hörde ingen dörrplinga eller knackning, hon gick alltså rakt in i lägenheten.
1 timme senare så ligger jag i soffan och läser med Molly, så ringer det på dörren. Hinner knappt ropa så öppnas dörren och det är hon igen! Hon ville låna telefonen ännu engång. Jag stod inte ens där och lyssnade så har ingen aning om vad hon sa.


Men visst är det konstigt!? Ida tror att tanten rekade för ett inbrott haha. Kan säga att nu så låser jag dörren hela tiden! Förr så lämnade jag den öppen när jag var ute med Molly, men ej nå mer.

Vem går in hos en okänd utan att vänta på att dom ska öppna?

Minnen

Satt och raderade från facebook igår och hittade gamla status inlägg. Det är så otroligt vad minnen som kommer upp. Dom här uppdateringarna är från tiden innan studenten när vi var i Lindesberg hos Annas kille Janne och även när vi var och badade vi alängsbadet, jag och Joanna på cykel. Promenader längs hjälmaren. Jag saknar faktiskt Örebro men jag saknar nog er lite mer ;) Tusan att jag är pank för jag tror vi hade haft det jävligt kul i sälen men jag lovar, jag kommer ner till gnällbältet och svamlar med er snart!!


Anna och Janne

Black tower is the shiit :P

Joanna ;P Bakom hennes så ser ni huset som jag bodde i, fast jag bodde på takvåningen =)
Kommer fortfarande ihåg den här dagen haha =)




Nej nu kan jag inte sitta här nå mer. Ska städa Axels rum och sen handla, ska nämligen göra plättar till middag idag åt Axel.. Kanske jag kan tigga till mig några :)

Husliga Matilda?



Okej mamma hjälpte mig. nu slipper ni fundera.


:/

Jag ska vara helt ärlig.. Har legat i soffan och gråtit i 1 timme nu. Jag försökte hålla tillbaka tårarna men det gick inte, för den där boken var så jävla hemsk! Jag tycker att alla ungdomar och föräldrar ska läsa den här boken för den ger så mycket kunskap om okunskap.

Det man grips mest av i boken är tankarna. Dom här två tjejerna är bästisar och har en sån relation som man har när man är 15 år och bästa kompisar, riktiga fjortisar, som tycker att dricka alkohol på fest är jätte cool. Kanske inte nått man säger högt, men man tycker det. Känner ni er träffade? Inte alls ovanligt för det är så man känner i den åldern. Allt är nya experiment, äldre killar, dra raggen prova på nått annat, som? Ja vad vet jag. Vi dras mot det vi inte får göra.
Det här är en verklighets baserad bok och det kommer faktiskt bli en film på den, så ni slipper läsa boken men jag rekommenderar att läsa för då får man med känslorna. Att skrika: stick härifrån när man egentligen vill säga: Kan jag få en kram.



Boken handlar alltså om Lisa och Anna, två tjejer som är bästa kompisar och alltid har umgåtts med varandra. Dom är båda söta och omtyckta på skolan, gillar att dansa och har bra betyg. båda gillar även att festa på helgerna och dricker rätt så mycket. Lisa drömmer om att bli en dansare men så blir hon påkörd av en bil och drömmen om att följa med till USA och dansa går i kras. Hon blir tillsammans med sin gamla kille som även börjat röka lite "holk" då och då. Att ta hasch på fest blir en vardag för tjejerna och om det inte finns nån hasch så får man ta något annat. Allt utvecklas till ett drogberoende.. Hur flickorna ser på drogerna, hur föräldrarna reagerar eller rättare sagt hur dom inte reagerar.


Nu har jag skrivit en novell känns det som. Men läs den. Några grammatik fel och dåligt skriv språk hindrar inte ens den här boken från att bli  dålig. en tankeställare.



Nakenlekar

Måste lägga up ett klipp som Evo fick på msn i lördags, så otroligt roligt att vi höll på att dö av skratt!

Lova att kolla om ni inte sett!


Irriterande


Att inte flytta på bilen när traktor killarna kommer
 och ska göra sitt mirakulösa jobb är brist på respekt.
Det blir fan skit jobbigt
 för dom. Det skulle ta så mycket
mindre tid om dom hade sluppit ta
hänsyn till 2 fula bilar som står i vägen.
skäms..


Hej


Men nu får jag väl ändå skärpa mig!! Jag ska sluta vara så depp på bloggen, har sagt det förr men nu ska jag lova det! Spelar ingen roll om jag så ligger och tok grinar och hoppar från en bro.. Detta ska inte in i bloggen för jag är ju en rätt så glad tjej ändå! Så nu har ni mitt nya jag!
Nu ska jag vi till kullen och äta middag.. det bjuds på tjäder.. Jag har fobi för fåglar så jag vet inte riktigt hur det känns att äta en fågel då, men den som lever får se.


dropdeadgone

Nu har jag tackat ja till kursen.. det kommer bli dyrt känner jag.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, jag kommer ju få allt betalt men det är först efter 5 veckor.. har räknat ut att om jag bara går dom 3 veckorna så kommer det bli på 5000 kr.. får jag fortsätta så läggs det på, så jag kommer alltid gå back. jag får ju aktivitetsstöd men det får jag först när närvaron är klar! så det betyder att efter 3 veckor så kan jag lämna in blanketten men får pengarna först 2  veckor efter dom 3 veckorna. samma med boendet, måste lämna in kvitto för att sen få betalt.. jag förstår hur det funkar men jag orkar seriöst inte.. nåja jag kommer bli smal för jag kommer inte ha ett enda öre till mat. Jag blir bara ledsen av att tänka på allt.. Det tråkigaste är att jag missar när pappa kommer hit upp, dom kommer på söndagen när jag åker den 28 :/ måste ringa och berätta det.. Hade ju planerat så mkt..

Jag borde nog gå och diska nu, har bara legat och läst hela dagen, inte orkar göra nått annat. jag är lat som en gris I know


utmattad

Jag blir seriöst utmattad av att känna mig såhär. Inget jag gör blir rätt utan allt blir fel. Jag gör det folk säger åt mig att göra men då kommer någon annan där och säger: nej det är fel. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. På ett sätt så vill jag bara lägga mig i sängen och skita i allt. Känner faktiskt på sista tiden att jag har blivit tröttare och orkelös, jag vill inget, orkar inget och bryr mig inte.. Om man aldrig kan göra någon nöjd så slutar man till slut att försöka.
Nu ska jag dammsuga den här jävla lägenheten och sen ska jag gå och tigga pengar. bokstavligen

todotradilutt


onsdag igen

veckorna går så jäkla fort men jag klagar inte, nu är det snart helg och jag åker inte till Jokkmokk på fredag. Det blir så stressigt på söndag med bussen.. börjar faktiskt få lite pirr i magen nu, träffa nytt folk, och man vet absolut inget! Men jag är glad för min skull, att jag kommer härifrån iaf för ett litet tag.. jag chansade och klarade det, nu ska vi se om jag lyckas fullfölja det.. Antar jag behöver lite positiva ord ;P
Nu ska jag snart tvinga Axel att klä på sig, han är dödstrött och jag var världens argaste i familjen när jag tvingade han att äta frukost, även fast han fick äta framför tv:n.. nåja


ses och hörs my lovers ;)

Jag har ändrat mig

Har super duper tråkigt, vad ska man då göra? Tänkte jag skulle kika på Bella & Tyras show som hade premiär förra veckan. För dom som inte vet, så är det en live show som dom har startat. Varje vecka så har dom veckans skvaller, veckans gäst, veckans yrke. om jag fattat det rätt. Även lite annat. Förra veckan så hade dom Kenza som gäst, och den intervjun såg jag för någon dag sen, men nu såg hela showen och jag måste ändra min åsikt. Jag tycker dom gjorde ett jätte bra jobb! Jag satt och små skrattade och det tyckte det var riktigt intressant! Tjejerna gjorde ett bra jobb med tanke på att det var live. Finns såklart endel saker som man störde sig på men jag tror dom kommer ta åt sig av kritiken och göra en ännu bättre show på torsdag (visst är det den dagen som showen visas?) Jag störde mig på att Tyra slog på korten, men jag slår vad om att hon inte kommer göra det nu, helt enkelt nervositet. Bella kan jag tycka har otroligt jobbig röst och hon verkar ju så gammal men när hon öppnar munnen så låter hon som 14 år, kanske inte går att göra nått åt? Ibland kan det även bli väl mycket svammel i programmet och alla pratar i mun, kan nog fixas. men jag blev faktiskt imponerad, så jag tar tillbaka det jag sa!

Kolla på showen här:http://nyheter24.se/bella-tyra-show


aftonblads häng


Går igenom härliga aftonbladet.. Bara jag som börjar bli skapligt less på Lars Vilks? Personligen så tycker jag att han får skylla sig själv om alla vill döda han. Han visste precis vad han gjorde när han avtecknade Mohammed som en hund. Vi kan sitta här och säga: Ja men nått måste dom väl tåla? Men varför reta upp folk som inte gillar att bli retade? Han hade kunnat göra vad som helst, men han visste att han skulle få sån uppmärksamhet. Men vad är egentligen konst? Kommer ni ihåg den här kvinnan som simulerade ett självmord, hon fick tas omhand av poliser och sjukvård i tvångströja. Ja det var visst konst. Betyder det att jag kan gå till skolan och bränna upp den: Men kolla, ser ni inte hur vackert färgerna blandar sig när det brinner. Förstår ni hur jag tänker?


Helt enkelt onödigt, men en smart strategi för att bli känd,ett tufft yrke där man ska ha en otrolig talang och gärna vara själv inom sin genre . Men nu ger vi upp det här.



Top model nu. Orkar inte tänka haha




3D

Ett himla snack om 3D hela tiden. Hade faktiskt vart riktigt fränt att åka till Luleå någon helg och se på en 3Dfilm. Det närmsta jag har kommit till 3D var när jag och Sarah var på Liseberg och såg på en film om jordens djur (tror jag att det var) Det var en hemsk upplevelse. Vi blev nästan uppätna av hajar, apor kastade apelsiner på oss och vi blev attackerade av ormar.. Det var inte en sån fin upplevelse, man satt mest och skrek, men så är det inte annars va? Sånt händer bara på Liseberg som tur är. Eller !?!


bara nån bild jag tog från google:
http://www.lisisoft.com/imglisi/5/Screensavers/80402sa-T5.jpg

Vilken skönhet!


morrn morrn

Ställde klockan på 6 och snoozade 45 minuter tills mamma kommer in och säger att Axel har sovmorgon och börjar först 09.00. andra veckan i rad som jag glömmer det.
Kliver upp 08.00 och Roger sitter i köket och berättar att han kan skjutsa Axel till skolan. jaha, shysst att ni berättar det.. Gjorde lite mys frukost och la mig i sängen och började läsa på en av böckerna jag lånade igår.
Jag kände mig verkligen avkopplad när jag låg där i sängen och hade absolut inget dåligt samvete för att jag låg och läste på en tisdag morgon. Jag kan känna ibland när jag skriver i bloggen att det låter som att jag bara glider omkring och inte bryr mig ett skit.. Men jag söker verkligen jobb och försöker få en förändring. Var inte så snabba med att döma.  



har precis pratat med arbetsförmedligen i Pajala om olika saker, om bland annat kläder, första veckan så har vi bara teori så då är det lugnt. Sen visade det sig att dom 3 veckorna är bara prövotid och sen sållar dom ut vissa personer. Känner att jag blev mer peppad nu, tänkte först, vafan 3 veckor, det lär man sig väl inget på.. Men jag känner mig taggad.. vi ser ju, jag kanske känner att det här är absolut inget för mig och då har jag iaf provat på. Har precis ring och hört med ett rum att hyra på lägenhetshotellet, så jag väntar mest på att dom ska ringa upp :) några som frågade i bloggen vad jag ska göra, ska alltså läsa maskinförarutbildningen.. haha skrattar bara jag skriver det, för det låter så knäppt, men japp jag ska sitta i en traktor och kämpa ;)


Stressigt i rutan :S

Kollade precis tv guiden och såg att det blir en stressig kväll


20.00. Håkans bar har premiär. Och jag tror att det kan bli ett riktigt roligt program, nu är jag inte direkt ett fan av Håkan, men vem vet, han kanske är normal utanför färjan? haha

21.00: Är det Svenska Hollywood fruar. dom galna blonderade botoxinjicerade tanternas program och grymt underhållande! så ska jag INTE bli när jag blir gammal. haha

21.00 Ocean´s Eleven. Bästa filmen, och den enda i trion som jag inte har..grymma skådisar och bankrån. Kan inte bli bättre..

Jag tror att jag ska se Ocean´s Eleven och sen se fruarna på webben.. det enda rätta..


Haha bara jag tycker han ser trög ut?





Godnatt

konstiga namn

Köpte tidningen söndag igår. Logiskt. Fanns med en artikel med konstiga namn som kändisarna ger till sina barn.. snacka om att dom vill ha uppmärksamhet, det är ju inte dom som far illa utan barnen..
Ja vad tycker ni?


This is my life

Tycker ändå att låten var rätt så bra som vann. Vi såg aldrig på finalen i lördags för jag och Evo var i full färd med att själva sjunga Sing star :)




Fast jag tycker ändå att mina Orsa gubbar skulle ha vunnit, dom var ju uuunderbara :)

USCH


Blä vad less jag är på att vara ful,tjock, jobbig, tjatig, gnällig, ha fula kläder, prata konstigt..
Det är något nytt fel varje dag, får jag höra och när jag blir ledsen då blir det mitt fel för då klagar jag på allt och förstör stämningen. Nu ska jag gå och läsa min tant tidning och dricka svartvinbärs mer för jag ska bli tjockast i hela världen..


books

Har vart och lånat lite böcket, eller två stycken rättare sagt.. Det blev ingen deprissionsbok utan en rolig och en sorglig (tror jag)

Kopierar sammanfattningen så det blir rätt

Jojo Harvey är litterär agent, med en kropp som Jessica Rabbit och en knivskarp hjärna. Hon har siktet inställt på att bli delägare i agenturen men när en ny kollega dyker upp och kammar hem
ett miljonkontrakt får hon problem.

En av Jojos författare är Lily Wright. Hon har skrivit en tröstbok efter ett rånöverfall och boken blev en bästsäljare. Nu har Lily fått skrivkramp och börjar bli desperat. Hon har nämligen köpt ett drömhus åt sig och pojkvännen Anton.

Gemma Hogan arbetar som festfixare. Hon var tidigare en av Lilys bästa vänner, tills den dagen då Lily stal hennes pojkvän Anton. Nu har Gemmas pappa träffat en ny kvinna efter trettiofem års äktenskap och Gemma flyttar hem till sin mamma, som fått en sådan chock att hon måste matas med lugnande medel. Gemma skickar desperata e-mail till sin väninna Suzanne, som tycker att de är så underhållande att hon skickar dem till den enda litterära agent hon känner till: Jojo Harvey. Och så är cirkeln sluten.

Taget från:http://www.boksidan.net/bok.asp?bokid=1854

Har faktiskt läst den här boken 2 gånger förut, men nu var det ett tag. Jag kan säga att den här boken är hur bra som helst! Jag älskar Marian Keys, hon är så hysteriskt rolig och man sitter verkligen och fnissar sig egenom hela boken :P



En bok jag hittade där i snurrhyllan och jag ska nog börja på den, verkar riktigt bra och
hemsk!


kortfattat om boken

Anna och Lisa är två tonårstjejer som är bästa vänner och tillsammans gör dom allt. Utseende, festa, killar, dans och kärlek är viktigt för dem. En dag råkar Lisa ut för en olycka och tvingas sluta med dansen och blir snart deprimerad. Med tiden börjar Lisa och Anna festa allt mer och snart introduceras droger i båda deras liv. Allting känns spännande och roligt i början enda tills Lisa utvecklar ett drogmissbruk.


taget från:http://images.google.se/imgres?imgurl=http://
www.miriamsennehed.se
/images/bio/boken.jpg&imgrefurl=http://
www.miriamsennehed.se/biografi.htm&usg=__
6U9I9EbFI9DkdsBHIfjm_mbnu0o=&h=300&w=
300&sz=17&hl=sv&start=4&um=1&itbs=1&tbnid
=fSiYN2ly7VhgNM:&tbnh=116&tbnw=116&prev
=/images%3Fq%3Ddet%2Bh%25C3%25A4nder
%2Binte%2Bmig%2Bmiriam%26um%3D1%26h
l%3Dsv%26tbs%3Disch:1


hm lång länk.

soffpotatis



Jag vet att jag är en tönt som läser Amelia men den är fan bra, så tyst.
Ikväll blir det att slänga sig i sängen, öppna chokladkakan och läsa.
Claudia Galli verkar fan vara en vettig person så inget hat här!


Utkast: Mars 15, 2010

Jag följde med mamma till stan idag och vi gick på Jive, dom har verkligen fått in jätte fina kläder. Det brände i fingrarna haha. Plågande fortsatte och vi gick in på Dojjan som överraskade mig med världens finaste klackar. Dom hade till och med fått in Kenzas skor och jag måste säga, dom var mkt finare i verkligheten, men dom var för dyra för att ens orka prova, hur kan dom tycka att 799:- och 899:- är det rimligt pris på ett par klackeskor? Men dom tur var så hade Dojjan andra fina bitar för 400:- kanske nått att spara till?

 
Den här kostade visst närmare 1000 lappen.. men tycker nästan den var finast.. lite förresten inte på mig när det gäller priser. =)

Nu kanske man ska börja göra middag, jag bjuder på stektpotatis & Souvas alá Matilda. Går ej misslyckas!

Baby!

Har hittat en ny låt som jag nöter 24/7, såklart så är det bara jag som gillar den.. Som alltid! :)


ojdå

Jag är i seriös chock just nu, jag kom in på utbildningen! Dom ringde precis och den börjar visst redan den 21 mars!! Jag känner mig helt upp och ner, för jag har 2 arbetsintervjuer i veckan och den tredje väntar jag svar från.. ska jag gå utbildningen eller inte? Det betyder att jag måste hitta någonstans att bo nu.. Det här blev svårt.. jag vill ju gå den men sen börjar dom snacka om att det ändå blir svårt att få jobb för dom vill ha erfarna..  gaah nu ska jag gömma mig under täcket.. 

men missförstå mig inte, jag är glaaad! :) bara lite smått förvirrad.. 


godmorgon måndag och ny vecka

Det känns skapligt tråkigt med en ny vecka, men dagarna går väl fort? Idag så blir det att vara sjuk och ta hand om mig själv, för jag har jätte ont i halsen och öronen behöver lite rehab.. Tänkte även svänga förbi biblioteket och se om jag hittar nått bra att läsa.. jag har en bok i tankarna, som jag läst för kanske 7 årsen som handlade depprisionen i USA.. komme ihåg att den var bra men kommer inte ihåg namnet.. kanske hittar nått liknande..

Drömde som vanligt helt knasigt, men jag mötte min favorit lärare iaf, Birgitta! Jag undrar vad hon håller på med nu, någon som vet? hon var verkligen den bästa läraren i hela Örebro och alla borde sträva efter att vara som henne, även fast man inte gillar rosa :)

puss&kram<3

goodlookingirl.com


God natt mina kära, nu ska jag klä av mig naken och mysa ner i täcket.. pusspuss


Pics

Tjoho hemma i Gällivare nu och känner mig allmänt trött, vill mest att klockan ska slå 21.00 så att man får lägga sig i sina varma säng och mysa.. har faktiskt sovit i soffan hela helgen och somnat till tv:n hahaha men nu tänkte jag slänga upp ett bild regn från helgen.. 






















tycker det ska bli helg nu igen så man får mys ;P

we are all the winners

han är glad, alltid lika glaaaad.... jag blir lugnt :)

gårdagen? jätte kul men trist att man inte fick så mkt tid med Lisa, men vi får ta igen det sen!! I'll come to you :)

Morrn morr vaknade vid 9 tiden av att jag låg på soffan, kunde inte somna på kvällen så jag la mig och kollade på tv haha så axlarna mår inte så bra. nå vi käkade lite mackor, sen drog jakke iväg med grapparna för att köra skoter till vlm.. Jag åkte till vlm vid 12 tiden med Natte.. det var helt okej där, fötterna dog där ett tag, men jag lyckades väcka liv i dem som tur är ;)

Nu har jag duschat, sminkat mig, städat och sitter med papiljotter i håret haha, får hoppas att ingen kommer nu, men jag tror det är lugnt, dom fastnade i lenatorp, onödigt om ni frågar mig ;P

nej svammel inlägg, evo är påväg hit, hon sa att det inte skulle ta en halv timme, men det har gått 15 minuter nu, vi ser om hon hinner :)

hejs hejs


i Jokkmokk

Nu är jag i Jokkmokk och känner mig riktigt trött och har ingen ro att vila.. så sitter här och kollar bloggar och tar det allmänt lugnt.. men party humöret kommer väl när jag fått lite mat i magen och sminket åkt på =) har iaf hunnit klippa en kollega till moster, hon var hur trevlig som helst, ja jag tror det var den roligaste kunden jag haft hittills :P


drömma sig utomlands... saknar eftermiddagarna när man duschat, sätta sig på balkongen, dricka lite vin och käka nötter medan man väntar på att gå och äta middag!

Fredag!

äntligen så är fredagen här! Jag har hunnit med ett besök på öron mottagningen, har fortfarande en liten infektion så ska fortsätta med örondropparna men jag slipper tabletterna.. vilket känns riktigt skönt för på bara 1 vecka har det gått 240 kr för medicin, sen 270 kr för läkarbesöket idag, usch vilken ångest att betala för sånt men man måste ju, och snart ska jag till vårdcentralen för att göra olika tester och där lär jag också få punga ut med lite pengar :( nej jag ska sluta klaga nu, vår sjukvård är ju den bästa!

klockan 13.00 så sätter jag mig på bussen för att åka till Jokkmokk, därefter klippning och sen fix fix :P frågan är vilka skor man ska ha?

pusshejs


Happy girl

sitter här och diggar party musik och längtar tills imorgon, alltså vad dom där tjejerna kan göra en taggad! haha ett sms jag fick idag

Vi bedövar dina
öron med lite
sprit imorgon!
Du har ingen talan,
jag och Lisa fixar det
där. Du behöver
bara luta dig tillbaka
och gapa..


hahaha underbart :D



Annars då?
Har käkat middag hos mormor & morfar, sen färgade mormor mitt hår :) Känns riktigt bra men det är först när man får sminka sig som man verkligen ser hur det ser ut! (tycker jag)
Axel tyckte såklart att jag hade förstört hans kväll genom att vi spenderade den i Kullen.. Ja menar då skulle han bara få spela 2 timmar.. men han har lugnat sig nu och jag har till och med fått förhöra han på glosorna som han har imorgon. Annars gjorde jag ett riktigt ryck när jag kom hem, dammsög köket, vardagsrummet, hallen och trapporna, diskade, källsorterade, förde kläder till förrådet.. Känns skönt att ha allt ordnat så man slipper springa som en dåre imorgon.. men nu ska jag borsta mina tänder och sen noppa mina buskiga ögonbryn.. sängen- criminal minds- sova.. är helt slut, fick knappt nån sömn inatt..


Vet ni vad det konstiga är, jag hostar nästan inget på dagen utan det kommer på kvällen, just nu kittlar det jätte mycket.. bara psykiskt eller?

Oh no nu börjar Axel krångla, han vill ha kvällsfrukost (ja han säger så) men klockan är alldeles för mycket, så nu tuggar han äpple och fördriver tiden, kommer jag lyckas få han i säng? Jag är nog ingen bra barnvakt som inte ger någon kvällsfrukost.. hehe




torsdag

Hade verkligen super trevlig igår hos Sandra, och vilket hus! Vi satt mest och surrade på som aldrig förr och jag for hem först vid 10, när jag kom hem så satt en trött Jacob och väntade på mig.. tyvärr har han nog inte fått så mkt sömn för jag har legat och hostat han i örat i princip hela natten.. i eftertanke, jag skulle ha lagt mig i soffan och sovit, var på väg flera gånger, och nu har jag jätte dåligt samvete :(

jag/molly/jagMolly





Fotosession med Molly. Fotograf: jag ;)

Så går det när man är arbetslös, då tar man kort på allt som finns, inklusive hunden nos... Jag tror förresten att Molly är deprimerad eller så har hon blivit så tjock att hon inte orkar nått.. Längtar tills vi får nytt foder så vi får tillbaka vår roliga och spralliga Molly..

Nu ska jag faktiskt till Leipojärvi och dricka te! De ni ;) Ska bli riktigt kul att träffa Sandra och att få se på deras hus! Usch vad jag känner mig liten när jag vet att 2 av mina kompisar redan har skaffat hus.. :)

ses och hörs ;)


jaja

Okej jag har tråkigt, jag erkänner.. Jag önskar att hade en fjällkontroll som i Click, så jag kan spola fram tiden.. Mest av allt vill jag gå och träna, känner mig så dåligt när jag bara är hemma.. Men jag har faktiskt varit jätte duktig med maten denna veckan, förutom godiset igår (hehe) Men jag vill bli av med den här degmagen, jag stör mig så otroligt mycket på att inte få på mig mina byxor utan att det hänger fett.. Nej nu ska jag äta min varma koppen och jag intalar mig själv att det är nyttigt ;)

Hittade förresten världens finaste bikini men bara trosan (den jag vill ha) kostade ungefär 1500 kr ..känns meningslöst :P


onsdag

Har börjat käka frukost framför datorn nu, det läter kanske stressigt men det är så skönt att smutta på lite te och kolla facebook. Idag skiner solen men det är lite kallare nu än vad det var tidigare - 12.3 Nå jag klagar inte för jag känner verkligen att våren är på väg och tänk snart är det sommar! Jag känner mig positiv och glad även fast jag är sjuk.. kan säga att jag denna natt har inte vart lätt, har legat och hostat som en tok, det känns som om jag har fått nått i halsen men det försvinner väl :) förövrigt missade jag Cougar town, somnade halv 10, typiskt mig.. läste en artikel igår att man kan bli tjock som man sover för lite eller för mycket.. så frågan är: Sover jag för mycket? Jag sover ju aldrig på dagen. Ungefär 9 timmars sömn får jag per natt. 
 
Nej nu ska jag klä på mig och sen skjutsa Axel till skolan, efter det så blir det en lång promenad även idag, det är så skönt när man kan släppa Molly lös på gamla vägen mot nunis.


Ha en bra onsdag :)


jaja

Blev inte Saw för Voddler fungerar inte, så det blev nån random komedi som Axel köpt på coop.. Jag blev mest förskräckt av filmen, jag förstår att dom måste tillägga att bolaget inte har nått att göra med åsikterna.. Men jag antar att jag är uppväxt med att se svart och vitt när det gäller den situationen, men jag gillar inte att Axel ser på det..

Nu vette fan vad som händer, alla tjatar om desperata hemmafruar men jag gillar inte dom.. ska man klara av att stanna uppe till 21.55 för cougar town ? Jag håller mig vaken en halv timme iaf, Jacob måste ju se det där family guy innan det går att ringa! :P


hejhejhemsktmyckethej


Ser ni vilken skönhet jag har till hund!

Idag är det inte mycket som har hänt på rallarrosen. Jag har kollat på efter 10 och kommit på att jag stör mig väldigt mycket på programledarens röst (kommer inte ihåg vad hon heter)

Sen har jag sytt klart på min tröja som jag gjort om.. därefter så gjorde jag om ett par byxor till ett par shorts. dom blev jätte fula men hey jag har ju ingen talang för att sy, men kul är det iaf!

Har precis förhört Axel på engelskaläxan och nu ska vi kolla på skräckfilm på voddler, det viskas om SAW, scary :S




god morner

Usch vilken dröm jag hade inatt, jag vaknade av den halv 7 imorse och kände bara en stor klump i magen och jag var jätte ledsen.. det låter ju så sjukt för det var bara en dröm.. nej nästa natt ska jag drömma nått kul och bra! =)

Kan säga att det känns som om mina armar väger 50 kg, har sån träningsvärk efter igår, till och med mina fingrar gör ont haha men jag ser träningsvärken som nått positivt :)

Annars då ? jo sa ju att jag vaknade halv 7, strax före väckarklockan skulle ringa, jag ligger där och filosoferar, väntar på att klockan ska bli 7 så jag ska kliva upp, då kommer jag på att det är tisdag, vilket betyder sovmorgon, typiskt mig men men nu ska jag snart skjutsa Axel till skolan, därefter blir det långpromenad med Molly, solen skiner ju! Och sen vika tvätten som mamma slängde in imorse ;D


Tusan också

Var ju till läkaren idag, kändes lite konstigt att gå dit som privat person när man har jobbat på mottagningen :)

Jag kan iaf meddela att jag har fått öroninflammation och jag tycker väldigt synd om mig, för detta betyder att jag inte får träna på hela veckan, men jag får väl roa mig med timtals promenader istället, då blir ju lillhjärtat glad :)

Har fått en gasbinda med sprit rakt in i örat så min hörsel är inte på topp just nu, och när jag har droppar så hör jag också dåligt, så jag unviker att hälsa på folk i risk av att hamna i en konversation. Då vet ni!

Nu blir det att göra nått annat, snart tisdag, en dag närmare helg :)


Jag vet att jag inte har råd men man får väl titta på kläder iaf? haha
389 kr från Nelly, schnygg=)



god kväller

Idag är det jag som har stått för middagen, korv och makaroner alá Matrudiluttan. När man lagar mat i vårt hushåll så blir man automatiskt favorit personen av Molly. Det går tyvärr inte säga nej till hennes guld bruna ögon och blöta nos så en och annan korvbit slank in i hennes gap ;P


yey




Ja kan ni gissa vad jag gjort idag? tränat såklart!
Måste säga att satan vad stolt jag är över träningen idag, kan man verkligen vara stolt över det? haha
Men det kändes så bra och jag körde bara mage och biceps, så vänta ni, snart har jag platt mage och fasta smala armar.. Kan erkänna att ett av mina stora komplex är just mina armar, jag tycker dom är gigantiska men allt sitter i psyket och nu har jag lyckats träna bort lite av komplexet, typiskt, nu kommer ni stirra på mina armar nästa gång ni träffar mig! Men ni får titta.. ;)


Blev sen tacos till lunch, rester från gårdagen, muuums, vi säger att den var nyttig även fast jag slängde på massor av guacamole ;)



Nej mina nära och kära nu ska jag klä på mig och sen åka till sjukhuset, läkaren ska nämligen kolla mina öron, och jag håller tummarna för att det kommer gå bra, man blir så nojjig när man redan hör dåligt, men jag tror det kommer gå prima ballerina och hoppas på att få sluta med dropparna idag för jag hör jätte dåligt med dom..

sur

Läste precis på aftonbladet att Pernilla och Jessica gick vidare, jag är sur, Pernillas låt var ju katastrofalt dålig, vilken vettig människa vill ens lyssna på den låten? Jessicas låt var faktiskt rätt så bra men synd att hon vann över alcatraz för deras låt var 100 gånger bättre.. MEN jag förstår inte hur inte mina gubbar med låten underbar inte kom vidare?? Låten jag har på inlägget nedanför.. Sverige, Sverige.. Det lustiga är att det här är första gången som jag kollar på melodifestivalen så att jag har koll på låtar, ja på kanske 10 år, men det är rätt så kul! =)

Undeeeeeerbaaaart!

Nu håller jag på med hamburgare och strips, en tidig lunch men det gör absolut inget, ikväll blir det tacos och det är ännu bättre ;)

hahahahaha

melodifestivalen står fortfarande kvar på tv:n och jag har fått en favorit :D Klockren låt :P

underbaaaaart!

Lyssna :)

Godkväller

sista inlägget, sen ger jag upp datorn för denna kväll.. Tro det eller ej men jag tittar på melodifestivalen. Men jag brukar tröttna rätt så fort, så zappning sker nog snart.. Det roliga är att dom är i Örebro, i nya conventum, men det ser så stort ut på tv:n men när man är där inne så känns det inte alls så stort..
Det är förresten en sak jag saknar med Örebro, alla mässor! har till och med stått i monter engång och försökt värva folk till Virginska.. det var skit kul!

Är iaf på super bra humör och väntar på att world trade center ska börja så att jag får gråta lite.. annars så har jag lånat lite filmer av Ida.. min kväll är räddad och jag har inte alls panik över att jag inte ska göra nått ikväll =)


förresten, bara jag som tycker att det är dags för Pernilla Wahlgren att pensionera sig nu? Att dom orkar..


tralahejs

uppdatering, gick till Ida, tog 53 minuter, personligen så tycker jag att det är en fint godkänd tid för att gå från rallarrosen till södra mosebacke, husen längst bort..
alex bjöd på fattiga riddare, bara jag som aldrig ätit det förr? helt okej gott..
När jag kom hem så hoppade jag i badkaret med Taylor Swift i högtalaren, skönt men tankarna snurrade runt så mkt att jag var tvungen att gå därifrån annars skule jag väl bli galen =)
Nu ska jag mysa med lite middag från linas, grillspett med pommes (om det blev rätt) =)


Fick förresten låna lite filmer så jag antar att kvällen är räddad!


mjaaau

Vad duktig jag har vart, har dammsugit hela rummet, stått på knä och till och med dammsugit listerna haha Sen har jag damm torkat hela rummet och sorterat i några lådor.. Man mår så mkt bättre med ett städat rum.. Sen har köket också fått sig en sväng :) Det som är bra med mig är att köket nästan alltid är i prima skick, så jag slipper ha någon diskångest och det är fin fint!
Funderar på om jag ska ta promenaden till Ida redan nu, mormor och morfar ska vara snälla och beställa mat från Linas åt mig så jag kanske ska vara hemma tills dess.. usch vad sugen jag är på utgång haha alkolist.

pusshejs

Okej då

Nu klagar jag, och jag har ju sagt att jag ska sluta klaga! Har precis käkat frukost, nu städa upp i rummet, sen promenad till OK för att fylla mobilen för att därefter plugga.. Vid 2 kommer anton för att bli klippt och sen blir det äntligen promenaden mot Malmberget.. That's my plan.. :)

Nu ska jag sluta vara en suris och bara vara en gladis



hade förresten en jätte hemsk dröm, jag skulle söka efter Jakke för att han inte svarade på mitt sms och då kommer jag till Vaikijaure (stavas) Där dom visst var ett helt gäng, tjejerna gillade inte mig så dom skulle bränna mig levande på en stor brasa så dom band mina armar och ben, och Jakke var tillsammans med Emmy W :P Dock hann jag aldrig dö för jag vaknade innan dom slängde i mig... kanske därför jag sov så oroligt..  Det var mer som hände i drömmen men orkar inte skriva allt för det blir så osammanhängande =)

Lördag

Är det bara jag som brukar känna mig helt jävla bortglömd? Det är såna här dagar när man tittar i telefonboken och man har absolut ingen att ringa, det då som jag vill tillbaka till Örebro, och det är då jag också vill vara 10 år igen och säga: NEJ jag vill inte flytta.. för jag känner alla men ingen känner mig och jag är så less. Jag går seriöst bara omkring här i lägenheten utan nått jobb och ingen att vara med.. blir tokig snart.. Har förresten sovit jätte knasigt inatt, somnade vid 10 tiden så jag missade filmen jag väntat på hela kvällen... Sen vaknade jag 01.00 och sen 02.00 jätte orolig. Lyckades somna men sen vaknade jag igen 07.00 men världens klump i magen och kunde inte somna om.. Men det positiva är väl då somnar jag tidigt ikväll..  Idag blir det bara plugg och promenad.. jag är super sugen på afterskii men verkar inte bli så :/

Nej nu blir det en dejt med dammsugaren.. ha så kul ikväll alla

Fan :/

Jag har väntat och väntat på att klockan ska bli efter 9 så jag får poppa lite popcorn till fredags filmen och nu så visar det sig att det var nått fel på popcornen! Alltså jag har inte gjort nå fel alls.. Den blev som aldrig stor och sen märkte jag hur det började lukta bränt.. typiskt nu får jag ju inte mina popcorn och kvällen är förstörd.. Nåja det kanske var lika.. Har förresten plågat mig i 2 ½ timme framför usla tv program, fast Blåst! Var lite roligt :)

Nu blir det sängläge och hoppas på att somna fort så att det blir lördag och sen söndag! tjiing

boring

Alla ska göra nått kul ikväll känns det som, nåja somnar jag tidigt så gör det inget:P såg att det är filmen
Gone
baby gone.. Det lustiga är att jag har tänkt låna den boken flera gånger på biblioteket men den har vart utlånad, författaren har även gjort patient 67 (shutter Island) som jag läst.. Så kanske man ser filmen så skiter jag i boken haha

Har vart på stan för att se hellner, tempen visade på 3.8 - toppen väder, det är ju rena rama utlandet då! så jag tar på mig vårjackan för jag ville inte svettas med tanke på att jag skulle gå dit.. Men det slutade med att jag frös som tusan så jag gick hem innan jag ens fick se hellner. vilken katastrof. Det värsta är att jag gick in på Domus för att värma mig, jag som har köpstopp kom ut därifrån med en mascara och en BH.. haha en jävligt fin bh och mascaran var en fiberwig,, går det bra då?

usch nu ska jag sluta deppa.. jag hann inte med disken tidigare så det får bli det nu, sen kanske jag korkar upp ett glas vin och kollar på tv=) Mormor och morfar skulle också komma förbi med en bit torrkött muums =)




Den som kan se vem det här är, vinner en puss! =)



tjockis

Kan bero på plättarna men jag känner mig som en liten tjockis just nu.. lite så där så att jag vill svälta.. Det går över.. tusan att jag inte kan träna heller.. förövrigt tycker jag att örondroppar är bland det äckligaste som finns.. det riiiinner.. Oj vad synd det är om mig, jag ska nog ligga och trycka mot kudden ikväll och klappa mig själv på huvudet.. Men nu ska jag plugga och det känns inte motiverande! fan fan vilket trist liv man har.. Fick förresten massor av bra tips idag av jobbcoachen, hon var också riktigt trevlig, bara jag som känner att ett CV är väldigt personligt och det känns dumt att visa det för andra.. (förutom arbetsgivare, dom måste man ju såklart visa :P )

Jag vet att jag är tråkig nu.. kan inte hjälpa det :(

:////

Vaknade runt halv 9 imorse av väckarklockan och kände mig ovanligt pigg även fast jag fått 2 fyllesamtal av världens bästa och fullaste Jacob :P Gjorde lite gröt och sen promenad till arbetsförmedlingen.. tänkte 30 minuter blir bra, men jag var en snabb tjej och gick på 15 minuter.. Har förresten kanske fått öroninflammation men ingen läkare vill/hinner kolla mig, mamma är arg jag är emellan.. det låter inte så farligt men jag har gjort 2 jätte stora transplantation/plastikoperationer i båda mina öron så en infektion är inte det bästa för mig.. Jag fick iaf örondroppar utskrivna..

När jag var påväg till sjukan ringde mormor och frågade om jag ville ha plättar.. vem kan säga nej till plättar? nej precis ;) Så nu sitter jag här och gosar med Tessie, världens finaste hund som dessutom ska ha valpar om 1 månad :D

Criminal Minds

Tänkte meddela att världens bästa serie
drar igång ikväll och oj vad jag
har saknar er Criminal Minds! :)



snabba ryck

Nu ska jag fixa mitt CV.. det går på 20 sekunder för jag ska bara kopiera in det i ett annat dokument och skicka till min hotmail.. för imorgon ska jag till arbetsförmedlingen kl.10.00 och träffa en jobbcoach..Det roliga är att jag inte har nån bil, så det blir att promenixa dit. kul! Jag är negativ idag.. börjar gråta snart seriöst, jag har en sån dag. Det går inte skämta med mig..

Jag är förresten smart idag också

Jakke snackade om nått portvin han hade köpt på bolaget idag
jakke: blablabla det var ju 20 % på den!!
jag: VA? vad snurrar du i? hade dom rea på systemet?

dumbrud.com yeash

jag tror jag är inloveinJohnMayer.. mjau vilken röst..

Jag smälter



Han är så otroligt bra att jag smälter.. Snälla lyssna på låten ni kommer inte ångra er :D

ett kretslopp av ilska

HA! Nu har dom äntligen stuckit.. Jag på sånt otroligt dåligt humör och nu kanske jag kan slappna av.. Jag är så less på att alltid göra fel.. Jag måste vara världens sämsta stora syster och världens sämsta barnvakt. Det är diskussioner hela tiden..

exempel
ta på dig jackan
neeej jag vill inte
Ta på dig jacka nu, vi blir sena
men nej jag vill inte ha nån jacka det tar så mkt plats
TA PÅ JACKAN NUUUUUUUUuuu
NEEEJ
Men ta inte på dig jackan då och frys.

Ett exempel på ett bråk som slutar med att jag ger upp.. jag är ändå världens sämsta. om mamma får reda på att Axel går ute i vintern utan jacka så blir det bråk med henne med... Ni ser, så är det med ALLT och då är det inte bara en jacka utan allt...

Så jag sitter i skiten mest hela tiden..


torsdag

snart helg fast jag ska inte göra nått speciellt så det är lite skit samma :) Fin väder ute så jag ska försöka få ut Axel, behöver inte vara nån uteaktivitet men typ badet, bowling eller nått sånt.. Jag vet inte riktigt om jag får bowla, tror det bara är för småisar nåja..

Ska snart börja lite smått på maten..frågade lite snällt till mamma : Vad ska jag göra för att ni ska åka så fort som möjligt? haha Maten klar.. Det fixar Matilda.. fläskpannkaka. intressant!
Helgen blir nog rätt så ensam men jag ska nog åka till mormor och morfar och tjuväta lite mat.. sen kanske jag tar en promenad till stan imorgon och kollar på Marcus Hellner ska firas...Annars inte så mkt..

Nej nu ska jag tjata på Axel..

Drömmen om Italien

Nu ska jag springa ut med Molly på en promenad runt elljusspåret innan det är dags för seriestart - Drömmen om Italien.. Handlar om 5 par som tävlar om ett hotell i Italien.. Ni hör ju! Min dröm, jag vill också ha ett hotell i Italien.. Tusan men jag ska kolla och drömma mig bort, låtsas att jag är dom :)

Jo kanal 4 20.00 :)




puss

Cougar town

Alltså vilken rolig serié! Jag höll på att dö av skratt när hon blottade sig för cyklisten! Mamma kom springande in till mitt rum: Vad ser du på???

Men snacka om att Courtney Cox ser bra ut! Om jag ser ut så där när jag är 40, så ska jag tacka gud med en bön!

Lätt en serie jag ska försöka kolla på varje vecka.. tusan att den är sent 21.55 (hahaha)

 

brotha

Måste slänga in en bild på min hurtige bror igår när vi skulle åka längdskidor.. Jag förstår inte vars han fick idén om längdskidor ifrån?
Axel var uppspelt och hade stora planer på att vi skulle åka ända till Malmberget, men vid stallet så fick det vara nog.. Men det positiva är att vi kom ut och att han fick inviga sina nya skor :)



new shoes

Hello my lovers, hello my friends.. Kan berätta för er att idag har jag köpt skor! Mamma var nog less på att jag klagade över att jag inte hade några gympaskor.. så jag fick en födelsedagspresent lite tidigare :D så otroligt skönt att slippa kängor och uggs hela tiden.. kan säga att man blir lite smått less till slut...


tycks?

Onsdag

veckan bara rullar fram och det är redan onsdag, det enda jag ser framemot nu för tiden är att det ska bli kväll så att man får gå och lägga sig och att det sen blir en ny dag. sorgligt va?
Sen är det lite stressigt med sportlov.. man kan ju inte ha en lillebror som sitter inne hela dagen, så  idag ska han åka och bada med en kompis.. och samtidigt så passar jag på att åka till fys och pumpa lite muskler.. Ja nu ska ju fettet bort och magrutorna fram.. Kan säga att man känner sig som en liten gris som rullar gatan fram hojja haha.. Så gröt till frukost idag,, vad duktig jag är!

nej ut med molly nu så hon inte kissar på sig, det hade ju vart fyskam

hade förresten en hel knasig dröm inatt (som vanligt) vi var utomlands (som vanligt) och det var nått mysko med det där stället. jag kommer inte riktigt ihåg vad men nått var det iaf.. men Molly hon var en rackare i poolen, hon badade hela tiden.. det enda jag kommer ihåg.. hmm lät inte så intressant nu när jag skrev ner det :O




kom på att jag skriver mkt om allt jag vill göra och allt jag vill ha.. det menas ju inte att jag är missnöjd. Men om man aldrig får drömma eller vilja ha nått så måste det väl ändå vara ett rätt så trist liv? så jag ska nog fortsätta vilja massa saker även fast det aldrig kommer ske! =)

:(

Blev helt plötsligt jätte deppig och har fått världens ångest över kläderna jag beställde från gina. 300 kr.. sorgligt men jag har fan egentligen inte råd med det... funderar på att stanna i gve eller sjöfallet i helgen för jag trodde jag skulle få skjuts med Roger till Jokkmokk, men verkar inte vara så.. tycker jag borde få åka buss gratis bara för att jag åker så ofta :P

blabla nej nu surar jag, ska snart gå ut med hunden och fundera lite mer.. min gamla mp3 är förresten knäpp.. det går inte lägga in eller ta bort låtar från den.. jag börjar bli lite smått less på mina 35 låtar..

Bara för att den är så otroligt bra och jag blir lugn och glad av den :)

åååååh

Fick ett plösligt sug av att åka utomland. Inte för att sola och bada, utan jag vill strosa runt på okända gator och höra främmande språk, jag vill sitta ute på ett cafe och dricka min cappucino samtidigt som jag kollar på folket som går förbi.. Jag vill ha på mig mina högklackade stövlar och min kappa.. jag vill booooort..

En weekend hade vart perfekt.. Någon som vill sponsra Matilda? Jo shopping pengar inkluderas! ;)


Tjoohoo

Vaken med tuppen idag! hade en intervju kl.08.00 och efter det så for jag på gymmet.. Ja ni hörde rätt, nu ska fläsket bort.. Bara det att gymmet är inget problem utan det är maten som är problemet. Det borde gå att limma ihop munnen..

Förövrigt så är jag jätte sugen på att åka till Luleå och se på Alice i underlandet men onödigt den kommer väl till Gällivare nångång. men nu har jag iaf kollat lite på Gällivares hemsida och Snabba Cash visas den 21/3 och det är ju inte så jätte långt tills dess. Nästa helg så är det en film som heter
it's complicated.. och jag har hört att den är bra!



okejdå

Ett snabbt inlägg.. tror jag ska färga håret igen.. var över 5 månader sen sist och det är nog ett rekord på hm ja länge? Jag har fått jätte ljust hår och dom röda pigmenten har kommit fram rätt så mkt.. Vissa dagar gillar jag det och vissa dagar inte.. Så ska nog slänga i lite mörkbrun ;)

Megan Fox, Jag vill ha ditt ansikte, jag vill ha ditt hår! =)
Den här färgen då :)





Förresten hade behövt "den lilla svarta" men jag är helt black.. inga pengar alls.. tusan att jag glömde klänning på Island i lägenheten.. den lilla svarta funkar i alla väder, överallt... kanske ska prova lyckan med en triss lott?

Avatar

Börjar med att säga my gooood vad ont jag hade i magen under filmen, trodde jag skulle börja gråta eller nått.. bara satt och vred mig som en orm haha ska snart slänga i min lite painkillers innan jag går i sängs för jag brukar oftast vakna av magsmärtor också.. Kan säga att jag känner mig riktigt trött, hade tänk slå på en film men jag tror faktiskt att jag öppnar en bok ist för att jag lär ändå bara komma till huvudmenyn innan jag somnar ;)

Filmen då? Jo riktigt bra film. Jag kommer ihåg när jag såg trailern till Avatar och jag sa: Eh aldrig att jag kommer gå på den filmen, den verkar ju hel kass!
Jag fick äta upp mina ord men jag står för att jag sa det iaf.
Jag tycker ändå att filmen var rätt så sorgsen men fin.. Dock var den knepig i början, jag fattade absolut inget..

nåja nu har jag sett den.. Jag tror nog alla måste ha sett den när den ändå är så omtalad!




Sov så gott från en glad Matilda ;)

Dundret

Idag har jag åkt snowboard. Första gången på över 1 år och det går inte med ord hur nervös jag var! Att komma ner för backen är lätt som en plätt.. Det svåra är att komma upp! Men jag ramlade inte en enda gång och jag lyckades till och med ta liften själv haha Usch vad barnslig jag låter men seriöst.. en applåd till mig ;)

Detta var iaf Axels första gång som han åkte snowboard och det gick riktigt bra för att för vara första gången.. Ni som åker snowboard vet att det inte var lätt. Men han kom ner för backen flera gånger och lyckades till och med svänga lite. :) Vilken tur att vi har Ida som är så duktig. Det var hon som hjälpte han för jag är nog inte nån bra lärare :)

Sen tog vi lite paus med kaffe och varma koppen i värmestugan.. that's life as I remember it :)


sötungen på rumpan :P

Balansen svår :P


Utsikt över Gällivare och Malmberget :D
 
Liikavaara backen där vi hängde.. coolgirl! nåja den minsta backen i Gällivare är lika som Kåbdalis så man behöver inte skämmas:P

Ett alternativ till sockar ;)

Bäst syskonen! :)

RSS 2.0