mer pics

Lite bilder från julen =)


Axel lycklig över boxningskudden han fick av mig, kan säga att den var tung!

Julmiddag, var skönt att inte vara så många på julafton måste jag säga!

Första gången nånsin som vi inte hade nån tomte och det var skönt :D

Molly pimpad :P

söta mormor och morfar =)

that's iiiitt

Funderar på om jag ska börja städa nu, har dammsugit köket nu efter att ha trampat på glasbitar, nu måste jag ta itu med blodfläckarna i hallen och köket.. måste nog också torka det i trappuppgången med..

mollys poser

Nu har jag lagt in bilderna från kameran till datorn, har bara inte blivit av för när jag ändå inte har nått internet så ids jag inte slå på datorn, men jag får väl fixa allt när jag är i Jokkmokk istället.. Mitt roligaste motiv måste ju vara mollys snygga sovställningar, hon har inga hämningar, ligger jag där så bryr hon sig inte ett skvatt haha


Jag låg där först, men hon tyckte väl att hon också skulle få plats...


Det där såg skönt ut?


haha mustaschen :D

bekvämt med mamma som ser en aning borta ut =)


gott gott

Nu är mat från översta beställt oh så gott! smält ost måste ju vara de godaste i världen :D Men jag måste säga att lite tråkigt har jag allt här i lägenheten och absolut ingen svarar när jag ringer.. otroligt utmobbad :(  Undra just när min karl kommer tillbaka, förmodligen väldigt sent :(  Har förresten åkt på en förklyning, men än så är det inte så farligt och man kan fortfarande jobba även fast man är förkyld..

nej nu ska jag nog ta och pallra mig mot kiosken och få min efterlängtade mat!

Kanske man också ska klura lite på nyårsmiddag imorrn?

oh my god

hej hej nu är jag tillbaka från Luleå och ett antal tusen lappar fattigare.. vad har jag egentligen köpt? Ändå hittade jag ingen klänning, eller jo jag köpte en på måfå utan att prova den och den var nog inte så fin på mig som den såg ut på galgen men ska prova den igen imorgon med smink och fint hår! man kan ju ändå ändra sig!

Men måste säga att det har vart trevliga dagar och jag har ju fått träffa Lisa och se hennes lägenhet som är jätte fin =)

Igår så var det mest mys här på klockaregatan, jag var rastlös som ett ägg och bara skitfilmer på tv så vi laddade ner nån komedi fired up, precis vad jag behövde!
sen blev det tidig kväll för båda, jakke åkte till skellefteå imorse fast natten var väl inte så bra, rutan krossad där nere igeen på 1 år!




Thailand för en herrans massa år sen =)

tjo breee

sitter och väntar på bussen just nu, den är halv 8 och går 8, men jag ska nog kila förbi statoil och se om dom har nått ätbart där! Gud vad det ska bli kul att komma till lule och slösa pengar på mest bara skit haha nej men jag har min lilla plan för vad jag ska köpa =)

Igår hade vi förresten presentöppning jag och jacob och jag fick en dior parfym ;) och Jacob fick en diesel parfym så vi kommer troligen vara det par som luktar godast på nyår muuums :) och nu måste jag lämna han för en hel dag och en hel natt.. nej nu ska jag sluta toffla..

peace and out nu kommer jag fisa =)


hej hej igen

Jag har fortfarande inget internet hemma så därför har jag inte skrivit något :( Just nu så är jag i Jokkmokk har släpat på 4 grejer till Jacob och nu sitter jag här och väntar på han, är hungrig som en tok och tycker att han ska dyka upp snarast!

Imorrn så åker jag till Luleå och ska stanna där till onsdag, ska bli riktigt jävla kul och äntligen så blir det av att hälsa på henne! :) Ska shoppa en massa, men framför allt ska jag köpa en stor sportbag när jag ändå lever i en flyttlåda :P

Denna julvecka har vart okej, har jobbat men var ledig måndag och halva tisdagen för att dumpern var sönder och på julafton var vi lediga.. var faktiskt en mysig jul =) Fick 2 par underställ, en morgonrock, en bok och ett pussel ;D lite kul så i förrgår satt jag och Axel och pusslade =) haha


air jaws

Sitter och ryser framför discovery en fredag kväll helt själv haha och nej det ska inte stå myser utan Ryser.. Det är air jaws ikväll och finns det nått jag är rädd för så är det hajar! men samtidigt är jävligt fascinerad över dom, men det brukar väl vara så..

Fast min största fobi är ju fåglar så jag hade nog hellre blivit attackerad av en vithaj än av en fågel för att vara helt ärlig haha

Nåja idag har jag inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig, och tråkigt har jag haft :( Jacob är och leker med sina kompisar men kommer nog hit snart, då ska vi åka och hyra en film och jag ska göra varma mackor, har köpt champinjoner så det blir lyxmackor ;P

Nåja imorrn lule, ska bli trevligt, synd bara att jag inte har så mkt pengar, men det är bara 1 julklapp kvar så det är lugnt, fast hade ju varit trevligt att köpa nått fint till en själv =)

Jag är glad igen!

Jag känner mig verkligen så off när jag inte har nått internet hemma. Men jag kan inte göra så mkt åt saken så ni får väl nöja er med 2 inlägg varannan helg ;) haha nej men snart ska det vara fixat!

Nu sitter jag hos Jacob och myser i pyjamas, och han håller på med frukosten nu muuuums ja tänk vad man har det bra!

Imorrn blir det nog lule för oss 2, sista julshoppingen, kan bli trevligt! bara lite synd att jag är pank! skyller på bilen.




......

Jag vill att du ska äta upp mig med hunger...

i jokkmokk nu sen hem, allt rullar i sin vanliga fart, i sin normala fart och inget förändras, snart jobb vecka och det känns helt okej.. då behöver man inte tänka så värst mkt.

Internet har vart paj hos oss hela veckan och samma med min bil, instängd tyyyp.




RSS 2.0