pics

Hallå måste säga att jag hade skit kul i fredag och jag mådde som en prinsessa hela lördagen!












På lördagen skulle vi göra fin middag.. fläskfile,potatisgratäng och vitlöksstekta champinjoner..
Fläskfilen blev torr, potatisgratäng badade i grädde och var inte klart och champinjonerna brändes.. Så går det när top chefarna Matilda och Jacob ska laga mat.. Jag poängtera att det var jag som gjorde potatis gratängen och champinjonerna så inte Jakke får skulden för det ;)
Vilken tur att vi handlade hungriga och hade 2 glasspaket, och en rabarberpaj. haha





fiiilm.nu!

Prison break

Jag är kär.. Visste ni det? Jag är kär i Prison break.. Jag som alltid suckat högt när någon nämnt det men jag ska vara ärlig. Vi har suttit hela lördagen och söndagen i soffan och kollar på sammanlagt 21 avsnitt. Första säsongen. Jag känner mig förvirrad och förtvivlad. GE MIG ANDRA SÄSONGEN NU... jag är beroende och jag kan säga att hur underbart är det inte att sitta och stirra på Wentworth Miller en hel helg?  ;)



mjaaaaaaau


music

Nu är man hemma i Gällivare och det känns trist :( Bussresan var som vanligt irriterande men jag gav ett bra intryck när jag hade rätt namn på kortet och jämna pengar..

Har kommit fram till hur mkt jag verkligen älskar svensk hip hop. Jag tror att anledningen till att man fastnar, är för att dom innnehåller så många känslor. Det kan vara en arg låt, en låt om en kompis, om någon som dött, om någon som man är kär i om någon man saknar.. Ja om allt, och dom flesta har känt dessa känslor någongång så låtarna träffar en i hjärtat varje gång.

so here's one for you <3








Sista låten, kan gråta floder av den här låten så jag brukar undvika att lyssna på den..
men jag lägger upp den för farfar och faster och hoppas att ni fortfarande lever och har det bra där i Chile

heejs

För nu sticker jag till Jokkmokk tyyp. ska bara klä på mig, fixa håret, gå ut med hunden och städa/diska på 20 minuter. men jag hinner! jag är optimistisk! Jag tror Molly börjar fundera mer och mer på vad det är för matte hon egentligen har.. Jag gjorde den fina rumpdansen för henne idag när jag skulle ge mat åt henne.. sen fortsatte jag med rumpdansen medan jag bäddade Axels säng.. så ser jag molly i dörröppning, stå och titta på mig med snett huvud: knäpp tjej! Men med mp3 i lurarna kan det gå hur vilt som helst ;)

hejdå och ha en bra helg! :)

hmmm



Är det nån idé att bötfälla kvinnorna som säljer sex, finns väl antaligen en anledning till att dom gör det! Att behöva betala till poliser gör att dom bara måste gå och bresa igen.. Det är fan äckligt med alla torskar där i Thailand och länderna runt omkring.. Helt vanliga män som går igång på 11 åriga pojkar.. tycker dom borde hänga ut alla i tidningen så dom aldrig mer vågar gå ut.. Men dom lär aldrig få bort sexindustrin, för till skillnad mot droger så kan man använda kvinnorna om och om igen och ta samma pris varje gång.


För det är fredag! :)

Hallo idag står termometern på -27 men jag klagar inte för snart kommer det bli varmare tider!
Idag fick jag en utskällning där kring 6 tiden imorse pga min väckarklocka. Jag snoozar nämligen i över 1 timme och det är nog det bästa som finns. Tyvärr tycker ju inte min mamma och min lillebror att det är så värst kul! :)
Så där har ni ett plus med att bo själv.


Nu ska jag gå och borsta tänderna och dra på mig sockar sen mot sjöpen för att släppa av min käre bror.. Efter det så blir det kaffe på lassa.. (Sjukhuset)

pussochkramviärallajävligtbra

hahahahahah

Har hittat en blogg som heter http://www.argalappen.se/ Där har folk skickat in bilder på roliga lappar dom sett!
Tycker det är hysteriskt kul med sådana sidor.. Påminner lite om http://tjuvtittat.se/
http://www.tjuvlyssnat.se/ och http://www.felsms.com/
Jag kan sitta hur länge som helst på dom här sidorna och läsa vad folk har skickat :)


Snart sportlov

Snart har jag faktiskt sportlov. De ni. Jag kommer dock inte koppla av så mycket, för sportlov betyder att Axel är hemma och jag ska göra mitt bästa för att få ut han så mycket som möjligt.. På måndag så ska vi iaf på bio. Fast det vet han inte om än. Tänkte se Avatar :)
Sen kanske bowling någon dag? 1 dag tänkte jag iaf att vi ska åka och bada. Vilket betyder att Axel har med sig en kompis, dom åker i rutschkanan medan jag tränar och sen simmar..

Min mardröm är Dundret.. Axel har uttryck en önskan om att jag ska lära honom åka snowboard. Det är väl klart jag kan lära han! Frågan är hur vi ska komma upp i backen för jag kan nämligen inte ens åka lift upp utan att det blir ökänt i hela backen, konsten att åka i en lift med ett barn vill jag inte ens tänka på.. Men kanske Ida kan följa med? Jag ska fundera på det där..


Nu ska jag se om riset är klart. Jag tror det blev klart för 20 minuter sen, men det smakar inte klart.. Vad gör jag för fel? sist jag kokade ris så hängde jag upp påsarna i krokar, det var fel.. men denna gång finns det inga krokar...

UH?


Tänk att gå där i varuhuset, kanske man ska köpa sig en tröja eller varför inte ett par nya skor? Så får man höra att det är en läcka till ett hajakvarium som är i samma hus.. Bara just att det finns en chans att möta den fruktade vithajen, bara för att man ville handla är INTE OKEJ!

Blogg tips

Tänkte ge lite tips på några bloggar som jag precis börjat läsa och har fastnar lite extra för....

http://www.dollyblond.se/ En modeblogg om en tjej som såklart bloggar om kläder, hon har grymt fina bilder och verkar ha båda fötterna på jorden

http://fashionstars.blogg.se/ Denna blogg handlar om en tjej som pluggar mode i Milano där hon bor med sin pojkvän och hund. Jag blir avis bara av att tänka på det, bo i Milano! Då förstår ni att man måste läsa :)

http://karinolofsson.se/ En söt tjej som jobbar som redaktör på blogg.se, bloggen handlar om hennes vardag i Stockholm och mode.

http://lisaplace.devote.se/ Denna tjej ser så otroligt bra ut, snacka om att vinna genlotteriet! Man blir fascinerad plus att hon har grym klädstil. Yes jag blir inspirerad.


tänk att ett halsband från lindex för 100 kr
och ett skärp från dollarstore för 10 kr kan göra allt

mjau kissses


Black and white is the end of discussion




Papiljotter såhär på morgonkvistern är toppen, kan säga att det är mitt bästa skönhetsknep för tråkigt hår. släng in lite mousse rulla upp håret, sminka och sen är du klar.. stort plus för att du inte sliter ut håret.. när jag hade löshår så rullade jag alltid upp håret för att få lite finare självfall...


Man kan säga säga att jag vabbar, för just nu är det: vård av sjukt barn.. Axel mådde illa.. Och när man mår illa då ska man se på film! så nu åker Voddler fram och vi ska mysa järnet..

jag har förresten skottat idag,
hur kommer det sig att jag aldrig får se grannarna halka
när dom alltid får se mig ramla på rooompahn?


torsdag

Det har blivit varmare - 25 grader.. nej inte så uppmuntrande. Efter att jag var ut med Molly så tappade jag upp lite vatten i badkaret.. Och har bara legat där och funderat.. jag har kommit fram till en hel del.. Som att jag ska köpa en badkars kudde. Ni vet ett sånt där hjärta.. För jag måste anstränga mig hela tiden för att hålla mig ovan ytan.. är så kort. Men har jag en kudde så kanske jag inte ramlar ner så lätt? Sen ska jag även ha en bricka man kan lägga tvärs över badkaret, så man kan läsa utan att doppa boken, man kan lyssna på mp3. men kan äta mackor.. Ja man kan göra allt i badkaret!!
Sen när jag blir rik, då kan man ju inte läsa i badkaret, då ska jag ha värsta tv:n i väggen plus dvd. Sen ska jag såklart ha en steroanläggning där inne, mp3 funkar inte då.. men jag tror min hjärtkudde får följa med mig, trots miljonerna.. och det där med mackorna.. det löser sig med hemma hjälpen!


Vad ska man göra nu? sitter här och dricker lite på mitt te och är på allmänt trevligt humör.. kom på att jag glömde toalett mattorna ute på balkongen, ska bli spännande att se vilket skick dom är i.. kraaas!



jo jag ser ut som en orm som byter skinn.. I look like shit med andra ord.. vill tillbaka till värmen..:(


ps. kollat in Dalins blogg? man skulle kunna hänga jackan på hennes bröstvårtor.. I guess she's cold;)


grrrrr

Förstår inte hur man kan diska 3 gånger på en dag... Nu ska jag snart slänga mig framför tv:n för nån glad respons får jag ändå inte... längtar till nästa helg, det kommer bli kuuuuuuul! skoter med Johan och Markus right? ;) hahaha
Att man kan bli så glad av att prata med nån i telefon! Det gjorde min dag, taack! :)

Nu ska jag gå ut med Molly och passa på att ändra motorvärmaren... förresten, Gina tricot hemsida suger.. det går ju inte logga in.. nu har jag gett upp..


För nu ska det bli helg så jag får mysa? :) <3

hahaha

Måste ju visa mormors nya datorn och hennes bok som hon använder på kursen ;)


Dåligt bild, jo jag vet.. men visst är den fin?

haha humor :P

Jag undrar vi kommer behöva lära oss när vi är pensionärer ;D


gaah nu ska jag diska undan middagen.. mamma kommer hem först runt 10 tiden ikväll.. SJ ni vet.. Man blir inte ens förvånad nå mer utan bara allmänt irriterad..

städtant

Måste ge mig en liten klapp på huvudet, det får man göra ibland.. Jag har nämligen städat en massa idag, mest toaletterna men köket har även fått sig en sväng med dammtrasan ;) Nu ska jag bara dammtorka klart i mitt rum och sen ids jag nog inge mer. Måste även börja med maten, har tagit fram en souvas bit och den har nog tinat klart nu så jag ska nog och skära till det snart! :)

Mamma ringde nyss och hon är i Luleå och kommer hem först halv 8. föräldrafritt med andra ord tills dess;)
Nej jag vet, jag växer aldrig upp!

Nu ska jag gå och slänga soporna och gå ut med Molly... Ibland är det riktigt tungt att gå ut med hunden men men man får ju pussar som tack :)


Jag och mina glasögon som jag tappade i Santa Maria, mina favoriter :(
Jag fick dom av skicklighet och fjortisanda! vila i frid hos nån afrikan..


tror förresten jag ska beställa dom där leggingen och linnet från Gina! Så om dom inte passar så skyller jag på dig:P

goooteborg

Igår började jag sakna Göteborg och pappa jätte mkt! Fick ett riktigt sug att åka dit men jag får nog vänta ett tag, pappa kommer ju hit den 28 mars med våra släktingar från Spanien, och
jag har ju inga pengar heller för Göteborg.. Men jag ska nog åka dit innan sommaren om jag inte har jobb då.. Kan säga att finns det
ett ställe som jag verkligen kan koppla av på, så är det hos pappa.
Vi kan verkligen slappa och inte ha dåligt samvete, eller så kan vi vara i farten hela dagen, utan att vi blir trötta :D sen blir det middag också på italienska klubben och det är så härligt att lyssna nära alla skrikeritalienska till varandra :D


:) Nu ska jag diska så att det ser hyffsat fint ut när Janina kommer hit för klippning :)


mysfrukost

Idag fick jag sovmorgon, Roger skjutsade Axel till skolan istället :) Men jag vaknade ändå vid 6 tiden av snoozen och sen höll jag koll på Axel tills han skulle till skolan :) Men nu är jag vaken och jag försöker förstå hur arbetslösa kan sova så jävla länge.. Jag mådde jätte dåligt när jag vaknade halv 10 och ville bara ramla ihop.. helt död, det hjälpte inte ens när jag var ute med hunden.. Sen är det ju jätte skönt med sovmorgon men man mår fan sämre.. kan det vara rutinerna? Somnade förresten före 10 igår också.. Galen kvinna..

Nu har jag precis ätit lång fil med grape. (det gick faktiskt) Och en rekordstor kopp med honungste :)

Nu ska jag mysa framför grey's, det är det näst bästa avsnittet i grey's historia.. kod svart!


coooldie



Tycker att jag sett massor av artiklar denna vinter som handlar om hur folk har fryst ihjäl.. Tänk att det ska krävas så lite tills man somnar in för gott.. Det jag tycker är så sorgligt med artikeln är att, tänk om hon hade ramlat framför Ica, då hade någon säkert hittat henne, även fast det var kväll..

I ask you

grrrr när jag för engångs skull ska köpa nått från internet så finns inte rätt storlek.. Vet nån ifall storlek XS kommer dyka upp inom snar framtid när det gäller lack leggings hos Gina?
typiskt.. och sitter dom bra? råkade köpa ett par i S från mondo och dom satt skit..

jo ett vanligt vitt linne hamnar också ner i shoppingvagnen när detta inköp blir..


tiiiisdag

Redan över 13.00 :O  Det gick jätte bra att fixa bilen.. Vi lämnade in den hos Grönborgs. Sen gick jag från nedre kullen till mormor och morfar som bor på översta. Kan tänkas att jag frös när det var - 26 men jag höll på att svettas ihjäl, och då hade jag inte ens täckbyxor på mig.. Kan hända att man bott här för länge nu?

Sen har jag dammsugit och städat här hemma, har ätit en nudel lunch och har ägnat mina timmar åt att lägga in bilder på facebook.. Jag är rätt så less nu men som tur är så är jag klar! Kan hända nå mer bilder dyker upp då och då :)

Nu blir det dusch och sen stan för ärenden, kan säga att jag har hittat en parkas som jag är lite kär i.. men får se om jag ids köpa, nya leggings och linne blir det iaf =)

Bilder kap verde


Poolbaren ;)

Jacob provade dyka =)

:)

Det var beachparty på fredagen :D

mmm drink ;)

haha klockren gubbe som dansade på stranden :P

mmm langust :D

Grogue! Alla kollade lite konstigt på oss när vi beställde,  ;)

Party på Pacha :P engelskmannen som tog kortet ;D

slutade såhär, kan säga att lördagen var väldigt lugn

Alla hjärtans dag!

Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder på bloggen, dyker väl upp lite då och då, men nu kommer alla på facebook =)

irro

känner mig lite irriterad och bortglömd, varför kan allt inte vara som förr?

Hade förövrigt en hel sjuk dröm. Vi var i kap verde ett helt gäng + min familj, och det gick att bara gå och hämta jack daniels flaska för flaska när man kände för det och ta upp det på rummet.. all inclusive you know. men drömmen slutade mest med att familjen hela tiden förstörde för alla på hotellet med att musiken skulle sänkas osv..

ni antecknar va?

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag åka till Kullen, ska nämligen äntligen lämna in bilen för lagning.. Eller ja, dom ska hjälpa oss med att fixa lamporna. Så för mig blir det en romantisk promenad med Molly upp till malmsta (haha kanske) Och sen frulle hos min kära mormor..

Vad händer sen? Det återstår att se!

somnade förresten före 10 igår :) så jag missade mördaren :(

fel?

Syster Carro ringde nyss och frågade om jag skulle med på gymmet, tvekade lite för jag var ju där imorse, men hon lyckades övertala mig! Låter man som ett helt psykad tränings narkoman om man tränar 2 gånger om dagen?

Kan säga att min dag har vart helt okej.. har pluggat, har sovit lite (inte med meningen såklart) sen har jag påbörjat min klädmake- over. Har nämligen tänkt att göra om lite tråkiga plagg som jag har i min garderob.. Men med min tur så hann jag sy 1 grej på tröjan och sen gick symaskinen sönder.. Mamma tror såklart att jag har vart där och pillat, men det har jag inte. Saker går sönder bara jag tänker på dem.. och så har det alltid varit :/

pussochkram ;)

ja måndag igen

Ja då är det måndag igen, fast förra måndagen då satt vi ju i Kap Verde vid poolen och väntade på att åka hem.. Vilka kontraster!

Vädret är inte det roligaste idag, -18.5 c och det snöar.. Jag har hunnit skjutsa Axel till skolan och
 promenerat med Molly.. Nu tänkte jag åka mot gymmet, snoret rinner lite men snor har väl aldrig hindrat lite styrketräning?


this feel good :)

Gnight

Alooo Nu ska jag snart krypa ner under täcket, jo jag vet att det är tidigt men jag är trött och ska jag vara ärlig, jag mår inte så bra just nu, känner jag :S Ska jag bli ännu sjukare? Men imorgon ska jag iaf på gymmet även om halsen gör ont, men om jag blir riktigt sjuk går det såklart inte..

Sen har ju världens bästa kille varit här, alltså jacob ;P hunnit med lite mys och film, sen kom syskonskaran hit för blodpalt, kul att träffa dom :) så ja en riktigt bra söndag!
nu kan det bli helg igen!

kisses


Söndag

Sov jätte oroligt igår, somnade först vid 1 tiden och sen vaknade jag lite då och då.. Vi 9 tiden var jag klar vaken.. Har fått i mig lite frukost och har plockat upp i rummet lite.. Idag så har jag inget planerat förutom att Jacob kommer hit ;D fast bara nån timme så :/

nåjaaaa ska lägga upp lite mer bilder nu =) sen hamnar dom på facebook

kan inte sova

Jag som var så trött.. har kollat på filmen flyga drake. för ruskigt hemsk film och bra, måste nästan läsa boken nu, har hört att den är riktigt bra! har bara läst tusen strålande solar som är den andra boken..

Nu väntar jag på att Criminal minds ska börja och hoppas på att somna, jag vill verkligen att det blir söndag nu!



Förresten, Grattis Sverige till guld och brons :D jag såg faktiskt det :P

gaaah

Vilken panik när jag körde till syrran.. kommer upp på parkas och upptäcker att halvljusen är sönder lr nått. Som alla vet så har dom tagit ner alla lampor där så det är becksvart förutom bilarna som möter en.. Usch det var så hemskt, visste inte om jag var på vänster eller höger fil, såg fan inget samtidigt som jag försökte slå på lampan men det gick såklart inte.. Jag borde ha stannat bilen och slagit på varningljusen lr nått men jag ville bort från vägen direkt, så svängde in vid rondellen och sen mot coop och första korsningen där...hittade inget fel alls, så körde sakta vintervägen till södra mosebacke.. Sen har Alex försökt hjälpa mig men han kunde inte lösa nått, vi vet att ena lampan hade gått sönder så då har väl andra också strejkat...Så jag har kört hem med dimljusen på och jag träffade inte polisen (yes)

nu ska jag slå på en film eller nått och somna

en dag på stan

Blev stan en snabbis med mamma.. Eller ja, vi var bara på Lindex men det räknas väl ändå? Jag lämnade in mina nya byxor jag köpte i veckan pga för stor storlek.. Men dom andra storlekarna fick jag inte på mig :/ så går det när man inte har nån rumpa och smala ben men fet mage haha
Så jag köpte örhängen och halsband istället och fick 140 kr tillbaka. Kan vi säga att jag tjänade på det då?




Nej plugga lite nu.. Ikväll blir det lugnt, en kaffe kopp hos syrran och sen kanske man får låna nån film av henne ;)

Lördag

somnade rätt så tidigt igår och vaknade vid 10.. Men alltså inte mår man så mkt bättre även fast man vart helt nykter.. Jag mår nästan bättre på morgonen om jag fått i mig lite procent... Nog om detta

Jag har duschat men känner mig ändå ofräsch, det är ungefär 100 grader i mitt rum och jag ska dra på stan snart med mamma.. så går det när alla ens kompisar bor huller ombuller i hela Sverige...
Tänk om jag hade haft pengar till Sälen men nu har jag ju inte det.. jag får träffa er till sommaren istället!


puss och snusk

Utflykt i Kap Verde

Vi hann med 1 utflykt under vår resa, vi hade lite svårt att bestämma oss, för vilken vi skulle välja men blev tillslut utflykten runt hela ön. Kan säga att när vi vaknade 07.00 på torsdag morgon så mådde vi inte direkt så bra, hade vart och dansat rumpa på discot kvällen innan.. Men vi drog på glajjerna, gick på frukosten och stoppade i oss lite bacon och sen blev man lite bättre lr ja? ;)

Vi var riktigt nöjda över utflykten förutom att den kostade lite väl mycket.. vi skulle ha tagit en privat person ist. så nu vet ni det, ifall ni ska åka dit :)

checka in alla coola färger på husen!
I Palmeira: hamnstaden




Här hämtade dom vatten.

Vi besökte ett dagis, såhär såg det ut utanför.

Och såhär såg lekparken ut där inne.

Och såhär såg det ut där dom hade sina lektioner! jätte söta barn som vinkade glatt så fort vi kom in :P

Sen åkte vi till Buccarona (tror det hette så)

Det ni ser närmast, det vatten som är lugnt. Det är visst ett väldigt populärt ställe för Kap verderna att bada, men man ska inte simma längre bort för där blir det världens smäll vågor som ni ser här:

Här har ni det!

mee :P

Själva sevärdheten var inte så speciell. Under sommaren så lyser solen ner i hålet så att vattnet där nere ser ut som ett blått öga som tittar på en. Men nu var det vinter och inget blått öga utan mest höjdskräck.. Det var visst en italienare som ramlat ner där 1 gång men han klarade sig, 12 meterdjup typ.. Enligt sägnen så slängde dom slavarna i hålet.. kul att ramla ner bland skelett :S
 
Espargos (tror jag, minnet hej hej) Hur som helst huvudstaden på ön.


Tycker att vi också skulle ha en sån kyrka :D

Vi träffade världens sötaste hund som ville ha glass! :)

Alltså kolla leendet! Går det bli annat än kär? :D

Typ hela staden

Vi badade i salvatten, alltså man flöt upp som en kork! jätte fränt men äckligt när man klev upp.
25 % salt i vattnet.

Jacob badade han med:P

hemma från utflykten, passar på att "pluppa"mig var allmänt glad!

Tog fram boken och somnade. observera mitt ena öga! hahaha

Jacob nördar sig framför snabba cash medan vi väntar på solnedgången

hihi ;)




Detta var torsdagen :)


Bussarna

Det har tjatats nu i nå år om klimathotet och om att vi ska åka mer kollektivt och vi ska källsortera, vi ska ta cykeln till jobbet, vi ska samköra. Ja vi ska göra allt.. Men varför är bussen så jäkla dyr då? En resa mellan Jokkmokk & Gällivare går på 114 kr.. Nu har jag Hollo kortet men för varje vecka jag åker så höjer dom priset
sist så betalade jag 94 kr. Jag kan lika gärna köra bil helt själv och prutta ut avgaser för det är billigare för mig.. Borde inte kommunen göra nått när det gäller busspriserna? Alla skulle tjäna på att sänka priset till 50 kr, även för vuxna. Det skulle vara fler som åker buss och natur skulle inte ta lika mycket skada!

sådeså



förövrigt så finns det en busschafför som jag inte gillar. Att bussen ska till Östersund har ingen betydelse för mig alls. Nån som känner igen sig?


För det är sluuut på veckan!

Trött tjej... Kom på att jag måste åka till Ankis och köpa hundmat nu! Annars dör väl hunden eller nå..

Mamma har fått en utskällning av mig imorse.. Hon har nämligen skämt bort Axel med att skjutsa han att bommen varje morgon.. Slutade med gräl i bilen med Axel och jag lät som djävulen: Men vet du vad! Nu är Matilda tillbaka och jag skjutsar dig INTE till bommen!

bitchig brud men jag blev så arg att jag ringde mamma när jag kom hem och skrek: Varför har du bytt mina rutiner jag har? Förstår du inte att allt blir mkt jobbigare för mig? grrrrr

Vilken surpuppa.. Jag är sur nu med...nej mat till hunden nu sen måste jag vika kläderna för jag hann aldrig igår.. Mamma lurade med mig på stan.. (inte för att shoppa, utan för att handla mat)



gaaaadnight!



Nu fan, nu ska kläderna av och jag ska krypa ner under täcket och se på film :D
Vad tycker ni om mammas nya dataglasögon? Jag höll på att döö av skratt när jag såg dom, vad fula! hahahaha :D

Shoes?

Fick nått ryck idag och har putsade alla mina skor som legat i garderoben.. Har faktiskt rätt så många par skor har jag märkt. Och jag använder knappt några av dem alls.

Före

Efter


Funderar på att sälja ballerina skorna, det ljusa paret har jag inte använd nångång, dom är för små för mig.. Sen leopard klackisarna med öppen tå har jag använd 1 gång.. Men jag kan inte gå med så hög klack:(  Dom andra har för dålig klack för att sälja...


Kap verde

Ännu mer bilder ;)

Stranden i Santa Maria!

Pub Calema, var där i fredags innan alla kom haha skulle tillbaka på lördag men vi var så bakis att vi somnade 7 på kvällen och sen missade middagen så vi sket i allt och gick och la oss igen =)

Nått hus i Santa Maria

Fräna hus =)

Vi råkade gå in i en av affärerna men vart så less på gubben som sålde så vi gick..Kan säga att dom är rätt så tjatiga

Tror han rensar fisk..

På piren när dom  hämtar alla fångst! =)

Vy över Santa Maria =)

Hade inte velat träffa på en sån här när vi var och snorklade :P

Ser ni fisken i luften? coolt va:D

Jag ska ta kort på våra Daiquiris (stavning? haha)

En kyckling tack!

Jacobiii on the beach

tog kanske 100 bilder på alla dessa kite surfers:P eller vad det nu heter..

Coolkille.com.. observera inga fotspår i sanden =)

Nej paus ni my lovers!

Kap Verde

Nu kommer lite mer bilder. Har inte sån jätte stor koll på vilka dagar de är tagna men det spelar ju som tur är inte så stor roll =)



Frukost killen som gjorde våra plättisar och bacon ;D

 

Vy över Santa Maria :D


En av 4:a pooler =)

Jaaacob steker som vanligt :P


haha vattengympa :P

Vår strand =)

posen!

underbart vatten! och djup bara man kom ut nån meter.


Åh det var så synd om den här killen, han kom aldrig ut och drattade bara på rumpan :P

Jacob och jag :D

en liten sandkulle vid vårt hotell =)


Nån blomma som växte överallt =)

slapp vid poolen :D

sååå tog bilderna slut för detta inlägg ;)
Nu måste jag springa iväg! Kanske kommer lite mer sen ;)

Jag tror att alla bilder var från tisdagen förutom en som var från onsdagen ;)

I want to go to Riu

Jag vet att jag var snål med bilderna men orkar seriöst inte lägga upp fler bilder så det blir mer imorgon! Nu ska jag gör mig en kvälls macka, smörja halsen med lite honungste och ta painkillers, och sen blir det sängläge framför tv:n ;)

Men FÖRST Riu sången!! Alla som bott på ett Riu hotell har väl hört den tror jag.. och små less blev man men nu vill man bara se dansen och höra sången!




peace out and remember my friends. No stress ;)

Kapverde söndag

japp då börjar jag väl :D Vi började vår resa 8 på morgonen på söndag morgon, jag körde lite Kallax och det gick bra, inga krockar här inte! Väntan på arlanda var lång, ja riktigt lång. Jag vet inte riktigt hur vi fördrev tiden.. Men det hade nästan vart billigare att ta ett senare och dyrare flyg för vi åt med hela tiden och ni som käkat på arlanda vet att det inte är billigt!

Men kvällen var nog värst när affärena och restaurangerna stängde.. helt öde och kallt... Som tur var fanns det natt cafe som räddade mig med en kopp choklad och en varmmacka! väckte jacob också som låg och sov på nån bänk :)

ungefär så här kul var det på arlanda


sova,sova,sova.. Kan säga att det var inte bekvämt!

tomt!

tomt på 5:an

Väntade mest på att dom skulle öppna så vi fick lägga oss på dom sköna stolarna (skämtar inte)

Fast vår incident med skåpen var lite kul, när vi inte fick upp dem och var tvungna att ringa nån vaktmästare.. som var så var jag inte i skåpet då;)

Och vi hade ju faktiskt kiren med oss ;)

I boavista där vi släppte av halva flyget.. Där det blev fria platser till vår ö, så nu kunde jag och Jacob sitta bredvid varandra.. vilket vi inte fick vägen dit.

Vår Ö :D fan skulle ha ritat med paint hur vi gick från santa maria hem.. för det var ingen kort  promenad men härlig :D

Vårt gigantiska hotell! Kan säga att ön Sal är väldigt platt, och det finns knappt nå växter alls! rätt så fränt =)

Vågor

Kartan över hotellet, vårt är närmaste receptionen, 1121 :) men det är luuuung vi hade nära till baren vid receptionen ;)

lite av hotellet

Kolla missen jag gjorde! fan vad sur jag vart!

Så vi köpte flippisar och jag fick världens skavsår.. Så jag har gått omkring med tygskor halva vecka, för ballisarna var för små haha

Första dagen, vi hade precis kommit dit för 1 timme sen tror jag.

Blekfis :P

bästefterrätten, glass med varma persikor och spriiiiiiiiit, bara välja vilken flaska som ska ner ;D

Lite öle

min stekare ;D

Grease show första kvällen och det pinsamma är att jag var så trött att jag somnade på stolen mitt under showen haha kan säga att jag gick och la mig :P

Det var måndagen! Nu blir det lite rörigt tror jag men men det är över 700 bilder och 3 mappar för jäkla krångligt men jag gör mitt bästa! =)


MARKNADSBILDER

Oj capslock men nu jag börjar med alla dessa bilder. och marknaden var ju faktiskt före Kap verde så då måste jag väl börja med ett inlägg med marknads bilder? Det är dock inte så många bilder men då kommer jag snabbare fram till strand bilderna ;D

Enjoy;)










Slut som artist!


måndag..

Har varit ovanligt duktig och packat upp allt jag hade med mig från Kap verde och från marknaden! Nu är det bara att damma lite i rummet så är jag klar... Men har världens sprängande huvudvärk så det går lite segt! tänkte lägga upp bilderna ikväll så håll utkik :) En motivation till att göra klart allt ikväll.. Det är så skönt att sätta sig vid datorn med en kopp te, lyssna på musik och mysa på och ha helt helt städat!! Plus en mamma som inte tjatar :)

Dagen har iaf vart riktigt bra! tog en vila till halv 12 och sen en fika med Labba som var riktigt trevlig :D
Nu ska jag iaf snart och handla med kära modern och sen middag :)

tjing!

arlandas fel

Är sjuk och det är arlandas fel, varför ska dom ha det så kallt där? halsen river och öronen gör ont och snoret rinner. kuuul! jag som tänkte träna bort buffé magen ;)

Jag ska nog seriöst gå och lägga mig efter att jag skjutsat axel till skolan och molly har kissat.. det roliga var att Axel väckte mig idag! morgontuta! somnade förresten före halv 9 igår.. skönt! täcket var saknat men nu är det istället tomt i sängen.. att man aldrig kan vara nöjd? =)

hemma i Sverige

Nu är vi tillbaka i Jokkmokk och jag kan inte få in i min hjärna att igår så satt vi vid poolen.. :( bilderna ligger iaf på jakkes dator nu och vi har fört dem till ett usb minne.. ska lägga in lite bilder ikv om jag orkar, men tänkte först slänga in marknads bilderna... känns som om det kommer bli många inlägg :) kan säga att Kap verde kommer vara saknat!! blä för kylan! I want to go to Riu ;)

smyg bilder :)



aloha

Har 100000 trilioner att beratta men jag hinner inte, klockan tickar pa datorn! Har en liten paus fran poolen just nu, kan saga att vi har gott omkring som 2 mumier idag, bakis och javligt! Legat och taktik vilat vid poolen och forsokt hitta non trost i livet.. Nu ska vi snart aka mot santa maria och kopa lite souvenirer och sen gar vi hem, strand promenaden och passa pa att leka lite i vagorna! det ar sjukt vackert har och sjukt varmt! manniskorna ar jatte trevliga och jag hade lett kunnat bo har!! kan knappt vanta tills jag for slanga upp bilder!

kakade forresten langust igar! en mindre variant av hummer! stor stekarna fran lappland! nej puss och hej skriver mer pa arlanda pa mandag! ville bara saga att jag lever och ar brun!


Arlanda häng

Sitter nu på arlanda och det har vi gjort i 6 ½ timme.. Vad har vi gjort då? fikat kaffe och tårta, druckit juice, suttit vid datorn, ätit på max, vandrat hit och dit, ätit fin middag som kostade skjortan, vi har till och med checkat in väskorna vilket är riktigt skönt! Vi hade lite problem när vi lämnade in dem förvaringskåpen, allt gick paj, 2 st till och med så vi fick ringa kundtjänst, så dom skickade en vaktmästare som lagade båda skåpen! haha

Tyvärr får vi inte gå in på terminal 5 förrän efter midnatt så det blir skycity häng för oss. vilken tur att vi har med oss en kir så vi blir lite varma i kroppen =)  06.05 ska vi iaf befinna oss på flyget! Tycker mest att tiden ska rulla fram nu.. arlanda är inte så värst roligt.. kan knappt vänta tills vi kommer fram till värmen :D

ses i utlandet!

HEJDÅ

Ja vad har man gjort i helgen? ja mest druckit öl så därför jag inte skrivit, men igår tog jag mig i skinnet och gick hem vid 10 tiden, även fast vi druckit hela dagen så var man seg, vilket var bra.. somnade fint framför tv:n tills Jakke kom hem vid 00.00 :O tidigt och sen blev det sängen, kan säga att det här med att kliva upp 07.00 på en söndag morgon inte alls känns nå kul, men vad vi ska göra toppar ju morgontrötthet.. Nu ska vi bara se om han kan vakna till lite ;D tröttkille.com :)

sååå vi ses säkert på arlanda några gånger om! :D nu ska jag klä på mig och bli snygg ;D

give it to me baby!

vilken jävla dag! börja vår fina dag med lite smirnoff till frukosten sen fin kiren! Sen kom det lite folk och vi drog till öltältet för att sitta där i nästan 3 timmar, men det var ändå rätt så lugnt =) lite opera på en cider och sen dop =) Nu sitter man hos Jakke igen och drar en varm och kall, känns som om det blir en bra kväll! tyvärr har man lovat mamma att följa med på nått konsert men det blir nog bra det med!"

jaha snabbt om min kväll! hare!

TORSDAG!

Men äntligen! Snart är klockan 5 och då sätter jag mig på bussen mot marknaden! Jag är lite spänd om jag ska vara ärlig, för nu ska alla väskor med även dom som ska till Kap verde så hejdå Gällivare! Jag är skit orolig över att jag har glömt något.. Men det är jag alltid =)
Nej 15 minuter kvar sen sticker jag iväg.. Vi ses i dimman =)

puss

Middag hos Carro och Tommy

Idag så blev vi bjudna på middag hos Carro och Tommy och det serverades tacos, snacka om en lycklig Matilda ;)  Hade super trevlig där och satt mest och lekte med Ebbe, ja vi gjorde allt möjligt som "prästens lilla kråka" till att åka flygplan i luften :P Inte för att överdriva men Ebbe måste ju vara jordens sötaste unge och jag är en stolt låtsas moster =)


Kolla fin leendet :D kommer bli en riktig tjejtjusare när han blir stor :)

haah checka fjortis bilden!! med armen som att han tar kortet och sen minen! klockrent :D


:)


mamma och Ebbe, han har Axels mössa på sig:P


Dödad av manet

Läste nyss på aftonbladet om en kvinna som blev bränd av en manet.. Jag tycker alltid att det är så tragiskt när man läser om dödsfall som sker utomlands.. Hur något man längtat tills så länge slutar i katastrof och död.. Såklart är det hemskt när någon dör hemma också.. Men jag tror ni förstår hur jag tänker..




blabla

Blev lite seg där ett tag men så drog jag på mp3:n, slog på bästa party låten, och började städa lägenheten! passade på att köra lite dancemoves för Molly, ja några vackra toner kom även ut från min mun och Molly verkar faktiskt uppskatta det! Vilken tur att någon iaf vill höra när man sjunger! haha Dock trodde hon att mitt yl betydde : Ska vi gå ut? Så hon vart helt crazy.. Sen har hon mest stått vid min dörr och tittat på mig när jag sjungt och kollat på mig med dom här ögonen : Vad gör du? Varför ska vi inte gå ut? du sa ju det? hallå, HALLÅ!!!

Nej jag har fixat köket så det är skinande rent, Axels säng är perfekt bäddat, min likaså.. Väskan är helt packad, och nu ska jag packa väskan för Jokkmokk.. Får bli nå överdrags byxor, tur att man inte måste vara snygg på marknaden.. Snart middag hos Carro och Tommy, trevligt! då får man pussa lite på Ebbe också =)



hahah blöj Molly! Kan inte sluta små skratta åt hennes elände :P

Vissa poserar med sina kompisar, jag poserar med min hund :O

Ungefär såhär kan hon stå och kollar stirra ut en, haha

Måste erkänna att Dollarstore är fint, 10 kr per skärp, tror även klämman kostade det=)

Onsdag

Onsdag,onsdag, tränat idag, kanske lite för länge men det var så jävla skönt plus att jag kommer få världens snyggaste rumpa + ben ;D 
 
sen duschen, ätit, stan, vart på systemet, köpt batteriet till resan osv... Nu ska jag fixa det sista med väskan och sen är jag klar... Imorgon sticker jag mot Jokkmokk och sen blir det Afrika ;D

Nej jobba på här hemma så mamma blir stolt? har bara så jäkla ont i huvudet..

dreggel

Hahah mamma har köpt nån blekning till tänderna som jag provar just nu.. kan inte säga att det är så värsta skönt eller så snyggt, det mest avtändande med detta måste vara min lilla salivhög som har samlats på databordet.. sååå 30 minuter kvar med dessa i munnen..


Dollanhonnanmollan


Vi måste ju ha världens sötaste hund! Även fast alla mobbar henne för håret som är över ögonen så döljer sig världens snällaste ögon där =) Bara så ni vet :)

Nu väntar jag på att Axeli ska sluta fotbollsträningen för sen ska vi nämligen gotta oss i hamburgare på Sibyllas. mmmums!


bathtime


måste erkänna att jag har haft jätte tråkigt idag, fanns otroligt mycket jag kunde göra men hade helt enkelt inte lust med nått... Jag kände mig sliten och seg, så vad är en bättre lösning än ett bad? tappade upp lite vatten, tände ljus (?) och lyssnade på musik, mmm har aldrig badat badkar så länge! men det är lite små krångligt det där med hörlurarna och vatten, får ej tappas! men 10/10 bönor får det ;D

Do you remember



MEJL <3
lots of love :)


tisdag!

Dagarna bara rullar fram, hoppas på att dom kommer gå i slowmotion nästa vecka :)
Idag har jag faktiskt vart ute och gått i över 1 timme, och tungt var det, plumsa i skoterspår är ju inte det roligaste. Men jag måste säga, det här har nog varit en av mina roligaste promenader någonsin! Min mp3 gick ju sönder igår och då provade jag min gamla, och där hade jag massor av gamla låtar! Ja ni förstår känslan :D Har varit nära på att börja gråta när mina älskade svenska hip hop låtar kom upp! åååh =) Alla dessa känslor, jag förstår inte hur man inte kan gilla sådan musik!!


Nu tänkte jag göra en macka och sen plugga lite...:)

får se om det blir nå gym idag, hade vart riktigt fint men hemma gym är också fint ;D

packapackaflickalilla

har packat väskan och provat alla kläderna innan, jag funderar på om det är liiite för mkt kläder, men en tjej kan väl aldrig få för mycket kläder med sig? ändå har jag eliminerat ett flertal plagg. Nej vilken G! Det här kommer gå fina fisken och jag har också ordnat en outfit att ha på arlanda, det finns inget värre än att gå omkring där och se sliten ut.. jag har erfarit en hel del sådana söndagar på arlanda och det är inte att rekomendera!

har provat använda kameran som webcam, det funkade men skapligt krångligt, sen var det inte så kul när man är sliten till max, men kul att vara 15 år igen ;D
 
,

Världens sämsta syster

Jag är nog världens sämsta syster idag... Axel har gråtit en liten skvätt och började säga att jag inte tackade för godis jag fick av honom igår (!) och han förstod inte varför han inte fick spela på sitt spel... SNÄLLA!!! Jag blev skit sur för jag hade sagt åt honom att om han är snäll så kanske han får spela tidigare..
Nå det slutade med att jag gick med på att han skulle få spela om han gjorde klart hela matte läxan,lärde sig sin nya kamera och sedan åt middag.. Så nu sitter han på sitt rum och är hoppningsvis en glad kille...gjorde jag rätt? vi säger såå.... han var riktigt duktig med läxan :)




Axel med sin nya kamera :)

oredigerat :D

Nästan så att jag slog en kullerbytta av lycka när jag fick mitt sms på gymmet.. Ditt paket har nu kommit!
Raka vägen mot OK, i min iver så öppnade jag det redan i bilen och sen mot expert direkt för att köpa minneskort :) För er som inte fattat så har min kamera nu kommit!


Så jag har små knäppt lite kort idag och jag tycker den är helt okej för att vara så billig och det är såklart stor skillnad när man har en ny kamera, alltid någon skillnad :) Så här får ni lite pics från när jag och Molly var ute på promenad och jag provade "snö" funktionen.. Har inte gjort om dom alls i photoshop som jag brukar så nu får ni själva avgöra vad ni tycker om kvaliten =)







Utkast: Feb. 1, 2010

Får ett samtal av Axel idag där han berättar att han skadat knäskålen. Jag suckar och säger åt han att vara på skolan i någon timme till för att känna hur det känns sen... Jag vet att han överdriver som vanligt, det är väl ändå ingen skillnad på att ha ont i knäskålen hemma eller på skolan?.. nåja han ringer igen och jag hämtar han runt 1 tiden.. Jag säger snällt åt han att nu är han sjuk och då kan man inte spela xbox, för då ska man ligga i sängen och vila.. Blev jag populär? haha skulle inte tro det..
Vi har räknat lite matte, jag har varit ute med Molly och Axel ser på film... MEN nu har hans nya spel kommit som han fick i födelsedagspresent av mamma, men då råkade det vara PC ist för Xbox, så han har inte fått spela det än.. Vad han lider nu alltså! Jag har sagt att han inte får spela förrän efter 5... men man vet aldrig, jag kan ju råka ändra på mig, jag försöker få han att fatta att man tjänar på att inte tjata ;)


Är jag elak nu ?

Måndag morgon

Det värsta med måndag morgon är att man har en otroligt trött lillebror som vill bråka om allt, men jag låtsas som inget och vi hinner aldrig bli osams =) ett bra knep till er alla!!
Nu ska vi snart mot skolan, lr ja om 45 minuter och sen blir det en promenad med Molly, hon sitter och kollar på mig med sina vackra bruna ögon och riktigt ber mig om att ta ut henne.. honey, 30 minuter kvar ;)
Förövrigt så luktar det skräp i mitt rum.. stökigt värre, ska ta in resväskan idag och börja packa i allt nu så jag slipper massa stök.. eller onödiga saker i rummet!


Nej vi se senare suckers! puss puss

RSS 2.0