fäller en tår

Fäller en tår för dom döda i Norge. Allt är så hemskt att läsa och det går inte förstå hur en människa kallblodigt kan gå omkring och avrätta barn när dom ber för sitt liv. Jag har ju som sagt jobbat natt i veckan och då är jag helt off från omvärlden så jag har inte varit på internet, inte kollat på tv och inte lyssnat på radio så jag har köpt aftonbladet nu några dagar och idag så kollade jag klipp.. så ett där ambulans personalen hjälpte ungdomarna och deras skrik ekar fortfarande i min skalle.. förtvivlan!



just nu ska jag iaf packa väskan, sen åka till sjukhuset, tror jag har fått nån infektion i örat vilket är jätte dåligt för mig, jag för inte få infektion, kan sluta riktigt illa.. var på akuten tidigare men hon ville att jag skulle komma tillbaka 20.15 när distriktläkaren var där.. sen åker jag till Jokkmokk och vilar upp mig, är som en död banan i kroppen... hade tänkt åka till stugan men nu blir det så sent när jag ska på sjukan..nååja

bläääjj

Vilken dag, det första man får göra efter ledigveckan är att tok lasta lastbilar, pilla på vågen som en galning och skrika ur min frustration haha nej så farligt var det faktiskt inte =)

var lite små stressigt när gruvbilarna kom men alltså bättre med en för mycket än en för lite =) och när skiftet var slut hade vi hyffsat tomt under banden =)
men idag blir det nog samma. hade nog kanske helst velat vara under krossen men det är ändå kul att träna på lastningen, jag är inte så värst bra än tycker jag men jag gör mitt bästa och ska ju bli bäst=)

idag har jag sovit rekord länge för att vara tisdag, sov till över 2, annars brukar jag bara sova till 11 första morgonen. men men imorrn kommer jakke hit och ska besikta bilen så då får man se han också =)

din guuling

är i gve nu och är så då otroligt jätte trött som man ibland kan vara.. sov i jokkmokk i natt och jag ville inte direkt sova och sen upp halv 11.. så jag lär vara lite trött ikväll kan jag gissa nåjaa.. nu är det bara 7 nätter sen är jag ledig i 3 veckor! helt otroligt =) premiärar också mina nya kläder nu, ny tröja, nya byxor och nya skor.. har nog aldrig varit såhär gul nånsin haha om jag ställer mig vid uppland inatt så kommer dom se mig från dundret garanterat haha :D

sitter och sms:ar lite med min brud och hon är en tjej med en jävligt bra idé! så jag hoppas det bli av nu :D åh vad kul det hade varit :D nu är jag peppad för att börja jobba och den här veckan tar slut nångång!!

ååh typans

Sitter och skriver tidsrapporten men har för mig att jag har jobbat nån dag till 6, alltså 12 timmar och jag är nästan säker på att jag fyllde i ett papper förra arbetsveckan för just den veckan men nu är den spårlöst försvunnen :( nåja får bli som det blir =)

som tur är har jag ju börjat skriva upp allt nu så att jag har lite koll...

Nu är det bara 1 dag kvar sen är jag ledig, gudars vad skönt! har så ont i hela kroppen speciellt mina stackars fötter och händer :(

nää nu ska jag nog slänga in lite mer musik på mitt usb minne så att jag blir taggad för woork imorrn! då jävlar ska allt funka hela dagen och inget jävlart inget ska gå sönder =)

pusspsussssen

häj

hej igen på alla och ingen.. mkt som hänt men orkar inte skriva nått för nu ska jag snart torka håret och sen gå ut med pinglan, alltså hunden:) Har köpt en ny mobil i fredags när jag och jakke var i pite, är riktigt nöjd men det är lite små svårt =) Men nu såg jag att det inte går att blogga från den på blogg.se utan att betala. lite tråkigt tänkte att då kanske jag kan vara mer aktiv på bloggen! men kanske jag byter då? nån som vet nån bra bloggsida där det är gratis att blogga från mobilen?

Denna vecka är det iaf dagvecka som gäller, härlig som tusan, härligt gäng, härligt väder! Ja allt är som lite små härligt =) meen jag har visst fått i uppgift att skriva papprena för sepen varje dag, jag är som en yrpanna och har ingen aning om vad som är vad haha, hur ska jag veta vad mörtzellbanden är koncentrat? blabla.. funderar på om nån ska få berätta vad jävlar allt är och sen skriva upp det i anteckningsboken så att jag har full koll.. ändå är det kul att få lära sig ännu mer men jag blir så rädd att jag ska göra fel hela tiden! men det där blir nog bra =)

nej nu ska jag sticka ut med molly och ha veronica maggio i lurarna och vänta till morgon dagen. kan ni förstå att jag redan har jobbat 2 dagar av 7 möjliga! helt tokigt otroligt :D

RSS 2.0