Godnatt

Blev en 30 minuters promenad, gick förbi OK och sen upp för silverbrands höjden och sedan ner mot appeqvist där jag bor =) Nu slog jag precis på Wallander, hade tänkt se en annan film men missade det första nu när jag skrev här så jag bytte :)  Har gort mig en kopp te och ska snart lägga mig i sängen och sova.. hade faktiskt stängt av datorn men kom på att mp3:n behövde laddas..


Hittade en resväska i förrådet, men efter närmare tanke, den är nog för liten va? jämför den här med min handväska haha, måste nog rota fram en större imorgon!

söndag

Vi kör väl en söndag också! en dag som har gått riktigt fort! vart och klippt Vickan, sen bjöd vi Lisa på lite kaka och kaffe, sen var det att åka till Gällivare.. Bussresan var jobbig, vill inte låta som nått jävla surkärring men det är jätte jobbigt när folk pratar i telefon, visst det går att slå på mp3:n men idag så ville jag läsa en bok.. Sen så var det ett ljud på bussen som lät var 3:de minut, lät som nån apparat där batteriet snart var slut, eller ett spel.. Höll på att bli tokig och funderade allvarligt på om jag fått tinnitus.. (det har jag inte fått, för ljudet är borta nu)
Men nu är jag hemma, har hunnit vika tvätt och nu ska jag snart ut med älskade Molly på en kisspromenad..
Guess what, sen slänga sig i sängen och längta tills det blir torsdag :D


joo kom på en grej, vi pratade om photoshop i helgen och att vissa redigerar bilderna och jag gör alltid om mina bilder som alla ser.. typ byter kontraster och det är helt enkelt för att bilderna blir mkt roligare och finare då! Men jag skulle aldrig göra min näsa mindre, eller ta bort kroppsdelar haha.. men lite måste man väl få göra för att bilden ska bli mer spännande? vi kan ta den här bilden som exempel :D


före & efter :) bara bytt kontraster

Nej ut med molly nu? tycker att det känns riktigt konstigt att behöva kolla på
En annan del av köping, helt själv :(  puss


Lördag

ja som ni såg på bilderna innan så fick vi ju fin besök 10.00 på morgonen typ, Sonny drog genast på COD och där satt dom till halv 5 på eftermiddagen =) jag drog på en film och somnade fint in, sen blev det Ica för att handla mat.. Blev fin middag : Fläskfile med klyftpotatis och "skruvar", och sallad =) super gott! efter att maten smält en  liten stund så ställde jag mig i köket för att göra nått jag väldigt sällan gör: bakade en kaka... Kan säga att den blev jätte god även fast den inte var så vacker men jag gjorde ALLT helt själv förutom att smöra formen :)
Sen låg vi mest och kollade på film, skapligt trött i skallen och det blev tidigt kväll!




Mäster kocken med sina "skruvar" :P

mmmmsallad!

hahaha outfiten till marknaden?

min kakaaa, det blev lite där med nougaten, hmmm :)


Där ser ni, min lördag =)

Fredagen

fredagens kväll orkar jag väl inte beskriva på ett annat sätt än suck.. ska nog sluta dricka alkohol? okej jag ska bli nykterist efter Kap verde.. Men jag snodde bilder av Lisa på hennes facebook, bara för att ha nått att lägga upp här så jag antar dom flesta har sett bilderna ;D men jag glömde kameran och orkade inte hämta den sen:)









DONK Hejdå! ;)

det lider mot sitt slut

Axel sitter mest och spelar på sitt xbox live och är överlycklig.. då vet vi vad han kommer göra i helgen!
Själv roar jag mig mest på egen hand, jag kom på att jag skulle locka håret.. hur reslutatet blev, är ingen lycklig saga, ser mest ut som ett lejon, men jag ska försöka få hm ner lockarna..Nu ska jag ska väl bädda sängen, diska och fixa middag för klockan 16.00 rullar jag mot Jokkmokk med Roger.. Det blev alltså ingen fika vilket var trist. Nåja..

Hittade ryssmössan! Undra om jag får låna den till marknaden? ;) eller kanske dyker upp redan idag! haha men det känns sååå Stockholm, dom har förstört allt för oss. grr


smart!

Jag tycker att någon borde uppfinna en grej för motorvärmaren, typ en fjärrkontroll som man kan klicka på hemma och byta tid, så man slipper gå ut i kylan.. någon som vill göra prototypen så delar vi på vinsten ;)

Har iaf tagit en super skön dusch, skrubb i skrubbat hela kroppen, har smörjt in mig jätte noga med lotion, är nämligen jätte dålig på det... Nu ska jag fixa mina naglar och sen hämta Axel.. =)

Det verkar inte som att kusinerna kommer när det är så kallt, men vi ser väl när dom slutar så ska moster fråga dem..


hoppningsvis liiite besök iaf :)

freeedag

Äntligen fredag :D var lite krångel imorse för vi hade glömt att slå på motorvärmaren, vilket inte är så lyckat när det är -30 ute ;D Men grannen var snäll och skjutsade mamma och Axel! så jag behövde bara gå ut med mollan =)
Nu ligger jag och gör absolut inget, men det är rätt så trist.. Jag brukar ju alltid ha full rulle fram till 11,12.. så nu väntar jag på att tvshop ska ta slut så jag får nått sevärt på tv:n =)

Jokkmokk idag! mys ;D

Godnatti

jag är riktigt trött nu efter en trevlig dag, har hunnit med att gymma, handla, hämta tårta och strosa runt i affärer. kollade lite på rean dom har, men jag blev inte så imponerad.. Alltså har dom sålt rea kläderna för orginalpris börjar man ju undra.. så fula som dom är.. Men ibland kan man göra riktigt fina klipp.. men jag är ändå sugen på att köpa nått nytt tills vi ska åka, hade vart lite roligt. nåja får väl se =)
Imorgon ska jag då slappa, ingen träning utan bara ligga i sängen och glo film myyyys =) Sen kommer släkten från Jokkmokk hit plus syster med barn och man och då ska jag agera husmoder för mamma är i Kiruna :)
Sen blir det Jokkmokk för hela slanten och det blir kul ;D


Det var allt för mig, nu ska jag slänga av mig kläderna och lägga mig framför tv:n uppskattat!


Kalaaas

Wiee allt går ju hur smort som helst! Alla är glada och nöjda, inte alls som jag trodde det skulle bli :P Jag har vart lite lekledare men dom gillade inte mina lekar men dom är ju bättre på sånt där än mig.. :)
Dock gillade dom inte riktigt mina val av kalas discolåtar som Macarena, cocojamboo hc Vengaboys.. dagens kids vilken sorg.. men tur att VI fick uppleva den underbara perioden av Spicegirl och alla härliga 90 tals låtar ;)

Nu är det 10 minuter innan alla ska hem och jag måste gå och städa snart.. Är hur trött som helst, kan säga att ljudvolymen inte direkt är så skön men men dom har iaf haft riktigt roligt dom där barnen och det är de viktigaste!


Fin tårtan från Vetehatten =)

gottebordet ;D

Axel hade nog druckit för mkt bål.. precis vad som brukar hända mig med.. släkt?

Dansa limbo :P

Snurra flaskan.. i deras ålder så pussas man visst inte utan då får man göra grejer som magplask i snön eller springa runt huset! :P


Grattis världens bästa lillebror

Även fast du är bråkig ibland ;)


En nyvaken och stor lillebror, hela 11 år!
Ps. här ser ni ett exempel på varför min gamla kamera sjöng på sista versen.. det svarta på sidan...
och suddigt vid armarna.


Axel fick fika på sängen, jag fick smaka, hehe ;)


Den fina smörgås tårtan som mamma gjort gruden på och sen har Ingegerd dekorerat :P

godnatt

Nu lägger jag mig framför kanal 6 och ser på into the blue.. hoppas på att somna snart så att det blir torsdag någongång... Helt ärligt gillar jag inte födelsedagar så mkt.. mamma blir så stressad över att det ska vara fint och städat, och man ska göra si och så.. så till slut blir det bara en massa tjaffs.. Perfekt hade väl vart fint, tyvärr finns det inget som är perfekt..

har förresten beställt en ny digitalkamera på netonet.. hör och häpna, första gången någonsin som jag beställer från internet.. Fick såklart lite hjälp av mamma.. det var jobbigt, det var svårt, men nu väntar jag spänt på att den ska komma..


 Vad tycks? lite mer än 800 kr.. skapligt pris..



hm depp ikväll med, tråkigt!

romantico

Jag tänkte vara lite romantisk med mig själv, lägga mig i badkaret, luta mig bak och fundera =) Dock blir jag lätt rastlös i badkaret.. Så jag är nog snart tillbaka ;)


Presenterna

Vet inte om Axel läser min blogg, (tror inte det) men jag ville inte lägga upp det jag köpte tidigare.. men han ska nämligen gå och lägga sig nu snart och imorgon när han vaknar så får han öppna dem =)

Jag tänkte väl mest att jag ska köpa nått roligt åt han i Kap Verde så jag skippade dyra leksaker och köpte 2 små.. jag tycker nästan det är roligare att få fler billiga presenter än 1 stor och dyr.. bara jag som tycker så?



En rolig bok med massa vitser! Han är en sån där skämt kille :P



Klister lappar, ganska coola när dom sticker ut :P (stickers höhöhöhaha humor)


coolkille.com


books


Vad tror ni? Köpte dessa böcker igår på pennstället. Måste erkänna att jag känner mig lite tveksam, men böckerna hade fått strålande betyg så jag chansar som sagt. Verkar som om dom handlar om en häxa? hm hoppas inte det..


trooho

Hann nog läsa 2 sidor igår och sen somnade jag :D Riktigt skönt kan jag lova er!
Imorse har jag mest struttat runt här hemma, diskat, rensat i hallen, dammsugit, städat rummet, vart ute med molly.. Ja såna där saker som är sköna att ha gjort klart direkt! 

Men sen ni, sen har jag letat fram en pilatesboll (heter det så?) Nå iaf så hade vi en sån i förrådet.. Drog fram min fina bok jag fick av Oski i födelsedagspresent förra året, och provade på några övningar och jag kan säga att jag är frälst! Man känner verkligen hur musklerna arbetar, så nu ska jag lära mig några övningar hemma och sen ta dem till gymmet.. :D Nu ska jag ta och äta lite gröt och lösa korsord sen blir det sjöpen för träning :)


Idag är jag iaf glad! än så länge :)



Förresten, inte direkt drömvädret ute, när man har hund.. måååste hon verkligen kissa?


mm

måste erkänna att jag känner mig lite depp idag eller nu..men jag ska försöka vara en gladare Matilda, det tar bara ett tag..saknar mitt vanliga jag. Ska nog lägga mig framför en bok nu så jag somnar och det blir en ny dag.. Kan säga att jag verkligen längtar till torsdag, ja nästan så att det gör ont ;) 
Kan förresten säga att jag köpte 2 böcker idag. Onödigt Matilda, men vafan, är dom dåliga så sänker jag dem i poolen och problemet var löst..Jo fyndade 3 trosor på Lindex, halva rea priset, 79 kr allt som allt plus att dom var snygga :)


nej nu måste jag sova :P

pussochkram

Crash


Måste berätta om en film som jag såg igår på Voddler.
Jag chansade mest och förväntade mig en kass film, men denna film Crash var så jävla bra. 
Den handlade om alla fördomar som vi har.. Inte bara vita och svarta. Utan hur vi ser på alla. Vad tänker vi när vi ser en asiat? Är alla kineser i våra ögon? Är alla som pratar spanska från Mexiko? Denna film skildrar människor med olika etniska bakgrunder och om hur deras liv korsas med varandra.
Kan säga att scenen som är på bilden var den värsta. Tårarna bara sprutade ut och jag skrek av sorg i täcket för att inte väcka någon.. Det var hemsk och det är en hemsk film.. man får sig verkligen en tankeställare.


valpisar

Idag är mormor och morfar och parar deras hund Tessie, det blir tredje gången dom får en valpkull och jag kan knappt vänta! :D vilken tur att hundarna bara går 60 dagar innan dom föder! Så ni kan ju gissa vem som kommer sitta i kullen och gulla med valpisarna dag in och dag ut :)


En av valparna från förra kullen dom hade för 2 år sen =)

usch

Gick in på en blogg och tjejen där var så äckligt snygg och brun.. Så jag ska GÅ till sjukhuset och sola, och sen ska jag GÅ hem igen! :) Imorgon blir det förresten att träna på sjöparksbadet. känns så dumt att alltid vara i malmberget.. blir nog gym + simning imorgon så det hurrar jag för :D

hade förresten vart fint med en ny bikini..
tyckte den rosa var snyggast med trosorna.

 


https://www.beachbunnyswimwear.com/


Låt bilden beskriva


Går jag bort från datorn så somnar jag.. känns det som iaf..
Men jag gör ett försök och ser hur det går!
Skriver mer sen! puss och kram


Kolla här!



Gissa?

Nej det var för lätt antar jag.. Jag ska börja plugga till taxitant ju! Taggad som jag vet inte vad, så sätter jag mig i bilen för att åka och hämta böckerna.. men hm vars ligger forellvägen? Slår på GPS:en, för att slippa höra på tantens tjat om "byt rutt" "byt rutt" så åker jag snällt hela vägen som hon säger.. Vars kommer jag då fram? jo till tallbacka skolan och där är det en vändplan.. Då smällde jag igen GPS:en och körde kosan mot södra mosebacke, (SJÄLV) för jag visste att det låg där någonstans... såklart så råkade jag gå in i fel hus men jag kom fram iaf.. det är det viktigaste antar jag :)

Kan säga att jag då började tvivla på om jag verkligen borde bli taxitant, jag kanske aldrig kommer fram till mina kunder?

hihi

känner mig helt uppsvälld så därför hade en kvällspromenad vart fint.. Så jag ska bara hjälpa Axel med matte läxan och sen ska jag bege mig ut på Gällivares gangzta gator med skabbräven hårt kopplad ;)
Jag borde även städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag.. suck, det som var så fint igår :(
Men nått jag då ska hinna med är en manikyr, kan hända att jag är så pigg att en pedikyr bara sker av farten!



Ett tips?

Har funderat lite på dessa bloggar och kom på Malin Wollins blogg. Någon som läser den? Inte då jag iaf.. Orsak? Jag glömmer alltid bort att den finns.. Hur som haver, så har Malin aka fotbollsfrun en krönika i tidningen Amelia och det är den absolut bästa krönikan som finns och jag ligger dubbelvikt att skratt varje gång jag läst den, ett fnitter och joker leende som stannar tidningen ut.. Vilken humor! var finns den humorn i bloggen? Jag ska börja läsa hennes blogg lite mer nu och hitta guldklimparna i hennes härliga ironi. Annars så kan ni ju köpa Amelia om ni vågar, klockren tidning! ;)

http://blogg.aftonbladet.se/fotbollsfrun



Visst jaa, bild regn!














Nu har jag äntligen lagt upp bilderna, tyvärr så mådde inte min kamera så bra den kvällen efter vår skotertur..
Försökte även göra nån ändring på bilderna, men det vart lite knas, så en del bilder ser lite konstiga ut och jag
orkade helt enkelt inte fixa till det... snodde också nån från Lisa, även fast jag ser ut som en full ekorre på dem, men vafan
man måste väl bjuda på sig ;D



;P

Kan erkänna att idag har jag vart riktigt lat! har mest suttit i soffan och kollat på tv och tagit det lugnt, och nej jag har faktiskt inte så dåligt samvete för jag var på långpromenad med Molly på morgonen och sen på gymmet... Så why not :) Imorgon ska det nog bli en mer givande dag har jag bestämt mig för.. :)
Men nått jag gjort idag är att panta burkar! 42,50 kr, de ni ;) Klädde även på mig min pippioutfit,  kängor, legging, overknee sockar, flanellskjorta och nitskärp, mjaau ;)



pusss


14 dagar kvar!

Haft lite resfeber idag när jag tänker på att det är exakt 14 dagar kvar tills vi är i Kap verde. Och för 11 minuter sen så landade vi nyss ;D Så exakt den här tiden om 14 dagar så står vi nog på flygplatsen och andas in värme plus försöker hitta våra väskor :) sååå jag har suttit och försökt komma på vad man ska ha med sig, blir ju dags att börja packa snart :D


morners

När jag vaknade imorse kände jag mig ovanligt pigg men samtidigt riktigt trött.. ser redan framemot nästa helg och få sova ut lite! Men det blir nog sängen tidigt idag iaf! =)
Nu ska jag tjata lite på lillgrabben så han tar sig i kragen och klär på sig någongång, kan säga att han är skapligt trött! så jag är tjatsyster nu, hate it.



puss och kram

hmmm

konstigt?

Nåja snabb inlägg här, såg på 2012 igår och idag, vi gav upp efter 1 timme igår när man höll på att somna.. kan inte direkt säga att den var så bra, en typisk film där allt händer i sista sekund.. men jag tycker ändå att man ska ha sett den =) Sen har jag vart och klippt Camilla, hennes mamma och syster =) Nu sitter jag mest och kollar bloggar + felsms (som vanligt) medan jacob spelar COD (som vanligt) Ja en helt vanlig söndag,, snart blir det fin middag och sen rullar vi mot Gve.. blir rätt så tidigt, för Axel ska lämna massa inbjudningar till sitt kalas han ska ha på torsdag! stor killen blir 11 år :) 

tralala lägger kanske upp bilder ikv från helgen :)

lördag

Kan inte säga nått annat än att det var riktigt trevligt igår, underställ,öl, kir, korv :) kan inte bli annat än lyckat, dock en rejäl fylla.. Idag så kom det lite folk till stugan så det blev mest korvgrillning i kylan =) kan säga att skoterturen tillbaka var kall som tusan!

Sen har jag och Lisa gjort 3 rätters middag till grabbarna men alla var helt slut och mätta så man satt mest i sin egen värld men gott var det! blev paj med rom,gräddfil och rödlök till förrätt. sen skaldjursoppa med kräftstjärtar till huvudrätt och sist men inte minst, vanlig vaniljglass med varma hallon :) muuums synd bara att man blev så jäkla mätt





gläd

Nu är jag glad! jag lyckades få han på träning även fast han inte hade sina riktigt fotbollskläder och ja det är fan bra gjort!  40 minuter kvar då.. Jag sitter i underställ och fritidsbyxor.. Har bestämt mig för att dra med alla skoterkläder till jokkis för vi åker ju bil både dit och tillbaka + att det är kallt ute.. Japp ser verkligen framemot kvällen!! Nu ska jag sluta med mina otroligt tråkiga blogginlägg och packa i det sista i min väska så att vi är helt klara när Roger slutar jobbet!

:)))


En skotertur med Lisa till Purki för 100 år sedan (känns det som iaf)

Med handen på hjärtat

Helt ärligt, även om jag älskar min lillebror mest i hela världens så får han mig att vilja operera bort min livmoder så att jag aldrig någonsin kan få barn! Vilka hemskt jobbiga och onödiga diskussioner man kan ha med små barn och man känner hur hjärnan bara kokar och kokar och snart spricker den!!
Nu är vi iaf snälla på varandra och vi ser hur länge det håller, han har nämligen lämnat sin väska med gympakläder (rena) hos Linus som inte är hemma. Axel ska nämligen ha fotbollsträning idag och jag vet inte hur jag ska lösa detta..

Nu ska jag ta Molly ut för att kissa och sen blir det att hämta skoterkläderna från förrådet, blir nämligen tallholmen för att roa Lisa och Kenny :) Så jag tror det kommer bli riktigt kul ikv =)

What?

Vad lustigt, en person har uppdaterat statusen, jag går in och kollar, klick klick 5 minuter senare sitter man och bara gapar... Vad Sverige är litet! När jag ids så ska jag rota fram en gammal skolkatalog och se ifall det var rätt  sperson jag hittade! :) Facebook öppnar nya dörrar! :)
Nu ska jag sminka mig och bli snygg.. Sen ska jag och Axel fika med Carro & Joline :) trevligt!!



mjau




Snygga smycken från
www.kyssjohanna.se

goodmorning

aloha, fredags morgon och jag är super trött, även fast jag klev upp för 2 timmar sen och vart ut med hunden. Nå, jag ska dra på mig träningskläderna och sen bege mig mot gymmet, bara för att få det gjort =) Har en känsla av att dagen kommer gå hyffsat fort!

Förresten, hittade en bok igår i hyllan.. Nu ska vi se om jag lyckas läsa hela.. om jag klarar det så får jag en tröja.. Ska se om mamma sponsrar för hon tjatar om den där boken hela tiden.. Jane Eyre av Charlotte Bronte.. fan vilken tönt jag är..

nej nu tar jag mig i kragen

timeforbedtimestories


Har lite små trist och jag verkar inte komma längre än såhär. så jag säger tack och hej för mig ikväll och nu ska jag städa upp lite i mitt rum innan jag slänger i sängen, ovanligt tidigt.. Känns som om jag lika kan ligga och läsa :) tyvärr är min bok snart slut, vilket betyder en snabbis till biblioteket imorgon. Jag vet exakt vilken bok jag vill ha, dock kommer jag inte ihåg vad författaren eller boken heter, men jag fixar det, så som jag fixar allt :)

puss&godnatt


präsänt

Sitter och kollar runt på massa sidor efter nå roliga presenter till Axel men hittar absolut inget.. dock hittar jag massor av onödiga saker, och jag funderar seriöst på om folk verkligen köper sådana här saker :O

För er som gillar bacon och jesus.. enjoy!


www.roligaprylar.se

suck suck

blä känner mig helt depp.. vet inte vad.. plus att jag har skit dåligt samvete för att jag inte var på gymmet idag och för att jag åt onyttig lunch + middag..... Känner mig som en uppsvullen kalkon uh? 
behöver fan lite uppmuntring!



blabla


Är på lite små dåligt humör, jag tror det är gräddens fel, den skvättade överallt.. har nämligen gjort våfflor till grapparna.. detaljer på hur dom såg ut behöver inte diskuteras.. Men jag är då glad att jag diskade eftersom.. nu har jag bara järnet att göra fint, plus mackjärnet då :)
Axel sitter då och spelar tv spel och får snart en kompis hit och jag ska nog slå på tv:n och roa mig med att mysa med Molly :)


Mamma är nämligen och roar sig i sthlm! hon som mamma tar över jobbet för på sjukhuset ska såklart sluta och då har dom lurat i henne att dom ska till sunderbyn, men i själva verket så har dom bokat flyg och allt till sthlm, sen ska dom bo på bernhotell och se musikalen Hairspray! låter riktigt kul, och mami förtjänar det :)


tralatorsdag

Vilken G att kliva upp 06.15 men det gick super fint! Skjutsade mamma till tåget, hann även gå ut med Mollan innan Axel skulle upp=) Sen vid 8 tiden så kröp jag ner i sängen och läste i nå timmar :)
Nu har vi käkat lite frukost, jag sitter och skrattar till felsms medan Jakke har fastnat framför korsordstidningen (!) haha :) Får se om jag kan släpa han från den, sen blir det stan :)


17 dagar kvar :)

hahaha

har en Jacob som ligger i soffan och snarkar :P Var så kul idag när vi satt i soffan och kollade på tv, så kommer Axel hem med en kompis och säger så här: Det här är Jacob, han är shysst, men suger på call of duty.
haha jag dör vad roligt :P Har mest legat i soffan och blundant, känner nu hur trött jag är.. Det är första gången som jag sitter och kollar på TV mitt på dagen. kan låta lite otroligt för en som är arbetslös..
Kan säga att innan 13 idag så har jag

Skjutsat Axel till skolan (som vanligt)
hängt upp tvätt, mamma slängde i de imorse
promenad med Molly 30 min
vikt kläder
diskat
bäddat sängarna
åkt längdskidor 1 timme
duschat
handlat..

tycker det var effektivt, ska nog återgå till mysposition i soffan igen, men först ge Axel lite mellanmål =)


tralala

 
Jag saknar min lugg, men om jag klipper mig igen så kommer jag ångra mig, men vem vet, jag kanske lägger mig under saxen i augusti igen.. men nu ska jag kämpa ;D Nå datorn ska stängas av nu och jag ska lägga mig i sängen och läsa Solo.. Ledsen Jakke, jag har brytit mitt nyårslöfte :( Men det har du också! ;P

Så gnattminskatt


piiicasa

uttryckte ju min besvikelse över att mitt Picasa 2 var borta.. Nå jag kikade lite nogrannare nu och hittade det igen, men inte Picasa 2 utan Picasa 3 :O Vad skall jag hitta nästa gång jag slår på datorn undrar man ju! nå jag klagar inte... Sitter och knepar där igen.. Ni kommer bli spyigt less på att jag gör collage av allt men skiiit samma det är ju min sida det här :)
Så jag tog lite bilder från resan som jag och pappa gjorde till Italien förra året, under nyår =)


Nu ska jag gå och göra nått annat. Är sjukligt trött så egentligen borde jag sitta här framför datorn för att inte somna men det känns jobbigt..
nej ni känner mig, jag kommer strax. tjooo


Vill ha



Ingen har väl undgått dom digitala böckerna.. kom och tänka på det nu och kollade runt lite, men det kostar ungefär 3000 kr för en och sen måste man betala för varje bok.. Jag gör så här, väntar nått år och sen ligger dom i rea lådan på Rusta ;)  nej men så är det med allt, priserna går ner.. Men tänk vad praktiskt att bara gå omkring med den där men ändå ha med dig hur mycket böcker som helst :) Förresten, läste om en sån som hette nått på N....? kommer inte ihåg riktigt.. nån som vet?

holabandola

Jag förstår inte hur jag kan känna mig så eländig! Jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig på golvet och sova riktigt skönt hela dagen, och jag är så hungrig så jag hade kunnat äta upp en hel pizza...
Ändå har jag vart på promenad med Molly i kanske 40 minuter och verkligen sträckt på mig.. och jag åt en fin frukost med Axel runt 8 snåret..

Nej nu måste jag pysa mot gymmet om jag ska bli sådär schnyggg, anledningen till att jag slog på beroendemaskinen var helt enkelt för att morfar ringde och ville ha ett nummer som han inte hittade..

är lite fundersam.. vars tog picasa vägen nu :O det försvann :( typiskt! Kanske hittar det ikv!

 

Nya träningsskor hade vart fint. den vita modellen då :)

Ciao


Nej nu blir det snart sängen! eller ligger ju redan här men blir väl att öppna sin fina bok och somna in efter ett tag....Kan vara trevlig att vara lite pigg nästa dag.. förresten så lär jag ha en träningsvärk som kallas duga imorgon ;)

puss puss

damnI'mgood



Nu är det såhär, Lisa har ett program på sin dator som heter Picasa 3 och där kunde man göra collage osv. Tänkte att jag också skulle installera det men så ser jag att har picasa 2 på min egna datorn! så nu har jag suttit i nån timme och försökt lära mig. Och helt ärligt så blev jag nöjd med collaget ovanför.. :)
Men det är mycket kvar att lära mig av det där programmet, men det enda sättet man lär sig på är att klicka sig fram..

Och hur som helst, snygga kläder va? Kom och tänka på Bershka och googlade lite för att se om dom hade nån hemsida och tänka sig det hade dom! Min fråga är nu: Finns affären här i Sverige? Nej jag tror fan inte det, i spanien finns den i både Barcelona och Madrid. Har även vart på Bershka i Italien, Rom.


whynot





Sitter och svamlar på sidan www.joyofgiving.se, där dom andra klockorna kom ifrån. (glömde länka)
Nu hittade jag bordsklockor. Den första "bokklockan" hade jag lätt kunnat köpa, men "väckartelefonen" var också lite frän.. slå in vilken tid du ska upp och den ringer ;D


fullrulle


Jag tycker ändå att jag lyckas fylla mina dagar rätt fint,
trots att jag är arbetslös. Ibland känns det som om jag inte hinner med allt :S haha vilka problem man kan ha!
Idag har jag iaf vart och gjort lite ärenden på stan, hämtat Axel, diskat och sånt..

Nu ska jag plocka upp i rummet innan mamma kommer hem. Jag förstår
inte riktigt hur det kan bli stökigt så fort igen? Det var ju hur städat som helst igår!

hmm nu säger Axel att han och Sebbe vill
till Stacken..
Varför skaffade jag körkort för? curlingsyrran ;D

kissses





haaajj

måndag och det känns kanon, har sovit som en prinsessa i natt ;) dock råkade jag stänga av väckarklockan (igen) ;P
nåja gjort det vanliga på morgonen, sen en prommis med molly i 30 minuter, sen gymmet i hör och häpna 1 h och 45 minuter haha så jag är riktigt nöjd över mig själv! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch, sen blir det stan och göra lite ärenden..  :)


hahaha

 
Gissa vad jag gjort idag! har letat fram en låda med massor av gamla VHS filmer och uråldriga CD skivor, som ni ser här! :D
Snacka om nostalgi och lycka när jag hittade Mr President - Cocojamboo haha :D

Men nu har dom flesta skivorna hamnat i soppåsen.. sanningen är att det går inte spara på allt!

jag ryyyyyser



Kunde knappt läsa artikeln! är det nått jag är rädd för så är det fan hajar!
Tänk och han stod bara 100 meter från stranden! nej usch hoppas inte det finns nå hajar i Kap verde! :P

Läs artikeln här
http://www.aftonbladet.se/resa/article6437899.ab

hejsöndag





Gissa vad vi åt igår! Nu börjar jag tänka på mat.. Det enda som gått ner i min magsäck denna dag är en kopp te och en hårdbrömacka...
knorrknorr


nighty

Skulle se på tv, men jag var inte så nöjd över tablån så det fick bli Voddler, vilket är jävligt farligt för då är man på datorn hela tiden.. Nåja nu ska jag snart stänga av den här och lägga mig framför boken och hoppas på att snart somna in :) Jag är iaf inte ett dugg trött men jag vill att det ska bli söndag nu, och helst söndags kväll så man får lite mys ;D



försökt lägga in en bild men blogg.se gillar inte mig idag så jag slänger upp en låt ist. 

I like this song :)

Nyckelben

Kom att tänka på en knäpp grej.. många tränar för att få en mindre rumpa, smalare lår, platt mage...
Men det som jag alltid har vart besatt av är nyckelben! Jag har inbillat mig att jag inte har några, lr jo det är klart jag har men dom syns ju inte.. Det är verkligen nått av det snyggaste som finns i min mening.. tyvärr döljs mina av fett, haha men vänta bara! en platt mage är också mitt mål.. men annars är jag rätt så nöjd med min lilla magge :P




Få dåligt samvete

Kom nyss hem från gymmet och det var kasst. hatar verkligen sjöparksgymmet, det är litet, finns inga saker, det luktar klorin och man blir svettig så fort man kommer in.. Nåja nu är jag ett steg närmare tvättbrädan och det är niiiice =) Känner mig super duktig och nu ska jag snart hoppa in i duschen för sen ska vi ta en promenad till Marianne...

Sen då? verkar inte som att det blir så mkt mer.. Kolla tv och läsa =) oooch städa rummet!

Kan säga såhär: Jag vill också Cocajamba!!! grr :P


Lördag

Godmorgon lördagen.. har en perfekt morgon med datorn i famnen och looovemusic i öronen, nu är det bara mitt honingsteee som saknas, men jag orkar inte gå till köket..

Igår så gav jag upp vid halv 11 när det gällde dumburken.. Absolut inget att se på! så jag drog fram min Liza  Marklund och läste tills jag somnade =) Alltså runt halv 12!
Jag tror jag var den enda i Sverige som somnade så tidigt en fredagskväll.. iaf på booken.. Garanterat att Axel var vaken längre än mig :) 

men men vad göra idag?

Nå nu ska jag iaf kolla på hotellet mamma ska bo på nästa helg, hon är eld och lågor!

clocks

Klockor är rätt så roliga och en riktigt snygg/ful klocka kan faktiskt göra hela rummet :P hittade nå roliga och coola ;D







here we gooo=)

Jag har inte riktigt smält det än och därför känns det som om jag ljuger när jag skriver nu, men igår så bokade vi resan till Kap verde! Har haft en liten gnutta resfeber idag men ändå kan jag inte förstå, plus att vi åker 8 februari och det är ju väldigt snart ;)  Finaste hotellet också men bästa sällskapet ;)


och förresten, om det finns nån där i sthlm som vill roa oss på arlanda i 18 timmar så riiiiing! :)




tralalala

Hade faktiskt stängt av datorn för att inte sitta här alls på hela kvällen, men tv:n hade absolut inget att erbjuda så jag måste
väl sitta här 1 timme till.. vilken katastrof! nej jag ville berätta
att jag lever och mår fint!


Måste väl erkänna att ett glasspaket följde med hem från affären ;)

About facebook

Läste på aftonbladet om en kvinna som gått med i gruppen ”Se vem som besöker din profil med Profilbesökaren” på Facebook, och sedan har dom ändrat gruppens namn till "Vi som har sexfantasier om våra barn"
Sen hade dom tagit en bild på henne där hon håller i sitt barn och skrivit "mammas lilla leksak"


Alltså det är ju hur sjukt som helst.. bäst kanske att titta lite då och då på grupperna som man är med i så man inte får sig en chock.. Läste även för nån vecka sen om en tjej som var mobbad i skolan och där hade hennes klasskompisar gjort en grupp " vi som hatar ****" Förstår inte ens hur det kan finnas sådana person som känner att sånt är kul :O




jag erkänner

Har aldrig gillar Backstreet boys men denna låt har jag diggat nu alla mina bil resor fram och tillbaka i Gällivare samhälle och den är fan bra!


felsms

har sagt det förr och säger igen, felsms.com är bäst =)

Dom brukar ha smsroulette lite då och då på hemsidan och denna var ju klockren! så kör den om ni vill



nu är det tid för en ny runda för vår smsroulette. Kul va?
Idag vill jag att ni skickar:
Till: Mamma eller Pappa. Går inte det så ta närmaste släkting:
Sms: Snabb repetition, Du tar larmet och jag tar vakten. Inget strul. Ses kl 21.30. /Ditt namn
(Detta är taget från en gammal Hassan busringning)


Svaren skriver ni i kommentarer och skall se ut så här som exempel:
Till: Mamma
Svar: Bla bla bla

Alla andra kommentarer kommer att radmmeras.


Felsms.com

Hmm jag vet inte om man skulle våga det haha :P

Fredagsmys

Känns riktigt skönt med fredag kan jag då berätta! Råkade försova mig imorse, hur det kunde hända kan jag dock inte förklara för jag somnade innan halv 11.. Men jag är en utvilad tjej och har precis kommit hem från gymmet..
Nu väntar jag på att mamma ska ringa upp, ska tvätta idag igen men är inte säker på om sängkläderna skulle med i tvättkorgen.. hmm
Måste skriva ett schema över dagen, känns lite stressigt när jag har så dåligt minne, det bara rinner bort från min hjärna.. Men jag ska nog få allt överstökat snabbt, började nämligen på en ny bok igår och verkar riktigt bra! så att sätta sig ner i soffan och läsa hade inte vart fel! :)


känns riktigt konstigt att vara i Gällivare under helgen.. vad ska jag göra :S nåja ska slå Sandra en signal sen och se vad deras planer är för helgen!

puss

..........



Kolla standard posen Molly kör! På tal om Molly, måste gå ut med henne, annars så spricker hon! Jag är en dålig matte :/ Sen blir det sängen för mig.. sov ju typ inget i natt..


Torsdag

Jag tycker personligen att jag har varit väldigt duktig idag..
Jag har
* Jag har väckt Axel, gjort frukost, skjutsa han till skolan.
* Jag har sminkat mig (!)
* Jag har slängt tvätten i tvättmaskinerna
* Jag har sökt jobb på 2 ställen.
* Jag har lämnat igen en bok som jag lånade i oktober (dock lånat om)
* Jag har hängt upp tvätten på tork.
* Jag har ätit lunch.
* Jag har skottat fram skotern
* Jag har tagit kort på skotern.
* Jag har rastat Molly.
* Jag har stryk kläder.
* Jag har hämtat Axel.
* Jag har varit social med Jakke.
* Jag har lagat middag till alla.
* Jag har städat mitt rum

kom igen lite beröm va?

Jag har faktiskt bara sovit 2 timmar inatt. Förstår inte hur jag inte kunde somna igår.. otroligt frustrerande, men runt halv 5 så stängdes mina blå och helt ärligt 2 ½ timmes sömn är bättre än 0 timmars sömn! Dock försov jag mig men som tur var så ringde mamma och väckte mig!

Men grejen är att jag är barnvakt ikväll för att mamma ska på bio.. sååå hur ska jag lura lillebror i säng?

Hello my lovers

har spenderat min tid på riktigt nödvändiga saker kan jag berätta! Dock finns det såklart annat man kan göra men men.. 
 
Har även hittat en ny blogg som jag lär följa av en enkel anledning:  jag vet vem personen är och den är lite små pinsam men ändå helt hyffsad..
Har funderat mkt på det där med bloggar på sistonde, och det finns en blogg som jag stör mig på så otroligt mkt, för tjejen skämmer ut sig så onödigt mkt att jag tycker synd om henne.. allt blir bara fel. någon borde berätta för henne att ibland är det bäst att bara vara tyst..Nå jag rycker på axlarna, hon kommer lära sig när hon blir stor =)


Nu väntar jag och Axel på att mor min ska komma hem, sen åker vi direkt till Berit på palt middag och sen blir det 2 klippningar :)


Axel tyckte verkligen inte att jag skulle lägga upp den här bilden, ful, ful, ful haha
jag kontarar med att jag är sööööt som en sockerbit hoho
haha hur som helst hade jag och Bella en riktigt roligt den kvällen! ;P


Hello my lovers

har spenderat min tid på riktigt nödvändiga saker kan jag berätta! Dock finns det såklart annat man kan göra men men.. 
 
Har även hittat en ny blogg som jag lär följa av en enkel anledning:  jag vet vem personen är och den är lite små pinsam men ändå helt hyffsad..
Har funderat mkt på det där med bloggar på sistonde, och det finns en blogg som jag stör mig på så otroligt mkt, för tjejen skämmer ut sig så onödigt mkt att jag tycker synd om henne.. allt blir bara fel. någon borde berätta för henne att ibland är det bäst att bara vara tyst..Nå jag rycker på axlarna, hon kommer lära sig när hon blir stor =)


Nu väntar jag och Axel på att mor min ska komma hem, sen åker vi direkt till Berit på palt middag och sen blir det 2 klippningar :)


Axel tyckte verkligen inte att jag skulle lägga upp den här bilden, ful, ful, ful haha
jag kontarar med att jag är sööööt som en sockerbit hoho
haha hur som helst hade jag och Bella en riktigt roligt den kvällen! ;P


luungt

Jag har hällt i ner halva honungsburken i min tekopp. Nu ska förkylningen bort! Har hunnit med en promenad med Molly i 30 minuter, vilken plåga men trevligt var det, lyssna på musik och drömma sig bort :D

På tal om drömma sig bort, sitter och tittar nu på allt och nu förstår jag! jag har blivit otroligt trög på sista tiden.. haha men det verkar underbaaaart och ikv ska jag verkligen snacka med "chefen"  Nej nu kolla vidare hehe
Sen måste jag städa upp för jag kollar på klockan och ser att freddan ska komma hit på mindre än 1 timme och jag sitter i pyjamas (ja jag hade pyjamas när jag gick ut med hunden)
 
Förresten, Molly har blivit matberoende, jag tror hon skulle kunna äta hela tiden om hon fick.. sådan matte sådan hund right?


sjuk tjej

usch vad ont jag har i halsen.. känner mig helt död i hela kroppen... nej nu ska jag vila lite innan jag ska kliva upp igen.. det är lite små synd om mig faktiskt.. hade behövt ha nån som sitter och klappar mig på huvudet nu!

pussochhej

hmmm

Har funderar på om man ska tag i ett projekt och ta bort massa bilder på facebook.. finns alldeles för många och för hemska bilder som inte ens borde få finns där i cybervärlden.. nej idag orkar jag faktiskt inte..hmm jag har faktiskt hunnit med mkt idag så jag är inte så jätte dåligt.. tralalala vad mer då?
åh lite bekräftelse hade vart fiiiiiint.



en påminnelse till mig själv: fotbollsträning Maria skolan 17.00 på fredag,  tisdag match med 00:orna, var vilken tid?



hehe litet skratt iaf ;P

tröttertjej

Sängen lockar men icket... Jag ska klara dessa få timmar.. Kan säga att skidturen var en katastrof, skidorna hade 0 fäste och det kändes som att jag hade 2 plastpåsar på mina fötter i en isbacke, jag for fram och tillbaka, hit och dit.. som tur var så ramlade jag inte ;) eller jo, men då hade jag pinsamt nog tagit av mig skidorna och var på väg hem från spåret hahaha

Nu har jag iaf duschat och håret ska nu därför torkas... Sen ska jag kolla lite grejer för resebyrån imorrn, hann aldrig åka dit idag för Axel slutade visst tidigare idag.. hoppas

Tycker iaf att nån kan komma och ge mig en trisslott med stor vinsten på ;D



this aint good :/

Vilket fint pass jag hade på gymmet idag! pressade magen det lilla extra och det kändes riktigt skönt =)
körde också 10 minuter på crosstrainern bara för att jag inte borde :)


När jag kom hem så har jag suttit vid datorn, sen pallrade jag mig upp för att laga mat och sen somnade jag som en klubbad säl efter att ha intagit lunchen haha

Lyckades kliva upp och nu sitter jag här och samlar krafter för att ta en snabb vända med Molly.. Sen tänkte jag faktiskt åka lite längdskidor. Blir ingen lång tur men nu tänker jag såhär.. Jag kan skjutsa upp på dom där längdskidorna hur länge jag vill.. Nu är det vinter, det är 1 + grad ute, skit samma om jag tränat tidigare idag, det är nu jag har chansen.....



Ser ni en tafatt tjej på spåret som inte har nån aning om vad hon gör så är det jag! ;)

Work it Baby! ;)

Nu jävlar är jag taggad för Work out baby ;) Jag ska få den där kroppen som alla kvinnor vill ha! fläsket ska bort och ersättas av rena härliga muskler... blablablablaaaaaa

Nej men helt ärligt, jag är riktigt peppad! Gymmet på 1 ½ timme, ska nog slänga på mig träningskläderna redan nu och börja peppa med vatten. fy tusan också att jag är lite krasslig i halsen och låter som whiskeytanten efter ett hel röjj med gubbarna..
Nej kör nog bara styrka nu på morgonen, sen får vi se vad som händer senare idag
;)


Skulle nog kunna tänka mig at byta kropp med Miranda Kerr, lr vänta nu vad jag svamlar, bara kroppen? Jag byter nog ansiktet och håret också nu när jag ändå är igång!

Tycker att det borde vara olagligt att vissa vinner så höga pris i genlotteriet, jag är butter men leer ändå ;P


skärpning

alltså det här med att inte sova på hela natten är fjortisgöra men nu råkade det bli så här.. Jag försöker fundera ut en bra plan på hur jag ska lyckas hålla mig aktiv och igång utan att bli en levande mumie.. Jag har några ideér, japp underskatta mig inte! Men det känns dumt att skriva upp det här, för då kommer inget bli av!
Kan iaf säga att eftermiddagen kommer bestå av, hämta från skola, ge fika, skjutsa på träning, hämta från träning, ge barn mat...

Sen är jag free for bedtime stories ;P 

tycker att klockan ska bli 07.00 någongång så jag får kliva upp och göra lite frukost åt mig själv.. ska börja bli klar med mig själv nu framöver, innan jag väcker Axel. Tur att mjukstarten är sovmorgons tisdagen :) Inte för att det spelade nån roll idag hmm


movietime



Film:

I- SEE- YOU

Handlade om: En kille som bor med sin mamma, styvpappa och styvsyster. för att hämnas på sin syster efter att hon förstört hans dator, så lägger han upp dolda kameror i hennes rum och skapar sig en egen hemsida. Det blir en succe och han bestämmer sig för att lägga upp dolda kameror i hela huset! Alla vet om att dom är online utan att de vet det själv. och tjaa, kan ju bara sluta i katastrof?

Jag tyckte: Den var väl som alla andra sådana filmer, rolig ibland, seg ibland.. Ingen speciell film jag direkt hurrar över men rolig idé iaf :) den får 2/5 ;)

Snyggt

Tycker att Nathalia Ramos har grymt fint hår.. sånt här svall skulle jag inte tacka nej till, dock behåller jag min egen hårfärg ;D Spara Matilda, spaaaara!


ohno

Jag kan inte sova... såg nån film på Voddler (som förövrigt funkar perfekt) och sen har jag legat och bara tänkt..
Och alla vet hur Matilda blir när hon tänker.. tankarna vandrar iväg, det blir en saga och jag är så deprimerande och tänker alltid ut dåliga slut.. så då slutar det med att jag blir ledsen och helt plötsligt inte kan tänka nå mer för annars blir jag knäpp..

Bara jag som gör så? eller gör ni era slut lyckliga?

Annars så kan jag faktiskt säga att ni har en glad Matilda :) kommer inte ihåg när jag var såhär glad sist faktiskt, trist bara att jag är glad under en sån jobbig period... det är svårare då att visa att man är glad? hajja? Nej ni behöver inte förstå :)


En liten flicka :)

Jag och Bella har roligt på booken.. så där lagom att svamla på chatten som övertrötta brudar :)

PussOchSnusk

Jag är så stolt över mig själv, jag har nämligen äntligen fixat bilderna på datorn.. slängt in dem i nya mappar och gjort det, ja riktigt fint... Detta betyder att jag åstadkommit något meningsfullt i mitt liv idag och att jag nu kan sova gott inatt!




blabla

Vilken tråkig dag jag måste ha? Jag skriver på tok för mkt i bloggen. men det gör inget, ingen behöver ändå läsa...
Just nu så drömmer jag mig bort utomlands... hamnade på pixbox och till albumet: Thailand..
ååh, ge mig solen,
ge mig stranden
ge mig drinkarna
ge mig allt!!

Därför i brist så nått att göra så lägger jag in lite thailands pics från 2007 (tror jag iaf)

Axeli och jag en dag på båten :)

mamma :)

Vägen till stranden..

Sista dagen i paradiset.. Det firade vi med en Mai Tai =)

Axel i poolen och fin brädan =)




frestelse

Satt och kikade på aftonbladet och såg att dom lagt ut 2 scener från Snabba Cash.. Var såklart tvungen att kolla.. Det är sjukt att filmen har premiär om 5 dagar.. Vill verkligen se den, men det är bara att vänta snällt tills den kommer till Gällivare :) Det jag såg av scenerna var bra och jag kände igen dem båda.. Dock känner jag att dom inte träffat huvudpersonerna alls. Dom borde ha andra skådisar och Joel Kinneman i all ära, men JW borde ha spelats av en annan person.. och om jag fattat rätt så passar inte Mrado alls in på den han spelas av..
Men även om jag dissar det så kommer bli en grym film! Nu ska jag sluta tjata om den förbaskade filmen/boken, jag lovar :D




Här är länken för scenerna på aftonbladet.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article6409599.ab


enjoy ;)

mysgrillning

Har som sagt spenderat dom närmsta 2 timmarna på S. mosebacke hos systeryster Ida :)
Hon slängde lite kol på grillen och det blev falukorv, hotdog och fläsk plus lite mjukmackor :)
Var riktigt trevligt, Axel satt mest framför stor tv:n medan jag och Ida snackade skit! :P

Nu är jag hemma igen, och jag antar att jag inte förvånar någon när jag säger att det inte blir nån skidåkning idag (haha) Det är ju imorgon mitt nya liv börjar :)

Nå, kom iaf nyss ut från duschen och jag är rekord torr! Så nu vet ni vad jag ska göra ;P




Time to make a change?



Är det dags att köpa nya sockar när det börjar se ut såhär? :O

fan uppdatering

när jag kommer från förrådet med skidorna i högsta hugg så möter jag Ida och Axel som kommer tillbaka från dundret. Det var STÄNGT! Kan ni förstå att dundret är stängt den sista dagen på jullovet. Ja så jag blev barnis igen, alltså jag kan inte åka dom där skidorna ännu.. Får eventuellt bli senare..

Men nu ska vi åka och grilla korv hos Ida. För vi kan ju inte deppa ner hos helt över dundrets öppet tider. right?


Pust

Jag andas in.... jag andas ut... jag är sur.... En super viktig fråga till arbetsförmedlingen.. men jag har ingen handläggare.. dom skickar mig hit och dit, nu har min nya handläggare flyttat till Kalix och jobbar nu där istället. kul.. som tur är så svarade min gamla handläggare som jag hade i början av sommaren, i telefonen och hon ska försöka kolla om hon kan hitta nån ny... känns inte så kul att skickas hit och dit... jag vill ju bara ha ett svar på en enkel fråga..

Nåja, Ida var en ängel och tog med Axel på dundret, vilket jag egentligen skulle ha gjort.. Så jag ska iväg nu och åka längdskidor.. Vilket ska bli skönt! Nu är bara frågan, vilka skidor jag ska ta. mamma börjar babbla om vallade och ovallade skidor och jag förstår inte så mkt mer än blablabla.. Nu är det iaf dags för det nya livet, såg bilder på mig och den där dubbelhakan uppskattas då inte!

kisses


hihi

Nu kommer bilderna från fredagen.. med en smula tvekan lägger jag in dom bilder som jag tror accepteras, annars kan ni ju blunda när ni dyker upp ;) Men jag börjar otroligt smärtfritt! ;P



Jag drack smirro

Vi åt goodis

Sötnöten Loke var med på tjejfest ;D

Vi lekte en egen variant av med andra ord, fast hemmagjord :)

Mli koncentrerar sig :)

Amandy :P

Schnyyggt

Mjaaaau vår humor på högsta nivå haha

don't know what

Lindvi & Ellen :)

Jane, Jacob, Robert & Glenn  =)

Jane, Amanda, Linus & Natte

Patrik (pontus?) Amanda och Robert

Sen några 100 bilder till, men dom blev knäppta med fel inställning så black black, sen dog kameran :)



Nu vet jag

Nu vet jag varför jag inte vart på efterfest på länge, svar: man mår så jääävla dåligt dagen efter.. Igår var det en tyck synd om mig dag, ja verkligen, men jag kan ge ett knep till er alla, cola och pussar funkar bäst mot baksmällan ;)

Igår så låg vi mest och kollade på film, independence day, första gången jag såg hela filmen tror jag, så stor eloge till mig! :) Sen har vi mest nördat, jacob framför Tekken och jag framför bloggarna i 2 timmar ;D Sen drog jag på världens knäppaste film, shadow boxer, jag somnade tack och lov.. mjau

Idag har jag vart på en tripp hos Lisa, kan inte säga nått annat än riktigt skönt, jag tror det var bra för båda.. och nu har jag sålt in henne på att läsa snabba cash så jag hoppas hon håller vad hon lover och läser den nuuuuu

blablabla nått mer? fått med allt nu,, nu ska jag tjata och jacob så vi kan åka till gällivare nångång.. :)

kameran är död men jag lovar, den gick på högvarv i fredags, nått att se framemot eller inte, återstår att se :)

frrreedag

alohaaa har lyckats ta mig till duschen, sen sminkat mig och baaaam en ny person, men har lite småå tråkigt för grapparna spelar bara spel :P

Men jag har iaf vart på en fika med lillebror, han skulle åka hem till Gällivare men jag har en känsla av att han vill vara här och kolla på när dom spelar så han blir kvar i Jokkmokk haha :P Så stor killen följer med på operaten också ;P

Ikväll blir det iaf att släcka törsten med nån cider och det känns fiin fint, lite surri med mli och amanda :) Sen ber jag till vår store goda gud i himlen om en bakisfri dag imorgon ;D


Coco jamboo

Jag förstår inte på mig, jag somnar till absolut alla filmer! Vi betalade till och med för en film igår på Voddler och ändå så somnar jag :(
Imorse så var man så trött att man höll på att dö, halsen var torr som sahara och snoret satt i halsen.. hoj hoj Har mest snorat hela tiden sen dess ;D

Nu får vi se vad som händer, nästa systemet gissar jag på men Jacob håller på med sitt ps3 grejjs :P boys boys men vi gillar dem ändå ;)

har förresten kommit på hm nyss att man kan lägga in bilder på arkivet så att man har bilder på bloggen när man inte är borta, jag är så smart! men kom på detta precis nu så, inga bilder :(


I Jokkmokkeland

En liten uppdatering från det lilla samhället i söder (!) ;P Kom precis från Lisa efter en vistelse men en jävla massa skratt och panik hahaha

Vi hann planera lite 90 tals party imorrn och försökte göra oss snygga med blå ögonskugga upp till ögonbryna, läppstift, midje tröja och tofs på sidan.. Tills vi kom på att det var alldeles för avancerat för tjejer som oss, så vi bestämde oss för Emo fest ist.. roooligt värre att få sminka ut sig till emos :)


I Jokkmokkeland

En liten uppdatering från det lilla samhället i söder (!) ;P Kom precis från Lisa efter en vistelse men en jävla massa skratt och panik hahaha

Vi hann planera lite 90 tals party imorrn och försökte göra oss snygga med blå ögonskugga upp till ögonbryna, läppstift, midje tröja och tofs på sidan.. Tills vi kom på att det var alldeles för avancerat för tjejer som oss, så vi bestämde oss för Emo fest ist.. roooligt värre att få sminka ut sig till emos :)


blajblaj

Jag har lite tråkigt faktiskt.. 2 timmar kvar innan bussen går och
det enda som är planerat innan det, är att rasta molly och ge
Axel mat.. men sånt går fort som bara den... Så vad ska jag fördriva tiden med?


Vilken synd att man är en sån där tjej som blir klar med ett klick.. annars hade jag ju kunnat sminka mig i 2 timmar, tyvärr blir
det aldrig bättre ju längre jag sitter utan sämre haha



nuudie

hallo torsdag, sitter här i min handduk och snokar runt på internet.. Ska snart ta och dra på mig nå vettiga kläder och sen städa upp lite här hemma... är barnvakt nu åt Axel för mamma har åkt på jobbet, och Axel ska följa med till Jokkmokk och vara hos kusinerna.... Just nu känner man sig mest trött, måste bli bättre på att gå och lägga mig tidigt nu.. för på tisdag börjar Axel skolan och då blir det ingen sovmorgon nå mer :( aldrig för mamma börjar även ett nytt jobb..vilket såklart är kul :)

Men nej städa, klä på mig?



julklappen jag fick av Carro.. kan säga att tvålen i mitten luktar så gott jag skulle kunna tejpa fast den på näsan! haha :P

a happy girl in this fucked up world

Helt otroligt vad glad man blir av den här låten! Jag sitter och dansar med mina fötter! Det går inte bli nått annat än lycklig! och helt jävla party sugen.. grrraow

mums ;)


finamiddagensfröjd

Tjoho nu ligger man här en onsdags kväll och man måste tänkte minst 5 gånger för att förstå att det inte är lördag idag. Jag gillar sådan dagar!

Idag har vi haft middagen och det var riktigt trevligt att träffa alla och det bjöds på potatisgratäng, oxfilé och hemmagjord sås ;) Smarrigt värre! Sen hade mamma även gjort en kaka som inte alls var fy skam;)..
Nej mer sådana här middagar tycker jag, det behöver ju inte vara nått avancerat tycker jag, det är bara skönt att träffa lite andra människor! Carro hade även med sig sina barn Juline som är 6 år och en riktigt söt prinsessa som börjat gilla flickiga saker som väskor och sånt :) och Ebbe som är ungefär 8 månader, en riktigt charmprins, jag smälter, vilket sött barn! :D



Vet inte om jag säger rätt, men flambera? nåja, hon gjorde såsen och då skulle det brinna så ? :O

Salladen, skit gott! med valnötter och melon :)


Efterrätten, den ska egentligen se ut på ett annat sätt men lika god för det ;D

Nästan alla vid bordet :)


Ebbe, lilla prinsen :P

Sleten

Det blev Nex igår :O vilket slöseri med pengar men oj vad mkt folk! Jag förstår inte varför jag inte kan dansa.. Jag vill dansa men jag känner mig som en fullstädig idiot haha Så jag gick mest omkring och snackade med folk, men det var inte så många man kände där som inte dansade. nåja 2 timmar var helt okej och jag tog mig en trevlig promenad i skogen hem :) Riktigt skönt måste jag erkänna!

Dock har jag inte sovit så mkt i natt...

Nu håller mamma på för fullt med förberedelserna inför middagen vi har ikväll om 2 ½ timme. Stressigt, men det kommer bli riktigt trevligt och gott! Så nu ska jag åka till OK och köpa grädde.. Jag känner mig sleten, jag orkade inte ta bort sminket igår så jag ser ut som en panda med över sprayat hår!

kisses

Cutiepie



hahaha så ful att den blir helt underbart söt :P Nästa husdjur ;D

thebestoftherest

Jag säger då det, vilken tur att jag finns.


Molly ligger och sover på golvet

Och mamma ligger och läser
 
Medan jag lagar mat! ;D

New moon

Denna tråkiga afton slutar med New moon på blå forell med Jokkmokkarna Jacob, Lisa och Kenny :) Kan inte säga nåt annat än treeeeeevligt!

Men jag är ändå sugen på klackarna i taket, jag måste få bort dessa onda tankar nu!


GrrpåVoddler

Nu blir jag nästan sur på alla som skryta på booken om sina Voddler inbjudningar. Vars fan är min?


bläää

Visst hade det vart fin med en smal midja men inte så här smal!! Såg nyss ett program på 4:an och då var hon med, blev helt ärligt lite små äcklad.. Nåja alla har olika skönhetsideal, eller?


tisdaghejhejhej

kunde inte somna igår och låg med min bok i över 2 timmar tills jag äntligen ramlade ner i sömnen.. vaknade runt 12 tiden av att jag hade en jätte knäpp dröm om att en jätte jagade mig över hela staden.

Nu är jag vaken och uttråkad, vad händer idag? absolut inget gissar jag på, jag känner mig inte lockad för att köra Idas bil. Tanken var att gå på synundersökning idag, men ringer nog istället och bokar tid. :)


Vad trist, jag har ju städat också?


ångest

Vilken jävla ångest, klockan är över 12 och jag är vaken... vad har jag gjort på datorn? bara läst massa bloggar. jag som skulle fixa alla mina bilder på datorn. suck. Ja men då vet jag vad som sker imorgon!

Förresten nu är jag less på den här bloggdesignern som ändå inte blev klar:P nå roliga ideér? fan att jag inte kan göra sånt själv.. sämst på allt som har med datorer att göra
.

Nu ska jag lägga mig med min töntiga bok..

 Gnattminskatt

Chris Brown- Forever

Loove this song :)


Vuxen 1 minut

Stängde av datorn och förberedde mig för tv mys.. men det var sämst, kasst, hemskt på tv ikv.. :( så jag slog upp en av mina böcker jag lånat idag, poppade lite popcorn och hällde upp lite rödvin.. usch vad gammal jag kände mig.. var inte ens sugen på poppisar..

tycker mest att det ska bli onsdag, då ska vi ha lite mys här hemma och vi får lite besök i form av, Ida, Carro, Tommy och lilla Ebbe :D plus att vi får smaka på den där kakan som mamma gjorde idag, mmmmums!


nyår

okej då ska lägga in bilderna från nyår bara för att, men har inte så jätte mkt bilder men men :)
Kort och gott slutet på 2009 började med en kraftig bakfylla.. Vi var ut på onsdagen och kan helt ärligt säga, jag har aldrig mått så jävla dåligt i hela mitt liv.. kunde inte stå rakt upp, utan gick som en kutryggad quasimodo till toan och spydde några gånger i timmen.. Allt snurrade så fort jag ställde mig upp.. Det var först vid halv 4 som jag lyckades kliva upp, ställa mig i duschen.. sminkade mig lite oseriöst, klädde på mig, vi åkte till Gällivare, jag, jakke, Sonny och anton.. helt nyktertbakis och hungrig som få, det enda jag ätit (en halv macka) hade jag spytt upp. Hyrde hotell rum på Nex och började dricka där, gick lite segt men det gick ner :) dock var absolut inget öppet i mat väg så det blev en fin middag i form av kebabtallrik från Manuella ;)
Sen drog vi mot Jens och drack lite mer där för att därefter bege oss mot Björnfällan, men måste säga, jag kände typ ingen där :S jag kände mig iaf mest osocial och bakis haha :P men det var trevligt iaf! saknade bara den där köttbiten och såsen :)








baambaamkisskiss

hej jag vet att jag inte skrivet nått nå mer, men när det finns annat att göra så kan man lika göra det, än att sitta vid datorn :)

men nu kommer jag nog skriva lite mer nu när jag är hemma! Men jag försöker att göra så att jag slår på datorn för på kvällen för annars så blir jag fast vid den där jävla datorn hela dagen ;D men nån morgon så visar man sig väl här!

Min dag? alla i familjen försov sig till 12.30. Tanken var att vi skulle upp vid 10.00 och gå runda på stan, hinna med en massa saker osv... Panik, skulle vara på Thai kl. 13.00, men jag hann ;) dock åt jag inte.. anledningen: kostar 80 kr för en buffe där det finns 2 maträtter att välja på, och jag tycker inte ens om dem..
Sen har jag vart på banken och lagt in pengar på kortet :)
Sen satt jag på biblioteket ett tag och läste för jag väntade på mamma, hittade 2 böcker :) 

Mer då? när jag kom hem så började jag med fin städningen direkt! har till och med sköljt mina plastblommor!

Sen har jag också blivit med större TV ;) okej inget att skryta med för alla i Sverige har väl en platt tv förutom mig även fast jag har "ny" men jag tycker att min uppdatering är riktigt lyckad! Nu kan jag typ se på tv utan mina glasögon från sängen ;D



fiiint va? :)

ciao bella

så där jävligt italiensk nu när man druckit espresso =)  Igår prova vi oss fram på voddler, det var fiin fint! jag ska då skaffa det så jag kan fördriva min underbara tid på nått sätt iaf.. Nu ska jag nog gå och spöa jacob i Tekken, ;)

pussochhej

mh

Käkat nyss, blev en fin mat med potatisgratäng, kött och vitlökssmör. det var gott och nu är jag så mätt att jag lika skulle kunna gå och lägga mig... tyvärr har vi köpt massor med gott till efterrätt och jag kan ju icke tacka nej till sånt :)

känner att jag måste skriva lite iaf, får som dåligt samvete när jag inte gör det haha men det är så trist att berätta nått utan bilder. men tro det eller ej, jag knäppte faktiskt lite kort på nyår :) dom dyker upp snart! nä usch ska sätta mig i soffan nu och bläddra lite på tv.nnnnnnnnn

hejdå

RSS 2.0