mkt att tänka på

Jaa nu har det hänt, vi har alla blivit varslade och jag har kanske 2 arbetsveckor kvar.. känns jätte konstigt och tråkigt.. men jag tror att ikväll när jag kommer till jobbet så kommer jag få veta lite mer, går så mkt rykten att det inte är säkert så jag vet inget.. men jag känner mig genast dööfattig..och nu ska jag ut och söka nytt jobb? hur ska det gå??? det kommer nog gå bra och helst vill jag ju ha ett traktor jobb men går inte det så är det så.. nåja sluta oroa mig, ska iaf bli väldigt intressant att komma till jobbet idag, också få höra om vi ska vara lediga på julen och juldagen.. undra undra :)

helgen har varit kul! fest i jokkmokk på fredagen och firmafest i Gällivare på lördagen, vilken kväll och kul var det! :) men nu börjar jag faktiskt längta lite till julafton och det ska bli så kul när alla får öppna julklapparna jag köpt! hoppas dom blir nöjd för snål har jag ju inte direkt varit denna jul! :) och jag är också spänd på att se vad jag ska få! jag sa till mormor att hon kan få ge mig pengar, för jag tänkte ge mig själv en surfplatta i julklapp, jag vet att jag inte borde nu när jag är arbetslös men ändå, jag tycker nog att jag förtjänar den!

nu ska jag fixa lite inför natten, kommer vara ett kolli, ooooooooch mitt jobb är borta, så jag ska kanske köra krossupl - krossupl, vilken (mar)dröm haha :) får se hur det går =)


puuuh

Ledigveckan är här igen och nästa arbetsvecka är det julvecka! tänk vad tiden går fort! kan knappt förstå det!
Hade dag förra veckan och då brukar jag alltid vakna jätte tidigt men inte denna vecka, råkade sova ända till 1 idag! antar att jag tar igen all förlorad sömn och hela kroppen är helt borta, skit jobbigt! men jag har faktiskt varit på stan idag och shoppat lite, köpt en jacka, (parkas) en nyårsklänning, lite små tröjor, samt en present till syrran som fyller år den 23 december =) hehe har bara en julklapp kvar och det är till syrran och hennes kille. guud så jobbigt och svårt! vad ska man köpa?

Har iaf vart på hemmakväll och lånat lite filmer, och såklart köpt mig en B&J och en cola ;D kommer bli en fin kväll, nackdelen är väl att vårt PS3 är i Sävast hos jacob så jag får se mina filmer i sängen framför datorn. nååja =)

Molly är förresten här hos mig i veckan! mysspys, köpte 2 hundben till henne när jag var i stan =)

RSS 2.0