Ger dig en kram

hallå hallå igen =)

Ja vad ska jag skriva? Kan skryta lite om att jag har laddat ner Veronica Maggios skiva Satan i gatan och nu sitter jag och myslyssnar på dessa fantastiska låtar! Jag är så gode stolt för jag världens otekniska människa, speciellt när det gäller att ladda ner, men jag var hos data experten Alex idag och han visade hur man gjorde haha..

Snodde även med mig en film från Ida och Alex som jag nu ska slå på och slötitta på.. var riktigt trött där vid 4 tiden men min energi är tillbaka! =)



Kaaapverde bild :D beach paaaarty ;)

ojdå


Det var svårt att hålla sig vaken igår och jag råkade somna vid 4, som tur var så ringde jacob och väckte mig så jag hann vara social med moster och kusinen som var på besök =)

förövrigt så somnade jag innan halv 9 igår och det var riktigt skönt, men då hade jag klockan inställd på 06.00, vilket var väldigt konstigt för jag kliver aldrig upp då, om jag jobbar dag så är klockan på 04,15.. nåja nu är jag vaken och solen skiner.. vill göra nått kul! som en fika på stan eller solning, men jag ska ut med alla 3 hundar runt lunch tid samt tvätta kl.12.00 så tiden finns nog inte :( men tvätt är ju alltid nått positivt ;)

nu längtar jag mest tills det blir torsdag! åka till jacob och mysa och på fredag ska jag kanske köpa en ny mobil :D kul kul!



men förstår ni???

Men förstår ni hur många gånger jag tänkt uppdatera denna vecka, men icke, glömt bort eller inte orkat slå på datorn.. det har varit en jobbig natt vecka på ett sätt och det är att jag har inte kunnat somna förrän runt 8 tiden och då har jag tvingat mig upp från sängen vid 3 tiden för att hinna äta och duscha.. men nu jävlar är jag ledig! :D
Vad har hänt den här veckan då? jobb jobb jobb, en massa olika arbetsuppgifter varje dag så det har varit kul! :D
en stor grej som hände var att det brann nere i gruvan i torsdags (har jag för mig) kändes lite obehaligt och man höll tummarna för att det skulle gå bra där nere, vilket det gjorde! Har varit förbi Giman och kollat på lastbilen som står det, tog också en bild med mobilen, satan alltså, en helt ny lastbil också.. nåja idag kommer visst gubbar från Scania och ska kolla på den..

men men ska nog vara vaken hela dagen, känns trist och tråkigt att vara det men jag vet att jag inte kommer somna förrän sent och då kommer jag sova bort hela dagen, plus att jag ska ut med Idas hundar idag vid lunch..

nåja hejssvejs puss och snusk

lessless

jobbigt att jobba men ändå skönt att jobba, bara blicken på jobbet och inget annat.. nästa ledigvecka ska jag bara ta det lugnt och bara varaaa.. ta det lugnt.. Måste nog hoppa in i duschen nu snart så jag inte luktar gammal fylla på jobbet.. frågan är vad jag ska göra inatt? hoppas jag ska vara på tingvalls!


haaj

hej hej Igår var jag datalös hela dagen,  och upp vid 6 och sen åkte jag till Kalix med mamma, hon skulle på jobb och anledningen till att jag skulle med var för att hennes bil fick bärgas i helgen från stugan till Övertorneå så jag körde hem hennes bil..  Att spendera över 6 timmar i Kalix var väl ingen hit, men jag lyckades aktivera mig, köpte mig en bok och satt mest och läste/fika... sen köpte jag också ett Thomas Sabo smycke :D förstår ni lyckan?`ett armband med ett berlock, 800 kr.. lite dyrt, men ett berlock kostar 500 kr, ska nog åka på åhlins och sen om jag hittar ett till berlock, ser lite mesigt ut med bara ett =)

Idag har jag lite grejer att göra, ska åka till Heinos så ska dom få kolla på mitt larm som bara jävlas och göra mig ovän med mina grannar, sen kanske fika med hanna, försöka hinna göra slingor i håret, och på kvällen onsdagspub med syrrorna :D

en bra dag helt enkelt=) puss puss

ledigvecka

Ledigvecka åter igen, denna vecka kan beskrivas som intressant. Det roliga med veckan är att jag har fått lasta bilar heela vecka och det var riktigt kul att träna mer på det, det går ju bara att bli bättre visst? sen så är jag ju inte direkt så bra just nu men men det blir bättre och bättre med tiden bara jag får mer chanser =)

Sen så är det en massa annat som har varit drygt i veckan, bland annat vissa personer samt att körningen till bilfickan är rätt så seg, speciellt när sepen har vart sönder så har det varit hur lugnt som helst..

Jag hoppas iaf att jag får vara på tingvalls nästa arbetsvecka tror jag.. allt på gott och ont.. äsch skit samma..


nu är jacob snart här =) hejssvejs!


tjingeling

wiehooo ska gå och lägga mig när som helst, är helt utmattad efter denna dag, har varit så varmt att jag har trott att jag ska kola av haha men annars har det gått bra, har kört gruvtraktorn, för jävla fin, 15 ton i skopan bara sådär utan att vara rädd för att hela tiden ska tippa omkull :P
Nu är det då bara 1 dag kvar sen då jävlar är det ledigvecka! kan ni förstå att 6 dagar redan har gått? Ja det är galet hur tiden kan gå så fort =)


Nu kvällspinken sen stänga dom blå :) pussen

puuh

Jag ska inte klaga över värmen för det är riktigt kul att vi har sånt kanon väder, däremot är det skit trist att jobba när det är SÅHÄR fint väder! vaffaan. jag vill också fira, dricka öl, ligga i bikini och pressa.. jaja bara 2 dagar kvar och sen hålla tummarna för en ledigvecka med kanonväder, vilket det säkert inte kommer vara!

Denna dag har iaf varit seg, haft 2 bilar till bilfickan, så det gick rätt så seg för den tar 120 ton i timmen haha, så mkt vänte tid.. nåja och vid 3 så vart det stopp i fickan så ooootroligt lugnt! Och imorrn ska jag lasta med gruvtraktorn iaf, smurfen är lönlös, den är fan farlig i tilten, är rädd för att den ska smälla ner i flaket och sänka oss båda samt att den läcker så mkt hydraulolja.. så vi får se hur det är att köra den andra.. lär bli intressant, som att sitta i en liten hundkoja typ, hoppas bara den har AC..

Nej nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen lägga mig, fan vad trist på en fredag som denna..

aj som fan

Har jätte ont i rygg och svanskota känner jag nu.. jag är alldeles för lite för att köra traktor, även fast jag kommer långt fram med stolen så är det en stor glipa mellan stolen och lägre ryggen.. så måste alltid ha en tröja där, har haft mina funderingar på att ta med en kudde men då blir jag väl stormobbad av arbetskollegorna :P

Idag har det väl varit en bra dag, innan vi ens hann börja jobba så började det läcka olja i 972:an, så jag fick ta hans jobb med, alltså att mata i fickan.. var lite små svårt när jag bara fick dutta i lite i taget, annars skulle det stocka, men jag fick iaf bara ett stock :P sen så lastade jag även och bar undan malmen.. så fin dag! lite små stressigt med att knappa på vågen hit och dit, lite rädd att svamla till det och väga in fel och sen printa det, men tro det eller ej, jag fuckade inte upp det alls ;)
samtidigt så var jag väl ändå lite missnöjd med mina ton men men går ju inte att göra så mkt åt det. imorrn så blir det 100 gånger bättre:P


puss och snusk från en trött Matilda

moiiiiii

Idag är det Sveriges national dag, vilket jag har blivit påmind om i över 11 timmar på radion.. Lite trist att vi inte firar det så mkt som dom gör i Norge MEN jag tycker att det är skit töntigt på facebook när folk lägger in svenska flaggan som profilbild (vilket skit många har gjort) sen skriver dom en massa om att man inte får sjunga nationalsången osv. ja ni har nog säkert en massa på era facebookar som skriver så.. känns bara så fånigt, varför inte bara skriva Grattis Sverige! ? varför måste man ens försvara sig.. äsch nu blir väl folk sur på mig bara för att jag skrev såhär

Jaja nu kommer iaf Jacob hit och sover här inatt, sicken tur att vi båda ska upp lika tidigt imorrn. kan säga att det var tungt när klockan ringde halv 5 imorse.. men som jag skrev igår så blev jag pigg direkt jag kom till jobbet och det var ändå en fin dag! men hade nog kunnat ha en lastbil till att lasta, blev lite mkt under bandet, nåja =)

jag tror mitt hjärta blöder

Jag är helt pang förälskad i Veronica Maggios låt Mitt hjärta blöder. Helt underbar låt! måste ladda ner hennes skiva nu så jag får slänga in i min mp3 och ta underbara promenader med hennes stämma i mina öron ååh :)

Nu ser jag på Irene Huss och ska väl försöka sova men är inte ett dugg trött. har råkat sova lite länge hela helgen, varje dag har en klarpigg Jacob petat på mig och försökt få mig att gå upp haha

Nåja imorrn ringer klockan 04.20, underbart! åker hemifrån 04.50.. gud vad tungt men jag klarar det såklart! bara man kommer till jobbet så blir man pigg =)


Idag har jag förresten gjort en kladdis, den var god! anledningen till att jag skriver det är för att jag bakar aldrig så dom få gånger jag gör det måste såklart nämnas ;)

mjäää

Redan söndag, varför går veckorna så fort? Denna helg har iaf varit riktigt fin! i fredags så var vi i lule och kikade på en lägenhet, hann även med en god lunch på shopping och 1 timmes shopping i shopping (hehe) 3 par skor råkade få följa med mig ;)

på kvällen blev det att dricka lite vin och det var trevligt som fan! igår då? Ja vi gjorde inte så värst mkt, mamma och Roger kom hit och drack lite kaffe och surrade, sen for jag och Jacob till Granudden och grillade lite mat, super gott! och spelade plockepinn och zatzy, men vi vart väl lite fundersamma på dom där tärningarna för på ett spel så fick jakke zatzy 3 gånger och jag 2 gånger. nååja=)
kvällen blev film kväll =)

nu sitter jag mest och hoppas på att klockan inte ska ticka för fort.. känns trist att det är hela 1 ½ vecka till, tills jag får åka hit igen :( nå en arbetsvecka går ju ändå rätt så fort =)

alllohhaa

Är ju som vanligt jätte dålig på att skriva, glömmer som helst enkelt bort bloggen ibland speciellt när jag jobbar. Kan säga att förra jobbveckan var riktigt rolig! fick göra lite olika fram till onsdagen och sen resten av veckan fick jag mata sidofickan =) kul kul!! Nu kom jag nästan precis hem från Vettasjärvi, har planterat skog där i 2 dagar och oj vad jobbigt det var. jag är inte gjort för kroppsarbeten.. min kropp känns som smör och nej det inte ett dugg kul att plantera! hah nåja men nu har jag iaf gjort till lite så =) Man måste ju dra sitt strå i stacken antar jag =)

Nu ska jag bara ta tummen ur röven och packa väskan och sen åka till min favorit kille.. men först byt påslakan och hm kanske dammsuga om jag orkar. äsch vad det ä jobbigt med ett stökigt rum men min ork finns inte alls (som vanligt då?)

Helgen blir nog hyffsat lugn, på fredag ska vi iaf till lule och kika på en annan lägenhet =) kul kul!

pusshej


RSS 2.0