stugan

suck fick helt panik, nyss, visste inte vad jag skulle göra, ville bara stänga ner datorn.. Men gjorde lite mackor, funderade över saken, svor till och jämrade.. gick tillbaka och blev mognare : Skit samma! synd iaf att jag ännu en gång ramlade.. Nu ids jag då inte hoppa nå mer.

på tal om hoppa och ramla. Jag berättades aldrig för er att jag höll på att bli mosad av en sångare i öltältet. Han hoppade ut i publiken men så blev det glest där jag stod och hade bara en hand, kände hur jag for ner mot backen och han över mig. som tur var kom de nå killar och lyfta han bort och upp mot scen hah  Kan se rubrikerna framför mig : 20 årig kvinna allvarligt skadad av att ha fått en sångare på sig på dansgolvet. Läget är stabilt men i nu läget kan inte komma mer nå mer kommentarer.

Har köpt mysbyxor idag! riktigt mysbyxor, dock kommer dom vara helt förstörda efter helgen, jag ska ju ligga och mysa med Tessie hela tiden och hon fäller mkt hår!

ha en bra helg alla


Ps: Ja visst ja det var duu Josefin som bodde där:P Men åker jag dit så kommer jag förbi ;P


myyys

Sitter här vid datorn och tar det lugnt, dricket en kopp te och äter grape. Om ni nu tycker att det är konstigt att jag äter grape så är det för att jag tål fan inget annat i fruktdisken. vågar knappt, men jag vågade grapen och det är rätt så gott =) men till fil är det supergott.. Det är en sån där perfekt grill ikväll nu.. men sånt blir det icke av.

Jag har hittat en film i hyllan: Jakten på lycka. älskar den filmen. Man både skrattar och gråter,men mest gråter, den är så hemsk och det är en vardag för de flesta men slutet är en dröm som nästan aldrig besannas, men denna film är faktiskt verklighets baserad. Första gången jag hörde talas om den var på Oprah Winfreys (stavas det så?) show. Den riktiga mannen som den handlar om var gäst och han berättade om sitt liv och vad han gått igenom, och det är tufft. Han var arbetslös och bodde på härbäge med sin son efter att mamman stack, han försöker få ett jobb som börsmäklare (har jag för mig, var ett tag sen jag såg den) Men först måste han gå en traineer utbildning som inte ger nån lön alls, dom är kanske 20 st om inte mer som går samma utbildning, men bara 1 får jobbet! Jag ska väl inte säga nått mer men ni kan ju gissa vad som händer, en riktig hollywood saga som blir verklig  =) Se den om ni får möjlighet. Skådisen är Will smith och hans son i filmen spelas av Wills riktiga son, sötaste ungen =)



Måste även få säga att det bästa med filmen är att Will Smith är en så otroligt bra skådespelare, man ser hans frustration, vad ska han göra? hur ska han klara av sitt liv, hur ska han göra för att få en säng nästa dag? Det är så starka känslor att man känner hur förtvivlad han är. Som förälder vill man att ens barn ska ha det så bra som möjligt.

tralala

Jag har faktiskt städat idag, och rensat. ska fortsätta i rummet nu. bli kvitt massa grejjer. har till och med slängt lite tröjor.. Data snubben Thomas var också förbi för att lösa mysteriet med datorn. Ett sånt här inlägg är jätte jobbigt för medans jag skriver så kan texten hoppa upp och jag skriver nån helt annan stans. Eller så råkar jag markera allt och det det försvinner. Men vi kom inte på nån lösning, antagligen att jag råkar nudda touchen. 

Men men var förbi Marri en sväng och blev bjuden på fika =) Det var trevligt och se lite folk men nu är jag hemma och ska fortsätta, ska även packa inför morgon dagen. Vi åker så fort jag har slutat.. Undra vad det kommer bli för väder. Man borde iaf ha lite kläder som är bra för fiske om det blåser ute på sjön..  Min helg kommer alltså bli kanoners med fiske, bärplockning och böcker. ska också försöka sola lite om den tittar fram =) Har dessutom fått ränder av den lilla stund jag legat på balkongen och läst =) Vilken tur att jag har mina gener.

Vi säger tack och hej. Får se om det blir nå mer inlägg, kan häända =)

John Lennon - Stand by me    skön sång =)


segt

Har försökt göra saker, som stryka kläder men får så ont i magen att jag bara vill lägga mig ner på golvet och dö. Ska hoppa in i duschen nu och se om jag kanske bli bättre.. Har iaf lyckats göra snabb lunch.. Sen måste jag på Ica och handla. jobbigt. sen ligga i solen och läsa.. har suttit vid datorn lite för länge nu..


Bort från allt?

Jag och mamma diskuterade om att jag skulle göra en mini semester. Jag tänkte hmm Det hade ju vart trevligt. Mamma tyckte Lule lät som en bra idé men jag höll inte riktigt med. Kan man ha semester i Lule? Men då kom hon på en jätte bra idé, att jag kanske kunde få åka till Bosse och Kristin i Laholm! Men det är ju inte säkert än, vi har inte frågat dom alls och det kanske aldrig händer. Hur trevligt hade inte det var, stryka omkring i småland och inget att behöva tänka på.
Har även för mig att jag känner nån som bor nära Laholm? hjälp mig, minnet sviktar! Saknar faktiskt er från Örebro..

En annan sak. pratade med pappa om resan till Madrid, Det var ine säkert att han skulle dit. Det berodde på om han skulle köpa sig en ny dator. Ja det är ju helt hans val. Jag hade nog hellre köpt en dator, för hans är nån skitgammalstationär som aldrig funkar.  Men åh jag hade verkligen velat åka till Madrid och se real madrid.. men men =)



jag och papi =) 09


Jag och papi long time ago. låt mig tänka kan de ha vart när jag gick i 8:an?
Eller ännu tidigare. Kommer helt ärligt inte ihåg =) Men vi hade precis vart på bröllop i Madrid=)

sickandtiredandimfired

Jag är sjuk idag, mådde inte alls bra när jag vaknade.. Men jag klev iaf upp 11 så jag ska orka med morgondagen. Det går helt enkelt inte att vara sjuk 2 dagar i rad, pengar pengar. Så jag ska väl gå som en zombie och göra klart alla kläder.. Tänkte även slänga mig på balkongen och läsa på min nya bok: En halv gul sol.


Vi får se hur länge solen håller sig framme. Förörvrigt dricker jag lite te ur min favoritmugg. Alla har en favoritmugg, det går inte komma undan. Jag hade en från bönhamn förr men jag tror mamma har slängt den. Nu är det iaf min Italienska mugg som jag köpt på en lite souvenirgata på andra sidan floden =)


sängen?

Funderar på sängen? Blev inte så mkt vika kläder. men jag har då stryk en hel del! Inte alla dock. Orkar inte mer idag.. Jag tror jag är lite trött.. Det är frotfarande stökigt. men disken är avklarad. punkt slut. Får bli sallad eller fil till lunch imorgon. Orkar inte med nått mer heller.. 

Jag är lite ledsen just idag. Läste ut den sista boken av Stieg Larsson. Vad ska jag göra nu? Vad ska jag ägna min vardag åt nu? Allt är borta, det är som en tomhet.. haha nej men jag känner mig faktiskt lite deprimerad. Ska jag nu behöva gå tillbaka till Henning Mankell och Åke Edwardsson.. Jag skulle ju kunna ta mig an Mari Jungstedts nya bok, men den har jag inte och jag känner mig allt för snål för att köpa den. och tippar 100 % att den inte finns på biblioteket än..

Nåja solen skiner och jag känner mig som den tråkigaste människan i världen.. vilket roligt liv man har :P Jag får allt skärpa upp mig, snart blir man arbetslös och då finns det hur mkt som helst att göra? =) h0h0  Nej det får bli sängen, gräver nog fram nån gammal deckarskit ut hylla ;)


Alice in videoland

När jag slog på stereon idag i bilen så hittade jag en låt jag inte hört på jätte länge.. Älskade verkligen alla deras låtar.. =) Vilka är det då? jo Alice in videoland! grymma! Så här får ni lite låtar ;D
I en av filmerna så är det nå killar som åker snowboard, dom har bara tagit musik från dom.. så det är ingen musikvideo..



jag dööööööööööör!

Har så ont i benen att jag knappt vill kliva upp från stolen.. ska jag nog sova här för att slippa smärtan.. Jag tror jag råkade sträcka mig lite när jag var ute och sprang idag..  Måste faktiskt erkänna att jag känner mig lite små stolt över mig själv, var ute igår och joggade, och det gick bättre än förväntat så jag tog en tur idag också och det gick ännu bättre! Men allt ligger i psyket. Så jag antar det kommer gå skit bra imorrn! Om jag sticker ut imorrn vill säga.. Men på slutet råkade jag iaf sträcka mig lite..

Mormor och morfar var precis här, men bara en snabb sväng.. Jag och mormor planerade för vad vi skulle äta i helgen. Jag ska nämligen till stugan i Vettasjärvi i helgen :D Ser verkligen framemot det, Det ska bli så skönt att bara ligga där och läsa, ta det lugners och känna bya lugnet. Men det allra viktigaste i helgen är såklart blåbär! Jag kör nog 50/50.
äter ett bär och andra ner i hinken, kommer hem med munnen helt blålila och blånekar: Nej jag har inte ätit nå blåååbäär!



Nej nu måste jag iaf lägga på ett ryck och diska allt. ska även försöka få in alla kläder i garderoben. alltså måste jag vika alla kläder.. trist. hatar att vika kläder.

Måste erkänna att jag börjar Sakna mamma, Axel och Roger nu. Det är lite tomt utan dom.. När mormor och morfar var här så var det nog första gången jag hade besök sen 2 veckor. tror jag? hah Men i övrigt orkar man inte heller ringa nån, man ska ändå hinna med annat.
Men jag har iaf tvingat mamma att skicka ett vykort, dom är i Öregrund nu och jag är riktig avis. Och när dom kommer hem så ska jag ordna en kalas middag! tror till och med jag ska göra efterrätt :D


Vem hade inte velat vara där? Själv sitter man i Gällivare som ett fån.
 Frågan är varför är man inte född på ett sånt där ställe?



jaja nu ska jag väl börja fixa hemma så jag hinner se på miss marple som börjar 20.00 =)
Förövrigt åt jag en sallad till middag idag. Och ska jag vara helt ärlig, jag förstår inte hur hollywood stjärnorna klarar av sina dieter? Det är med te och äpple om dagen. eller fiskolja eller vad det nu är.. Jag bara döör och
 vill ha en stor fet well done fläskfile med klyftpotatis som dryper fett och en riktigt god sås med vitlök. kardemumma! det rinner ur min mun ... Salladen var iaf god, kan bero på att jag gör världens godaste sallader.. men inte blir man mätt.



peace out/ Mattitrudeluttan


blir ledsen i hjärtat

Usch har ni läst om branden i Rinkeby? Det är så hemskt, 7 st döda och 6 av dem var barn. och kvinnan som dog var mamman till 5 av dem, och det sista barnet var kusin med de andra.. Och hon dog idag eller igår av dina skador. Nästan en hel familj utplånad på bara några minuter. De som är kvar av familjen är pappan och hans 2 söner. Hur ska man klara av livet med vetskapen att sina 5 döttrar och fru har dött? Inget lätt jobb han har framför sig och måste leva med för resten av sitt liv.


tiischdag

dagen helt okej.. klippte Marri och det var kul med ett litet välbekant ansikte =) När jag slutade sprang jag in på Mondo och köpte dom fulaste byxorna jag sett, men dom var lite baggy och jag fick på mig dom efter att ha provat 4 par av samma. och viker jag upp dom ser dom helt okej ut.  Jag konstaterade i affären att jag gått upp 7 storlekar i jeans.. Det är lite pinsamt men sant.. Så idag efter att tvätten är klar så ska jag ut på en lite prommis / försöka jogga lite hah  sen ska jag tamefan äta sallad till middag..

Dock råkade jag köpa 2 chokladkakor idag på jobbet. och kommer jag klara av att inte äta upp dom ? kanske är lika att äta upp dom idag och sen aldrig i hela livet kakor nå mer?  Och NEJ det går inte att slänga chokladkakor, det är katastrof och helt onödigt, har ju trotsallt betalat :O

gjorde ett ryck när jag kom hem, tvättade och städade. kanske lite mer att städa, men behöver musik till mp3:n om jag nu ska ut och gå.. annars går det absolut inte!

Nej jag är lite deppig nu över mitt midjemått.. ska gå och gråta lite.. haha


klockrent

Har ni hört talas om den här filmen? Den utspelar sig mitt i ett köpcentrum och helt plötsligt så är det några som ställer till med en musikal utan att nån vet om det:P Kolla på åskådarnas miner ;D haha 

Kolla!

of work

Rätt så okej dag.. Slutade 21.00. Ställde mig direkt i köket och fixade middag och lunch för imorgon. Det fick bli min gooooda omelett =) Köpte Zuccini och aubergine igår så jag måste ju använda upp dem innan de blir gamla =)

För tråkighets skulle så tog jag bild på min färgglada mat rätt ;D


Kan se Joanna skratta framför sig:P jag tjatar alltid om min omelett haha Men det är ju så enkel att göra och så god =)


Har kommit på mig själv att börja älska tidningen Allt om mat. Den är jätte rolig och man får en massa roliga mat tips. Men jag är som sagt kass på att laga mat, och hur tråkigt är det inte att laga mat åt bara sig själv. och om inte tala om hur dyrt det är! Kanske skulle hitta nån "laga mat kompis med" ;) 
 
När vi ändå snackar om mat. Jag läste i nån tidning om nått nytt bantningen knep. eller knep och knep, den är säkert gammal. men enligt den ska man äta mkt fett. alltså grädde, ost,
smör.
 men inge pasta, bröd, ris, potatis, frukt,
rotfrukter.

Min fråga är då: Vad ska man äta köttet till ? Ska man äta sin fläskfile med ost och gräddsås? Det lät inte så jävla gott om jag ska vara ärlig. Jag skulle kunna tänka mig att rata potatisen och faktiskt ta rotfrukter, men det fick man såklart inte. Vilken G att sitta där och knapra på köttet och doppa i sås  haha

 
sen en ego bild med min nya sjal, som jag är lite in love with =)


duktigt Matilda

Jag har fått en lätt stukning i foten tror jag.. Vet inte ifall det var när jag råkade trampa snett i backen eller drog en kullerbytta i trappen hah nej så allvarligt var det inte, men det gjorde ont i båda fallen, och nej det var inte för att jag var för full utan för att jag trampade snett båda gångerna med klackedojjorna!

Hur som helst gör det jätte ont när jag kör bil:(  jag tycker ni ska gråta en skvätt för mig!


På tal om bil. hittade en skiva med en grymt bra låt. lyssna och njut :)

vilken miss!

Bara för att jag har börjar kl.13.00 de tidigare måndagarna så trodde jag att jag började 1 idag också.. kommer dit och det är stängt. Ringde Sara och det visade sig att vi började 15.00! hah men jag klagar inte =)  Då hann jag fylla på mobilen, handla mat och ja lite viktiga saker.

dock råkade matnotan gå på 500 kr. det sved i mig. men mitt eget fel. Jag köpte en foundation och ett puder. Men sånt är nödvändigt ifall man är tjej!  ;)

Tänkte att jag äter min middag nu så slipper jag käka på jobbet. så jag köpte bara nån micro mat på coop. nån lövbit med kroketter och fyfan vad äckligt det var, kunde inte äta upp allt. Nej det där var sista gången jag köper nått sånt där, iaf av det märket. Var som bitar som var hårda i köttet, uuusch..

Annan info. lägenheten är åter igen stökig. måste diska. suck, jag tar nog lite grann nu och resten när jag kommer hem från jobbet ikväll..

förresten, nu börjar hårdträning. tror jag? Jag har varit riktigt dålig på att träna på sistonde. Nu ska maggan bort och jag ska bli fit, aight ;D


snyggt! Denna bild säger också 10000 ord. kommer minnas den här dagen för alltid =) Vi hade så otroligt kul!

Pite dansar och ler

Idag kom jag hem från Pite och tacka fan för att jag inte drack nått starkt igår för jag är då inte bakis idag och det är otroligt skönt! Men jag ska börja berätta från börjar.

Jag hoppade in i bilen runt 1 tiden och vinet öppnades. eller rättare sagt min varm och kall ;) jag och Amanda hann dricka ur den innan vi kom fram och man var lagom rund på foten när man kom dit =)
Jag, Helena och Matti drog och handlade lite frukost för lördagen och sen mot havsbadet. Jag öppnade vindunken och festen var igång ;P Det kom lite folk dit och det var himlans trevligt. Bara tog det lugnt och drack i förtältet.







Vid 11 tiden (?) Drog vi oss mot området. Jag och Helena gick som mest omkring. Jag gjorde en henna tatueringhalsen. en stjärna. hah kan inte direkt säga att den blev så snygg :(  Så nu får jag gå omkring med den där jävla stjärnan på halsen hahaha

Vid 12 tiden kände vi oss törstiga och bestämde oss för att dra oss in på Kittelfjäll när Helena helt plötsligt kommer på att hon glömt leget! Jag blev skit sur haha Så jag ringde Peter, apan och Jocke för att dra med dom till öltältet. Dom hade precis hoppat bungy jump ;P

Kittelfjäll var helt galet! hade riktigt kul! Men jag drog mig hem när allt stängde och träffade massor av Gällivarebor på bussen..







när jag kom till husvagnen var det full fest, men alla blev utslängda för att matti och dom låg och sov
och uppskattade inte festen så mkt hah Jag hade egentligen tänk och joina sömnen men killarna frågade om jag skulle med på efterfest på stranden. Ja varför inte? Stranden var då helt galen. jag och Tobbe var äldst men det var lugnt :P alla var jätte trevliga och det blåste varma vindar. dock kom vakterna och de var nog inte så glada i oss =)

Vid 4 drog jag hem för att avsluta fredags festandet.  Vaknade 1 av att husvagnen var helt tom. alla var borta.

blablabla.. Efter ett tag tog jag tag i vinet och började med lördagens festande. men det gick otroligt segt.. och hela dagen ägnades åt att sitta i förtältet, lyssna på musik och dricka vin vilket var rätt så skönt =)  på kvällen kom lite folk och förfesten drogs igång.













Det roligaste var nästan när jag gick på toa och träffade 2 upprörda barn som skulle duscha men fick inte gå in i duschen för att deras lilla syster var där inne och duschade sin boll haha. Sen kom ungen ut och var hur söt som helst:P Vi kastade bollen åt varandra utanför Service huset i nästan 30 minuter och hon var jätte rolig :P Men det bästa var när hon kastade bollen i huvudet på en kille för att han sa att bollen var lite för stor för att vara en basket boll :P

Vi tog taxi mot området och taxi snubben var hur rolig som helst! Han körde dunka dunka och på slutet var det högsta volym - vi är pojkarna som busar.. allsång var det ;)

Vi drog genast för att se på Promoe, riktigt drag MEN jag hade inte hört nån av låtarna förutom Svennebanan och den var såklart sist av alla! så det var som mest drygt att stå där i 1 timme för att höra en låt.. Vi drog till Kittelfjäll men de andra stack sen för att se på Timbuktu men jag sket i det, orkade bara inte med en till konsert. Så jag roade på själv =) Sen ville jag såklart åka karusell och hittade till slut nån som ville åka =)  Måste nog säga att karusellen var det absolut bästa! tyvärr var det inte många jag lyckades tvinga till att åka. Det var ju den värsta virvelvinden som gällde! Så jävla kul! Skulle kunna sitta i den där hela dagen och bara skratta:P







klockan blev 2, jag köpte en Sandwich med fläskfile och stack till bussen där Helena och Matti var. kom hem och det blev sängen direkt =)  Det var också en riktigt kul kväll även fast jag var ensam där ett tag, men det var bara skönt!

Det där var tyvärr alla bilder jag tog under helgen. Jag försökte ta så mkt bilder som möjligt men kameran glöms bort under alla glada skratt och det minnerna som finns kvar i huvudet som räknas =) 

Tänkte ni skulle få se hur mina snygga skor och fötter såg ut efter en vild omgång på området.

sceeexy

SNART PDOL

Snart smäller det! Men har ännu en del att göra som duscha  och göra mig fin. sen måste jag städa lite mer för moster ska visst sova i lägenheten =) Men det mesta är redan städat..

Igår somnade jag runt halv 12 kanske, riktigt skönt, och vaknade helt själv vid 8 tiden, men utnyttjade tiden till att ligga i sängen och bara ta det riktigt lugnt =)

nå bilen går iväg om 2 timmar. ett ryck kanske ? måste även kolla om pengarna har kommit in. Lotta sa att dom skulle komma idag. frågan är: vilken tid? är de olika? ingen aning.


Förra året på pdol =) Den där tröjan har jag sökt efter förresten. nån som "lånat" ?

min torsdag

Det har krypt i mig hela dagen. Snart fredag, snart fredag!!! Jag slutade äntligen vid 5, drog till syrran och hämtade sista tvätten och lämnade igen nå filmer sen drog jag till mormor och morfar för att säga hej. orkade inte med nå kaffe, var så hungrig så jag drog mig hem..

Hade noll ideér på vad jag skulle äta men lyckades gräva fram pommes och hamburgare.. så det blev det! är mätt som en gris fortfarande efter 2 timmar.

Jag ska snart göra ett ryck och diska det sista. Göra mackor. packa allt!  har mardrömmar att jag ska glömma pdol biljetterna på köksbordet. katastrof!

ändrade planer: Jag ska åka bil dit ist. Kom på att det skulle kosta 600 kr tur och retur med buss. dyrt så jag får åka med Amanda och några till tjejer ;D Men det blir roligt :D

Så vi börjar åka kl.13.00 . vilket betyder sov morgon ;D


Nej ska skicka bilderna från studenten nu till papi och sen städa och sen lägga mig och läsa Stieg Larsson sista bok! Can't wait ;D


Ha en bra helg alla! ;)

en bild säger mer än 1000000 ord men jag förklarar ändå

Har suttit och drömt mig tillbaka på pixbox. tänk vad kul man har haft! och då många minnen 1 bild kan berätta! Här kommer några moments ;D

 
Första och enda gången jag vart på kirunafestivalen! Har bara inte blivit av. Jag, Doc och robban tog bilen och drog dit på dagen. vi satt med backen full med alka så kommer vakten ;P dom ville väldigt gärna kolla vad vi hade men det fick dom inte för oss haha .. Hade riktigt kul och det var en galen kväll :P Vi sov i bilen och när jag vaknade hade vi börjat rulla mot Jokkmokk och CCR stod på högsta volym. myyys =)



Haha går bara skratta åt denna bild! Vi drog på fest med julle och jidsjö. vi kom på att vi skulle på fest i adolfsberg, men crille däckade på trottoaren så jag och Sarah drog iväg för att komma på vad vi skulle ta oss till. vi satte oss på trappen på centralen, då det kommer en 50 årig gammal gubbe som sätter sig och sjunger för oss. Som tur var så kom en kille (som vi kallar för ollonet, han i vit tröja) och räddade oss. Vi lyckades smita in på K5 (var bara 17) Så det var första gången på krogen för mig ;D



Wie första gången på krogen som 18 år! Lisa var super shysst och följde med mig! Hade en kanon kväll som inte ens går förklara ;D  Synd att babar är borta nu :( men nu finns härliga Njuta där med riktigt god mat!


Den här bilden plus några fler säger nog en hel sommar! Det går inte ens beskriva hur kul vi hade i Östansjö! Det var alltid ett helt gäng hemma hos mig. När jag ser den här bilden så tänker jag på när jag och Jennifer satt vi datorn och snackade med Robert Westman och samtidigt om vi kollade nån sida (?) och det kommer upp värsta läskiga bilden och vi blev så rädda att vi dök under bordet samtidigt haha Robert trodde vi var knäppa för vi hade webcamen på ;D  (jag tror det hände så) haha  ett annat minne var när Kalle, Johan och Jonas (tror jag) släckte alla lampor i huset och det inte gick att he på. tjejerna rusade upp i datarummet och förberedde oss med en kruka mögelvatten som vi skulle kasta på Johan :P  Jag kan nog fortsätta i evigheter!

Bilderna för dagen ;D

hey hey

kanoners på jobbet hade 3 klippningar på raken och det var trevligt =) Sista i svängen innan lunch var Anton. Efter det så drog jag, Anton och Isabell till Md's för lunch =)

Slutade 5, drog hem och hämtade lite tvätt kläder som jag skulle ha med till Ida. bytta snabbt om och drog en snabbis till systemet så var alkoholen inhandlad =) känns skönt att ha det gjort!

Siter nu hos Ida, har käkat goo middag och tvättar samtidigt =)  Ida ropade nyss åt mig från verandan och visade mig en super söt igelkott som traskar omkring på gräset =) Se hur länge den överlever med "syskon" bestående av 1 doberman och 2 sibirien Huskies ;) 

Senare ikv blir det kanske uteserveringen med Izza för 1 öl i det vackra vädret ;P

btw klippte lugg idag. det kändes nödvändigt och det känns bra!

bounce tribute Stockholm

Inte för att jag är nå Michael Jackson fan men den är rätt så frän ändå.. En hyllning till Michael Jackson som började i Sverige! Dom har till och med blivit erbjudna att åka till USA och uppträda på Times square. men det kan bli lite dyrt när ni ser hur många medlemmar dans gruppen har ;D

check out ;)


snorungar

Måste berätta om min hemska natt. Vaknade klockan 03.00 med ett ryck! Eller jag praktiskt taget hoppade upp från sängen. Nån jävla moppe gasar som bara den och den lät som om den stod i rummet så högt var det! Jag hoppade fram mot fönstret och försökte se den, men det var inte mkt man såg.. Var iaf 2 mopeder.. Blev tokig och funderade seriöst på att gå ut på balkongen och skrika åt dom eller att ringa polisen. måste säga att jag var väldigt nära det sista alternativet haha

Vilka knäppa tankar man har när man är så trött, men jag var så sur för att dom förstörde min sömn, efter det hände så kunde jag aldrig riktigt somna om, utan jag sov kanske 10 min vakna osv. Så tung natt och ännu jobbigare att kliva upp imorse.

Snackade förrsten med Ida nyss. hon har vart på Harry Potter filmen.. blev lite avis, hade också velat se den men kom inte på nån som ville se den förutom lillebror, och han är ju såklart inte här:(

hur som havet så ska jag förbi dom på södra mosebacke och tvätta kläder för PDOL =)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen gå och lägga mig =) natti



pinsamt läge

Jag börjar bli lite less på Rogers bil nu. Det är nått fel på den så den tjuter iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii och jag har inte riktigt fattat hur hemskt det låter förrän idag när jag startade bilden i garaget och det stod en familj mittemot bilen. dom kollade med stora ögon och höll för öronen, jag var tvungen att öppna bilen och möttes av det hemska ljudet. Det blev värre när jag åkte därifrån. åh suck så pinsamt.. ville bara bort där i från. Det var till och med värre än när jag hade parkerat utanför kina restaurangen och hela uteserveringen granskade bilen och mig med onda ögon.

någon expert på bilar här?

ompysslad och ompysslare

Det var lugners på salongen idag så jag fick klippa Sara och sedan lägga i lite färg =) Det var riktigt kul och vi hann prata en hel del =) haha ja herregud vad man fick skratta :P

Sedan fick även jag bli lite ompysslad. Sara gjorde en energimassage som var såå otroligt skön och man blev helt avslappnad, hon höll på i 20 minuter sen gjorde hon en slags inpackning som också är en kur, alltså en utrensning av kroppens kemikalier. när hon hade lagt på den fick jag en turban och sen ligga i avkopplingsrummet på en säng och vila i 1 timme med skön avkopplings musik.. åh jag somnar nästa bara jag beskriver det, så otroligt skönt och avkopplad jag blev, somna till och med en stund ;)

Så vi har haft en riktig myspys dag.. När vi skulle sluta så hittade vi en massa tidningar och vi började bläddra på där och höll knappt på att ta oss hem :P

Jag fick även nå tidningar att ta med mig hem :D nice nice ; D
 har dock inte hunnit kolla igenom dem än.



När jag kom hem började jag göra plättar i godan ro och helt ärligt så tog de 2 timmar att göra. men det var dom bästa 2 timmarna på länge. jag gjorde en plätta, slängde på en ny och åt upp den som var klar medan jag läste på min bok :D

När klockan var lite efter 7 så tvingade jag mig att kliva upp från stolen. jag gick ut och började med dom där jävla blommorna. De vill som inte riktigt leva men nu jävlar, dom ska vara helt underbart perfekta när mamma kommer hem från semestern.. mitt enda mål haha

Hur som helst, jag höll på med de där blommorna i över 30 minuter. Jag har även hunnit diska alla pantburkar och allt efter maten och städat till i köket, har dammsugit också.. har plockar bort saker lite överallt och det ser hyffsat normalt ut nu iaf.. jag kan acceptera det  =)  imorgon ska jag städa hallen.. mitt största mål..

Men vilket långt inlägg! måste iaf säga vilken kanoners dag! Har fått så mkt gjort =)  Dock har jag inte hunnit med CV:t men det hinner jag inte med idag =)

snusfri:O

Vet ni vad. jag har inte snusat sen i lördags. eller ja söndags tidig morgon. Men visst är det bra gjort? inget jag riktigt har tänkt på om jag ska vara ärlig. bara inte vart så sugen på snus. men innerst i mitt hjärta har jag varit det för jag har kläckt i mig ett skrovmål med smält ost och sen en helt brie ost.. jag har en känsla av att dom där 4 kg jag gått ner plötsligt har blivit 6 kg +  haha 

Stackars Matilda. 

Jag blev så inspirerad av platsannonsen att jag började skriva på mitt CV. Jag är dock inte klar än för det börjar bli natt nu och jag måste gå och lägga mig med min bok.. Men åh har hittat perfekta annonsen =) Jag är glad för en gångs skull och det känns bra! något annat positivt är att jag slutar kl. 17.00 imorgon :D 
 
Nu ska jag dansa mig till sovrummet :)

btw gjorde något som inte var likt mig.. men man måste våga släppa för att se ifall det är nån som tar emot. right? hittills är det aldrig nån som har tagit emot och jag har ramlar tvärt ner och rivit upp helt ansikter, blåmärken och sånt ni vet. men man ska ändå våga ramla=)


never care jag är lullig =) 

Du klarar inte det lilla Matilda

Har suttit på platsbanken och roat mig med att kolla på platsannonser utomlands. Ringde mamma överlycklig över en annons som servitris : Ingen erfarenhet, bara ett trevligt leende som behövs..
Passar mig perfekt! haha mamma var väl ändå inte så entusiastisk och försöker få mig att göra gesällen vilket jag borde göra men jag vill bara härifrån nuuu!!


Jag kollade annonser och mamma tjatade på om gesällen: skämtar lite frisk: Men du aupair! Det hade väl vart nått, flytta till USA och passa ungar:)
mamma: men snälla lilla Matilda, det skulle aldrig funka förstår du väl. du är den sämsta som finns på att städa
jag: njää och inte passa barn heller.. jag stryker aupair från listan..
 
Nå vad ska bli med min hemska framtid.. jag är less, även fast man har tagit studenten är man ändå fast..

ååh jag taggar upp mig på att stick nu!! är det magen lr vinet som pratar? =) ska nog börja fila på mitt CV på både engelska och svenska =)

points

Mina vuxen poäng är ett glas rött i ena handen och Stieg Larsson i den andra ute på balkongen en solig sommar dag=)

Men nu äter jag gott och ser på Criminal Minds =) Tänkt bara vara super shysst och slänga in nått inlägg just nu och det kommer väl nått mer sen =)

Dagen på salongen var helt okej. helst hade man väl velat ligga
och sola hela dagen. Riktig utomlandsvärme :)
 men men hade 1 färg och 2 klippningar..
 fick sluta kl.20.00 drog hem och satte
mig på ballan med min bok ;D

mer kommer eventuellt upp senare ;)


Lady GaGa - Second time around



Rätt så skön låt ändå =) Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig i sängen för att titta på mer tv. Filmen var inte nån vidare succé..

men men kan iaf berätta den glädjande nyheten att jag gått ner 4 kg haha

Black&white

     
Helena drog klockrena posén och           Sandra och Ninnie med luriga blickar
 jag ville göra en likadan

      
Dock blev det här resultatet och                 Sen ville vi se normala ut och det
jag råkade fimpa ciggen                             gick bra det med.
i lösögonfransarna



       
Helena och Sandra var på G när dom     Jag ska göra nått skit fränt när Helena 
shakade loss på dansgolvet                     kommer på att hon också vill vara med på                                                                    kort
                                                                    


bhtvol49r+2+ v

Jag sitter och irriterar mig på bloggar.. Jag bli så otroligt lätt less och helt tokig dom är så tröga endel människor
2 punkter på irriterande moment enligt my self

1. Dom som skriver hihih och är seriösa. jag förstår inte poängen?
2. Skriver mej sej oxå, lixom Ja ni förstår oxå och lixsom är väl bara vanligt fjortisspråk men sej och dej och mej? Varför ? Är det för att dom inte vet om att det stavas dig, mig,sig och lever på ett icke närvaro i skolan betyg i hela ens liv eller är det helt enkelt till för att göra mig irriterad.. Inte så att jag är nån stavnings expert och märker ord men snäääällla..


Sen finns det andra saker som jag också får myror i skallen av och bara vill skjuta mig själv av men jag ska nog inte dra upp dom sakerna..känns passande att låta bli..

Förstår inte hur jag kunde bli så irriterad nu.. det bara kryper i kroppen.. men nu ska jag poppa popcorn och se på Anna nicole smith filmen som är nu kl.21.00 på 5:an.. Kan tänka mig att hennes historia var rätt så intressant.



från förra veckan

Förra veckan gick jag ju till västtoppen. tänkte bara jag skulle slänga upp de bilderna med.

Observera utsikten :)






Bilder

Wow vad snabb jag var! Bilderna kommer redan nu och jag är imponerad av att det blev av. Dock har jag inte diskat allt, men 50/50 det duget. ;)

enjoy

Helena och Izza på G till Nattavaara

50 tals brudarna : Ninnie, jag, Sandra, Isabell och Helena =)

Helena gör sånt hon annars inte gör efter nått glas vinare ? ;)

on the dancefloor

Peter, Sandra och Glenn =)

Helena, Julia och jag

Hillo
 
Födelsedagsbarnet Sandra

Jimmy, Larssa och Janne

Izza & Hille

Th på G

Så även Malin

Izza, Th och Helena

Kolla i kors och tokig min bild ;D

kolla i kors och le samtidigt bild :P

kolla i kors och dra ihop kindeeerna bild :P

kolla i kors och visa tänderna samtidigt bild :P

Antonpanton :P

Karro och Jon:P

Izza och Anton =)

serious?

Det är stökigt här, det luktar fis och vin blandat med mat.. Det är disk överallt..  jo man ser framemot att få städa lite nu. eller inte. Gårdagen går att beskriva på 100 olika sätt hah men jag hade riktigt roligt! och det slutade med att vi åkte till gve vid 21.00 och drog på förferre och sen krogen.. Så planerna ändrades radikalt! Alla var skit snygga och bilder har jag ;) 
Men jag hinner inte lägga upp dom just nu för jag måste som sagt städa. jag är ledsen men hoppningsvis så kommer dom upp ikv ;)
 

Förovrigt lär jag aldrig somna inatt för jag har sovit till 3 idag.. smart Matilda jätte smart! vilken tur att jag börjar först 1 imorgon :)

sleepy

Det straffar sig att somna vid 5 tiden på dagen.. Jag gick iaf och la mig sängen kl.00. Och låg och läste på flickan som lekte med elden. Jag somnade runt halv 6 på morgonen (?)  blev så irriterad och tiden bara rann, ville bara sova! Hann iaf läsa 200 sidor i boken och damn vilken bra bok! först var den lite jobbig för jag var inte så peppad men jag är verkligen glad att jag fortsatte :P

Men jag fick iaf liiite sömn. 6 ½ timme rättare sagt. tvingade upp mi kl.12 och stack till stan där jag köpte skinnjackan, en sjal och ett par byxor :D har nog bränt närmare 2000 kr.. men det var det värt. Byxorna kostade bara 100 kr och dom är inte tighta vilket är skönt..

Har iaf nyss klippt Jesper=) Och nu ska jag börja sminka mig lite, Helena ringde nyss och berättade att vi ska börja åka redan kl.16.30! det är bara 1 ½ timme kvar. Har förövrigt inte ätit ett skit idag. har helt enkelt inte hunnit.. det är illa.. ska väl slänga i mig lite fil och nå mackor nu =) Orkar inte med nått avancerat.. med avancerat menar jag att ta fram stekpannan och sen behöva diska den . Alldeles för jobbigt!

 Ha en kanoners kväll ;)  Jag/sandy ska väl ta byaboarna med storm i mina lackkläder och stora hår ;)


Kommer väl inte se ut exakt så, men min inspiration :P



blablablahabla

NEJ nu måste jag gå och ta itu med disken.. Det ska vara fint och fräsch hemma imorrn, har först en klippning kl.14.00 och sen kommer brudarna och vinflaskorna öppnas..

Alltså disken nu och sen lägga mig och läsa och försöka sova så morgondagen kommer nångång! börjar få partysuug =) Det kommer bli såå kul :D



men tänk om man hade lite sol, bad och paraply drinkar, det hade inte vart fel ;)


taktikvila

suck, efter förra inlägget kände jag att jag var helt utmattad, så jag la mig i sängen och läste på min bok och somnade direkt! så otroligt skönt, har sovit ungefär 3 ½ timme, tvingade upp mig ur sängen för att laga min middag (?) som jag inte hann med tidigare.. så nu fräser det på i köket..

jaha kommer det straffa sig nu att jag aldrig lär somna inatt ?

kom även på en lösning på jackan, har ju egna pengar att låna ifrån =) hehe så jag sticker till Jive och provar den igen imorgon =)

Nu ikv kl 21.00 är det iaf jägarna :D Den är så otroligt bra och det  var jätte längesen jag såg den så det ska bli kul. Jag och Helena diskuterade den filmen och hon tycker Lennart Jähkel ser så läskig ut i den filmen :P haha Men vi konstaterade även att svenska filmer så mkt bättre än amerikanska filmer, för i svenska filmer så ser människorna verkligen ut som man göra, gråter man så rinner snoret, vaknar man så är håret ruffsigt och inget smink. tvärtom i amerikanska filmer.


kurrigt

Jag börjar bli lite hungrig nu märker jag, och det bjuds nog på köttbullar med makaroner. kocken är såklart jag! Som dom flesta vet är jag inte nå vidare på sånt där med mat, men äta kan jag då!

Var på stan en snabbis med Helena och hittade en skinjacka med ståkrage, enda nackdelen var att armarna var korta. men det gör inget. inte direkt en jacka man har på sig när man fryser ändå.

grejen är att jag har 2500 kr på kontot och jackan kostade 1500 kr ungefär och jag ska till Pite på fredag.. och då kommer det gå pengar. frågan är, när får jag min lön? jag ber till löneguadarn att den trillar in på fredag.. annars får jag låna pengar av mamma. men ändå..   vill ha den nuu


Råttan i pizzan

Tänkte ibland har man som inget att skriva i bloggen så jag kom på den roliga tanken på skrönor/myter! Jag tycker det är jätte kul med sånt och har faktiskt en bok som heter råttan i pizzan. I den boken finns en massa olika skrönor, en del kan vara lite roliga och endel är helt sjuka! Så jag tänkte försöka skriva ner nån lite då och då =)

här kommer den första då =)


De avslitna fingrarna

Det var en dam som hade varit borta en kväll hos vänner. När hon åkte hem kom en raggarbil, en stor amerikanare, och prejade nästan upp hennes bil på trottoaren. Hon kunde se att den var full med ungdomar som satt och halsade burköl.
Så stanna hon för rött ljus, och då körde raggaråket upp jämsides med henne. Några raggare hoppade ut, och en av dem började slå på hennes bil med en kedja som han hade lindat om handen. Hon hörde hur det krasade i plåten och blev alldeles livrädd. När ljusen slog om till grönt åkte hon därifrån med en rivstart.
När hon kom hem kastade hon sig storgråtande på sängen och berättade mellan snyftningarna för mannen om sin upplevelse. Mannen gick ut i garaget för att titta närmare på plåtskadorna på bilen. då upptäcker han att raggarens kedja hade fastnat i ett takräcke. Och i andra ändan av kedjan hängde tre avslitna, blondiga fingrar.

PDOL

Guess what! Snackade med min kära Peter idag och berättade den fantastiska nyheten att jag ska på PDOL i år och att jag skulle bo på havsbadet! Men då kom han med ännu bättre nyheter! Han ska bo i en lägenhet mitt inne i stan och JOCKE ska komma :P Hur kul blir inte det! Då blir det svinstia i lägenheten =)  Blev överlycklig, vad kul att träffa dom :P Lill killarna ;D



Grabbarna grus:P själv syns jag inte :P

Helg!


Nu är det äntligen helg! Och jag fick även sluta tidigare idag :)
 


Snackade nyss med Helena som är påväg hit.. hon var lite fundersam på om hon skulle gå på bolaget..ifall jag inte skulle dricka så visste inte hon om hon skulle så jag bestämde mig för att hon skulle få kirra en flarra vin till mig.. alltså blir det en liten fylla i Nattavaara imorrn =) haha



Helena och Izza kommer även förbi mig imorrn innan partajjet och då ska vi fixa till oss i riktig 50 tals anda ;)


tjuvlyssnat

Sitter lite och läser på tjuvlyssnat så här kommer några roliga kommentarer ;)

Gröna linjen

Två killar ~18 står och pratar allvarligt.
Kille1: Men hur fan ska vi göra då? Vi kommer inte klara det.
Kille2: Jo då, vi båda springer in samtidigt och jag pullar henne och slåss lite med henne sen får du börja kutta henne.
Kille1: Okej, men jag kommer ju garanterat gå ner?
Kille2: Ja men då ressar jag dig. Till slut så dör hon.
Folk runtomkring ser lite konfunderade ut. Snart kommer det fram att killarna pratar taktik inför sitt WOW-spelande.


En pappa och hans son ~15, som verkar lite småless, står och väntar på någon utanför dörrarna.
Pappan: Tror du hela gurkan går åt?
Sonen: Inte vet jag, det är väl du och mamma som lagar maten.
Pappan: Jo, men annars kan vi använda den till du-vet-vad, tänkte jag.
Sonen: Va?!
Pappan: Tzatsiki! Tzatsiki menade jag!

Buss 2, Sundsvall

Två tjejer ~14 sitter och pratar. En svartrockare sitter mitt emot dem.
Tjej 1: Jag läste att allt man värmer i mikron tappar näring.
Tjej 2: Vadå? Så om jag mikrar en gurka en morot och sallad, så innehåller det ingenting efteråt?
Tjej 1: Ja ungefär, mikron suger ur allt liksom.
Tjej 2: Men jag mikrar alltid mina nudlar! Då är det ju ingen näring i dem alls när jag tar ut dem?
Tjej 1: Nä, helt tomma. Man ska koka nudlar!
Bussen stannar på en hållplats och svartrockaren reser sig för att gå av.
Svartrockaren: Nudlar innehåller förfan ingen jävla näring hur ni än gör.

Buss 76 vid Slussen, Stockholm

En mamma ~40 sitter på bussen bredvid sin dotter ~17.
Mamman (tar fram sin mobil): Nu ska jag göra livet jobbigt för mormor.
Hon skrattar ett elakt skratt.
Dottern: Va? Vad ska du göra?
Mamman: Jag ska skicka ett sms.



haha klockrent allt ;) Nu ska jag ta bort sminket och sen pysa ner i sängen..

kom bara på en rolig grej idag. Jag kom försent till jobbet. vaknade halv 10 och jag började kl. 9.. När jag kom till jobbet så sa Sara att det var lugnt.
jag: men du skulle ha ringt mig! herregud
Sara: Nej men jag tänkte du var trött, du var väl ut igår på puben.
jag: hah nä? jag låg och kollade på tv från 8
Sara: aha jag trodde 20 års festen var igår, men det är luuugnt jag ringer nästa gång :P

:P haha chill situation :P ta så lätt på att man tror att ens anställda är och svirar på krogen och att det är därför dom inte kommer dagen efter haha


Snart helg ;D

Tänk att snart är det helg! Bara fredag och jag tror jag slutar hyffsat tidigt =)   Vad skööönt!! Antar väl att dom flesta har semester så dom har som ledigt hela tiden..

jaja.. Jag vill ha snus.. Blir tokig snart.. Undrar om jag ska klara mig i 1 timme innan jag ska till Hanna eller om jag ska sticka iväg redan nu mot OK. suck det är jobbigt, varför började jag med sånt, man är bara så jävla korkad och jag har ångest varje dag över snusen..


men men Andra roliga saker? Jag och pappa har suttit och snackat med varann och små peppat varandra.. Han ska nämligen till Madrid i höst och titta på Real Madrik. och jag vill också följa med! tänk känslan att stå där och se dom spela, once in a lifetime ;P  Och dom har ju köpt in Ronaldo också hehehe min framtide make, Nej nått jag verkligen vill göra, men då måste jag ha jobb, och har jag jobb så kanske jag inte har tid att åka.. sån skit är det..


Ännu mer kommer det. Hur ska jag se ut på Sandras 20 års fest? 50 tals tema ju! hmm har mina små ideér om jag ska vara ärlig men jag vet inte ;P



i lugn roo

Satt här i lugn ro.. och plötsligt kollar jag tv guiden och upptäcker att Miss Marple är kl.20.00! Jag praktiskt taget hoppade upp från sänge. Diskade allt, rengjorde på diskbänken, plockade undan alla kläder osv.. vilket ryck!
Nu ska jag snart hoppa ner i badvattnet.. Har också köpt en Body scrub i salongen n

och jag längtar verkligen till helgen, ska bara ta det lugnt och hinna med så mkt som möjligt. Ska ta itu med garderoben, ska vika och stryka alla kläder. Ska sitta på balkongen och läsa och lösa korsord.
Ska spela shack när jag vill på datorn och åka till videoaffären / Ida och låna lite filmer.
ska även till Nattavara på 20 års fest (dock nykter känner för att komma hem också) Men det blir jätte kul, är även 50- tal tema :D

Nej badet ropar nu! Hejdå =)

Jo jag vet att jag låter som en gammal tant :P

Hej onsdag nu är du snart över

Lite smått segt idag faktiskt om jag ska vara ärlig.. Men på måndag ska jag få göra en växtfärg! lite små spännande att få prova på nått nytt! även fast jag (just nu) inte vill håll på med det i framtiden så är kunskap det bästa man kan bära med sig!

Efter jobbet åkte jag och köpte present till Helena och till Sandra =) Helena fyllde år i torsdags och Sandra fyller år på tisdag, men hon ska ha 20 års fest på lördag =)

Dom andra ska dra och spela kubb snart men jag tror faktiskt inte jag orkar. Jag ska nog verligen städa upp nu, Jag lovar och svär. Sen ska jag ta ett hett bad.. bara ligga och slappa och sen skrubba mig gul och blå


btw Det var inget morden i midsummer igår.. jävla prinsessan skulle såklart fylla år då.. Då frågar jag: Kunde hon inte välja nån annan dag? jobbigt va!

Som en gammal tant..

Min liv börjar verka lite tråkigt nu :P

men praktiken var bra och det är riktigt kul att vara där även fast det inte är så mkt att göra nu i början, men sen kommer det nog igång :P

Efter jobbet drog jag till mormor och morfar och fick lite mat =)

drog till Dundret och vandrade i 1 ½ timme upp till västtoppen. Det var riktigt kul och det var sjukt jävla vackert där uppe! Man ser överallt!  =) Önskar man hade en systemkamera =)

När jag kom hem diskade jag lite och satte mig här precis.. jag är helt död nu. Ska hoppa in i duschen och sen se morden i midsummer..


Välkommen hem Matilda

Kom hem för en liten stund sen från min praktik. Det gick otroligt bra! och hon är super trevlig som jag jobbar med. Nervositeten försvann direkt jag kom dit.
Detta var ju min första dag där så jag hade bara 1 klippning, men det kommer, det kommer ;)

Jag slutade iaf kl.21.00 idag, för att hinna till affären. tyvärr hade coop stängt (?) så det blev Ica renen (I mina ord)
Men dom har inte de goda laktosfilen :( blabla

Nu ska jag sluta svammla. Jag har bara ätit fil idag, till lunch och till middag.. är skapligt hungrig så nu ligger köttbullarna på stekpannan som ska ätas upp idag och imorrn ;)

Slutar 17.00 imorgon =) skönt! men eftermiddag är himlans skönt det med!

Jag erkänner..

Jag är nervös som fan, det kom precis.. det måste bort, bort! Jag blir helt svamlig och orden bara ramlar från munnen och inget vettigt kommer fram. Och vad ska jag ha på mig så jag inte stinker svett.. Det är kokhett ute (nästan)

Vi tar bort känslan en sekund. Har precis köpt ett par tygskor för 149 kr.. Ett klipp. vita som vita.. Bara dom inte är gula som dom andra blev hah

En annan grej jag kom på är att prövotiden för körkortet är över nu :D tänk att jag har haft det där rosa lilla kortet i redan 2 år! Vad fort tiden går, jag kommer ihåg första gången jag satt framför ratten som igår =)


Brad Paisley and Chely Wright- Hard to be a husband, hard to be a wife

Kass "film", bara nån som  klippt ihop. Men en otroligt fin låt :)


pain

Jag som skulle upp 08.00 men råkade ligga kvar till 12.00, tänk att jag skulle förstå det! Men jag ska hoppa in i duschen nu, klä på mig, och sen ska jag nog på stan.. Istället för att kämpa bort mina gula fläckar på skorna så kanske jag köper nå nya, ifall det finns för rätt pris så att säga!


Lily Allen- The fear


Den tredje vågen

Har precis sett på Den tredje vågen.. Jag tror faktiskt inte att jag har sett den? (skämmas)  Och den var sjukt bra! Har suttit helt fängslad framför rutan medan jag gjort pedikyr :)

Snackade nyss med Hanna och hon kunde inte lägga i färgen på mig idag, så jag tänkte försöka själv.. Vi ser ju hur det går, har faktiskt aldrig lagt i det på mig själv.. Kan nog bara sluta i katastrof men jag tar risken! Sen ska jag slänga mig i sängen och se på en film som gick på 5:an om jakten på pedofilen. Den verkade faktiskt helt okej.

Ska försöka kliva upp relativt tidigt imorgon så jag kan ta en promenad, men det slutar väl med att jag ligger i sängen till 12.00 =)



schack matt

Jag har blivit en schack nörd.. När jag hälsa på Ida för nån vecka sen så introducerade hon mig för det och sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på det, så igår när vi skulle hem från toppstugan vid 12 tiden så bestämde vi oss för att ta ett parti hemma hos dem.. 

Såklart så sög jag och förlorade och jag skyller på att jag är nybörjare.. Så idag har jag suttit och spelat på datorn =) vänta bara, nästa gång vinner jag över Ida, och någon vacker dag, kanske till och med över Alex :P

Tralala har hunnit med en sväng till Coop, köpte lite hårfärg för mitt ser förjävligt ut!

Har också städat Rogers bil, var helt enkelt tvungen för jag skämdes över att ha folk i den för att den var så skitit. Så jag har kämpat på, men ändå blir det inte fint, det är som att smutsen har åkt ner i mattan.. När dammtrasan åkte ner i dammsugan så gav jag upp.
Men nu kan jag iaf ha folk i bilen utan att skämmas.

Nu ska jag iaf kirra lite mat. klockan är 16.00 och jag har inte ätit ett skit..



Lördag

När jag kom hem till Gällivare så hoppade jag in i duschen och drog sedan vidare mot Syrran för att käka middag.
Det bjöds på Lasagne och trevligt sällskap =)  Alex pappa och fru var på besök från Stockholm och dom var riktigt trevliga!
När vi hade smält maten åkte vi upp till toppstugan för att slänga i oss en våffla. Vädret var suveränt och det går verkligen inte beskriva hur vackert det är! Jag tog lite foton med min kassa kamera och nån fin bild fick jag nog =)









Jokkmokk

På fredagen hade jag som sagt besök från Örebro, Annlis och Lennart =) Vi bjöd på lunch/middag och dom stannade till kanske 4 på eftermiddagen, sedan åkte dom vidare mot Jokkmokk där dom fick låna våran stuga för att övernatta.

Jag fixade till mig, och vid halv 6 tiden åkte jag mot Jokkmokk för lite partyyy.. Men först svängde jag in mot Östansjö och hämtade upp Örebroarna och vi drog en ragg i Jokkmokk för att visa hur det såg ut..

Vid 8 tiden tog jag mig till Emelie för att börja festandet. Jag min dummer hade köpt en flarra med kork, så det blev en jakt efter en korköppnare, men det löste sig =)

Vi drog vidare mot Gaskas där det var fullt och helt okej, träffade massor med goa människor =)  Sen blev det efterfest och jag måste verkligen lära mig att gå hem efter krogen och skippa efterfesten.,. suck .. jaja

På lördagen satt jag hos Emelie med hon och Antonia och kollade på film och bara snackade =)  Riktigt trevligt! och drog mig hemåt vid 6 tiden =)

kort och gott om min kväll i jokkmokk =)





to do imorrn

Imorgon ska vi äta hallontårta (ja nått ska man väl få när man får semester ;P )
Ska köpa en sån där vågtång, hittade en på ericsson center.. vi ser hur det går med mitt korta hår på skallen ;)
ska städa och göra mig snyggish innnan Jokkis,
Ska käka lunch med Annlis och Lennart

och massa mer.. bara brist på skriveri... Snart får jag ett liv! Nu ska jag slå på en film ;D



Helgen närmar sig

Nu är det bara en halv dag kvar! förstå att snart behöver jag inte kliva upp kl. 05.00 nå mer =)
Jag har hunnit med 8 fönster också så nog är man nöjd ;D

När jag kom hem frågade mamma mig om jag vill hänga med på "raggen", hon tvingade med mig till coop (hatar mat affärer)  Men jag hittade 3 filmer som jag fick köpa;D

sen drog vi mot ericsson för vi var på jakt efter en eltandborste åt mig.. vi hittade den direkt sen och sen skulle mamma såklart kolla runt så jag hittade en massage stol och satte mig ner och njöööt..

japp, vår ragg de ;D

Imorgon kommer Annlis och Lennart hit!  Annlis var min kontaktperson i Örebro och jobbade på mitt kollektiv och hon och hennes gubbe har vart på resa i norra Norge och nu är dom i Kiruna och påväg ner mot södra Sverige ;D Och det ska bli riktigt ku l:D

Sen blir det Jokkmokk för att släcka törsten med tjejerna=)

CV

Har precis suttit och knaprat på min CV på arbetsöfrmedlingens hemsida.. Det är lite små svårt faktiskt. Vad ska man egentligen skriva om sig själv när det står presentation?
 
Jag är en tjej på 20 år som gärna drar sig fyllan varje helg, gärna oftare men jag är pank, ge mig ett jobb? Jag gillar att sitta hemma i sängen och snoka på facebook och blogga tills jag somnar, får jag välja så skulle jag ligga och sova hela dagen och bara kliva upp för att äta.. 
 
hohohaha vad roliga jag var! Men det är helt sjukt så man förskönar sig själv när man skriver, men mycket stämmer nog tror jag ;) 

suck suck kan nått roligt hända?  Nej jag ska hoppa in i duschen nu och ta en stekhet dusch och sen ska jag krypa mer i sängen och se på miss marple  ;)



Onsdag check

Trött som vanligt när väckarklockan plingade. Jag drog mig upp från sängen och tvingade på mig mängder med kläder så jag skulle överleva min promenad till jobbet. tog till och med på mig mössa =) 

Jag har väl inte gjort nått ovanligt på jobbet förutom att jag hjälpte Eva att städa i bostäderna =) 

När jag kom till jobbet idag, alltså på min mottagning så var det tänt på ögon (som är stängt!)  Jag blev skapligt skraj och gick omkring och ropade: hallå? hallå?  Men inget svar..
Jag har börjat bli paranoid att det ska ta sig in en knarkare som vill komma in i medicinförrådet. haha

nåja Jag kom hem, har färgat håret på mamma och sen klippt till luggen.. kuljul Jag är skit trött och på grinigt humör...

Måste bara berätta nått nu när jag ändå kommer ihåg,  Nästan varje gång jag ska gå till jobbet så möter jag en man på 55 år typ som är ute och går med sin katt i koppel. haha kan inte sluta skratta åt det! Sele och allt har den ;)  Men han är iaf väldigt trevlig och hälsar varje gång jag ser han =) 

Roliga i det är att han verkligen tar katten på promenad i koppel och allt koch att han dessumtom gör det halv 6 på morgonen!!

Tisdag check

Men åh vad segt det är på jobbet. nästan inget att göra, det enda vettiga är att putsa fönster och hur kul är det när regnet öser ner och det är kallt som tusan.. Nå man ska väl vara glad att man inte har ett utomhus jobb... Jag känner mig helt färdig och har lovat mamma att dammsuga bilen vilket jag tänkte göra på ett tag (tror jag hmm) har skjutit upp på det i flera dagar nu.. suck suck...

ett litet annat problem.. Jag hade tänkt åka till Jokkmokk på fredag men då ska kanske Annlis och hennes gubbe komma och hälsa på.. dom är på genomresa med motorcyklarna i Norge och kommer snart mot Sverige och dom tänkte komma förbi mig och käka.. men dom kanske kommer på fredag och det känns jobbigt att stressa. samtidigt så träffar jag Annlis 100 gånger mer än åker till Jokkmokk för jag kanske aldrig träffar henne igen :/ 

Kanske man ska försöka dra med sig Jokkmokks brudarna till mig på lördag ist ? =)

måndag check

Nu är måndagen över, den värsta och segaste dagen på veckan och vi hurrar! Jag hamnade på 8:an för att hjälpa till när Monica var sjuk. Och ja det var inte lite att städa.. men det var skönt med lite ombyte från ögon och öron som är otroligt tomt nu när 75 % av personalen har semester.. 

Mamma kom och hämtade mig vi drog en sväng på stan, kollade fiske rean.. Har jag nämn att mamma har blivit en fiskenörd.. hon har köpt nån liten bok om sportfiske för nybörjare och hon har duktigt stått vid noulajärvi och fiskan flera gången men jag kan rapportera att hon har inte fått nått napp än så länge haha så intresset försvinner väl snart ;)

Sen var vi på Ica och köpte lite smått och gott.. jag fick prova på hästköttet från Jokkmokk och det blev helt klart godkänt och vi köpte det..
Tanten i Charken berättade att en man som hade beställt det hade sagt : Jag vill ha 2 hg solvalla haha klockren kommentar =)

men men sen var vi på jakt efter en speciell Bulgur men efter 2 mataffärer gav jag upp och mamma skjutsade hem mig och hon fick fortsätta..

Ikv blir det att gå en prommis med Roger till väständan (tror jag)  =)

Klockan är snart 21.00

Och det vet ni vad det betyder. söndags film! Finns en massa som jag vill se på.. Men blir nog nån film på 5:an om nån borttapppad flicka osv. blabla kolla på www.tv.nu och läs =) Jag kommer nog inte kunna koncentrera mig så mkt på filmen, måste skära brödet som mamma har bakat och lägga in allt i frysen och göra mackor till jobbet imorrn. Sen måste jag ut med hunden så hon får göra sina kvällsbehov..

Men skiter sig allt så tänkte jag se på Sopranos, mamma har köpt serien och jag erkänner att jag aldrig har sett ett enda avsnitt men nu ska det då bli av!

btw jag har blivit beroende av Sims tror jag...Det är hemsk, jag har suttit i flera timmar i sängen och spelat konstant.. Men sånt är rätt så skönt det med. mamma höll iaf på och bli galen och tyckte jag var knäpp.. Det är då nått jag kommer sakna med Örebro, Kunna ligga i sängen hela jävla helgen utan att nån bryr sig haha


Pajala/Pite

Vilken kväll igår.. Vi skulle dra mot Pajala och kom iväg först vid 5 eller 6.. Men det tog ett bra tag att ta sig dom där 15 milen när vi skulle vänta på Anton i Leipojärvi korsningen och sen var vi tvungna att stanna hela tiden för kissepaus. Men det gjorde absolut inget =)

I pajala var det dött. vi betalade 180 kr för att gå in i ett öltält där vi var dom enda.. Jag var smart och hade min varm och kall i handen och tänkte absolut inte på det, vakterna såg den och tog den genast.. smart smart.. Vi hängde på toan och vi "hittade" även en explorer hahahahah

Sen kommer vi på den brillianta ideén att vi ska åka till Pite och kolla läget! Endel var helt på G och endel ville bara hem.. 2 timmar dit minst!  Sagt och gjort vi lyckades hålla oss vakna till Pite och kom fram runt 2 tiden på natten, vi kilade in på puuuben och lite nostalgi var det, 17 åriga Matilda på turne i pitehavsbads pub:P Det var tider det haha

Jajaj sen hände inte så jätte mkt mer, vi drog hem efter 1 timme kanske. Alla somnade så fort dom satte sig, och vi vaknade när vi kom till Gällivare. kom hem och hoppades att mamma inte skulle komma hem samtidigt som mig (hon hade jobbat natt) Jag slängde mig i sängen och sov till halv 2.. tvingade mig upp och gick ut med hunden.. suck vad jobbigt.. Men inge bakis eller nått och det känns bra =)

här får ni lite pics, jag var dålig på att fota igår. väskan fick inte riktigt plats i bilen =)









varför är det så kallt :(

Man blir som småsorgsen när man kollar SMHI:s hemsida.. 5 grader från 18.00 - 24.00 vi får väl hoppas på att dom bara kör med ett juli skämt... har iaf hyffsat varma kläder..  Dom andra har redan dragit på förfesten och jag är sen som vanligt.. Mamma har precis kommit hem och håller på och fixa middag åt mig... Sen börjar man med att öppna den kalla ;)

Annars har jag inte gjort et stkit, MEN jag lyckades installera sims spelet och har spelat en liten stund.. man borde vara arbetslös för att hinna med sån skit..då vet jag vad jag ska göra när jobben försvinner från mig..  great!

nej ska väl försöka peppa upp mig innan vi åker till världens ände =)


Det verkar så

Det verkar som att det bli Pajala svängen idag men vi lär få dra på oss tungt med kläder för det är iiiskallt ute! bara 12 grader... då ska ni svara på min fråga: Varför klagar man alltid på vädret? Nu har vi klagat som tokar på att det är för varmt.. och sen när solen försvinner så kommer klagomålen igen.. vi lär oss tydligen aldrig.. Och varför är man tröttare och segare när man vaknar 10 än när man kliver upp 5 på morgonen?

Jag såg precis mitt simsspel i hyllan.. kanske jag ska installera det ? VI får se hur det går, Oskar hjälpte mig sist och nu finns han bara 30 min ifrån en utan 150 mil! Han som vet allto ch vad man ska göra.. :(  Och på tal om Oskar så skickade han ett sms till mig för ett tag sen men har inte hunnit svara. Han och hans mamma är påväg till Kebnekaise för att bestiga berget =) Jag är lite små purken att dom inte kommer till Gällivare men men :P  

oj vad det är bra att skriva av sig,.. Jag skulle kunna skriva en hel bok om struntsaker..

.............

Jag vaknade för ett tag sen och käkade lite mat, och nu ligger jag här i sängen och kollar på Gilmore girls.. Jag känner mig riktigt äcklig med fettigt hår och dålig andedräkt.. ska väl hoppa in i duschen snart och sen borsta tänderna som en tok..

Igår såg jag på nån film som hette gisslan, såklart somnade jag före halv 11. var helt slut körd! Men det var iaf skönt att somna tidigt och vakna relativt tidigt.




Fredag

Ovanligt segt idag, det är väl för att man vet om att det ska bli helg..  När jag slutade jobbet ringde jag Petra, så hon, Ninnie och Emelie kom förbi.. och jag klippte Petra =) Sen hängde jag med en sväng, vi drog mot lassa och satt där och käkade mat från MD:s och tog de lugnt =) Sen for vi en sväng medan Petra skulle byta shorts.. Sen hämtade vi volleyboll nätet och spelade nån timme =) Det var riktigt trevlig, vi spelade med några andra som skulle spela samtidigt som oss.. Kan nog erkänna att jag var bland dom sämsta på att spela =)  Men jag stack hem medan dom spelade för jag skulle klippa mamma  =)

Imorrn blir det nog Pajala för att dra över pajala killarna hahah Nej nu ska jag väl lägga mig och vila är jätte trött... och bara skit på tv.. vilken skit fredag med sånt på tablån.. Varför lägger dom allt bra på veckodagarna när man ändå måste sova... 


Torsdag

Jag börjar väl med att berätta om min torsdag med tanke på att jag aldrig hann skriva igår..  Arbetsdagen var seg som vanligt.. när jag kilade ner till källaren för att städa så upptäckte jag att dom har haft fetfest i omkläningsrummet där det även finns bastu... Jag började med herrernas för det är alltid värst där. låg halvfulla ölburkar över allt. det låt vindunkar och sånt i sopen... Det värsta var snusen jag hittade i duschen.. vem fan slänger snus på golvet när dom duschar....

Jag tänkte att jag tar brudarnas omkädningsrum när jag ätit klart men jag gick iaf in där för att gå på toa och fick mig en större chock. ÄNNU VÄRRE!  Det låg snus över hela duschrummet.. dom hade gömt vindruvskartonger bakom bastubänkarna.. och rivit bort etiketterna från ölburkar och gömt dom..  Jaja man ska väl inte klaga, jag fick iaf se att det blev rent när jag blev klar =)

Efter jobbet gick jag på gymmet, körde 20 min cykel, styrketräning och sen 10 min på crosstrainern..

hem och duscha och sen hämtade Ida och Alex mig och vi drog hem till dem, och Anna kom förbi och jag klippte henne =) Sen lärde Ida mig att spela schack och nu kan jag inte sluta tänka på de ;D

När jag kom hem lite före 9 fick jag höra att Roger och Axel skulle till toppstugan och jag ville såklart följa med =) Blev våffla med hjortronsylt =)  När jag kom hem small jag direkt i sängen och somnade nästan på en gång .  :P

avlägsna släktingar

Jag fick mejl av pappa idag om några namn jag skulle adda facebook, alltså dom från Italien =) nog för att vi inte är släkt men de känns ändå som släktingar och jag vill otroligt gärna hälsa på dom igen. måste bara plugga in lite spanska/ italienska innan jag sticker så jag fattar vad dom säger och dom fattar vad jag säger.. kan vara bra de;D

Sen när jag sökte vidare hittade jag släktingar i spanien =) Så det känns riktigt roligt det här! Man ska ta tillvara med det man har och det jag har är att jag känner folk lite här och där som jag kan hälsa på men då gäller det att hålla kontakten =)

Det blev ingen klippning, för Patrik skulle till Ritsem nu.. Undra vad jag ska göra då?  packa ner grejer i lådor? känns skapligt roligt..


Är du trött?

Dom senaste dagarna har jag fått frågan konstant: är du trött?
 Alltså måste man se förjävlig ut haha

Idag vaknade jag av att mamma sa:Klockan är 6 ..  jag fattade inget, vadå då börjar jag ju?
Det klickade till och fort som fan hoppade jag upp, klädde på mig medan mamma blandade ihop lite fil åt mig som jag kastade i mig. Jag  tog bilen och racade till sjukhuset. kl.06.14 var jag på jobbet. very well..

Till lunch så käkade jag thaimat som dom på ögon beställde, alla fick en blandning..Och det var riktigt gott men samtidigt riktigt starkt.. alla satt och harklade sig och hällde i sig vatten.. läpparna domnade bort och snoret rann haha men det var trevligt med lite omväxling =)

De sista timmarna kändes oändliga men klockan slog 15.00 och jag kunde trippa ner till gymmet. sagt och gjort, körde ett litet pass.. tog 10 min crosstrainern igen.. sen lite styrketräning.
nästa gång ska jag nog både cykla och köra "crossen"..

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Patrik som ska bli klippt =)

RSS 2.0