graow

är på ett negativt humör helt plötsligt.. känner mig ful, tjock, irriterad, oälskad blala ni vet en sån kväll.. Jag ska sova bort den kvällen snart.. men TYVÄRR så måste jag äta middag först och sen åka till kullen för att klippa både mormor och morfar.. bara för att mamma kom hem redan idag och ville inte ha hit dom för att det var så mkt grejjer.. känns som en evighet att åka dit men men..

Sen är jag less för alla säger olika.. har hittat en jätte fin Celica för 10 000 kr men tanken måste bytas.. Och jag har hittat en tank och jag behöver bara betala 3000 kr för byte och allt. men mamma tycker det låter suspekt när den är så billig, men egentligen är det ett bra pris för en tank som behöver bytas enligt andra.. men mamma har alltid rätt, nåja får väl drömma vidare.. Hittade en Carina för 15000, riktigt fräsch men det fanns en annan som skulle fundera på om han skulle ha den till 8 ikväll så vi ser väl. kanske blir bil ägare idag!

men nu drömmer jag om min säng, lite tv och mys för mig själv..

fick förresten höra nått otroligt i helgen.. helt sjukt, jag tappade hakan och trodde inte riktigt på det, men nu tror jag på det, på allvar så det är verkligen nått att se framemot även fast jag absolut inte ser framemot det! h0h0 nu är ni nyfikna va? Jag kan inte berätta, bara närmsta familjen som får veta, men vem vet jag kanske berätta om 1 månad, 1 år, 5 år, 1+, år 20 år? vem vet =)

nu är det mat!


suck

Känner att jag bara bli irriterad över bil problemet till pdol.. Egentligen får jag inte ta morfars bil av vissa orsaker och om nått skulle hända skulle det bli hus i helevete men antingen vill ingen ta sin bil eller så har dom inge körkort åååh, skulle nästan ta bussen för slippa allt.. typiskt att allt ska krångla..

Helgen har iaf vart kanon skön och lugn.. i fredags så åkte jag och Kenneth ut och fiskade, drog upp 2 rätt så små gäddor, men glad vart jag! På lördagen var det kanon fint väder och jag satte mig på stens brygga och kastade lite med spöt och solade, det är livet! Fick världens gädda på kroken! Fick panik för jag fick aldrig död på den!
så jag ringde Kenneth och skrek

jag: Kenneth!!! var är du??
han: hemma, har gäster, vadå då ?
jag: Jag har fått världens jävla gädda på kroken och den dör aldrig
han: men slå den med åran lr nått.
jag: men jag har slagit den flera gånger den DÖR INTE!
han: men jag kommer snart.
(då tappar jag mobilen i båten och gäddan får spel )
jag: (skriker) KOM NU!!!!

haha vilken mes jag är! Men så kom Kenneths gäst från söder och hjälpte mig =) Sen drog vi ut med båten en sväng.. annars vars jag och hälsade på Maria, satt hemma, löst korsord, lyssnat på musik, på kvällen tog jag och morfar en båttur på den vindstilla sjön, såå vackert!

Men jag tror min kamera har dött :( Den har slutat orka leva och det känns tungt i mitt hjärta men men..

Nu tvvvvv

irriterad

Igår ringde morfar sent på kvällen när jag gått och lagt mig och säger att han ska ha bilen i helgen.. eh jahapp.. hjälpte inte att säga att jag behövde bilen för att jag skulle till Älvsbyn därför att det var ju inte jobb relaterat.. Ringde Bella och vi kollade lite bussar och tåg, men det vart alldeles för knepigt så jag sa jag kommer en annan helg. Hade han ringt på dagen så hade det kunna lösa sig men inte så jädrans sent! Blev så less och irriterad.. hade såklart gått att ordna men äsch ni fattar.. Hade ju velat träffa min Bella :(

Så jag åker till Mettäjärvi istället och är där med morfar och hunden Tessie.. Kan även bli lite skönt att bara ta det lugnt, läsa på mina böcker och fiska i sjön och hjälpa morfar med båthuset.. jooda!

ajajaj

Måste bara klaga lite.. Jag har så ont att jag dör snart.. mina läppar är offret. Dom är praktiskt taget helt sönder.. Spelar ingen roll om jag smörjer dom för det torkar ut efter 1 minut.. Men ska se om det finns Idomin på Ica ikväll annars dör jag.. Usch plus att man känner sig så ful och sliten hela tiden.. fast det hade jag nog gjort även fast dom var hela haha.. Men nu har jag helg och imorrn åker jag mot Älvsbyn ;)

Igår hann jag aldrig skriva nått för tanken var att åka på onsdagspub (nykter såklart) Så jag åkte till C och där satt det lite folk och drack och jag var allmänt nykter, men det var trevligt! Jag åkte jag till Nex för dom skulle dit först 11 och jag var så trött så jag gav upp.. fast det hade vart kul att träffa folk där..

Idag har det gått bra, igår med.. Lite stressigt ett tag, skulle ta bort en "låda" där all metall hamnar i som har kommit i crossen.. Men det gick inte så bra, den var skapligt sönder och sen gjorde jag största missen, glömde slå på redskapslåset så när jag skulle tippa allt i containern så lossnade ena haha åh! Och för att fixa det så missade jag en massa tid på tippen och när jag kom upp så var det full rulle att hinna ikapp.. Men vägen har Olle och Kim börjat fixa lite bättre för den blev så jädrans brant i natt så alla fyraxlade bilar fick tömma på hela rampen så där sparade jag en massa tid, även fast det bara var 2 st som var det..

Men gissa, idag hade jag kameran med mig! hann inte ta så mkt kort men något litet foto hann jag minsann ta ;)


Bandtraktorn! Hade vart kul att provköra den och lite läskigt :P

Nästan högst upp. Kurerna ni ser närmast, där är det vi har kaffe och lunch..
Vid dom blå tälten där nere så parkerar jag traktorn och har kaffe innan och efter att man jobbar. har räknat ut att det blir 5 koppar kaffe haha illa.

Grävmaskinen som lastar på lastbilarna som kommer och tippar till mig.

Haha ojdå! Men det gick bra så ni vet, Stefan dirigerade mig och gav tips på hur jag skulle göra.. hade vart jävligt krångligt om den skulle ramla i..

Liten traktor, stor traktor :P ja 120:n fick en dusch idag, kändes ju väldigt värt för direkt vi for därifrån så kom ett riktigt skyfall.. värre än förre veckans regn!! Men den blev väldigt fin iaf =)

Nej nu ska jag åka och klippa janina! Tjing =)


åååh

Idag har det varit en ååh dag, försökte sluta snusa gick inge bra, min läppar har aldrig varit så torra och spruckna som idag, har haft konstant ont i dom i kanske 10 månader nu.. någon som har ett botemedel? är fan ett problem..
Sen hade jag en annan skopa på maskinen och den vill bara inte sammarbeta med mig!! Som tur är fick jag en ny maskin idag en 120E lite nyare och till och med en stereo haha, och gissa vad mer? en parkeringsbroms och centralsmörjning wiihoo.. plus en fin planeringsskopa..
Sen det största ååået är att idag for killarna till Bulgarien och det känns så tomt och långt borta fast det är väl klart att jag unnar dom en rolig resan men hur ska jag överleva i 1 vecka? Det jag är mest orolig över är att jacob ska ringa mitt i natten och säga att han är vilse :S Jag kommer vara ett vrak haha ..
faan men snart är det tisdag igen, vilken tur att dagarna går fort och snart är det pdol.. ja jag är glad!

men dagen annars har vart, hm lite stressig och nervös, haft dödsångest kanske 3 gånger.. Det jobbigaste är att vi ska göra en väg ner och det börjat bli skapligt brant, 3 av 4 lastbilar ville ett tag inte tippa där för sluttningen haha då kan ni tänka er.. kul om man får för mkt i skopan där och traktorn tippar.. yes några antal meter ner i backen innan man dör.. Det här är min största nackdel, jag är så satans rädd och jag försöker att koppla bort det men det är svårt.. Men jag tränar på det hela tiden..

nu ska jag fixa lite i rummet och sen fixa lite mat för imorgon.. Ikväll blir det toppstugan med Ida =)

häääärlig

Att det ska vara så underbart att jobba, går inte att förstå! men jag kommer verkligen hem varje dag och är glad, nöjd och så där härligt trött i kroppen och hjärnan.. Det är hur härligt som helst och det känns verkligen som att det går bra för mig! Nu är jag på vecka 2 och har mindre än 2 veckor kvar.. känns rätt så läskigt för det snurrar så mkt i skallen, som tänk om jag inte får fortsätta, vart ska jag söka då? kommer jag få nått? kommer jag behöva gå praktik tjänst igen på det stället? tänk om jag aldrig får nått jobb? Jag vet att det är dumt att gå och tänka sånt men jag vill så otroligt gärna ha ett jobb där jag trivs och får en hyffsad lön, alltså helt ärligt jag skulle fan jubla om jag skulle få 7000 kr i månaden hahaha (jag vet att det inte är en hyffsad lön, men det är bättre än 200 kr om dagen som jag fått hittills på mina praktikplatser)

Men ska jag kanske berätta om min skräck dag? :P
idag fick jag en ny handledare, kim aka Norsken =) Fick köra volvo denna gång, 120, en lite leksak jämfört med katten. men jag kände mig som hemma :P
Jag skulle vara på tippen, men innan jag började så skulle jag och kim till grävarn och kolla lite hur det såg ut där, vilket är högst upp på hela området, alltså jävligt högt upp.. Så vi skulle ta en genväg, kruxet var att vägen var fan inte en väg, utan bara nått som bandtraktorn vart och kört på och börjat göra väg, ingen vall på sidan och stenbumlingar överallt. Jag såg framför mig för jag kom på sidan av en sten och ramlade alla meter ner på marken så jag fick kalla fötter och mitt i backen fick norsken ta över, det visade sig att vi inte kom så värst långt för det var rent ut sagt omöjligt att komma upp där, brant som tusan och bara sten överallt, lösningen blev en lättare väg upp men lika läskig.. När jag skulle köra själv så kommer jag på att jag inte känner igen mig, men det gick bra ändå, en liten omväg men jag kom fram iaf, så nu fick jag se lastbilschafförernas väg..

så mitt jobb idag har varit på tippen.. grävmaskinen ovanför mig lastar lastbilarna som kommer till mig, sen tippar dom det till min plan där jag därefter tippar över kanten till en annan grävmaskin som lastar på crossen osv.

Till en början var det lite otäckt att vara så högt upp och behöva komma så nära kanten som möjligt, men nervositeten försvann eftersom och det var riktigt kul..Lite stressigt ibland och väldigt lungt ibland..

Har även på använda pallgafflarna och flytta på farmarn när den skulle tankas och sen tillbaka, bra träning där!

Egentligen måste det här vara hur tråkigt som helst att läsa.. haha, eller? är jag bara töntig som pratar om traktorer för jämnan? :P sääg till

minne som en guldfisk

Alltså i förra inlägget så skulle jag skriva om filmen vi såg, men det rann bort helt från min hjärna direkt jag loggade in på blogg.se.. Men hur som helst så såg vi på Snabba Cash som vi hade laddat ner under dagen.. Kan säga att jag blev riktigt besviken på den filmen.. För det första så hörde man inget och den enda texten vi fick till var när dom pratade något annat språk.. Så när det var svenska så hörde man knappt nått.. Sen var den helt osammanhängande.. Både jag och Jacob har läst boken och den var absolut inte lika bra för boken är fan bland den bästa bok jag har läst.. De hade missat nästan allt det viktiga och han som spelade mrado passade inte alls..

Men men har andra bokböcker att se framemot.. som Shutter Island ska jag se snart när jag får tillfälle, har läst boken och den var också grymt bra!

Sen längtar jag till Jägarna 2, men det lär ta ett tag, dom har inte börjat spela in den än, men jag har en känsla av att den kommer bli grym ;)

tjingpling

tralala

Nu ska jag snart åka till gällivare, killarna sitter fortfarande och spelar på sina mobiler, kuul, men vi har hunnit med en kaffe hos sonny och jag har klippt jakke och kenny sååå nu kanske man ska åka hem och laga lite mat och glo på film och hoppas på att somna tidigt! Lite nervös över vad jag ska göra till veckan och hur det andra arbetslaget är.. får väl hoppas att dom är snälla =) nu tycker jag att dagarna ska rulla fram till pdol för party in the stuga med best tjejerna och plus att jag får träffa en antagligen knallröd och bakis jacob ;)

puss och hejs

söndag

Redan söndag och jag känner mig lite små depp att tiden gick så fort.. på tisdag så åker Jacob till bulgarien och det känns som om han ska stanna där i 6 månader och inte bara 1 vecka, kommer sakna han så att det gör ont och bara veta att man inte kan skriva sms och ringa när man vill gör att det känns som så långt bort, fast som tur är så ska jag jobba non stop och sova när jag inte gör det, sen till helgen så ska jag åka till Älvsbyn och ha så roligt som jag bara kan med världens bästa Bella och med mina gamla class mates Peter och Linus som jag gick första klass med i Örebro :) kommer verkligen bli great att träffa gamla kompisar och få annat i tankarna är grabbarna bus som är och dricker som tokar haha. vilken tur att jag har gett dom 3 regler:
1: Ni får inte dricka ihjäl er!
2: ni får inte köra moppe i fyllan, men golfbil har dom fått tillåtelse för.
3: inte bada på natten i fyllan.

haha nu förväntar jag mig att dom ska följa reglerna annars tar jag dom i örat =)




snygg bild i fredag haha, skulle precis springa iväg till evo så hann aldrig lägga upp=) Kan säga att fredags natten var bland den jobbigaste nånsin haha hoj fick ingen sömn förrän vid 5 tiden och allt pga ronnys vackra snarkningar och sen när jag lyckades få bort ronny från vardagsrummet där jag låg och kollade på film så kom jacob och klagade på ronnys snarkningar hahaha men sen låg jag och sov hela dagen till 3 i soffan medan killarna kollade på film =)  men jag tog det iaf lugnt och drack bara en öl och en drink som jakkeboy köpte till mig =)

Nu så sitter jag och kollar på Paris hiltons BFF och killarna har kafferep och leker med sina nya mobiler.. jag har nästan slutat reagera på vuvozelans (stavning) härliga tjut i mitt öra.. :D



halllllå

Nu sitter jag och väntar på att evo ska sluta jobbet och komma hit alltså vid först 11 tiden..och då ska vi ta en fredags öl på Gasskas och snacka skit och jag ska premiära ett par av mina skor ;) meen vad ska jag göra tills hon kommer då? funderar på att röjja upp lite här och sen kanske slänga mig i sängen med min nya bok jag börjat läsa.. måste erkänna att jag la kokain boken åt sidan för en stund men jag har en stor anledning till det! Det är nämligen så att boken Allt för min syster kom tillbaka till biblioteket igår och jag var bara tvungen att börja läsa på den direkt! Det var Stina som tipsade mig att filmen även finns som bok och att den är bättre! det är alltså boken på filmen My sisters keeper.. så jag har suttit och trängts i baksätetmed johan på min vänstra sida och kenny på min högra och vart helt insatt min bok haha :P

nej vi ses my lovers


mjaaau

hallo på brist av nått att göra så man kan lika skriva lite här =) Igår åkte jag till Jokkmokk, i porjus så for jag på kaffe besök för jacob skulle ändå ut och leka med fyrhjulingen och det var riktigt trevligt att träffa den tjejen =) jag är verkligen sämst på att hälsa på folk men jag försöker hela tiden bli bättre, jag lovar!

Idag så blev det en lule tripp med jacob, johan, sonny och kenny, killarna skulle växla pengar och hämta sonny bil, så jag passade på att springa in nån affär medan dom gjorde sitt och jag hittade en vanlig randig tröja på Gina för 49 kr, helt okej! och ett foundationpuder för 155 kr, tänka sig dom har sänkt sig med 5 kr, vilket kap..
sen gick jag in på Din sko och hittade 2 par skor som kostade 500 kr tillsammans, nöjd tjej och är ändå glad att jag hittade billiga saker även fast slutsumman blev dyr! men jag behövde nya klackisar så det är bra!

Nu sitter jag mest här och lyssnar på musik, har precis kollat klart filmen Crash, har sett den förr men den är så jädrans bra! tänk om alla kunde se den, vad folk faktiskt skulle lära sig något!!

nu vettefan vad man skulle hitta på, jacob är på kalas med kill gänget och jag gissar på att dom INTE tar det lugnt =)

så jag tycker att Evo ska sluta sitt jädrans jobb snart så jag får kramas med henne :D

hallå

nu är jag här igen, igår hann jag aldrig skriva nått för att direkt efter att jag hade slutat så for jag till Idapinastorasyster som var sugen på en jogging tur.. när vi kommer fram så visar det sig att det är ett berg vi ska jogga upp för! nej nej jag kunde knappt gå dit upp med min kondis, men jag lyckades springa ner iaf haha
Efteråt så bjöd hon mig på en smarrig och nyttig fläskpannkaka.. så hade det riktigt trevligt igår och när jag kom hem halv 10 på kvällen så small jag direkt i säng..

Både igår och idag så har jag vaknat vid halv 5, snoozat till kvart i, frukost, dator, tv.. ja det är skönt att ta det lugnt innan man åker mot jobbet/praktiken.. vet inte riktigt vad jag ska säga?

Idag så har jag kört själv hela dagen förutom 1 timme på morgonen och jag måste säga att jag har lärt mig riktigt mkt på dom 3 dagarna jag varit där. vågen har jag inga problem alls med sålänge jag skiftar från gråberg till malm och tar från sepen, men skulle det var nått annat så hade det vart en annan historia.. Sen har jag fått in det där med att få i mer i skopan, tidigare gick det inte riktigt varje gång men nu gåre fin fint, fast jag är lite feg. det låter så knäppt att säga att den får i 15 ton men så är det..

Annars så har det spöregnat imorse. det var som om någon släppte en hink över oss och allt förvandlades till lera och gyttja..halva vägen försvann och var en enda stor pöl.. men då har jag fått träna på det såå..

nu ska jag snart åka till Linas och Manuella och hämta mat, familjen var visst sugen på hämtmat.. då blir det så =)

Var lite sugen på visa vad jag kör, så jag googlade fram en bild på nätet =) svårt att se hur stor den är men hjulen går kanske till nacken på mig, ett hummm



första dagen

wiihoo nu är första dagen på praktiken slut och jag hur trött som helst.. tror faktiskt jag ska lägga mig i sängen snart, men så är det när man är ny på ett ställe och det är är så mkt man ska ta in i skallen men kul har det varit! Började som sagt 08.00, och jag blev hämtad från parkeringen, vi for runt och kollade lite, lämnade maten osv.. Sen fick jag träffa han som ska vara min handledare i veckan och han var jätte trevlig så det var inte så jobbigt..
maskinen är hyffsat stor och lite smått nervöst var det såklart när man själv skulle köra men tycker ändå att det gick bra för mig.. det svåraste är nog att få in allt man ska komma ihåg om vågen i skallen, det är inte direkt bara att byta material och göra nått annat, då måste man knappa in vilket material man nu ska jobba med.. äsch svårt att förklara när jag själv inte kan allt :) men jag lovar, snart sitter det :D

imorrn ska jag upp före 5 och ska vara där halv 6, så allt är klart kl.6 :)

Fick förresten en högtrycksdusch, läckage på slangen så man var dyblöt och min nya glänsande jacka är redan skitig så ny syns det att man jobbat lite iaf hahaha


nåja höres och hare

nervös

usch vad nervös jag är, om 30 minuter så börjar jag på min nya praktikplats och det är 100 saker som snurrar runt i mitt huvud.. jag är nog mest nervös över att träffa dom jag ska jobba med.

inatt så har jag sovit jätte konstigt, känns mer som om jag inte sovit nått alls, men jag somnade nog runt 11 tiden och sov till 05.17, fast det kändes som om jag bara hade blundat och när jag vaknade så hade klockan bara tickat iväg.. men som ni läste, jag vaknade 05.17 och jag hade ställt klockan på 06.45.. klar pigg i skallen så försökte jag läsa mig till sömns i nån timme men gick inte så bra..

nu ska jag klä på mig och sen dra mot vitåfors. :)

jaja

Tillbaka till Gällivare efter en helg i Jokkmokk, har tänkt skriva hela helgen men inte blivit av såå.. I fredags var vi i voullerim och jag bröt mitt nykterhetslöfte helt i onödan, hade vart roligare att sitta i ett hörn och pilla i naveln i -20 graders kyla.. Men vi kom dit med nöd och näppe, ja efter halva vägen var vi tvungna att bogsera tillbaka bilen, det var nog det enda som var lite lustigt hah.. och hem kom vi också..
i lördags så körde vi på mys och film hela kvällen, lyckades se igenom 3 filmer! jag tror det är ett personligt rekord för oss två, båda var nära på att somna i sista men vi höll ut och alla var bra.. hyrde faktiskt Farsan, jag tycker ändå att den var rolig, lite så där gullig :) och hon som spelar tjejen till farsans son, hon ser så jädrans bra ut och jag är avundsjuk på hennes hår! Undra om jag skulle passa i hennes hårfärg eller är det för ljust?


Idag så har vi inte gjort så mkt, tagit en promenad runt jokkmokk och ätit glass, städat jacobs lägenhet, svetten rann på slutet men vi fick klart allt och fint blev det :)



Tycks?

Back in town

Nu är jag tillbaks i Gällivare och Pajala känns väldigt långt borta och jag måste erkänna att det känns lite konstigt, för jag har faktiskt trivts bra där! Men nu är det som det är och jag börjar bli lite nervös inför praktiken som väntar jag, så många frågor, tänk om dom inte tycker om mig, tänk om jag inte tycker om dom? Tänk om dom tycker att jag är jätte dålig, vad händer om jag inte får vara kvar? Bara tiden som får utvisa och ge mig svar men kul ska det bli! :D

Nej jag funderar på att ta fram strykbrädan och strykjärnet och stryka kläder.. bara för att få lite mer ordning i min garderob, ett tips =)


Måste bara berätta att nu har jag fått min Kokain bok haha, jag var som en barn på julafton när jag hämtade den på biblioteket idag, och jag var bara tvungen att läsa några sidor hos mormor..Kan säga att jag har höga förväntningar på den! men än så länge så verkar den riktigt bra :)


Förstår ni?

Fattar ni att imorgon så är jag klar med min utbildning och idag så spikade jag det sista provet om vatten och avlopp! Bara känslan av att man har utfört det här och hur mycket jag har lärt mig på dom här 16 veckorna som bara har rullar fram i ultrasnabb takt.. 22 Mars satte jag min fot i Pajala, ett samhälle som jag bara har varit på en gång och då i fyllan och villan och gjorde fuffens för oss som absolut inte uppskattades haha..

Men känns jätte konstigt att aldrig mer få träffa "klassen" nå mer, höra deras knäppa kommentare och skratta så jag får ont i magen :P men kommer verkligen sakna grabbarna och gubbarna :P

Äsch vi kör ett litet bildspel =)


Urpo lek inte med skoelden!


Kent hälsar alltid när man går förbi!


Jag fick prov köra Snells ec 700 och mata krossen :P


Emiliooo poserar vid våra fina maskiner:P

Rosie raggade runt med paddan fast daniel fick komma med ett handtag i kurvorna:P


Kjellin ska flytta containern och Lassa står på den :P

Och vi hann med ett besök i Aitik =)



That's it! nu ska jag lösa lite korsord tror jag ;)


Madonna- Like a prayer

Den är såå härlig den här låten och varje gång jag hör den så tänker jag på när jag och jacob var i Kap verde och hängde på nattklubben som fanns på hotellet, dom spelade den hela tiden! :P





Var bara tvungen att lägga upp lite kap verde bilder:P


haha

åh nu ska jag skärpa mig och sluta vara så jäkla negativ! Jag har ju sagt att jag ska sluta men det är så svårt, för det är när man är ledsen som man helst vill skriva av sig, visst? Men jag blir såhär på sommaren..
har precis smält i mig mat, proteiner och kolhydrater.. knappt så att jag fick i mig nått, men samtidigt är jag så hungrig, har nästan inte ätit nått på nån dag.. så jag ska bli lite bättre..
 
Idag så började jag min dag i grävmaskinen mitt ute i skogen och fortsatte på mitt arbete till 11.00, redan vid 9 var jag så kissnödig att jag höll på att dö, men att drar av byxorna där i snårskogen med 100000 tals mygg kändes inte som ett alternativ, inte heller att gå till baracken som ligger några km därifrån, så jag höll mig :P Alltså måste säga att jag är så nöjd med det jag har gjort än sålänge! Jag tror faktiskt jag skulle kunna jobba ute i skogen.. äsch jag ändrar mig från varje uppgift, helt ärligt så är nog allt lika roligt! Det enda som kan göra ett arbete tråkigt är när man står dåligt med maskinen, lyckligtvis går det lätt att fixa det =)


Men idag har jag haft ett sug att gå på bio! Vad kul det hade vart att åka en spontan resa till Lule, kanske käka lite god mat och sen gå på bio, bara för känslan! Men det lär ju icke ske för jag är pank som en gris :) men kul hade det vart! Sen skulle jag gärna vilja vinna kanske 10 000 kr som jag bara får köpa kläder för.. dom får alltså inte sparas!

Hade förresten genomgång på provet idag, jag tror det kommer gå jätte bra! Det verkade inte så svårt och jag kunde det mest.. nu slipper jag gå omkring med en klump i magen iaf =)

:/

Snart dags att bege sig mot gropen, solen skiner och jag tror det kommer bli olidligt idag, det värsta är att man kan inte gå med t shirt för då dör man av alla myggbett. vilket dilemma! annars är jag på dåligt humör.. känns som om jag går omkring och är depp hela tiden, måste alltid anstränga mig för att inte tänka för mkt! Ibland kan jag få några skratt på skolan och dom är uppskattade! Som att gå i en bubbla, och bara vara självisk och tänka men jag då? varför skriver du inte så till mig??? och sen ett litet skrik i sorgsenhet

h e h e Nu ska jag ta på mig mina snygga varselbyxor, mina snygga clownskor med stålhätta och en settig tshirt. love it!

men vet ni, skit samma =)

Hemskt

kollar på en dokumentär just nu som jag hittat på aftonbladet som handlar om ungdomar som knarkar i ett samhälle i England.. Det är så sjukt att se den för dom har verkligen följt dom här människorna i deras vardag och det är så sorgligt att se hur folk verkligen lever.. att se dom spruta in heroin i armvecket och hur borta dom blir! En av tjejerna började att knarka när hon var 12 år!! när hon var 14 år började hon ta heroin och det var hennes mamma som fick henne att börja!

Se på den, den är rätt så lång men se iaf 10 minuter.. man kan inte bli annat än berörd.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7384947.ab

måndag måndag underbart!

Kanske inte så underbart trotsallt.. råkade försova mig imorse, illa! Så när jag kom dit så var det bara att bege sig ut.. Idag så skulle visst jag och Håkan köra doosan.. frågan är hur ska jag och en kille på nästan 2 meter få plats i hytten? Men det gick, den ena satt bakom förarstolen haha vi körde doosan bort efter elljusspåret och börjat där att fixa vägen som praktiskt bara är några hjulspår där det det växt massa träd.. så jag har mest röjt träd och skakat bort rötter, och gömt stenar haha men kul var det! Efter lunch så fick jag köra själv, och vid 14.00 fick jag åka hem för hemstudier men jag stannade kvar och fortsatte gräva till kanske halv 4 =)

Nu ska jag iväg ut på elljusspåret, det tar emot som fan och jag känner verkligen inte för det men nu har jag lovat mig själv och då ska jag fan göra det!!

Kommer bara ha dåligt samvete annars.. sen plugga på provet, jag kommer aldrig klara det! det är så mkt att läsa och svårt :(

mina nya shorts;)

glömde ta kort på shorten tidigare så här får ni mitt nya plagg som jag antagligen kommer gå i hela sommaren :P tycker färgen var perfekt till bruna ben :P

har förresten börjat tagga till pdol, hoppas verkligen jag kan gå i år! tror att det isåfall blir den bästa av dom alla ;P Tänkte vi brudar skulle dela nån stuga på kanske fårön? =)




work out

Kom precis hem från en jogging/promenad, gick till nunis och tillbaka.. Det känns så otroligt bra varje gång man kommer hem, känslan av att man fick upp sin feta röv från soffan för att göra nått är oslagbart. Men jag har inte fet rumpan, utan bara ett uttryck, tänkte så ingen går omkring och kollar på min rumpa och tror att jag har nått fel i huvudet som skriver så, jag har nämligen ingen rumpa alls, jag är som en planka där bak, men det ska vi ändra på! :)

Innan jag stack ut så gjorde jag några övningar på pilatesbollen plus knäböj. Kan säga att övningarna jag gör på bollen verkligen är bra och man känner hur musklerna arbetar och svetten bara rinner..Det som är bra med den är man måste koncentrera sig så mycket på balansen samtidigt som man ska göra rätt. Tränade även lite triceps med hantlarna :)

Nu är min dag gjord, och nu ska jag nog börja på maten till veckan.. känns jobbigt, laga mat är inte direkt det roligaste som finns, men äta bör man annars dör man.. I veckan blir det kyckling med wok till lunch och sallad till middag.. Vilket blir bra!


Var är det vackra vädret?

Jag vill lägga mig på balkongen och sola, bli brun som en nöt och få solenergi, ja min energi har försvunnit lite, men igår var jag upp i varv tills jag somnade! Jag var så pigg att jag hade kunnat sticka ut och springa 12 på natten haha

Idag har vi inte gjort så mkt, glott på tv:n, datorn, tagit en kaffe på nyfiket, jag har handlat mat.. och nu ska jag laga mat så det är klart.. Jag sticker vid 6 tiden mot Pajala så att jag inte missar Miami Medical, min nya serie :)

Jag tror att veckan kommer bli toppen och sen bor jag inte i Pajala nå mer, kommer kännas lite konstigt att gå omkring hemma och inte kunna göra vad jag vill, men det ändå bli såå mysigt att ha familjen nära och alltid någon att prata med, och Molly att gosa med :)

Sen har jag också planer på att vara nykter till pdol, får se hur det går.. kan gå helt fel! Men hade vart ganska bra för ekonomi med tanke på att jag bara har 100 kr på kontot haha



pepp!

Nu ska det bli nya tag med magen! haha

Dagens: Vart hos mormor och morfar och myst med dom, även moster var där med familj och deras 2 söta hundar! Sen drog vi till marknaden, tanken var att köpa dvd filmer, ni vet 5 för 200 kr, men hade dom nå filmer? nepp.. lite dyster gick jag in på Jive med lillkusinen och hittade short! Jag som när ute efter korta shorts som får folk att rynka på näsan och tänka: klä på dig kvinna! 260 kr, perfekt! mormor bidrog också ;) så nöjd och belåten åkte jag tillbaka till mormor..

Sen åkte jag till Ida för en kopp kaffe och surr om allt och inget och det slutade med en joggingtur på 1 h! sprang från sandviken genom stan till nyfiket och sen kulturstigen tillbaka, och jag orkade jogga nästan hela vägen! HA stolt tjej med världens sämsta kondis!

Nu är jag hemma, diggar offspring på stereon och har städat lite plus duschen och påklädnad! Jag är glad och snart kommer en snygg kille hit ;)

Men nu är jag fan taggad för träning! Det sista på magen ska bort.. hittade även en gammal almanacka från förra året då jag skrev ner mina mått, och på midjan har jag fått bort 6 cm, vid naveln har jag gått ner 11 cm! låren 2 cm och armarna 8 cm. haha lite kul att läsa sånt :P


nej nu ska jag städa bort det sista! ha en bra kväll ;)



happy

Idag är jag fan glad! jag vet inte varför men jag känner en enorm energi och glädje och det känns som om jag kan göra allt! Jag måste säga att jag har aldrig varit såhär pigg och utvilad efter en nattssömn även fast jacob ringde mig både 03.00 och 04.00, kan kanske bero på det, för när han inte ringer då kan jag vakna flera gånger per natt.. jätte konstigt?

Men jag klev upp vid 9 tiden med klar vakna ögon, hoppa direkt in i duschen, sen har jag smort in mig med lotion, gjort manikyr, plockat ögonbryna haha så nu känner jag mig hur fräsch som helt!

Enda nackdelen är att vädret inte är så fint så jag får lite ångest över att jag mest satt inne igår, men jag har kollat Yr.no och det ska bli bättre mot dagen, sen ska det regna lite på kvällen, men 23 grader med växlande molninghet är inget att klaga över :)

Undra om jag ska börja sy nu lite på en klänning som jag tänkt börja på ett tag! Tröjan jag fixade igår vart jag inte så jätte nöjd med..

ååh

Vad tråkigt jag har.. har pluggat, har sytt på en tröja, har dammsugit, städat, fixat kläder, packat upp. vad ska jag göra nu? väntar mest på att dom 101 dalmatinerna ska börja haha 18.55 can't wait! efter det så ska jag se Alice i underlandet som jag redan har hyrt, men känns så trist att slå på den redan! Funderar på om jag ska gå och köpa nå fredagsmys, eller slippa? På tal om mat, har bara ätit en korv sen igår lunch och jag är inte ens hungrig, men jag ska pressa i mig lite mat snart

Förresten, idag är jag med i NSD haha man kan näääästan säga att jag är med på första sidan haha, är iaf med i Pajala bladet, 2 bilder, ser lika trött och osminkad ut som jag alltid gör, trevligt! :)

nu ska jag spela bitch på blip! mjau Jag har förresten gjort nått jävligt dåligt idag, 2 gånger och jag ska göra det igen sen, men det är bara för att jag är som jag är idag""

sommar

solen skiner och jag sitter inne och deppar.. why why, känns som om på sommaren kommer pressen att nu ska jag ha så jävla roligt och jag ska göra de, och de och de.. blabla men jag tror faktiskt det här kommer bli en skit sommar.. ledsen för att vara negativ men jag tror det, kan bero på att jag att jag alltid blir depp på sommaren, ja konstigt för folk blir det oftast på hösten och vintern men icke jag haha..

Det är visst marknad i helgen, men jag har redan hyrt en film så kvällen är planerad, men imorrn blir det nog att gå och strosa runt, lär inte hitta nått men ändå.. suck vilket tråkigt liv, man längtar efter helg men vad gör man? inget nää..

hejs

åååh

Jag behöver bli glad, jag behöver känna min bra, jag behöver känna mig som den enda, just nu känner jag mig som ingen, och nu ska mitt osynliga jag plugga lite, sen åker mp3:n in i öronen och städningen ska ske




Fortsätt rösta på min bild:
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=1074.



blää

Läste för nån dag sen att någon hittat en död mus i lösviktsgodiset, jävligt äckligt, men nu när jag kikade runt på aftonbladet så läser jag att några har hittat en död mus i salladen från Willys, finns bara ett sätt att beskriva det på : FY FAN VAD ÄCKLIGT.. vågar man ens handla mat nå mer? man läser hela tiden hur folk hittar småkryp, plast eller annat men möss måste vara det värsta att hitta i sin mat..

Jag har då hittat en död mus en gång, fast det var inte i maten utan i Mollys mun, jag drog ut den för att jag trodde det var en pinne.. jag kan säga att jag använde inte min högra hand på 1 vecka och hunden tittade jag inte ens på. haha jag mådde rent ut sagt psykiskt dåligt!!


toorsdag

redan torsdag och imorrn får vi helg men har en känsla av det inte kommer vara många på skolan imorrn.. men vi ser ju! Har haft skit kul idag, vi har skrattat så det har gjort ont i magen nästan hela dagen hahaha fan vad knäppa vi är!
Annars har jag mest lastat på dumpern hela dagen, hann aldrig fortsätta gräva på graven idag ;D
Men nu har vi slutat och tråkigt känns det men men ska snart ta itu med städningen så allt är klart imorgon!



Haha ett av Håkans påhitt, det tog ett tag innan jag fick ner min sko :P

RSS 2.0