the second night!

Igår var jag tillbaka på jobbet och lika trevligt det men jag glömde mitt idomin och jag har nog aldrig haft så ont som jag hade inatt.. kändes som om hela ytlagret av huden var borta! Så jag har varit riktigt irriterad, och sen vilka disskutioner man kan ha i fika rummet! herregud haha

Nej nu ska jag fixa lite makaroner och värma grytan till mig och Axel liten =) Sen kommer dade vid 4 tiden och hjälper mig med bilen! puss och hej

typiskt

Skulle ju vara så duktig och gå på gymmet idag, så startar inte bilen (igen!?) Så det måste vara nått fel på batteriet.. Bara att gå in i lägenheten igen.. ringde Ida och frågade om hon ville vara min privata chafför till stan idag, ta en på fika och göra lite ärenden.. yeees.. kom hem med ett par nya party skor, 2 nagellack och 2 presenter till mamma som fyller år på måndag, jag och Ida ska dela på en =)

så nu längtar jag till halloween så jag får provköra skorna!

tog förresten kort på mina träningsbyxor jag köpte för ett tag sen men inte hunnit ta kort på! även min adidasjacka jag fått av mamma som får följa med på gymmet..



Ignorera min hemska stökiga rum! Tack.

positiv och glad

Mitt humör kan verkligen gå upp och ner, även fast jag är "tjejsur" som killarna säger att jag är (haha) så måste jag säga att jag mår verkligen bra! Jag är en sån som ältar dåliga saker som kan hända och förväntar mig dom, hel knasigt jag vet, men samtidigt som jag gör det så förvandlar jag det negativa till något positivt i min skalle, låter det dåligt? mjo kanske men då behöver jag inte oroa mig så mkt för det andra!

Imorgon ska jag fixa en matlista för mina nattveckor.. Funderar på att sluta äta mat på nätterna och ta yoghurt istället, varm mat är inte direkt det bästa på nätterna och man kan gå upp i vikt. ska också ta med frukt och mackor som jag äter på dom andra rasterna.. ska knepa lite på det imorgon som sagt..
Men jag måste bara säga, fan vad jag har gått ner i vikt! (får man säga så egentligen? haha) Men jag blir förvånad varje gång jag ser mig själv i spegeln, fast jag har ingen aning om vad jag väger..
Men nu när allt fett är borta så ska jag börja jobba lite på musklerna, skulle vilja ha lite magmuskler och rooompa, så nu måste jag börja bege mig mot gymmet! Vad hindrar mig egentligen? jobbar ju natt så jag hinner gott och väl!
sen funderar jag också på att sluta snusa nu på riktigt! jag ska kämpa, jag kämpar hela tiden ska ni veta, jag har sagt det förr men jag måste fan för min egen skull!!


Sen måste jag nog säga att jag längtar till halloween för då kommer bäst killen hit igen! är det verkligen möjligt att man kan bli kärare och kärare hela tiden? en saknad varje dag. puss på dig även fast du har minuspoäng just nu :P


Italien

Måste nog berätta om min Italien resa, har inte ens hunnit lägga in bilderna förrän idag!

Vi kom fram rätt så sent till vårt Bed & breakfast så vi slängde oss i sängen direkt, hotellet var enkelt men det var själva charmen! Det kändes som vårt lilla kvarter med små italienska barer, mataffärer och mysiga restauranger :)


Vårt charmiga kök :)


Vår gata =)

Vår port =)

Vi klev upp runt 8 tiden och tog en lång tur på Roms gator och var borta till 4 tiden. Jag var inte populär på eftermiddagen för både mamma och Axel var helt slut samtidigt som jag hade kunnat gå i flera timmar till! Det går nog inte bli mätt på Rom. looove it :D


Berättade jag att vi bodde 2 kvarter från Colosseum? underbart! Det går nog inte förstå hur spektakulärt det är förrän man verkligen står där nere!


Jag och Axel uppe på colosseum :)

Söt killen :P


Fontana di trevi!

Axel ska slänga i ett mynt för att vara säker på att få återvända till Rom!


Axel såg så suuuur ut! haha här sitter vi på Spanska trappan!

Gaaah vilket vin ska vi köpa?


Kanske det häftigaste på hela resan, vi skulle till Vatikanstaten och gå in i Sankt peters kyrkan och kolla så ser vi hur mkt folk som helst och fattar nada. Så ser vi att Påven håller tal just då när vi kommer in! snacka om sammanträffande att just när vi är där så är han ute! Det tråkiga var att vi inte kunde gå in, men jag har som sagt redan varit där men mamma tyckte det var synd.. men det här är fan stort!
Här ser ni påven på bilden bakom oss =) Har nån bild där man ser han på riktigt men han ser så liten ut på bilden:P


Här ser ni hur mkt folk det var!


Jag och madre:P

På en super mysig restaurang i de gamla kvarteren i Rom. DÄR VILL JAG BO!!


Ni får bara dom här bilderna! Jag har 400 bilder från den här resan och alla är lika underbara men det är så tråkigt att lägga upp vybilder, det blir mer liv när någon är med på bilden! Jag ska nog slänga upp lite på facebook också men det får ske en annan kväll, antagligen till nästa ledigvecka! Men hoppas ni tyckte dom var lite roliga iaf =) som sagt för mkt är för tråkigt..

puss och snusk.. nu ska jag små kolla på Beck och sen kanske slå på en film. Ikväll blir det att vaka, ska försöka hålla min ögon öppna till åtminstonde 1 :)


hej mina gullepluttar

Helgen har spenderats i alkoholens tecken och på fredagen blev jag klapp kanon och hade skit kul! tyvärr vart det en eller 100 drinkar för mkt och jag mådde ganska dåligt på lördagen, så mitt pepp på 2 veckor var helt borta. Jag lullade mest på hemma, åt god mat och hoppade in i duschen först halv 8 på kvällen.. krogen var tråkig men det var nog mest mitt fel.. känns jävligt tråkigt att jag var en sån surfitta igår, vad är det för fel på mig? har jag blivit gammal och grå eller? jag tror nästan det.. men snart är det halloween och jag ska klara det och försöka vara på mitt livs bästa humör!

Idag har jag mest trallat på och myst med en trött kille som hade druckit en massa Fernet igår! ;) Sen har jag flätat Axels hår så han är jätte glad! plus att jag gav han en present idag som han blev super glad över :D en Ruff riders mössa och filmen :P


piiics

Nu fick bilderna från kameran hamna på datorn och bilder blev inte direkt så imponerande haha Har försökt ta kort hela veckan men jag hinner aldrig innan det blir mörkt och min kamera är sämst på natt kort. men jag har några bilder jag och dade tog förr förra nattveckan och en kass bild på min dumpäär..

Förresten, ikväll blir det plankstek ;)

 
Där nere vid tälten står dumpern när jag hämtar den, sen åkter man upp på kullarna, upp och ner, ner och upp..

 
En tvärtom bild. Utsikt över Malmberget, Gällivare och Dundret.. Oftast har man utsikt bilder från dundret.. Här ska vi kanske börja jobba, hoppas =)
 
Och en jätte bra bild på dumpern =)

så där akut

Fick precis en akut känsla av att jag saknar Örebro.. Jag saknar faktiskt att promenera till Ica och köpa 1 sak sen tillbaka för att komma på att jag har glömt en massa mer.. Jag saknar att cykla till skolan även fast jag höll på att bli överkörd varje dag..

Jag måste verkligen boka en resa till Örebro nu!

Annars så myser jag på här hemma, imorse så slog jag på sällskapsresan SOS haha så underbar film! men jag somnade som planerat efter kanske 30 min.. Råkade sova till 3 idag och det var inte bra.. nej nu ska jag söka efter nått att äta puss


hallla

Wiiie vad trött jag kommer vara inatt.. råkade glömma mobilen på och det ringde nån gubbe och skällde på mig för att jag inte ville vara med i facket än. Han tjatade och tjatade.. 11.30 vaknade jag alltså och jag somnade först vid halv 7.. Det är jobbigt att vara mig.. nejdå.. rätt så fint med en dag man hinner göra nått.. Jag har varit hos Sandra och surrat en massa skit och kollat in hennes lägenhet :) Sen var jag på Dollarstore och köpte en spegel (äntligen) Och nu sitter jag här.. Ska kanske åka på 35 minuter, förbi på Ica och införskaffa fikabröd till gubbarna så man får ett plus i kanten :)

Gårdagens natt var riktigt kul! Bra körning och jag känner verkligen hur det går bättre och bättre för mig efter varje lass.. Och skratt fick man. Jag skratt får man varje natt men vissa gånger sitter man dubbelvikt och känner sig helt dum som skrattar för sig själv där i dumpern haha

Annars har jag nog inte så mkt mer att berätta för er, jag lever ett rätt så enformigt liv där varje dag är den samma men jag klagar inte, det är vardag och så det ska vara.. men jag kan säga att det kliar i mig efter en egen lägenhet! Men jag ska spara lite pengar så jag har råd med möbler när jag väl flyttar =)


torsdag tror jag

Jag är virrig med dagarna.. Dagen höjdpunkt är även slut.. det bästa är att komma hem på morgonen vid halv 6 och vara sådär riktigt slut i kroppen och bara mysa ner under täcket med en bok och veta om att man somnar när som helst. men när man vaknar så vet man att när som helst så åker man till jobbet.. what a life :)

Denna natt har helt okej förutom att det blev nått tjaffs med dumpern, när jag skulle åka från grävarn så gled jag bara bakåt så han var tvungen att ta i mig med skopan, rätt så obehagligt.. vi löste det..
På rasterna har jag varit osocial och läst klart min bok, ni vet när man är på dom sista sidorna, ja då vill man bara läsa och läsa :)

jaa vad ska jag göra nu? rummet är städat och jag åker på 1 timme.. väntar på att Jacob ska ringa mig men det är hela 30 minuter kvar... tralalala


hungrig

Jag är hungrig men jag hittar inget enkelt i vare sig skafferiet, kylen eller frysen. Ja det var nog längesen jag frös så här mkt.. Förresten det är 5 grader ute nu.. känns inte lockande med promenaden som väntar mig nu..

Förresten det snöade igår, ni kan ju säga hur fantastiskt blabla det är, men att köra på Tingvalls i snöstorm där sikten är 2 m och så halt att ingen kan köra, då är det inte så fantastiskt.. Det var skit kul att se lite snö men det kom opassade.. Men det slutade snöa och traktorerna sandade så fint, så det gick jätte bra att köra tillsist! fast sen dog ju dumpern. En annan historia..

nu ska jag gå och frysa ihjäl mig med Molly sen hungrigt slita i kökets alla dörrar. god bless me.

....

För att kunna ge kärlek
så måste man få tillbaka kärlek.
Tillslut tröttnar man.


stressad i mitt hjärta

fixat fläskpannkaka och den ligger i ugnen, tar 30 till 45 minuter tills den ska vara klar, såå kommer jag hinna äta innan jobbet? blir nog att sluka i sig allt och sen springa till bilen. stressigt.. jag känner mig inte heller så taggad på jobb, även fast jag vet att det kommer bli kul! men jag har köpt en huvtröja nu och en buff, så nu får man ha lite nya kläder, alltid en humör höjare! samt att om exakt 1 vecka så sitter jag på Arlanda och ska snart kliva på planet till underbara Italien! :) Ska bli kul att köpa souvenirer, ska se om jag hittar nått kul till Jacob, han ville inte ha nått eiffeltorn ;) hahaha

men just nu hade nog helst velat vara med Jakkeboy och mysa, varför är tiden så knapp och den bara rullar förbi i ultrafart när man vill att sekunder ska vara timmar, minuter dagar och timmar månader?


Nu ska jag fortsätta på hypnotisören.. tjiingpusslove

trött

Hur kan jag vara trött, jag fick ju precis vad jag ville, lyckades vara vaken till halv 2 och sov till halv 12.. kan inte bli bättre inför min nattvecka men jag känner mig som ett kolli och är hur trött som helst.. ska sno på lite smink och sen dra mot ericsson och se om jag hittar en huvtröja jag kan ha på jobbet.. känner mig faktiskt inte så taggad och lite smått nervös inför dumperkörning helt själv, men det kommer gå bra tror jag!

Denna helg då? i  fredags var vi och käkade buffe på hotellet, very nice och mätt som en gris vart man, sen bakfickan för hela slanten, på lördagen stod jag bakom baren i öltältet och det var skit roligt! längesen jag haft så kul men samtidigt ville man skjuta sig själv där ett tag, så jädrans stressigt! men något jag lätt gör om igen.. sen var jag chaffis och körde killarna till jokkmokk..

snabb sammanfattning nu ska jag paffa.. hejs puss

åh

Jag har provat nu massor med självutlösaren men jag blundar på alla bilder! Jag får nog aldrig se normal ut på bild :( Orkar inte lägga upp mina fina exempel..
Nu sitter jag och väntar på att 30 minuter ska passera, då sätter jag mig bilen och åker mot Jokkmokk :) 2 heela nätter där, kan inte bli så mkt bättre :)


Idag har jag myst på i min egen takt, låg i sängen och läste till 11.00 efter att ha skjutsat Axel till skolan.. boken är kanon och det knappt att lägga den ifrån sig. Har pantat burkar, solat, gjort plättar som absolut inte blev nå bra :( diskat, duschat, och ja rullat på... Efter middagen ikväll så ska jag nog kolla lite på play kanaler, missat en massa program nu när jag jobbat och Jacob är på hockey så han kan inte heller klaga på mig och mitt tittande ;D


utställningsposén kan man säga =) synd att hon är för lång, annars hade hon blivit en perfekt utställnings hund :) går ju inte få en finare och snällare tjej än henne =)

Effektivt Matilda!

Nej jag har inte latat så värst mkt fast jag kan få mkt mer gjort.. Har varit en sväng på Clippet och surrat en snabbis med Mia och Marita, sen hos syster och Alex för att dricka lite kaffe, snacka strunt och blivit av med massor av kläder! har bara en halv påse kläder kvar och dom slänger jag nog.. vikt kläder i garderoben och nåndag ska jag göra det sista för att det inte ska vara så rörigt.. funderar på att börja försöka hänga upp så mkt kläder som möjligt, dom blir så skrynkliga och unkiga av att ligga på varandra.. men senare projekt! ska även börja köpa mer praktiska kläder!

Har tänt ett ljus och små lyssnar på efterlyst medan jag glor på datorn.. Molly ligger här på mattan och myser, hon kan inte riktigt bestämma sig om hon ska vara i mitt rum eller inte, och var ska hon ligga? hon har problem den tjejen :)

Små testade lite med kameran idag, självutlösaren och flera klick i ett, men dom blir lite suddiga :/ kan bero att det var för häftiga rörelser



seriös tjej :P

Mollan myser på filten =)

ljuset jag köpte idag, testade lite ISO varianter, här är den på 600 tror jag, tog en annan på 100, blev inte direkt nöjd, hade manuelljustering också.. blä vad mkt att försöka lära sig!

Nåja natti folket, upp tidigt imorrn =)

ledigvecka är farligt

Måste sluta gå på stan när jag är ledig, det råkar alltid bli shopping och det är inte bra! men jag har köpt en jätte fin grå tröja som jag kan ha till vardags, en lotion, dagkräm, handskar, trosor och ett ljus.. det låter billigt, slutade på kanske 900 kr sammanlagt, så nu är det slut shoppat!

Just nu håller jag på med min garderob, har fyllt 2 påsar med kläder som jag ska slänga eller ge bort.. känns trist, jag är en där som kollar på ett plagg och tänker: men jag kanske kommer använda den en annan gång? Men det sker aldrig så har en massa kläder försvunnit. skönt! nu måste jag bara vika kläderna som är klar och planera lite om hur allt ska se ut..
tråkigt.

Tycker mest att det ska bli torsdag nu så jag får åka till Jokkmokk! imorrn ska vi på middag hos sonja och stefan och fira stooora Johan 26 år tror jag :P hehe sen blir det nog mys i soffan och somna till filmen efter 30 minuter som vanligt :P


grå och kall tisdag

bläj vad trött jag var imorse, men jag somnade iaf hyffsat tidigt.. drog till stan och shoppade ett par skitcoola leggning plus ett linne med spets =) köpte också handskar och en mössa =)
Sen drog jag och klippte lite folk och sen hem för att krypa ner under filten, fryser som en tok.. håller tummarna för att inte bli sjuk!


ska förresten jobba i öltältet på lördag som är i Gällivare! dom ville helst att jag ska jobba fredag med, men jag kände att jag hellre är i Jokkmokk och är med Jacob, var en evighet sen vi träffades, jag jobbar ju bara!
men det ska bli riktigt kul att få extra knäcka ;D


jag

Jag borde ta fram min kamera och försöka lära mig hur den funkar- men jag orkar inte
Jag borde duscha- men jag orkar inte
jag borde verkligen raka mina ben, nästan längre hår där än på huvudet- men jag orkar inte
jag vill slänga min byrå som skräpar i rummet- men "nån" kanske vill ha den.. (men ingen vill ha den) så den står kvar.
Jag vill att det ska bli kväll så jag får mysa ner mig och njuta av min första lediga kväll på 8 nätter- men det går inte för det är fortfarande ljust
Jag vill tända mitt Mango ljus- men det går inte, det är fortfarande ljus!
Jag vill läsa min tant tidning amelia med tända ljus under filten- men åter igen det är fortfarande ljust!
Jag vill ha en Ben & Jerrys nu- men jag har inte ätit middag än och ingen glass innan maten ;)
Jag ska tok se på Prison break- men jag är orolig för att avsnittet som jag slutade på sist är borta och jag kommer tappa handlingen

Och

Jag ska göra allt men bara inte just nu.. utan sen ikväll... Ja förutom byrån och kameran..

Frågan är, vad ska jag gör nu då?

förresten, snart åker jag till Italien i 3 dagar! guud vad jag behöver komma bort och se nått annat än Gällivare och Jokkmokk.. knasigt att bo i norrland igen måste jag erkänna.. jag saknar liite mina höga klackar och fixat hår, gå ut och fika med kompisarna och vara allmänt jävligt fixad helt slaffsigt snygg .. just nu sitter jag i trasiga mjukisbyxor, transportbolaget keps och en stor T-shirt där det står- jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker. Tur att jag iaf inte är tjock nå mer. Och nej det var inget negativ inlägg jag är bara lite ironisk =) Just nu vill och hoppas på att få ett fast jobb, då ska jag nog söka lägenhet och skaffa mig ett hem. Örebro var ju mitt hem, till Gällivare har jag bara flytta in hos mamma i en lägenhet som jag först inte bodde i.

så en glad matilda häär =) peace out

men jag måste erkänna att jag är lite fundersam på det där med prison break..


leeedigvecka ;)

Hallå nu har jag ledigvecka och jag känner mig redan lite rastlös haha Kan säga att den här jobbveckan har vart riktigt rolig! har inte skrattat så här mycket på jävligt länge haha :P Inatt så körde ja dumper själv hela natten, tog till och med returlass helt själv och det gick finemang :)
det går också bättre och bättre att backa och jag trivs fint i dumpern! nästa arbetsvecka blir det dumperkörning hela veckan.. Fick förresten erfara hur man gör om man får så tungt lass att det inte går att tippa.. traktorn fick komma och hjälpa mig lyfta flaket.. Vilket är väldigt onödigt, lasset låg på 61 ton, det ska egentligen ligga på 45 ton så ja behöver jag säga nått? men nu vet jag hur man löser en sån situation!

Jsut nu håller jag på att små städa lite här hemma, har bytt påslakan till helt ny köpta och dom verkar så sköna att jag längtar tills jag får krypa ner under täcket och mysa framför tv:n =) men nu måste jag nog få hela rummet städat så mamma inte får en anledning att gapa

RSS 2.0