tonights gonna be a good night!

Sitter och diggar det såklart! Har duschat och nu blir det att fixa till sig! äntligen. har verkligen gått på jobbet och bara väntat på att få sluta. plus att min sista kund avbokade så då gick det ännu långsammare!

Men nu har jag hunnit duscha och sminket går fort.. och ikväll blir det lammstek med klyftpotatis plus kantarell sås. tror jag iaf, om inte Ida har ändrat på menyn =)

Nej nu är jag taggad! hoppas på en kanon kväll! ses och hörs =)


Hi weekend

Var helt slut igår, slutade jobbet 5, sen gymmet och sen till Ida. fixade mat där, köttbullar med makaroner och det syntes att jag hade stått vid spisen för köttbullarna var kolsvarta haha nåja goda var dom iaf :)

Ida blonderade utväxten och jag klippte henne. skit snyggt! Ska ta bild ikväll!

Sen gick på tjejkväll på stan men jag hittade inget, var mest less och trött..

kom hem, noppade mina ögonbryn sen somna jag. alltså somnade jag före 22.00 igår och det var skönt!
Ändå låg jag och snoozade i 45 minuter, bara för skojs skull ;P

Har ätit frukost, nu måste jag sminka och fixa mig. det känns som en jobbig fredag, tycker att dagen ska gå fort. men jag ska iaf färga chefens hår;P och klippa Tina så det är ju nice.

Ikväll tror jag de kommer bli riktigt kul! Det börjas med middag hos Ida, vi blir nog runt 10 st :)  
 
Men skriver mer sen när jag slutat jobbet :D

puss och hej från en glad och trevlig tjej hoho


natti

Blev att vara uppe lite längre än jag trodde. Har lagt i lite låtar i mp3:n från en av skivorna jag köpte. kan säga att dom jag köpte var NRJ hit music only. massor med bra låtar. dock är man skapligt less på endel som rap da armas och I know you want me. osv men en super bra städ skiva och en åkabilskiva :) Sen köpte jag även Taylor Swifts skiva. Har tänkt köpa den jätte länge. hon är väl för underbar :) Så nån dag ska jag slänga mig i sängen och bara lyssna. när jag nu hinner med det? Känns som om jag inte kommer hinna sitta ner förrän på måndag.

Nå jag hade ju tänkt visa bild på kläderna. så börjar väl idag med T- shirten jag köpte igår på Gina tricot. storlek Large. tycker inte om när dom sitter längs kroppen. trivdes riktigt bra i den och ja, ett bra köp :)


...........................................................

Radera allt man skrivit. undra hur många gånger man gör de egentligen. man ska inte skriva när man är ledsen, så är det bara. Nu får jag snart gå och lägga mig..

Greys nu.

Hemma från lule :D

puh nu är man hemma efter en hel dag i lullan.
Klev upp vid 6 tiden och det slutade med att jag stressade mig hela morgonen. Jag gillar att äta frukost och läsa tidningen och sånt räknar jag aldrig in.
Hade planerat vad jag skulle ha på mig och när jag nästan är klar och ska ta på mig mina nya skor som är prick 1 vecka gamla och kostade 1000 kr (skrev om dem tidigare i bloggen) så ser jag att någon har tagit en stor smakbit av kedjan och kanten. suck fick panik och fattade inget. sen förstod jag vem som hade vart där och naffsat. ja lilla Loke såklart ;D åååh jag borde aldrig ha tagit med dem till Jokkmokk. vilken ångest! Ska iaf lämna in dem till skomakaren och höra vad han säger.. Nåja



Vi kom till Luleå och satte oss på ett fik innan smedjan öppnade.
Gick runt och strosade och kollade runt..

vi kom till Aeron lite före 11. och han var 10 min sen och sa: fan jag har haft en jobbig helg kan vi ta de halv 1 ist? måste äta.

öh ja vad ska man göra? haha vi gick och käkade, tog en bakad potatis och shoppade 2 skivor.
strosade runt och sen tillbaka.
Han fixade skissen och hon fick lägga sig.
och usch vad nervös jag var hahaahah
Satt iaf där 2 timmar och sen mot stan där jag shoppat en massa :D är jätte nöjd, får lägga in nå bilder kanske sen. hinner inte riktigt nu. ska se på film som börjar snart :)


En nervös Izza :)


En stödjande Matilda med GB gubben ;P


Konturerna klara. Snygg va? lätt en av de snyggaste tatueringarna jag sett! och den är inte klar än!


Inplastad och klar :) alltså inte helt klar

klippning

gjort 4 klippningar idag. Det var kul och idag gjorde vi så att vi la stolen i vardagsrum så dom kunde kolla på barnprogram samtidigt. smart! =) Men det var såklart dö trist att bli klippt och det förstår jag :) ena tjejen var så kul när hon sa till sin mamma att jag såg trött ut. haha :D

Det blir iaf lule imorrn och tåget går runt 7. tungt haha men kul! och vi åker lyxigt i första klass dit :) Ska även försöka ta mig förbi gina tricot och H&M medan Izza plågas av smärta hahah :D

de sög

haha vilket kasst gym. inimini litet och jag förstår inte hur folk får plats när det är mkt folk. Jag blev helt förvirrad av alla konstiga maskiner som absolut inte fyller nån funktion *host* men jag hittade hantlarna och blev glad. Körde biceps och bröst. först 10 mincrosstrainern och sen på slutet 10 minuter till på crosstrainern. Det var skönt. hantlar och kondition, det är då de tar :) Men jag lär ju träna mest i malmberget där det finns lite mer och roligare saker.
Men det bästa är väl att när jag jobbar så går jag i mampa och när jag är i gve så kan jag gå på badhuset. det är en stor fördel!

Axel är fortfarande och simmar med sin kompis. Jag ska ringa runt och kolla jobb och sen duschen. nej jag har inte orkat duscha, var för hungrig.. jag är äcklig I know.

en annan nyhet är att jag är glad! :)



jo och det blir lule imorrn och kolla på izzas sittning.. kul men läskigt :) fan måste kirra biljett också. åh vilket stressigt liv plus 4 klippningar idag! hah


 

Varför går de inte lägga in bilder på bloggen
när man gör om den till "noise" i photoshop?
Det blir att de inte finns nån anslutning. konstigt.

helt sjukt

Okej nu kommer jag låta som nån anorexia barn. men jag kan meddela att jag åt popcorn till kvällsfika och en marabou apelsin choklad till frukost så nu behöver inte oroa er. men jag ska iaf till gymmet idag och kom helt plötsligt på att jag skrev upp mina midje mått i mitt anteckningsblock den 29 juni. typ. Då hade jag 80 cm i midjan och 94 vid naveln. yes jag har former haha. men nu har jag 73 cm i midjan och 87 vid naveln. alltså 7 cm har jag gått ner! nått är riktigt fel för jag har inte tränat ett skit haha

nå jag klagar inte. nu ska jag städa upp snabbt i rummet, ta en raggardusch och sen mot gymmet. Axel följer även med och badar medans. Det ska bli otroligt skönt att börja träna igen. hoppas bara på att det inte kommer vara så mkt folk där nu när de första gånger och man är vilse. Det jobbigaste är när man inte förstår maskinerna och står som ett fån och försöker få igång dem. Sen låtsas man som om att man ändå inte skulle använda den. Jag är aldrig sårbar på gymmet, jag har lärt mig efter 1 år på ett anabola gym som nästan enda bruden.

hahha åh det gick överstyr inlägget. jag är glad :D

hahaha

oj vad folk var intresserad över min helg eller var de bara för att de var söndag?

haha en rolig grej igår. låg och såg på morden i midsummer (hur de nu stavas) och när de blev reklam så zappade jag till tv3 där de visades ensam mamma söker. och vem ser jag? Jonas! jag höll på att smälla av haha vad gör han i tv? men han var visst kompis lr nå till Helena =) hah vad kul de var att se han på tv kan jag då säga:P Han var nog den trevligaste killen på hela skolan i Örebro tror jag. vi gick bland annat i skolkonferansen tillsammans och försökte starta de där stora elevrådet (som inte gick så bra) nå men de var kul iaf :P

Kan även meddela att jag somnade klockan 10 igår. skönt! Kan bero på att jag knappt sovit nått i helgen hah

 nå idag ska jag ringa lite folk och höra om dom vill ha klippning idag för jag ska kanske till lule imorrn och kolla på när Izza blir tatuerad, jag är nervös! tänk om jag blir skrämd, men jag vet inte än om jag ska dit än.


Mitt hjärta smälter! Söta lala =)


Lill rackarn Loke som gillar att bita mig, men ändå söt som socker :D


Vidar, världens gulligaste unge :P Försökte få han lära sig säga Matilda, gick inte så bra. Kanske bäst han lär sig säga mamma och pappa först :P


Okej nu visar jag bara dom här bilderna, för annars kommer folk skriva och klaga: taaa bort! och det är så jobbigt. plus att jag inte tog så mkt bilder.


helgen slut

Tiden går fort.. bussen gick snabbt.. har även glömt mina heels hos Lisa tror jag. men det gör inget för jag har extra ;D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva väntar bara på när jag ska känna mig dum haha men vem vet kanske jag slipper? =)

Sitter och små glor på top model och ska kolla tv guiden.. sen sängen och film. skönt!

kan även säga att efter en helg i jokkmokk, 1600 kr rikare. vilken lyxhora ;)

ska slänga in bilder nån gång, tror inte jag ids nu!

helg!

Helt obeskrivligt vad skönt! slutar runt3 idag och det är inte att klaga på så tiden kommer gå fort =)
Sen blir det nog mot jokkmokk direkt så stressigt. Men först gröna huset på besök =)

Idag gör Ronja sin första del i gesällen och andra imorrn! Spännande! Jag tror det kommer gå skit bra :D

Nu ska jag borsta tänderna och se så jag inte glömt nått. Sen skjutsa Axel till skolan och jag tar bilen till jobbet. lyx!


segt än segast

Det verkar som att bloggen blir segare och segare ju senare det blir? Inte så motiverande direkt. Har iaf inte hunnit skriva nått förrän nu, eller jo men var tvungen att läsa alla bloggar först ;)

kom hem runt halv 6, snabb åt mat, sminkade Axel, Janina kom och blev klippt, hon färgade håret på mig, jag har kollat på mammas pojkar, har nästan röjt upp i rummet.

Detta har jag hunnit med sen jag kom hem, effektivt! Jag måste bara packa och sen får jag gå och lägga mig. vilket blir riktigt skönt!

Imorgon blir det Jokkmokk och ser verkligen framemot det. Det enda krånglet är maten, hade planerat raklett men jag fick inte låna vårt raklett och vi känner ingen i JMK som har det. Så vi gör nog lite tilltugg och myser med sånt =)

Kommer nog inte hinna skriva imorrn. vi ser ju! Tror iaf de kommer bli grymt trevligt imorrn och ser verkligen framemot att träffa brudarna :P

Nattitjatti

MEN GE DIG

Jag är fan omöjligt. har tänkt gå och lägga mig i sängen i över 1 timme nu. inte fan har de blivit av? way to many blogs to read ;D Men nu är jag klar.

Ska lägga mig i sängen och lösa korsord. För nån som är intresserad Knep & Knåp. Skit kul. Har köpt den tidningen i över 2 år och varje gång så säger jag att jag ska skicka in svaren och vinna massor av saker. Men jag ger aldrig upp tills jag fått 40 rätt av 45 och då har tiden gått ut. så jag måste köpa en ny och börja om igen. nu fan. Första pris en portabel DVD spelare. En såån skulle jag verkligen behöva! Eller varför inte ett presentkort på Clas Ohlsson? Nog för att vi har 25 mil till närmaste men det gör absolut inget ;)

Wish me good luck!


ooonsdag!

Var nära på att skriva torsdag haha. Jag är helt efter i dagarna nu för tiden. Det var skönt att kliva upp vid 7 tiden idag, inte alls lika trött. Men hade nog kunnat lägga mig lite tidigare, my bad. så det blir nog sängs tidigt ikväll. Men först Greys som är 21.00 ;P Får ickes missas!

nå min dag har vart finemang. nästan kirrat gymkort också, nå pengarna ska ut först. Så det blir att skrapa ihop 850 kr från kontot. känns inte okej, tar nog lite från klippengarna så det inte blir allt för dyrt. Det är nästan så man får ångest över allt man ska betala suck. Kan även påpeka att gymkortet kostar 1850 kr. Det som om det bara kostade 850. men mamma var världsbäst och sponsrade med 1000 kr =)

Har hunnit läsa ut Veckorevyn. Jag brukar aldrig köpa den men måste nu erkänna den är fan bättre än Cosmo och sånt. Mindre reklam och roligare artiklar.


Nu ska jag göra nått annat. jag återkommer my lovers!


Sexy bitch

Varför är bloggen så seg? jag blir tokig! Jag ska nog lägga mig i sängen och läsa eller lösa korsord eller vad som helst. blir tokig. helt crazy. Nu tycker jag att det ska bli onsdag så man får bli människa igen!

förresten: Mina lackleggings var för stora. Se där! fan,fan,fan! eller ska jag ta det som en komplimang? Jag ser det som 200 kr åt helvete.

Tänkte lägga in låten you belong with me. Älskar den låten men det gick inte, man måste ju ha nå grejsimojs.
så jag slänger upp Sexy bitch ist. den är niiice!



Tenn armband

mamma har alltid gjort massor med Tennarmband, men nu har hon börjat en ny kurs där hon även lägger i pärlor.
 skit fint!
Jag ska få en i
julklapp, för dom hon hade var för stora. Jag har en handled som en 7 åring. haha

Men fick iaf en röd att ha nu på jobbet som lite reklam =) Den kostar mot 300 kr. kommer inte ihåg exakta kostnaden men det beror helt på hur mkt tenn som är i armbanden.


en bild =) Fina va?
 

baka bröd

Det är svårt att inte äta onyttigt när mamma är så flitig och bakar världens godaste bröd! Jag fick även prova på att baka den sista mackan. Den blev inte så vacker, men den var säkert god. Men jag orkade inte äta den efter att ha smällt i mig 2 stora redan! min mage är som en höggravidqvinna. me like ;)



Drog i mig 2 st sådan. Det var gott..




mamma är flitig;P


Hejdå

Nu går jag och lägger mig i sängen med Molly och läser en bok. Datorn blev tråkig..........


Bevis

Jag är en sån som snackar med inget händer. så ofta nån trodde på att jag vek kläder igår. Jag har bevis!



Okej byxorna orkade jag inte vika.

slösapåstan

Okej jag köpte skorna! Nu måste jag bara fixa det där med att matcha och vänja mig, lite bombar jacka, rakat huvud och skinnylegs så är det fixat ;)

Träffat Jennifer idag med, jag var nog lite otrevlig när jag svarade: Vad vill du?
Haha men jag var så stressad just då ;P

Nu har jag iaf ätit och sånt skit. Det var gott om nån undrade :)

På fredag ska jag till Jokkmokk för jag har massa klippningar att fixa :) okej jag ser dollartecken, jag lovar!!

Kanske man träffar på kompisarna också, hade vart kul :D Men jag vill nog helst träffa lilla söta Vidar :D  undra om han kan gå än?


endagpåstan

Följde med mamma stan idag för hon skulle ändå på sin tennarmband kurs idag. Tanken var nya skor som jag kan ha i salongen som är både snygga och sköna att ha på sig. typ stövlar kanske, utan klack. Nu är det så här att jag älskar skor men jag hatar sko affärer. Jag får panik och vill ut direkt haha. Det är så tråkigt att det inte är sant. Ibland kan det vara kul men det är sällan.

Hittade jag nått? nej. Bara plast skor som jag aldrig skulle vilja ta på mig. Men hittade ett par skor som är lite Dr Martens stuck. jag tycker dom är lite fräna, men hur ska man matcha dom? Jag är sämst på sånt. Dom kostade även 1000 kr och är det värt de? Vet inte riktigt.



Var även förbi på Jive. vill ha en tröja som är som en klänning, alltså längre. hittade jag nått? Nej. Gick nog runt hela affären 4 ggr. Men jag hittade en paljett klänning som jag blev lite kär i, men det som mest ut som ett ormskinn på mig. Jag var förnuftig i provhytten. När kommer jag ha på mig den? typ 1 gång. Så jag la tillbaka den i hyllan och gick ut innan jag hann ändra mig.

Gick vidare mot Mondo. Vill ha lacklegging. Köpte jag nått? Ja. Dom hade faktiskt det. Storlek S. Jag var jävligt tveksam och orkade inte prova dem, trodde helt ärligt att jag skulle vara tvungen att lämna igen dem, det såg ut som om min midjan knappt hade räckt runt mitt lår. Men provade dem nyss och de satt bra. Visst lite tight i midjan men det gör inget. Det var acceptabelt!



Foten är där för att visa så smala dom är haha ..

Efter allt sånt så gick jag till Hälsokostaffären och köpte 2 lypsyl och Sesamkakor =)
Sen mot Biblioteket. Lånade Wilhelm Mobergs andra bok invandrarna, 2 musikböcker så man kan spela lite på synthen och ställde mig även i kö på boken Svensk Maffia. Är lite sugen på att läsa den =) har vart tveksam till att det är journalister som skrivit den men jag ska göra ett försök iaf!

Nu är jag hemma och är helt död. Känns som om mina ben ska vika sig. Hur kan jag vara så död? Orkar jag ta en lång promenad med Molly? ååh


Suck

Jag har hittat världens finaste bikini! jag vill verkligen ha den! Men priset går på runt 2000 kr och frakten lär kosta en del med. Så jag får väl försöka glömma dröm bikinin. nu får jag väl först och främst tänka på att ens komma in i en haha

Nej ingen bild för då kanske nån annan köper den. Får inte jag den så får ingen annan!! hahaahaha

Hemma

Har vart borta i 5 timmar. Var först hos Iris, drack nå koppar kaffe och sen perm. Var lite små pillrigt utan rätta kammen och kort hår men slutresultatet blev jätte fint :P direkt efter de så drog jag till Maggie och klippte 2 av hennes barn. Den tredje fick håret rakat av maggie haha . vilket skratt man fick när dom trodde att 3 mm var 3 cm haha och sen råkade det bli typ 0 mm hahahahaha längesen man skrattade så :P

Nå nu är jag hemma och har ätit middag, ska snart bädda rent i sängen, måste bara få ut Molly från sängen. På tal om Molly, hon är crazy idag. Jag antar att hon saknar våra långa promenader. Tror jag måste gottgöra det imorgon. Och ärligt så vinner båda på det. hon får ha kul och jag får bli smal haha

ses och hörs

dödstrött

Läste ut mina böcker igår och låg och lyssnade på musik, det funkade inte alls. var vaken till halv 2 när jag gav upp och slog på en film, då somnade jag direkt. Sen upp halv 8 för att ge Axel frukost, men den killen hade redan klivit upp och fixat det själv haha, diskade lite, mamma kom hem, hon var sur för att jag var trött. Jag fick iaf gå och lägga mig och ställde klockan på 10.

Jag är skit trött. skulle helst vilja dra täcket över huvudet och bara sova. Men jag kan inte. Har precis duschat, ska torka håret, fixa till mig och sen mot stan. Ska på biblioteket och låna nya böcker, fixa mat och sen till Iris och permanenta håret. känns nervöst för det är köpes perm men men. Sen ska jag till Maggie och klippa mamma folk. kommer nog inte hem förrän på ett bra tag!!


hinner inte skriva mer än så. är lite stressad. fan och hunden ska också kissa!!! hur ska jag hinna?

ooops

Har glömt slänga upp en bild på produkterna jag köpte i veckan.


Allt i ett. ursprungspriset var 610 kr tror jag, men erbjudandet ligger på 399 kr. Ett grymt bra pris för både schampo, balsam och glansspray.
Jag har använt schampot förr och jag tycket det är riktigt bra! Nu ska jag använda produkterna ett tag och se vad jag känner =)
Det stora pluset: Dom luktar underbart! Kan seriöst sitta och sniffa på det hur länge som helst haha


Längtar tills man får börja jobba mer med Bedhead. Jag jobbar ju med det nu, men har inte hunnit lära mig så mkt. Men de jag använt hittills är grymma och alla luktar jätte gott!
Sen har vi även D:fi på salongen så oftast när man jobbar med kort hår och ska använda vax så blir det D:fi. Går inte neka men det är bäst!

Nej nu ska jag kolla på ensam mamma söker tror jag. eller så läser jag? äsch vet inte. ska upp tidigt imorrn och väcka Axel och göra frukost åt han. kul


blä

Jag känner mig helt död. förstår inte varför, kan bero på dålig sömn. Jag borde ha gått och lagt mig tidigare i fredags så inte sömnsrytmen gick i kras.

Har iaf vart hos mormor och ätit plättar, gott men nu måste jag sluta med sådana onyttigheter. mormors syster var även där och henne har jag inte träffat på jätte länge, men hon har blivit gammal. född 1927! det är sjukt haha hon verkade lite senil och frågade samma frågor hela tiden. Jag blir så glad att mormor fortfarande är pigg i hjärnan och klar, visst hon har cancer men hon är ändå som vanligt fast utan hår och mager.
Jag fick iaf hjälpa Ebba hem till Gällivare och fick en 100 på köpet plus 300 kr av mormor :D

Har legat i sängen i nån timme och funderat på en massa. men nu lyckades jag kliva upp. men till vad? Det finns inget att se framemot nå mer.

btw har fått nått konstigt. Det gör jätte ont i bröstet, alltså inte i brösten utan under haha och i mitten. Det gör inte ont alltid men ibland när jag skrattar, eller rattar bilen, eller tar på mig bältet och när jag böjer mig fram. vet inte vad de kan var. håller jag på att dö? haha

När jag var liten så la jag plåster på mina blåmärken. Jag antar att jag är likadan nu. ;P fast inte lika extrem =)

God morgon världen

Det slutade med att jag slog på filmen Hajen igår. det var verkligen längesen jag såg den filmen och ja hajen ser ju lite B ut hehe men det är klassiker. Och satan vad rädd jag blev på ett ställe, jag började skrika och gömde ansiktet under täcket. Hunden såg helt förvånad ut, hon satte sig bredvid mig och kollade granskande på mig om jag var knäpp. haha  jag ska egentligen inte se läskiga filmer för jag blir alltid så rädd men jag gillar skräckisar! dock blir det inte så ofta man tittar på det när jag alltid ser på film själv.

Bara för att klargöra, hajen är absolut inte alls nån skräckis, men det var ju det där partiet när den döda gubben ramlar ut från skrovet i båten.

oj vad det blev tjatigt det här! Jag somnade jätte sent igår runt halv 4 tiden. jag var så dum och dissade boken och låg och tänkte ist. det går aldrig för då kan jag vara vaken hur länge som helst.

men nu är jag vaken, borde äta lunch för jag har inte ätit sen lunchen igår haha undra om man ska ringa mormor och fråga om hon kan göra lite plättar ?:P undra om hon orkar?

ses och hörs


nu är helgen slut

Japp helgen är slut nu och det känns bra. Slipper få ångest av att sitta hemma utmobbad haha

Satt hos Ida idag och pimpla kaffe, det var jag, Ida, Alex, Anna, Jossan och Vanja. vi skulle spela spel men det slutade att vi satt och surrade till halv 12 ist haha sen efter det drog jag på nån fest och kollade läget, blev inte långvarig. Kändes helt onödigt och det kändes skönt att jag var nykter.

Min andra helg nykter. slå de ni haha som det känns i nuläget så vet jag inte ens om jag ska ut på halloween.. Jag vet anledningen, men känns knäppt att skriva i bloggen för blir det tycksyndommatilda. och sånt ids man inte med.

nu ska jag se på nån film Elisabeth tror jag. börjar om 4 minuter. Ska bara kolla snabbt i brors rum om han har nått bättre som man kan kolla på.

hejs

Bloggawards!

som alla vet är jag en eehm blogg nörd. Jag har hur många bloggar som helst på favoriter och läser praktiskt taget alla varje dag. Endel måste jag läsa, annars blir jag tokig! haha Men ikv är det Bloggawards. Jag kan knäppt vänta tills imorrn när man får läsa om vilka som vunnit, se alla klänningar och allt annat glammigt :P

h0h0 got no life! Nu lovar jag, jag ska städa rummet men blev fördröjd. Jag och mamma hamnade fram för Paris BFF. Sen skickade hon iväg mig till OK för att köpa godis sen så ringde jag Oskar och vi babblade på. Den killen ger en verkligen dåligt samvete när han berättar om alla maraton lopp han anmält sig till. Kan då säga att det inte är rundor på 4 km utan på över 4 mil!!


ses och hörs my lovers

Nostalgi


Lördag

Tjo Ida ringde när jag precis hade duschat klart och frågade ifall jag ville hänga med på en promenad. Så jag slängde på mig kläderna, Ida kom och vi gick till Nunis. Var riktigt trevligt att bara gå och snacka =) Sen blev det lite kaffe och macka. Nu sitter jag och kollar bilder. Har lagt upp några på facebook, inte så intressanta bilder. Bara sånna jag haft i bloggen =)

Ikväll sticker jag till Ida och spelar lite spel med hennes kompisar, kan nog bli kul =) Ska bara försöka ta itu med mitt rum. Det går sakta. riktigt sakta!

Lite bilder från promenaden idag. gjorde om dom lite roligt..





blabla

Känner mig helt sliten även fast jag var super nykter igår... men somnade först vid halv 3, låg och läste hur länge som helst. Så jag klev upp vid 12 idag. har hunnit äta lunch. ska fixa upp lite i rummet och sen ska jag ut med hunden, sen duschen och ja sen kanske klippa Alex. Han skulle ju på fest redan nu :O Gällivare gillar att ta, så enkelt är det.


God natt

Nu ska jag sova. Eller har sagt det nu i 30 minuter haha men nu ska jag fan lägga mig med boken och läsa. Molly har redan somnat här bredvid mig.

Måste faktiskt erkänna att filmen var bra. Okej den var som alla andra av samma genren men ändå! Nu gäller det bara att komma ihåg att lämna igen filmen =)

Nej nu finns det inget mer att skriva här, tänkte bara skriva gnatt.. :)




men såklart

Såklart hade dom inte filmen jag ville låna, och såklart så fanns det inte nå andra filmer som ens verkade roliga att se.
Så efter några 100 år inne på OK så ryckte jag till en film som verkade hyffsad.

En killes ser sin tjej bli kidnappad och för att få tillbaka han så måste han utföra massa uppdrag.

hollywood, hollywood. Men jag gillar såna filmer, speciellt när dom bara har en viss tid på sig annars händer nått!

men nu tänkte jag se på Oskyldigt dömd på internet, den är ju samma tid som Greys på onsdagar så därför blir det på datorn som programmet får ses på =)


detta är några av mina absolut favorit låtar! Det är inte Anton och Affe som har gjort den. Det är så knas att dom har lagt massor av kända låtar och skrivit dem som deras :O

Jag tror det är Michael & snaiper som gjort denna



Legenderna. Det finns en annan film där det även står Anton och Affe. men Legenderna är det rätta!


störd

hahaha fan vad jag har blivit knäpp, ett bevis på att jag verkligen känner mig ensam. När jag skulle gå och äta så hittade jag inte Molly, ropade och allt, fick världens panik och kände hur tårarna var nära. Till slut hittade jag henne i mammas rum. vilken lättnad! Jag trodde att Roger hade tagit med Molly till Östansjö utan att säga till mig.. Paniken var att: vem ska jag då vara med i helgen?

Okej det är fan inte roligt.. Jag måste göra nån förändring av mitt liv snarast! men jag lägger det i andras händer ej i mina just nu..

Det verkar som sagt inte bli så mkt mer ikv så jag tänkte att när jag ändå tar ut hunden på promenad så går vi förbi OK och hyr en film, är ju sugen på 17 again. har ju bara inte blivit av att hyra den än. Med min otur så är den säkert uthyrd redan men jag kan hålla tummarna!


uppdatering

Verkar som om inget mer spännande händer ikv.. har legat och läst i nån timme på Mias systrar om kvinnor som blir misshandlade av deras män/pappa. Om hur de gömmer sig osv. Den verkar riktigt bra! är iaf sugen på de andra böckerna efter Asyl, men de fanns inte på biblioteket :(

Har försökt ringa Ida men hon var upptagen, tänkte att jag hade kunnat klippa henne ikv, när jag ändå inte gör nått. men vi ser ju, hon kanske har andra planer.

har glömt berätta om boken jag läste ut i förrgår. Mobergs bok Utvandrarna. Ni har säkert hört lärarna babbla om dom i skolan. det gick rätt så trögt att läsa, inte för att den var tråkig eller svår, men jag lyckades somna väldigt fort av nån anledning. Men den var intressant från början till slut och den handlade om hur Karl Oskar bodde och skaffade sig en familj, det är dålig skörd och de bestämmer sig för att fly till Nordamerika där allt är så underbart.
Själva boken eller mer än halva handlar om när de är på båten.

Jag ska iaf läsa invandrarna efter Mias systrar. Det ska bli spännande att höra vad dom tycker om amerika ;D

jag vet att jag är en bokmal. ni tycker jag är konstig som läser hela tiden, jag tycker ni är konstiga som aldrig har hört talas om böcker som snabba cash, en halv gul sol eller författare som Läckberg, jungstedt. så är det! haha i

Vi är alla konstiga på alla möjliga sätt =)  Nu ska jag nog äta mat. tror det är nån mummig gryta mamma gjort=)

fredag hela veckan

Slutade vid 3 för det var så lugnt, hann även med bussen som gick 14.54. Det är rätt så skönt att åka buss, bara slappna av. Det är knappt att man vill hoppa av haha

När jag kom till jobbet imorse 09.00 så står det en tant och röker. När jag slutar vid 3 så står hon på exakt samma plats. ironi hehe

Glor på top model nu lite smått.. ska vänta lite med dagens höjdpunkt (maten) vill ju inte slösa på det roliga än.

Idag ska Axel till Jokkmokk och mamma jobbar natt. vad ska jag göra? ingen aning...

åh varför ska jag låta så negativ? ska sluta med det tror jag:P

Thank god it's friday

hahahaha jag  skäms, åh! vilken tur att det inte är för mig då haha Nej vad fjortis det här inlägget blev

Jag ska lugna mig nu. Har precis duschat, har använt mitt nya schampoo och balsam, underbart! Jag tror jag skulle kunna sitta och lukta på produkterna en hel dag :)

Nu ska jag locka håret litem slänga på mig smink och självklart kläder och sen mot jobbet. Undra om bussarna kommer idag då? :O


fredag = med ångest. vad ska man göra?


Men hallå

är det ingen som är intresserad av att läsa nu när jag har praktik? nä trodde väl det, inte för att mina många dagar som arbetslös var så intressanta

Sitter och lyssnar på super gamla låtar, ni vet sånt som man aldrig säger att man lyssnar på. ;P

Kan berätta att idag så kom aldrig bussen, jag blev skit sur, ringde som besatt till företagen men upptaget hela tiden. Jag hade stora planer på ersättning eller taxi till jobbet. men till slut ringde jag mamma och hon fick hämta mig. Visst jag förstår att dom inte kommer, det var snorhalt ute, det gick knappt gå, ja hela Gällivare var som en isplan.

Efter jobbet så kom mammsi och hämtade mig, vi åkte till Ullis där jag fick träffa Ingela och Kerstin :D Tanterna ska ha tjejkväll med god mat, bastu och alkohol! lite små avis är man väl :P

Nu är jag hemma och har roat mig på paint, skit kul faktiskt! och nu ska jag få Axel i säng, sen ut med hunden och sen Criminal minds på tv :D

Fredag imorrn. ångest eh jo


första dagen

Första dagen på praktiken idag. klev upp halv 8 efter att ha snoozat i över 1 timme, mamma var lagom sur: fan nu har snoozat i 1 jävla timme, dags att kliva upp snart?

jaja staplade upp och ser att termometern står på -13 grader, ångest på hög nivå, vem vill ens kliva ut från dörren?

Nå det gick jätte bra på praktiken, hade dock bara 1 kund, men dom andra hade också lugnt. Men då hann jag iaf lära känna tjejerna som jobbar där och dom verkar riktigt trevliga=)

När jag kom hem så var det paltfest hemma hos mig, det var mamma, Axel, Roger, Carro, Ebbe, Tommy, Ingegerd, Hans, Patrik, mormor, Ida och jag =) Alltså en hel drös! men super kul att träffa alla ;D

Direkt efter maten och fikat drog jag till Linda och klippte klart henne, blev kvar nån timme till och snackade =)

nu är jag hemma igen efter en prommis och ska snart lägga mig. Vill ju veta vad som händer med Mobergs utvandrare! har bara jätte lite kvar och sen ska jag börja på Mias systrar! kul kan knappt vänta ;D Sen ska jag fortsätta på Moberg och läsa invandrarna. men nån paus måste man ju ha!


Orkar inte fixa fet stil, fin stil osv.

blaj blaj!

Har förresten slösat 400 kr idag på hårgrejjer haha jag är hopplös!

bädddd

usch började må jätte dåligt när jag klippte, kunde inte fortsätta så jag får klippa klart imorgon, jag drog iaf snabbt hem och spydde upp all mat. Vet inte hur jag kunde sådär. Jag tror det är för jag inte ätit så mkt idag, jag glömmer som bort sånt ibland hmm Kändes iaf piss att åka hem utan att bli klar men sånt här händer.

Har legat i sängen och vilat upp mig, sen har jag suttit här och ritat på paint, det är fan kul. Ska börja göra bilder och lägga upp här när inte har så mkt bilder ;D

Nu ska jag snart lägga mig och sova, ska bara fixa lite mat tills imorrn. det blir gröt =) såklart lite mandariner och nått ägg. men gröt är verkligen det enklaste att göra och gott! =)


wish me good luck for tomorrow =)


haha jag och Molly ute hahaha =)

Prommis

Hade så jävla trist här hemma, solen sken ute så jag bestämde mig för en promenad med Molly. Men idag gick vi i stan, det är ytterst sällan vi gör det, oftast blir det i skogen. Kan inte säga att de så kul i stan, då måste man hålla koll på alla bilar och sånt. Vi tar nog skogen nästa gång ;P Men kul att se lite folk iaf!
Jag fick till och med på mig kläder. En ovana jag fått är att jag går omkring med mjukisbyxor och sportbh. men snyggt då haha


Nu ska jag snart iväg och klippa, sen hem och vänta på att det blir kväll.

Tycker de kan bli helg snart?



har försökt gömma snus tänderna men det gick inte så bra :S sluta snusa nu

åh nej

Man måste ha VG i Engelska. Lena varför gav du mig inte ett VG :( men jag kan ju lägga ett språktest och hoppas jag godkänds. Men jag får lägga dom här drömmarna åt sidan en liten stund för det kostar 113 000 kr. Visst kan ta studielån men hade helst velat slippa sånt. Gah kanske borde åka och köpa en triss och hålla tummarna ;)



Mamma har bakat världens godaste mackor. Fel att gå och äta hela tiden? Längtar tills imorrn när man börjar jobba och äter normalt igen. Är förresten lite små nervös för imorrn =)


nog tjatat om skit saker. Nej bara en sak till. visste ni att de är flest tjockisar i Arjeplog? Det stod så i aftonbladet idag haha

generösa

Jag har trist. Borde plugga spanska? Var ju ett tag sen hehe, jag har vart lat, får dåligt samvete och då låtsas jag som om böckerna inte finns. Men jag ska iaf dra fram broschyrerna nu tror jag och drömma mig bort. och sen kanske läsa spanska?

När axel slutar skolan så ska vi åka och köpa en present till Molly (HAHA) Hon fyllde nämligen 5 år den 5 september (tror jag) Och Axel tycker synd om henne för att vi inte grattat henne, haha vilken jävla tok familj vi är!


Vid 5 tiden har jag en klippning, ska bli spännande, har ingen aning om vem det är, för mitt nummer skickas vidare och det är kul! =)


Vårt lilla hjärtegull ;P

aloha

mamma väckte mig vid 8 och det blev familjefrukost =) har vart på en prommis med hunden, hunnit läsa lite och har jag precis solat.

Solningen var ett helvete, jag tänkte prova på att använda sån där kräm som finns i automater på endel solarium. När jag står där och smörjer in mig så startar solariumet och jag får panik, det skvätter kräm över hela golvet och jag försöker snabbt som fan få på det över hela kroppen.

När jag väl ligger där i solariumet har nån aqua fresh gått igång och sprutar nått illaluktande klet över hela ansiktet på mig, jag försöker hålla andan men får det såklart in i munnen, när jag försöker stänga av den så sätts den igång igen.
När det är 5 minuter kvar så upptäcker jag att jag ligger för lågt ner och att det bara är pannan som får ansiktsförstärkning. helvete flyttar upp och hoppas på det bästa.


Men brun blev jag, för engångs skull så solade jag med trosor och då ser man ju märkerna =) Nå sola solarium är tråkigt och det var då inte de minsta avslappnande.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, när jag ids?


Nu kom även mamma hem, hon har vart på systemet i 1 ½ timme. haha man kan väl gå där föräver :P

men mjaouu

Nu är jag en snygg, sexig och mystisk brunett haha
Okej det blev inte så stor skillnad men oh så fräscht! Så jag tänkte även bli lite fräsch i ansiktet med och har lagt på en ansiktsmask ;P Sen tänkte jag också plocka mina ögonbryn vilket sällan händer :S
Men jag fick ett ryck och det är trevligt att känna sig liiiite snygg nångång!


Nu blir det iaf Svenska Hollywood fruarna. Nått special program? Ska bli intressant

Nu ska jag snusa på och glo tv ;P



1 månad kvar!!

Nu är det exakt 1 månad kvar tills min tatuering sker! Can you belive it ;D Jag längtar som tusan och tiden kommer gå otroligt fort. Men magen har inte riktigt försvunnit. Dock kan jag berätta att igår kväll så vägde jag 53.7 kg och idag på morgonen 54 kg! :P så 6 kg har jag gått ner! men ska nog försöka få ner lite mer =)




Colbie Caillat - Bubbly

Åh hittade en låt som jag älskade förr och ja jag älskar den fortfarande, så otroligt fin låt! Man blir käääär när man hör den =)

lyssna och njut =)


Färgar håret

Trala har vart och ätit en super god middag hos mormor och morfar, kött och potatisgratäng med jätte god sås. Högsta betygt. hade kunnat äta hela kvällen men tyvärr så tar det stopp i magen nångång (vilken kan vara bra)

Till efterrätt åt jag glass med jordgubbsås som mormor hade gjort :)

Nu är vi iaf hemma och jag har slängt i färg i håret. Fick göra det själv, men håller tummarna för att det blir bra! Mamma ville absolut inte att jag skulle färga håret men men.

Imorgon ska jag försöka åka till solariumet, får se hur det blir med det ;D hehe

Men när håret är klart ska jag även testa dom nya produkterna, även om jag ska sova men skit samma =)
 



 Jooo har fått broschyrerna nu! Vad glad jag blev och det finns en hel del annat intressant än det jag tänkte. Så jag ska spana lite på internet om några andra linjer. Grejen är att det kostar lite, men man kan ju ta studielån. Men hur underbart hade det inte vart ;) Tänkte iaf inte dela med mig om vad de är, har bara sagt till Ida och Oskar för jag är ju en sån som hittar på en massa och sen blir inget av. men jag är suugen =)


Ses och hörs :)

Ärenden

Suck kunde inte somna igår. Kanske mitt fel, jag började se film och råkade se 2 st. sen låg jag och tänkte i kanske 2 timmar. Gav upp och började läsa på min bok, föll pladask i sömnen. Klev upp vid halv 12 tiden, trött som tusan, kan ju ha vart för att jag somnade runt 5 tiden eeh

Idag har jag vart på stan och gjort ärenden, har köpt busskort, köpt hårprodukter, hårfärg, plattång, madariner, vart på bibblan, hämtat Axel. Ja men det var skönt att inte vara hemma iaf. Var även och hälsade på Annika och hälsa på hennes andra tjejer som jobbar på samma salong som jag inte har träffat förrut.

Nu ska jag iaf klippa Mats och sen ska vi till kullen där vi ska äta 75 års middag =) Morfar är den som fyller gammal gubbe hehe :P



Har inte provat dem än, men mitt hår är så trist och ramlar bara ner, så jag har köpt ett saltvatten spray för att det ska bli strävare och ett pulver (kan man säga pulver?) Nåja för att även få det mer strävare och mer volym.
Jag hade först tänkt att köpa dust it av Osis men Anna sa att Dust it gör håret gråare när man har mörkt hår och att lanzas inte alls är så. Så varför inte prova? Men blir att testa imorrn för jag ska eventuellt färga håret idag.


Panik, men plattång är sönder, har råkat trampa på den och sen gick den ännu mer sönder när den var på rymmen i alex bil :( Köpte den här på coop för 299 kr. Kändes inte bra att köpa nå skit, har provat lite, vet inte än om den är bra. Jag har då inte så stora förväntningar men vilken tur att jag inte plattar håret så ofta =)


Yes nu ska håret bli mörkbrunt. Ska bli skönt, visst jag gillar min hårfärg jag har nu, men jag vill ha förändring. Måste bara hitta nån som kan färga håret på mig. Lycka till med det säger jag!!

.........

usch fick nån ångest, vet inte varför, har inget att ha ångest över heller..... nog för att man är så här varje dag så känns det nästan värre just idag, man ligger som bara och tänker på allt och inget får en att bli glad och allt är bara fel eller bli fel...

Nu har Molly kommit och lagt sig bredvid mig och slickar nonstop på min arm, jag antar att hon tycker jag är skitig hehe Päron till farsa nu.. det enda som går att se på tv nu





hon slutar inte?



Hon ser helt vettskrämd ut. Men jag lovar, hon trivs! Vi brukar ligga och skeda medan vi ser på tv.
Så går det när man inte har nå kompisar eller nån pojkvän att umgås med.. haha


blablabla

Fick höra lite skvaller, blev skit paff haha men jag kände mig nog mer dum som en vettefan. lättlurad Matilda, det är vad jag är.. Nåja shit the same =)

Nu ska jag begrava mig under täcket och se på ensam mamma söker och trösta mig med Molly.. Men först ska Axel i säng och disken ska tas itu. Vad optimistisk jag var först och sen när jag väl börjar skriva så kommer jag på att jag inte har tid.. åh!




Postkodlotteriet

Nu har jag vart på stan och kollat in postkodlotteriet och satan vad folk det var! Helt otroligt, hela stan var full!
Men kul var det och det ska bli spännande att se hur dom klipper ihop allting i tv. Alltså nästa lördag 19.30 om jag inte har fel =)

Det var musik, Ola Svensson som sjöng, riktigt bra var han, tror nån annan också skulle sjunga men vi stack vid 6 tiden.

Jag frös mina fötter så otroligt, jag trodde seriöst jag skulle dö. Jag låg i sängne och skakade och var nära på att gråta. Men nu mår dom bra och jag behöver inte amputera dem. Vilken tur ;)

Jag är såå glad för dom som vann, nej jag känner mig inte bitter, jag är bara glad och var nära på att börja gråta nån gång =) Men jag hade som sagt inte tackat nej till nån miljon men hey that's life :)

Axel
har fått lite mat och snart ska jag gå ut med Molly. Jag vill inte :/ men det måstes........

Tog lite bilder, såklart blev dom inte bra, jag är så kort i rocken ;P


Precis när det har börjat sända och alla program ledare=)


Lite folk eller ja rätt så mkt =)


Ola sjunger för fullt =)


Anna och Izza =)



Kim stod och pratade för sig själv och försökte komma ihåg det hon skulle säga =)

Trött

wiee åkte till Jokkmokk igår, Lisa skulle ändå till Gällivare och hämta en hund så jag hakade på. Vi hyrde film, Wallander och ja möös =)

Deras söthund Loke var busig som få och bet i en överallt haha Lisa trodde jag pratade i sömnen när jag sa: aaaj bit mig inte i rumpan. han naffsade även i mina tår så tillsist rullade jag in mig i täcket så han inte skulle få tag i mig haha

Loke gillade också kollektivkissa. Han följde med mig in på toan när jag skulle kissa och då kände han väl att han även ville göra det. Passande nog gjorde han det i duschen HAHA

Men söt är han, som en lite björn :D

Nu är jag tillbaka till Gällivare. Ska snart sminka mig och försöka göra mig söt och sen mot stan.
Postkodlotteriet är ju i här. Så det kommer bli tv och allt! Ola Svensson och Magdalena Graaf ska uppträda osv.
Men jag är bara där för att gratis fika (Visst var de så?)

Sen tycker jag att dom ska donera lite pengar till mig. Kanske jag ska ta nå uteliggarkläder och måla mig sotig så folk tycker synd om mig :/

puss och hej.. Jag har mycket att göra sen. ut med hunden, laga mat och viiila. är helt seg, känner mig sjuk..

negativa Matilda

Jag har en känsla av att jag vart otroligt negativ på dom senaste dagarna i bloggen. Men om sanningen ska fram så är jag alltid negativ men ibland försöker jag låta positiv hah Men jag tror att jag alltid tänker negativt för det kommer aldrig bli nått positivt. Tänker man positivt så blir det ändå negativt, så det är som en försvarsmekanism hos mig.. nån som fattar? Nej förstod väl det haha

Jag har SKIT tråkigt. jag tror jag dör snart, allvarligt talat. Jag ser på män som hatar kvinnor med mamma nu, vi tog bara en mat paus. Men jag har den den filmen flera gånger så jag kan den utantill.

Kul kul om inget annat händer så hyr jag film och deppar med popcorn. what a life a dream..

vi sesssss

haha

Åh jag börjar får ångest över att logga in på facebook numera, jag blir bara arg och irriterad.. Det är ännu mer nu än tidigare! Galna människa leave me alone!  Only Jennifer vet som är stalkern haha :D

Traölaö såg alla Johan Falk filmer igår! Vilken lycka, så jävla bra dom var! Men vad ska jag se idag då? Jag kommer få stannahemmaångest hahaha  suck.

Nu har jag iaf precis duschat och ska snart sticka till mormor där det vankas plättar! dom godaste i hela världen ;D

pusssssss

mjaaou

Jag har dammsugit, städat, diskat, gjort rent mackjärnet, städat toaletten, gett mat åt Axel, gått ut med hunden. Visst förtjänar jag att snart få slänga mig i sängen med ost pch kex plus en flarra vin =)

Freddan var så snäll och kom förbi och förde över Johan Falk filmerna åt mig till min datorn, så jag kommer absolut inte ha trist ikv! Fast visst hade de vart kul med utgång, men men hade ju kunnat åka till Jokkmokk och mysa med Lisa, men hade isåfall velat förbereda mig lite mer och så blev ju inte fallet, men nångång kommer jag till Jokkmokk, snart snart =)

Nu ska jag bara vänta på att osten blir mjuk och sen mumsa.. (jo jag vet att jag är konstigt)


Det gäller att drömma sig bort!

Jag söker och söker jobb, heeela tiden känns det som! Det är rätt så kul att drömma sig bort och verkligen hoppas på att få ett ja! Har suttit nu och kollat massa jobb utomlands, har lagt till alla länkar på favoriter och när jag har fixat allt här hemma och är själv så ska jag sätta mig ner och verkligen läsa och försöka få till mitt CV på engelska! Som sagt man ska alltid drömma =)

Men hittade nått mysko, jobb i Thailand, dom behövde 2 killar som bartenders, och 4 tjejer som skulle vara ansiktetutåt på klubben, dom skulle mingla och sånt. Bara jag som tycker att det lät liiite mysko? Låter som nått horjobb haha Det var iaf en svensk nattklubb och en svensk chef men ändå, vi är inte heller nå änglar.

HELG :D

Usch vad skönt med helg! Inte för att jag ska göra nått speciellt, men helg är skönt! Mina planer för ikv är en flaska vin, lite gott framför tv:n och en eller flera filmer, heeelt själv! bara ligga och slöa utan dåligt samvete, mamma jobbar kväll och Axel åker till Jokkmokk, så jag får min lilla egna tid, helt för mig själv! Så skönt :D

Men innan man får slappa så ska man kämpa right? Så jag ska klippa håret på mamma nu, sen ska jag städa toaletterna, och städa upp lite här hemma. tjohoo kan de bli kväll snart?

ses och hörs

Små ledsen

Idag fick jag veta att jag inte fick jobbet i Sälen, det känns verkligen som en stor SUCK!
men det kan hända att nån tackar nej till jobbet och då har jag fortfarande en chans, så man ska väl hålla tummarna? Sen väntar jag också på några andra svar från Sälen, men har en skarp känsla av att det blir nej även där. suck suck...................


Förstår inte hur jag ska orka bo kvar här? Gillar Gällivare men jag umgås aldrig med nån, sitter bara hemma och blir gråare och gråare för varje dag.. suck igen

Nåja Jennifer har åkt hem och jag är ensam igen, känns lite trist:/ Men det har vart kul att ha sällskap =). Men förstår inte hur jag kan vara så trött?

När jag kom hem efter att ha gått med Jennifer så la jag mig i sängen och somnade praktiskt taget på Molly och sov i 4 timmar. både mamma och Axel försökte väcka mig men det gick helt enkelt inte, blev bara sur och ville sova vidare. Och igår somnade jag så fort jag la mig i sängen. Förstår inget.


men men



Jennifer måste tro att jag blivit tokig för jag snackar BARA om molly! hon är den som får ligga i sängen och jag vågar nästan inte flytta på henne så hon inte ska bli ledsen haha . Går inte förneka jag har blivit världens jävla hund människa haha men så här brukar vi ligga när vi ska kolla på tv :P


Jennifer kände inte för att bli med på bild :P


soon

snart börjar Greys anatomy =) om 30 minuter!! Får se hur mkt jag hinner se för jag ska möta Jennifer halvvägs =)

Imorgon blir det även rekryteringsträff på arbetsförmedlingen! Tror faktiskt att det kan bli kul =)


ses och hörs

Varför?

Jag förstår inte riktigt hur det kan bli stökigt varje dag? Nu ser rummet ut som ett bombnedslag igen (!)

Men jag roar mig, det gör jag alltid! Drar på Greys anatomy repriserna som är på tv nu och njuter medan jag röjjer upp =)

Föresten, var på OK idag och planerade för vilka filmerna man ska hyra i helgen, och då såg jag att det fanns typ 4 st Johan Falk! Vad är det jag har missat? Aldrig hört talas om att det fanns fler :O Nå då har jag nått att göra i helgen. eller, ska jag följa med Axel till Jokkmokk?

Nått förslag?


tjohoo

Idag har vi gjort absolut inget! Vi har legat i sängen och kollat på filmen Rånarna. Grymt bra film!. Sen klev vi upp och fixa plättar, jag var som vanligt mamma Matilda och skulle lära Jennifer hur man gör plättar ;P

Jennifer har fixat en ny facebook för hennes har på nått konstigt sätt försvunnit :S

tralal mer då? Vi tog oss ut i snöstormen, bara för att hunden skulle få kissa och leka av sig i snön och jag var i desperat behov av snus!
Promenaden kan man likna med att man går med skoterskor på isen. Det var tungt som fan och man kände sig som ett astma barn efter bara några meter! pust.

Sen satt vi som små fjortisar utanför OK och tog igen krafterna, Jennifer pappa kom och hämtade oss för hon skulle ändå till O' learys och jobba kväll och jag hade ingen bil..

Efter det var jag pappa Matilda, skottade hela infarten och vår lilla gröna plätt. Okej det är inte så jätte mkt men tungt var det iaf! Så jag håller tummarna för att traktorn besöker oss ikv!
helt otroligt vad snö det har kommit! mer än 2 dm gissar jag på!



Snyggt att det står efterfesten där. låtsas som att ni inte ser den.
Har förresten gått ur sidan nu! så ni vet =)

Ja se det snöar!

Vilken storm det är! Det bara snöar och snöar, undra om det kommer ta slut? Nej jag ska inte klaga, det blir så mycket ljusare och nångång måste det ju bli snö! Så jag tycker det är bra, men den här snön lär väl försvinna snart!

Har släpat mig upp kl.07.00 imorse, det var inte kul! Jag tog lillebror till tandläkaren och det var inte poppis, han gillade inte att röntga tänderna, som att nån gör det? Sen blev det skola för lillkillen och nu ligger jag här i sängen med Jennifer och Molly =)


Igår när jag väntade på Jennifer så började jag se Oskyldigt dömd, en ny serie som går på 4:an, såg ju först på Ensam mamma söker men den hackade hela tiden. Iaf så hann jag inte se dom sista 15 minuterna i oskyldigt dömd så nu blir det serie mys för oss =)


Molly poserar i den nya snön =)




Axel var trött och gillade inte att sitta hos tandläkaren, dock fick han ett klistermärke
för att han var så duktig.
Bara jag som saknar dom där klistermärkerna och sudden man
fick hos tandläkaren när man var liten?

Väntar

Har trååkigt! Sitter och väntar på att Jennifer ska sluta praktiken, sen kommer hon till mig och sover! Jag får ångest när jag tänker på att jag måste sätta mig i en kall bil haha Nå jag roar mig med att kolla på
ensam mamma söker på tv3 internet. Men nu har den hakat upp sig, irriterande.. Inte för att jag är så jätte förtjust i det programmet men dom är ju lite crazy så ett gott skratt får man då =) plus att det är bra musik! =)


Film mys

Har haft film mys, kollat eller kollar på Basic Instict. Vet inte riktigt om den är så bra.. Jag känner mig mer uttråkad! Men har också lånat när mörkret faller av Ida. Så kanske Jennifer orkar titta på den med mig! Det är ju en film man ska diskutera med nån =)



såklart låg molly i sängen, hon är som ett spöke, jag märker henne inte förrän jag gå till sängen. tyst, tyst tassar hon till sängen och tar upp all plats! Nåja nått sällskap i sängen ska man väl ändå ha hahaha

Skulle ta en posar bild på oss 2 men då får hon för sig att slicka rent i mitt öra. Därför jag inte kan hålla mig för skratt haha


Uh la la la

Lyssnar på en låt och börjar tänka på Joanna =) Saknar våra roliga party kvällar, jag, Joanna och Anna! haha vilka ideér vi hade :D


haha läser min gamla blogg för att hitta bilder på oss men hittade då den här roliga konversationen!

Jag: åh du har bamse plåster!
Joanna: Japp vill du ha Bamse, skalman eller lilleskutt?
Jag: hm lilleskutt
Joanna: Men den är ju minst.
Jag: jahaa men då tar jag bamse.
Joanna: men den är så stor.
Jag: jaha?
Joanna: Jag tror en skalman blir bra för dig!

HAHAH

Snygga.com







allright

hur fin blev egentligen inte den här bilden? Jag ska nog försöka fixa nått bättre program, måste bara hitta nån som kan sånt =)


nyduschad och fräsch

Har slö kollat lite på tv och myst på. Men tillslut så släpade jag mig upp och hoppade in i duschen. skönt!!

Nu ska jag ta och fixa till mig och sen städa. Bara jag som tycker att det är lättare att städa när man känner sig lite fräschare och fin? =)

Måste även lägga alla fina sommarjackor i förrådet, sortera mina träningskläder, och kamma hunden. I rummet blir det mest att plocka upp från golvet, dammsuga och dammtorka. Ska också försöka sortera min väska. På nått konstigt sätt så blir den full i skit bara nån dag efter jag städat den :O


Prompa i solen

Blev en lite längre promenad än tänk, vi gick till nunis och det var riktigt skönt. Hade tagit på mig riktigt mkt kläder så jag frös aldrig. Men helt ärligt, detta är nog den vackraste årstiden, frostsnö, oranga träd och solsken! Så jag tog med min kameran, nu är ju inte jag nån proffs fotograf och har en skit kamera som håller på att ramla sönder, men endel bilder blev riktigt fina! har fixat alla i photoshop men endel hade inte behövt fixas=) Men det är ju som lite kul att ge lite extra kontraster =)












make over

 



Fick för mig att sätta upp luggen i en tofs. Det var inte alls kul tyckte hon...

Det här börjar kännas som en hund blogg. Jag kanske borde ta ett snacka med Molly och fråga ut om hennes känslor så jag kan skriva upp dem här. Kan säga att hon drömde inatt med och att jag inte alls inbillade mig förra natten att hon låg under sängen! Hon gjorde nämligen samma sak i natt! 
 


Mina känslor då? Lite små trött, sitter i underställ för det är 8 härliga minusgrader ute! Lär rusta på mig en massa kläder innan det blir promenad med Molly! Men nu ska jag borsta tänderna, se till att Axel klär på sig och sen ta han till skolan!

 


Dollan



kolla vad jag hittade när jag kom in i rummet! Jag får nog sova i stolen i natt.
Inte har jag hjärta nog att flytta på henne :P Mes som man är haha

The Rose


Jag som alltid undrat hur man gör så här! haha photoshop Matilda!


licky


....



Vissa dagar saknar man Östansjöööö


yao yao

Usch vilket fint väder! synd att jag inte tog med mig kameran när jag var ute med Molly, det var sånt fint ljus när solen lyser mot snön och dom fina färgerna på träden och bäckarna som precis har fryst till is men går att knäcka bara man blåser på dom =)

Ska försöka orka ta en lång promenad med henne imorgon på morgonen tror jag =)

Har precis lagt in klyftpotatisen i ugnen och sen blir det äta. Vi äter rester från i lördags, grillspett. Så det går fort. Sen måste jag hjälpa Axel med läxan, jag var lite snäll och lät han kolla på tv innan för han kom hem innan skolan slutade för att han mådde illa.

måste säga att det där med 4:an matte inte är det lättaste ibland haha eller så är det jag som är trög? jag tror jag hade behövt Talriket även i gymnasiet ;D



mysko kan inte lägga in bilder?


Puh

Har skrivit upp en massa i min kalender nu, jag har så dåligt minne så det var bra. Det ser rätt så fullt upp! morsan jobbar dag på tisdag och onsdag så då blir det upp tidigt. ska även vara med och hjälpa till på Axels skola på onsdag och torsdag. Dom ska nämligen ha Operation X!!! Ungarna vet inte vad det är än. Men jag vet ;P

Vi föräldrar (och jag) ska träffas i abbortjärn på onsdag och planera. Vi ska fixa en spökrunda där några ska klä ut sig och skrämma småglinen höhöh. Sen blir det att ta med sig matsäck och sånt man kan grilla. Ja jag får veta mer på onsdag=) Blir nog lite kul tror jag! Och då får jag ju nått att göra! Så på torsdag är det allt händer!

På torsdag är det även rekryteringsträff på arbetsförmedlingen, ska dit med Izza och Anna och det blir nog kul det med! Sen har jag massa klippningar i veckan. Får se hur jag får in allt i schemat.

ikv blir det också fika hos Mariann, för Linnea fyller myndig =) och imorrn får jag Porjus besök i form av Jennifer :D

Helgen blir lugn. Jag kommer vara ensam rätt så mkt. för mamma jobbar kväll på fredag, dag på lördag och kväll på söndag och Axel åker nog till Jokkmokk. Blir nog att hyra film och ligga i sängen och klappa på Molly =)

Tycker jag har fullspäckat, men jag kanske överdriver. Säkert bara för att jag känner mig som en mamma =)

En plats i solen

Måste säga att programmet som går på 8:an som heter En plats i solen är såå bra! Det är nått engelskt program där folk vill köpa ett hus, lr lägenhet utomlands. Dom får hjälp av en mäklare och sen går dom på visningar runt om i länderna, kan vara hus i frankrike till en strandvilla i Bahamas! Jag sitter och drömmer mig bort och önskar att det var jag som var i deras underbara sits! :D

Ja tänk om man hade pengar!



Skulle helt lugnt komma bo där, ge mig en sovsäck och ett liggunderlag så kör jag camping året om :P

monday morning

nu är en till vecka här, sista veckan som arbetslös iaf och det känns bli bra! börjar min praktik nästa onsdag! ska bli super kul :D

Igår låg jag som mest och såg på film, kollade på maria jungstedts filmer, även fast dom är kassa så måste jag se, och måste erkänna att denna film var den som var mest lik boken!

Hade även hårigt sällskap i sängen hela kvällen, och oj vad hon drömde. Undra egentligen vad hundar drömmer?

Sen tror jag att jag vaknade 04.40 av att det lät som om hunden hade fått damp och sprang fram och tillbaka, men då låg hon hunden min säng och krångla. grejen är att jag inte om det är sant eller en dröm?

Nå har iaf hunnit klippa mamma och dammsuga lägenheten. ska snart göra frukost åt mig och kolla på tv. Sen kolla med mamma födelsedags present. har lite nya ideér =)

dum men omtänksam syster

Träffade ju på Swingfly på krogen igår och såklart så skulle jag och Anna ta autograf, jag bad dom skriva till Axel. Men varför letade jag inte upp ett kvitto som dom kunde skriva på.. När Axel såg min arm så sa han: åh kan du inte kopiera din arm?

haha söt nöt! Vi tog ett kort iaf innan jag hoppade in i duschen.



godmorgon

Jag är inte bakis, konstigt nog, men det är skönt! Nu ska jag nog slippa alkohol på ett tag, gör bara dumma saker då. jag är less på det. fan fan. Jag vill slå mig med en spade....

nå jag tog inga kort igår, glömde helt, kom inte in på öltältet, för mkt folk. trist. så vi drog till nex där jag hade skit kul!!
när jag vaknade imorse möttes jag av snö! vilken succe. jag träffa på markus på OK och fick epa skjuts:P hah lite kul har aldrig åkt epa typ :P


nej  jag är sur på mig själv som alltid förstör. men kan hända att jag inte förstörde nått som inte fanns heller, vad vet jag?
Jag vet faktiskt inget och då är de inte så lätt..


TRÖG

Tröga människa.com. Hade jag vart riktigt elak så hade jag hoppat på han och slagit på han, inte för att han är elak utan för att han är så trög. ååååh det finns inget jag stör mig på mer!

jo en sak till . facebook knepar. statusen kommer inte upp och inte senaste. jag blir tokig. Kanske borde sminka mig nu, innan jag får nått utbrott.. inte bra

Sminkkurs avklarad

Yes har vart på en 4 timmar lång sminkkurs och jag blev inte ens sminkad av hon. Men men, vi var 8 st, 6 tanter, jag och en till tjej. make up artisten sminkade de flesta.. Men jag och Emma fick sminka varandra, och det var riktigt svårt, speciellt smokey eyes.. Jag passade verkligen inte i det och ville bara försvinna. och nej det var inte Emmas fel utan jag passade helt enkelt inte i det. suck. Men jag köpte iaf en foundation för över 400 kr haha :D

nu sitter jag här hemma, har ätit Linas grillspett (gott gott) Har precis öppnat en cider och ska snart fixa till mig. Frågan är vad ska man ha på sig?

Måste även ta med Axel till öltältet när Swingfly spelar. Lite själviskt av mamma tycker jag, men men, ska ändå ingenstans då. Så det funkar väl antar jag =) Ska iaf bli kul att se när Axel får se dem :D



otroligt men sant

Mamma berättade igår att dom berättade om ett lejon på tv. hon berättade hela historien. på 60 talet så köpte 2 st ett lejon på Harrods i London. Lejonet blev deras vän, men det växte hela tiden, till sist fick de tillåtelse att använda en kyrkogård så lejonet fick springa av sig. men de fattade att det inte gick nå mer så det skickade lejonet till Afrika för att få leva vilt med andra djur.

Denna film visar från kyrkogården i London till när dom möts igen efter nå år i Afrika och lejonet känner igen dem!! helt otroligt. Det är så fint när lejonet kommer springandes mot dem och kramar och hoppar och ja.

Tyvärr kan jag inte berätta allt ordentligt för jag kan inte hela historien. men kolla på filmen :D

Lördag

Can you belive it? Jag var nykter hela fredagen, vad duktig jag är! (ironi) hehe Hade skönt igår, efter förra inläggenadt så slängde jag mig i sängen och såg på nån film som hette hotet inifrån, helt okej film, kanske lite överdriven. När den tog slut låg man mest och zappade och hittade jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren, (eller nått sånt) världeslösa filmer men längesen jag såg dem, nå jag somnade såklart=)

Vaknade runt 9 och nu ligger jag här, har tagit mig en kopp varm choklad, jag förtjänade det, jag känner mig inte alls sugen på att bli sminkad idag, känner mig helt sliten även fast jag inte var ut igår. Det spelar fan ingen roll hur länge man sover, man är ändå lika jävla trött varje gång man vaknar, livet mysterium!

tack och hej

romantiic

Sitter och lyssnar på musik på youtube, såklart är det hjärnstopp så fort jag kliver in på sidan, men har en liten myskväll och skippar party musiken och lyssnar på love songs:P Det är nästan så man blir kär haha =)

Ska iaf snart krypa ner i sängen och se på film, känns lite trist men samtidigt skönt. Är fortfarande osäker på om jag ska ut, hade ju vart som kul =)




välkommen hem sminket

Wiie nu har jag mitt smink igen! jag är lite extra lycklig nu! tyvärr får jag inte använda de imorrn för jag måste gå "naken" till stan, nåja jag har gjort de förr så det ska nog gå bra imorrn med :O haha

Kan då säga att filmen Johan Falk var grymt bra! Man kunde inte ta ögonen från rutan och det hände nått hela tiden. Rekommenderas väldigt mkt!

Dock är jag lite ledsen för att jag inte gick på Beck idag, men kanske nån vill hänga med på söndag ist =)


myskväll ;P

Har precis ätit tacos med familjen, super gott! Nu ska jag snart åka och hyra film, det blir Johan Falk som ska skådas denna kväll =) Men vi ska se den så fort som möjligt, för mamma ska visst se nått program kl.20.00 och sen är hon för trött! Trist men men,

Kom att tänka på en grej idag när mamma ringde och frågade om jag ville ha Ostkrokar eller Prigles, svarar snorket: eh inget!

Alla blir så förvånade när dom får höra att jag inte äter, chips, ostkrokar/bågar, eller pizza.

Tänkte väl göra det klart för alla att det är inte för att det är onyttigt utan för att jag helt enkelt inte gillar det. Jag får kräksmak bara jag luktar eller ser på ostbågar, skulle aldrig drömma att he in de i munnen, chips är helt okej att äta men jag blir inte ett dugg sugen när jag ser det framför mig och varför äta då?
Pizza har inte heller tilltalat mig nått, massa tomatsås som flyter omkring, nångång om jag måste så har jag ätit det, men det har väl blivit nån bit.
Men jag åt faktiskt pizza i Italien och den var jätte god! Så jag säger så här. jag äter bara pizza i deras hemland!!

That's it. Jag är inte onormal jag gillar det bara inte. Men nått jag däremot är galen i är popcorn och ost, alltså brieost, mögelost. mm vad gott! hade nog kunnat leva på de ;D





Borta

Min Glasögon har försvunnit, jag lovar, jag har kollat på huvudet flera gånger, dom brukar oftast vara där, men inte nu.

Jag vet att jag hade på mig dom när jag kom hem från fikat med Jennifer och Axel, och dom ligger inte i bilen, inte i väskan. suck! Nu har den där tjuven vart här igen!!

Vilken tur att jag har mina reserv brillor som inte går att göra rena..



Så här snygg är jag i brillorna, ja förutom tandställning..





Guess what, nu när jag skriver så kom jag på att dom kanske ligger där dom ska. Kollade i lådan och simsalabim, där låg dom! Fyfan vad jag är kass. nå jag publicerar det här inlägget så ni får en glimt av min vardag, min eviga jakt på dom där glasögonen!



smink kurs

Mamma har visst anmält mig till en smink kurs imorgon på Spa for you eller Spa 4 for? Jag hajjar inte riktigt det där.

Nåja, jag ska visst få lära mig att sminka mig själv, och jag ska även få lite pengar och köpa en foundation och en concealer. Vilken lyx!

Finns såklart en baktanke i allt. Hon tycker att jag ser ut som en krakylerad fjortis från Moskva. vilket är lite trist, jag som tycker att jag ser så söt ut i mitt smink..


nå men detta smink kanske är nån mirakel make up som kommer passa mig som handen i handsken!


helg hela veckan!

Vilken tur jag har som har helg hela veckan, men visst är det något speciellt med fredagar? Det är som en lättnad och man blir genast glad :) 

tog sur Axel till skolan idag, jag tror det tog 30 minuter för han att äta en risifrutti, ett ägg och dricka O'boy, på gnäll humör, glaset var för litet så han skulle absolut ha ett annat glas. Min vardag!

nå gick och la mig när jag kom hem, så skönt! hade sällskap av Molly och somnade efter vakna med the voice.

Vid 11 tiden ringde Jennifer och väckte mig (vilket var bra) Jag var lite elak och tvingade henne att gå hem till mig, och medans så duschade jag, och städade upp i rummet =)

Kan då säga att det var riktigt kul att se Jennifer, har inte träffat henne på länge, eller ja förutom på fest men det räknas inte! Och hon är lika söt som vanligt =)
Hon ska nog sova hos mig å tisdag och det blir trevligt =)

Vi hämtade Axel och drog på vetehatten för en fika innan Jennifer skulle hem..

kom hem och gick ut med hunden, sen har jag diskat och gjort rent mack järnet, inte för att skryta men den ut som ny ;D

Roligt inlägg, men så är det ibland!



jag och Jennifer för 10000 år sen =)

Torsdag

halloha, sitter här och tar det lugnt, lugnt, ska plinga labba snart och då blir det nog klippning =)

Just nu väntar man mest på att det ska bli kväll så man får gå och lägga sig, det känns som skönt! för imorgon är det fredag!! jag har inte nå planer på utgång men med Matilda så är man aldrig säker!

Var iaf in på OK idag och svängde förbi hyrfilmerna och hittade 2 st som jag lätt ska hyra om det blir nyktert, Johan Falk och fast & furios =) Jag tror dom hette så.. nåja vi ser ju hur allt löser sig,
Men det är förbaskat att det är öltält och Swingfly på lördag, är riktigt sugen men vet inte.
nu kommer den tveksamma Matilda fram.

Att ta eller att inte ta, är frågan!

Nå hade inget mer intressant att skriva, jag är en rätt så tråkig person.

fast ganska elak, mamma blev arg när hon fick höra att jag brukade jaga Molly med dammsugaren haha, sen blev hon ännu surare när jag berättade att jag brukade skjuta bollar mot henne så hon blev vettskräm haha men fel att det är kul! Jag lovar jag ska aldrig mer göra så =)

Powernap

När jag kom hem från mollys promenad så drog jag direkt till sjukhuset för att bli lite brun, såklart träffade jag en massa gamla kollegor vilket var roligt :D

När jag kom hem så var tanken att jag skull duscha direkt, för man luktar apa efter solariumet men på nått sätt så la jag mig i sängen och somnade direkt, hmm. En dålig ovana jag fått, men det är så skönt att sova efter man vart vaken några timmar. Det är nog höjdpunkten.. Men men jag klev upp för en stund sen och har nu duschat, så nu är man fräsch men inte så mkt piggare. :(

Måste även ut med Molly en gång till innan jag sticker iväg och leker frisör i några timmar.

trött,trött. Kan någon fatta hur fort veckan går:O Redan torsdag!!

Gäsp

Vaknade av att jag snoozat i 30 min utan att ha nån nytta av det. Det som fick min uppmärksamhet var en liten kille eller tjej som har skrikit det högsta han kunde i minst 15 minuter. usch vad hemskt om jag var hans mamma, hade blivit tokig.. Axel var också sur men som tur var så kom han snabbt upp från sängen.

blä är trött, hade gärna legat kvar i sängen några timmar till, men efter jag skjutsat Axel till skolan så ska jag ut med Molly, blir nog en liten prommis på 30 min, sen tänkte jag sola på sjukhuset =) Jag känner mig som ett spöke, eller en påse skit.

here I come/ Matilda ;)


RSS 2.0