Det ger sig

bara 6 nätter kvar till ledigveckan, det här går fort! :P Kan säga att körsträckan är nice och vägen är fin och lång! jag trodde jag hade kört vilse när jag aldrig kom fram till grävarn haha

Men natten gick verkligen riktigt fort och 6 nätter det är inget!

Har förresten kommit på en grej jag ska köpa till mig som en julklapp men i efterskott för jag köper de nog först i kanske februari, det jag vill ha är en läsplatta! Ni vet som man kan läsa böcker på och även se filmer! Nu tycker alla säkert att det är onödigt för då kan jag lika köpa en iphone men det vill jag nog inte ha.. äsch jag ska kika lite grann på nätet och se om jag hittar nån läsplatta för ett rimligt pris =)


Jag hade en knäpp dröm idag förresten, kan jag inte få drömma vackra drömmar istället så jag vaknar med ett leende på läpparna?

wiie

Vad glad jag blir! Har fått en av julklapparna idag med posten, och den blev ännu bättre än vad jag trodde :) Så nu har jag slagit in mina 3 julklappar och tog kort på 2 st så jag kan visa efter jul! så jädrans nöjd :P

Jag har hunnit dra på mig mina arbetskläder, jag är en frusen tjej så 3 par sockar har jag, mina tjocksockar som är mina nya skor, nu när jag har börjar köra barfota haha

Det ska visst bli snöstorm läste jag på aftonbladet, men jag klickade in på sidan var det visst bara i södra Sverige, får hoppas att snön inte kommer hit norr.. jag behöver verkligen inge mer snö. Jag hade mest uppskattat grönska, sol och shortsväder. men heeey vi bor i Sverige, man har bara sig själv att skylla!

måndag ooh

Redan måndag och jag åker på jobbet om 2 ½ timme uuh.. Men jag har kommit på att det roligaste med ledigvecka är att räkna ner till den :D Ska också bli spännande att se hur den nya vägen är och var vi ska lasta!

Min helg har vart sådär, men helt okej.. på torsdag kom jag till Jokkmokk och när Jacob var och spelade hockey så kom Lisa och Evo förbi på lite surr och glögg =)

På fredag så for vi mest omkring och gjorde inget, på kvällen blev det en riktigt god middag och jacobs föräldrar och sen feeeest för ja hela slanten kan man säga, för jag var sjuk hela lördagen och sov som en nöt till 6 på kvällen, men tur för mig att jag hade en kille som tog hand om mig och gjorde mat :)

söndag, bara slappa, följde med jacob till garaget när han fixade bilen och sen åt vi middag hos hans föräldrar igen =)

Idag har jag sovit till halv 12, vilket behövdes, hunnit med tandläkaren och även köpt en till julklapp som jag är så grymt nöjd över :D Kan inte bli bättre!

kisses.. blir inget roligare inlägg än såhär =)

kallt

Usch vilken ångest jag fick när jag kollade på termometern imorse, - 22 grader, och det är visst kallare på vissa ställen. Ge mig sommar nu eller åtminstonde vår!

Nu sitter jag mest här och myser, har kollat på lite tv och funderar på varför Vakna med the Voice inte sänds? Har inte kollat på det på ja väldigt länge så dom kanske har slutat med det programmet? 
 
Men nu blir det nog snart en skön dusch, sen lite fika hos amanda tror jag och sen kanske mot Jokkmokk =)



Vad obekväm hon ser ut :)

onsdag mys?

gud vad jag är less på dessa diskutioner hemma med Axel. Inte för att klaga men bara att få han att gå och lägga sig är pain in the ass! men jag tror mamma har haft ett allvarlig snack med han för nu ligger han redan i sängen och ser på tv..
Det tråkiga var att jag och Izza hade bokat ett bord på Nex ikväll, men mat, och sen ööööl, hade vart skit kul men mamma blev sur och sa att jag måste vara hemma.. hade visst inte tänkt på det.. nåja


förövrigt så spränger mitt huvud och jag är rädd för att jag håller på att bli sjuk, mina bihålor känns inte bra :(

Ja det är riktigt synd om mig som ni märk, jag råkade också somna framför tvn, men som tur var så väckte mamma mig och nu har jag hunnit med kvällspromenaden samt att jag unnade mig lite onsdags mys och drog till OK för att köpa en Ben & Jerry (half baked), Loka citron och Sex and the city filmen 2 :D Har aldrig sett den så det ska bli riktigt kul!

Det enda som saknas nu är ett städat rum men det orkar jag inte med.

Nej nu slår jag på filmen, jag har en tjej med stora bruna ögon som ligger i sängen och vill klappad! det är bra att jag har min hund som får mig glad =)

.............

Vilken morgon, var trött så in i bomben imorse när jag skulle skjutsa Axel, jag höll på med bilen i 10 minuter för att få den varm och få bort all is.. uuh och jag råkade skälla ut en lite flicka som kom med hundarna mot min hund när jag höll på att starta varm motorn.. har lite dåligt samvete för att jag blev så sur men jag blev bara såå irriterad när jag verkligen inte hade nån lust med nå hund bråk för om Molly inte gillar hunden då blir det fan slagsmål..men hon är världens snällaste iaf..

dagens skratt var senare idag, jag gick hem och la mig efter att jag hade skjutsat Axel och jag somnade såklart.. Molly låg vid mina fötter, men när jag vaknade så hade hon krypit upp till mig och låg med huvudet på andra kuden, på rygg och alla benen i vädret.. så man kan säga att vi låg på precis samma sätt, som en hund kan alltså haha. hade vart ett roligt kort iaf =)

Sen har jag vart på stan, köpte en mascara, en julklapp till mamma, den andra julklappen till henne gjorde/köpte jag igår på nätet ;)

sen har jag också köpt nått för läpparna och nu ska vi se om det funkar!

Men nu mina kära så ska jag och Axel till mormor och äta hennes berömda plättar! muuuums

förresten, jag tappade kulan till piercingen idag så jag var tvungen att köpa ny och dom hade bara bumlingar där, så nu känns det som om jag har 2 pingisbollar i munnen. trevligt..

fin uppsats jag skrev!


Tips tips

 Vet inte om jag skrivit om det för jag är så on/off på bloggen men jag har läst 2 skit bra böcker som NI ska läsa.

Det var ett tag sen jag läste dom men ändå.


Första är boken Hypnotisören av Kepler

ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

taget från: http://www.bokus.com/bok/9789100124045/hypnotisoren/

Man sitter fast klistrad framför boken nonstop och den är så jävla läskig! Först tyckte jag att den verkade dålig när jag läste om den men jag lovar. bäst boken!





Andra boken är oförväntat Elsas Mode av Sofi Fahrman.

När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar.

Taget från: http://www.bokus.com/bok/9789113026794/elsas-mode-1a-boken/

Först tänkte jag. ååh nej en till jävla självbiografi av B kändisar, men nej nej det är en riktigt tjejbok och hur rolig som helst och jag kan knappt vänta tills den andra boken kommer ut på bokhyllorn :P plus plus plus för den!



tiisdag

Kul att man skrivet ett inlägg långt som en uppsats så försvinner det. så jävla less på den här bloggen, den vill inget..

Det är synd om mig, jag har ledigvecka men ingen bil så jag kan inte shoppa!

Men jag fick iaf veta att mina kläder jag beställt nu är skickade, efter BARA 2 veckor.. hoppas jag får dom innan helgen.

nej om man skulle städa i sitt rum nu innan promenaden till OK.. usch vad kallt, usch vad jobbigt, usch vad långt... men 2 flugor i en smäll.


Mikrofonkåt

hej jag lever! vilken jobbig vecka jag har haft, men dom sista dagarna har känt bra.. Vi har haft fint före och jag har inte vart och sladdat så värst mkt ;)

men jag förtjänar min ledigvecka och nu ska jag njuta till max! Har inte hunnit med så mkt idag, diskat och städat lite i köket och det kom även 2 snälla gubbar från Topbostäder och bytte fläkt hos oss så nu känns köket genast lite fräschare.

Men nu ska jag snart fixa lite middag åt mig och Axel och sen drar jag en promenad till Hanna och fikar. Min bil vill inte starta för att vi har inte skruvat dit några skruvar än och då måste jag trycka ner batteriet men huven har fryst så jag får inte upp den. irriterande kan jag säga.. Skulle ju storhandla men jag får göra det imorgon istället.. tid finns!

Kanske man också tar en sväng till stan imorrn med?

Lyssnar på Septembers version av Mikrofonkåt nu, så jädrans bra!!
men min blogg knepar så jag kan inte lägga in youtube klippet här men här får ni länken

http://www.youtube.com/watch?v=asple4tmdFc

joo men ja är nöjd!

Jag är ändå nöjd med hur bra jag hunnit med det lilla och ändå har jag legat i sängen under mysfilten och klappat på Molly en stund. fläsket är stekt, smeten är blandad, jag har dushat så nu är jag ren, Molly har kissat..
Nu återstår det sista. hämta Axel, köpa vinterskor (jag kanske hittar skor till mig med?) sen är det bara att slänga in pannkakan i ugnen och vänta på mat och sen jobbet.. jag tror det kommer bli en trevlans natt ändå.. Fast jag är lite nervös över huvudrubriken på Aftonbladet, stormvarning, klass 2.. även fast det inte kommer bli i norra Sverige så lär det säkert bli nått skit i natt.. jag vill inte vara rädd nå mer när jag kör buuhu:(



Jag och morsan ville ha ett glas rött, vi fick en flaska istället, vi kämpade med att få i oss den men det är tungt sådär vid 12 tiden på dagen och rött är inte så lätt få i sig.. Det här är resultatet ;)

måndag

Guud vad trött jag kommer vara inatt..vaknade jätte tidigt och låg i sängen och väntade på att klockan skulle bli halv 9 så jag kunde stiga upp och skjutsa Axel till skolan.. egentligen ska jag ju sova länge men nu måste jag skjutsa Axel till skolan dom flesta dagarna så det blir nog inte att gå och lägga sig före 8 hädanefter i 3 veckor. mamma har åkt till södra Sverige och Roger jobbar dag så jag får göra allt annat när jag är hemma.. jag ska snart börja steka fläsket till fläskpannkakan jag ska göra idag.. tror jag även gör smeten nu så allt är klart för vid 3 tiden ska jag och Axel köpa nya vinter skor till han.. hur ska jag hinna, hur ska jag orka? jag klarar allt men det känns lite motigt just nu :P skönt att jag bestämt mig för ett nyktert liv ;)

Jag har förresten börjat längta lite till första advent, det är som lite mysigt när julstämingen kommer och allt känns rofyllt. ja det ska bli mysigt =)  Nej nu måste jag rappa på =)

har förresten städat rummet idag! jag är så duktig så..

suck

tror jag har ångest, men jag tror inte att jag skämde ut mig igår? vill inte ha nått svar på det iaf.. nu blir det nyktert till nyår om jag ens dricker då.. Det är så onödigt att slösa pengar på sånt egentligen.. Ikväll är det sämst på tv men jag ska se på beck i brist på nått annat och äta mig tjock på popcorn.

Mitt rum ser förövrigt förjävligt ut och jag mår bara dåligt av att gå in men jag orkar verkligen inte städa, känner mig som ett kolli. gud vad deppigt:P

går fortfarande inte slänga in bilder på bloggen..

Joo ska nog kolla lite på lägenhetslistona och se om jag ens har nån chans att få en lägenhet här i Gällivare. jag är såå sugen på att flytta hemifrån nu.. men jag klarar av att bo hemma men ändå.. jag är bara less.. fast jag är nog less på allt =)

lite värme hade inte skadat heller. synd att jag inte kan söka ledigt :(

ggggggggggggggg

Jag har g...jag vet inte varför men jag var onödigt lite eller mkt för full igår och jag hade nog väldigt trevligt igår.. haha knäppaste var när vi skulle hem till mig så var jag helt virrig och trodde att vi hade åkt till jokkmokk hahaha

förövrigt så är mitt hår som svinto, bakis mage, utkletat smink och matat sig med popcorn och varma mackor... Nu sitter jag och knaprar på Toblerone :P har fått värsta asken av jakkes mamma från taaaxfreen :P så nu har jag choklad ett tag iaf =)

suck nu ska jag väl gå och stoppa huvudet under snön.. nää jag ska skotta lite faktiskt. och molly ska kissa ... heeejs..


tjohotjolahej

Jobbar som sagt lite extra i veckan.. har gått finemang idag förutom att jag vart trött som ett troll och virrig som en? höna kanske.. Men det verkade som om bromstrycket var låg på framaxeln så jag meddelade det och fick åka lite tidigare från grävarn.. hade vart trist om dumperns bromsar slutar fungera. Kan lika vara ett givarfel. Hur som helst så ska swecon komma imorron och kolla på den så jag får sovmorgon, eventuellt inge jobb alls.. men Jörgen mådde lite dåligt så det kan hända att jag får vara tipptraktor ist. Ska jag vara ärlig så hoppas jag att jag inte får nått jobb imorrn.. låter det dumt? jag känner mig bara lite ur kängorna. virrig som sagt, trött, orkeslös, orkar inte äta heller.. igår åt jag inget på hela dagen förutom en macka till frukost vid 6, en macka vid lunch och sen lite kladdkaka.. vette tusan vad som är med mig.. kanske bara höst depp? eller höstförvirring? mörkerförvirring? h0h0 jag vet inte men jag är ändå rätt så glad ändååå :)

Ska nog snart slänga mig i sängen och fortsätta på min bok.. det är skit på tv idag så den kan jag lika gärna stänga av.

have a nice night everybody..

tisdag

Varför kan jag inte lägga upp bilder eller bädda in youtube klipp? nån som vet, jag förstår då inget?!

Idag har jag snurrat runt, mamma försöka väcka mig 9 men jag var helt död så vid 11 klev jag upp, drog raka vägen till badhuset för att sola.. hem, duscha,gå ut med hunden, arbetsförmedlingen, hämta pengar, klippa mormor, laga plättar.. nu sitter jag ner för första gången idag.. jag och Axel tjuvåt lite plättar men jag ska göra riktigt middag på nån timme.. lite osmart men är man en dålig barnvakt så ;) haha

senare kommer syster Ida och Alex hit för att äta lite tårta :) ikväll blir det tidigt för mig, ska upp vid 5 imorgon för att jobba onsdag, torsdag och fredag. känns tungt om jag ska vara ärlig.. men moooney =)

jag vet att jag är seg på att skriva

Har faktiskt börjat skriva flera inlägg denna vecka men varje gång så har något dykt upp så jag har inte hunnit skriva klart.. typiskt.

Denna vecka kan jag sammanfatta som den värsta i mitt liv samt jävligt lärofull..

Det började toksnöa en natt och vi var 2 dumprar och en bdx bil fast på cu3 vägen, vi lyckades till slut ta oss upp så vi ställde oss rätt så högt upp för att vara i vägen så lite som möjligt och där satt vi, från 21.00 till 23.30.. Sen satt vi i kuren hela natten efter det, gick inte köra.. Dagen efter var det lite bättre men lika mkt snö och jag gjorde ett nybörjar misstag och körde ner för en oplogad väg och jaa jag dog där ett tag haha.. nämen hjulen låste sig så hela dumpern gled ner för backen och det spelar ingen roll hur mkt du än bromsar för den glider bara mer och mer.. till slut tog det stopp i en skyddsvall (thank god) Men det har varit halt alla dagar efter det, men inte lika farligt men jag blev så rädd att jag är feg numera vilket känns riktigt jobbigt.. jag har varit nära på att skena iväg ett antal gånger efter det, men jag har lärt mig så mkt på dom här dagarna att jag numera släpper på bromsarna när det skenar och håller andan..

men jag vet inte, det känns jobbigt att vara rädd, måste försöka koppla bort dom där tankarna, nu vet jag ju hur man gör för att åka rutschkana iaf =)

Nu sitter jag mest och myser här hemma och väntar på att det ska komma lite gäster, mamma fyller ju 53 år =)


och du som kommenterade det där med idominet, jag har försökt sluta men läpparna blir som russin och jag vill mest gå och hänga mig själv för det gör så otroligt ont! vad är min utväg?


RSS 2.0