ledigvecka

hallo nu är jag i piteå och myser, kom hit igår kväll, trött som det bara går att vara efter att ha klivit upp halv 5 men jag klarade av att köra dom 28 milen, tyvärr så gick det inte så bra att parkera i garaget så nu är inte min bil bara blå utan gul också av våra stora gula stolpar.. jaja orkar inte ens bli sur över det =)

Molly är även med hit i veckan för mamma ska bort till umeå på jobb.. känns faktiskt lite små jobbigt att hunden här, och hon är så orolig när hon är på ett okänt ställe, så fort jag ställer mig upp från soffan eller sängen och följer hon efter mig varenda fotsteg jag tar. har även tränat lite på att hon inte ska skälla när jag går ut från lägenheten, gick faktiskt ganska bra, och sen när jag gick in igen efter 2 minuter ute så blev hon överlycklig över att se mig haha =)

nåja nu ska jag på stan med bella och proppa i mig sötsaker! sen handla lite mat och sen gå ut med Molly igen =) har laddat kameran nu så jag tänkte ta lite fina bilder där vid hamnen och badhusparken =) 

och när jag har laddat kameran så ska jag även ta lite bilder på lägenheten, ni får väl ha överseende med att den inte har tapetserats sen 1991 och att mkt kommer förändrans, som imorrn så kommer vår IKEA garderob, överlycklig! det är bara ett problem, montera ihop den, och jag hade så gärna vilja ha den helt klar när jacob kommer hem på torsdag, men jag vet inte om jag orkar bära skåpen själv :/


yeeeey

hallo hallo idag har vi små shoppat lite, har köpt en kökslampa en fejk danmark design :D hehe jag är nöjd ;) och det blev även gardiner som ska he upp i vardagsrummet, dom andra fönstrena måste vi fundera lite på för vi måste nog ha kappa på 2 st.. ja svåra val =) och nu håller jakke på att klicka hem nytt badrumsfat (förstår ni?) och badrumshylla, kommer bli skit snyggt! och tänk när vi får upp nå tapeter! vi måste bara få tummen ur röven och bestämma vad vi vill ha för tapeter först haha =) och nu beställa garderob =) vad fint det kommer bli =)


määäh

har inte gått å lagt mig än, lyssnar på alla härliga låtar på spotify, svårt att bara stänga av då=) läser en massa onödig bloggar som bara är så roliga att skratta åt och jag är på bara så strålande humör! hur kan man vara så här glad? vette fan men jag tror jag är lycklig? måste nog vara så =) och imorrn kommer favorit killen hem =) köpte förresten nya lakan idag, har inte hittat dom jag packat ner i en fin svart sopsäck, har ungefär 10 st i klädskrubben så fick bli nya =) ska iaf snart lägga mig och fortsätta på min bok som är rätt så dålig men måste bara läsa ut, sen ska jag börja på en ny rackare som jag köpte i veckan ;) kan knappt vänta! haha ååh och imorrn ska jag förresten handla lite kläder och kaaanska skor om jag hittar nått =) gudarns vad kul =)

underbart

Sitter i nyläggan nu och har det bara såå mys! Idag har det varit en sån där helt otroligt bra dag! har haft mig en sovmorgon till 12, tvättat lite, städat osv. sen stan med bella, blev himla dyra inköp på jysk men jag gråter inte, har köpt så jädrans nödvändiga saker som en tvättpåse! (haha) sopkorg, badrums matta, ja allt sånt där =)

sen på kvällen tog jag och bella ett vin glas på challenge och sen bio filmen försvunnet, och den var verkligen dålig :( nåja då har vi iaf sett den =) nu sitter jag mest och myser.. och hela tiden dyker saker som man måste fixa med lägenheten upp.. som nu när jag har datorn ikopplad i köket, har bara ett eluttag så jag kan inte slå på fönsterlampan, väldigt irriterande!

ajaja soven snart! =) pussen

RSS 2.0