lite effektiv i hjärnan

Känner att jag ska bli lite effektiv? Ska packa upp väskan som jag haft i Jokkmokk, städa upp lite från golvet, för övrigt så har jag inte så stökigt vilket är skönt =) Sen ska jag diska och kanske jag dammsuger och kanske jag kammar Molly igen, vet inte riktigt :P Sen tänkte jag ta ett bad, lite skrubb på kroppen, raka mina ben, som en igelkott måste jag erkänna hah. Det känns bra det här! Vet inte riktigt hur jag kan vara på så bra humör men jag antar det är för att mitt ansikte börjar bli normalt igen! :D

såg förresten 17 again igår, gudars vad snygg zac efron är, först tyckte jag han var värsta tönten men nu skulle jag kunna äta upp han ;D tyvärr var väl inte filmen nån speciell höjdare..

Sen så gjorde jag en riktigt miss igår och laddade ner Psalm 21, vågade nog bara se 30 minuter medans jag laddade ner en annan film. usch vad äckligt! jag har visst blir en riktigt mes men ändå gillar jag skräckisar men då ska man nog helst ha nån att se med!


söndag

då var det söndag igen, trevligt värre. får se hur denna vecka blir, får man vara kvar eller inte? som sagt spännande att se! men med något negativt kommer något positivt! helgen har varit händelselös bortsett från fyllan i fredags :) jag och jacob latade oss mest, men jag fick med han på en pingismatch och jag totalförlorade, sen lite kortspel där jag mest förlorade med :( idag så fick vi iaf ett städryck och har nog slängt 12 kartonger, och en stor svart soppåse.. effektivt =)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känner mig inte nå trött alls.. kanske ladda ner en film? lite sugen på att se Wall street :)

hungrig

gudars vad hungrig jag är! hade gärna ätit för redan 2 timmar sen, men jag får nog hålla ut nån timme till. vi ska äta samma goda mat som igår. klyftpoatis med lövbit som vi vikt in i och smörat på nå grejsimojs haha äsch vet inte vad det heter men det är vitlök och örter, förövrigt så är det de godaste som finns, och jakke provade på att slänga i lite matlagningsgrädde i stekpannan och det ännu godare! mums mums =)

nu ligger karln och vilar i soffan och jag tycker mest att han ska vakna för jag är lite pingis sugen må jag erkänna :P annars blir det nog gode lugnt ikväll!

haha

ja jag är fortfarande åååh men kändes dumt ett fylleinlägg för man tror alltid att man inte är så full som man verkligen är :P men jag är inte alls nå bakis idag må jag säga och kvällen var okej =) men jag håller fast vid det jag skrev! jag blir så irriterad när folk kommer med dålig attityd att det klarar inte du! nåja jag kan allt sådeså=)

nu ska jag äta popcorn, jakke har lämnat några stycken från igår :D

tjingiplingi

hej hej sitter hos Jacob, har snabb städat det värsta men det är ändå stökigt som attan, nåja bara Evolinan som ska komma hit, hon tål nog lite smuts =) vi ska dricka lite vin & cider, surra skit, lyssna på musik och sen ut och kolla jokkmokks partyliv, har otroligt höga förväntningar ;) haha
min prins for precis till sonnysgarage för husvagnsmeck så är all alone för tillfället. men men :)

får se om gaskas är öppet ikv? hört nå rykten tror jag.. få se få se =)

äsch hejdå!

jag blir förbannad!

Har precis sett en ruskigt bra film som hetter Juarez och handlar om just morden i Juarez, jag har även en film som heter Bordertown som handlar om samma sak men denna var mkt bättre. Jag blir mest förbannad över att detta har hänt i flera år och och det händer fortfarande just nu i denna stund! och det är ingen som vet vilka gärningsmännen är.. nu förtiden så är det ingen som ens lyfter på ögonbryna när en ny kvinna hittas mördad, hon blir en i statistiken, kvinnor mördas ju hela tiden men i Juarez kan vem som helst döda sin fru, sitt barn, sin systerdotter, slänga henne i öknen, då blir hon seriemördaren offer och där också inräknad i statistiken så ingen går igenom fallet.
Ett stort problem med Juarez är att det är en stad som ligger precis vid gränsen till USA, massor av fabriker öppnar där och folk har flyttat dit för att få jobba för minimilön, varje dag kommer det människor dit och ingen har nån koll på exakta antalet folk som lever i staden. Vad jag har fattat så är det kvinnorna som jobbar på fabriken som är mest oskyddade, när dom ska hem osv. Sen vet jag inte hur mkt i båda filmerna som är sant och vad som är osant det enda vi vet är att mördarna inte är fast och lär aldrig bli det. polisern är blinda och korrupta, pengar finns inte för att göra staden säker, skurkarna åker ut från fängelset lika fort som dom åkte in.
Jag tänkte att jag skulle hitta nån artikel där det står vilka nummer dödsantalet är uppe i men hittade bara en från 2006 där det står att sen 1993 har 400 kvinnor hittats våldtagna och mördade. Det jobbigaste nästan i filmen var när dom sa att dom stryper dom medans dom våltar dom för att det ska bli skönare, hur är fungerar folk egentligen? det är så jävla vidrigt att man spyr. Mexico har inte bara det här problemet, knarket dödar ofantligt mkt människor där, praktiskt taget varje dag, jag har för mig att det var en artikel i aftonbladet för några månader sen att dom hade halshugget flera på en öppen gata. dom bryter sig in på rehabiliteringshem för drogmissbrukare och dödar dom för att visa andra knarkare att dom inte ska bli av med sitt beroende. har för mig att jag läste det i tidningen moore (ja tror det eller ej, var en artikel där som jag läste i helgen tror jag)
Samtidigt som dessa saker händer i dom här olika städerna så har vi vackra Mexico med sina paraply drinkar, ditt folk åker på semester, amerikanerna åker dit på vår lov och roar sig. men borde man inte bojkotta Mexico med all sin turism för att få landet i schak? att dom måste göra nått.

nej nu tackar jag för mig, klockan är alldeles för mkt nu, ska upp kl.07.00, sjunga jamåduleva för Axel, ge mina presenter och äta tårta till frukost :) Jag vet  att ingen läste allt jag skrev men se filmen och bli berörd..

En bra artikel från amnesty om morden.
http://www2.amnesty.se/ap.nsf/0/513211b86efe04c8c125717900179142?OpenDocument

lyxfällan

Sitter och kollar på lyxfällan, ett litet favorit program för alla är så blåsta. hur kan man gå över flera tusan varje månad bara för att köpa på krediter? jag har alltid fått lära mig att har man inte pengar till man vill köpa så har man inte.. men det är väldigt lätt att pengarna rusar iväg när man alltid drar kortet vilket jag har haft lite knep med, för jag är duktig på att slösa men nu ska jag börja spara ännu mer och skippa alla små köp. tycker faktiskt att jag vart himla duktig, det enda som gått åt denna vecka är presenter.

Nu sitter jag och väntar på att åka till Ida, dom andra har redan åkt men jag ska vänta och se om det kommer nå ungar hit som har missat att dom ska till malmberget. tror faktiskt det kommer bli riktigt trevligt ikväll och jag hoppas att dom sparar lite tårta och korv till lilla mig :D

imorrn får jag ge mina presenter till Axel, jag har köpt ett par badbyxor som är för stora haha (tur att han kommer bli större) samt ett par simglasögon, och 2 cdskivor. Axel har ju blivit stor nu och lyssnar hela tiden på musik. ni vet musik till läxorna :P tänk nästa år så blir han tonåring! helt galet...


stackars mig

Hade tänkt äta ute idag med mormor men var tvungen att avboka, mina ögon är så svullna att jag helst vill gömma mig hela dagen. tyvärr går det ju inte, måste till Åhlins och hämta en grej, sen ska jag till Ida och föra en massa grejer dit för Axel ska ha sitt kalas där, eller ja en film kväll med sina kompisar, för Ida har ju en gigantisk tv skärm, eller rättare sagt en vägg :)

nåja bara titta ner i backen så ser ingen mig! suck suck.. vill gärna se normal ut..

:/

mina ögon har nu svullnat ihop jätte mkt och jag fick en smärre chock när jag såg mig själv i spegeln. vill inte se ut såhär! det har nog aldrig varit såhär illa.. om det är lika svullet imorrn så åker jag nog till vårdcentralen så dom får titta.. fan fan säg att det är vinternskyla som gör det såhär, då får jag iaf några få månader per år då jag slipper det här eländet!!

har precis sett klart Lottery ticket, helt okej film. Hade inte tackat nej till 370 miljoner dollar. nej nej give it to me! Kanske man ska börja spela på lotto?

nu väntar iaf eclipse på mig. så tjing

smått uttråkad

nu är allt klart. har hämtat hem Axel från träningen och nu väntar vi på mamma som har varit i Kiruna och nu är på coop och handlar blandannat smör, för det är snustorrt i kylen, vi har inte ens flytande smör eller margarin. illa.. och vi ska äta varma mackor till soppan.

förövrigt har jag haft en rätt så tråkig dag, suprise! Men imorgon så har jag en lunchdejt med mormor ;) hon är så goo hon och det ska bli trevligt! blev nog även en fika med laban mot kvällen!


men men men men men kan sveriges mästerkock börja nu? tiden går alldeles för sakta, helt underbart ju :)


I fell in love

Igår var jag in på Åhlins och kikade och då ser jag att dom har fått in massor av fina thomas sabo smycken. Jag blev faktiskt lite kär i ett halsband, eller ett berlock till ett halsband, tyckte den var jätte fin när den var så tunn, men egentligen så är ju alla lika fina! det är så typiskt att det ska vara så satans dyrt, 1500 kr tror jag att det kostade :( Hittade även en jätte fin ring med, men lika dyr såklart!
Men det går in förneka, hans smycken är dom finaste :P






Nej nu ska jag försöka städa lite i mitt rum =) packa om min väska till jokkmokk, fast jag far ju först på fredag men det kan vara bra att ha lite klart iaf =)

kisses

bck up plan

Igår så orkade jag aldrig slå på datorn men jag hade tänkt skriva att jag såg på the back up plan i måndags. Den var ju hur charmig som helst och Jennifer Lopez är så jädrans vacker! Men jag måste ha missuppfattat filmen helt för jag trodde att hon skulle möta en man när barnet var typ 6 år och han skulle visa sig vara pappan till barnet.. vet inte varför jag fått för mig det, kan det vara en annan film som visats som trailer på tv? säg då vilken det är :)
men jag tyckte ändå att den här filmen var riktigt bra :P




En annan film jag också såg den kvällen var I rymden finns inga känslor, som handlade om en kille med aspbergers, också den hur underbar som helst! men jag tror nog nästan den största anledningen var för att sveriges snyggaste skådis var med, han som spelade Sam. muums! Jag blev lite små kär i han första gången jag såg han i Johan Falk filmerna. om ni inte känner igen han så är det han som dör i slutet av vapenbröderna.. snygg snygg snygg :P men skit härlig film men jag tror många inte håller med mig!


music gives you energy

slog på spotifyen och fick genast lite energi i min trötta kropp... ska snart slänga på lite smink i mitt trötta slitna ansikte, inviga en av mina nya mössor. köpte en chockrosa och en grå =) jag är nog närmast beroende av mössor nu förtiden tror jag haha

ska iaf ta en kaffe på forsgatan innan jag hämtar Axel från skolan, sen blir det bara att vara hemma, göra mellanmål, middag, skjutsa axel till träningen och sen hämta.. väldigt givande. jag dör av tristess i denna lägenhet.

åh jakke skickade en bild på hotelletslogg igår och jag kan inte förstå att det var 1 år sen och 1 ½ vecka sen vi var i Kap verde! Hade så gärna velat åka utomlands, det hade vart underbart!


of course you can't see it!

Sitter och kollar på bikinisar, lika att börja nu så man inte stress köper nått skit på sommare. är så farligt less på ginatricots bikinis så att jag spyr. Har precis hittat finaste bikinin men den kommer gå på ungefär 3000 kr tror jag, lite svårt med dollarn men ungefär där i kring.. lite väl dyrt men åh så fin! tror den faktiskt kommer sitta fint på brösten med vilket är det svåra. men får ni se den? såklar inte. psss vad trodde ni egentligen..

meningen med inlägget var att baddräkter är jävligt snygga, speciellt dom nya designade med en extra twist. tyvärr så ser jag ut som en korv i sådana, annars hade jag köpt en påengång! här kommer lite sexy alternativ ;D



läskigt

Loggade precis in på msn så skriver pappa, han är i chile nu för första gången på 10 år. Känns lite knasigt att prata med han när han är där vid datorn tillsammans med både farfar och faster, så här nära dom har jag aldrig kommit och vet inte vad jag ska skriva? Det enda jag har av dom är ett kort på farfar och faster från fasters bröllop för över 10 år sen. är det då konstigt att man är nervös? vill nog helst rymma från datorn.. och denna eviga fråga, när kommer du till chile? Jag vet helt enkelt inte, hade velat åka nu men jag fick inte ta ledigt så, vad ska man göra?

men jag kommer nog få en massa bilder av pappsen från resan =)

new book

Råkade spontanköpa en bok på Ica när jag i Jokkmokk men jag antar att jag har blivit en sån tjej nu för tiden, en sån som spontanhandlar allt möjligt onödigt. Nå men boken verkar bra! ska försöka komma ihåg att lägga in en liten recention när jag är klar ;)


............

hallo gud vilken gammal tant jag har blivit sitter och nöter puzzel hela tiden, nästa så jag ser framemot mina äldre dar på ålderdomshemmet, jag har hittat mitt kall haha nämen hade ju tänkt ge den till Axel när han fyller år men nu har jag precis gett upp och jag tror att det saknas en massa bitar med tanke på att det är så gammalt, så jag ska snart plocka isär den och slänga :( känns sorgligt när jag kommit så långt. men som tur är så har jag köpt ett nytt idag... mobba mig lagom nu tack.. =)


Såhär långt hade jag kommit imorse =)


och såhär när jag gav upp.. gaanska okej va =)

ajajaj

har nog glömt berätta att mina ögon är mkt bättre, dom är inte alls lika torra och svullna men nu började det precis klia som besatt, försöker behärska mig så jag inte kliar sönder nått så tabletten är svald =) men får se hur jag mår sen!

våra bakade potatis är i ugnen nu så på 45 minuter är dom klara =)

förövrigt så är nog jag och jacob jokkmokks miserablaste par, det ligger snorpapper överallt och vi hostar så magen kommer upp och vi orkar knappt prata med varann haha

förresten, vilket dåligt filmutbud igår.. varför är det alltid dåliga filmer på tv när man väl är hemma och glor för en gångs skull!

snoret rinner

sitter med papper i näsan och får byta hela tiden, har till och med sovit med papper haha,
igår var jag en sväng hos alexandra och surrade, tog en ragg till operaten och det var tråkigt, satt där 1 timme och sen åkte jag hem och sooov, eller ja kollade på tv =) ganska skönt att ta en lugn kväll men ändå få se lite folk, jag har varit helt folkskygg hela veckan så jag behövde det!

men usch vad dåligt jag mådde imorse, halsen gjorde så ont och kroppen kändes som spaghetti.. men en promenad i det otroligt vackra vädret gjorde att jag blev något av en människa, handlade lite mat och skit, så idag blir det pasta ala matilda till middag, har mina förhoppningar på att det faktiskt kan bli rätt så gott! =)

funderar på att ge en känga till jacob, han pillar på mina tår, otroligt irriterande! plus att virrpellen har slarvat bort tvkontrollen :@


en helg

det är fredag och fortfarande inget jobb så det lär inte bli nått i helgen heller för dom kommer ändå inte repa på dumpern då.. lite trist, hade gärnat jobba och det känns som om jag har telefonterrat pecka men jag måste ju och vill veta!! Så nu är jag i Jokkmokk och är sjuk med min pojkvän ist. fast jag börjar bli mkt bättre, förutom i halsen.. igår låg jag helt död i sängen hela dagen, frös som en tok och orkade knappt stå upp, det var hemskt! hojja.. Jacob ligger då helt däckad och jag känner mig på ett knasigt sätt uttråkad, så jag ska följa med alex till operaten och kolla på folk, kanske tar en öl, för vem vet, dumpern kanske har startat imorrn på ett magiskt sätt? haha nja lär inte ske..

men satt och funderade på att jag har ju inte gjort nån årssamman fattning. jag kommer inte ihåg månad för månad men detta har verkligen varit ett händelserik år!

2010 firade jag, jacob, bagge och SonnyG i Gällivare, käkade en kebabtallrik hos Jens och sen Harry, en missesvärd natt haha, njaa jag missade till och med 12 slaget :P men lite kul hade vi nog på ett knasigt sätt =)

Det blev marknad och på marknads söndagen så åkte jag och jakke på vår första utomlandsemester till Kap verde, och det var huuur bra som helst, känns lite knasigt att det snart är 1 år sen, känns ju som nyss?

I slutet av mars så började jag maskinförarutbildningen, allt var väldigt snabbt, jag sökte och bara några veckor efter fick jag börja!
Det var ena riktigt roliga 16 veckor och jag lärde mig så otroligt mkt och hade världens bästa kurskamrater!

den 12 juli (tror jag) så började jag min praktik hos MGF bergfrakt, var jag nervös? jävligt nervös, gick det bra? jovars jag är ju kvar haha,

Jag fick alltså mitt första jobb (fast är inte anställd än) och jag tjänar mina första egna pengar, en lön som är hög jämfört med många andra, världens bästa arbetskollegor, hade inte kunnat be om nå bättre, att gå till jobbet med ett leende måste väl ändå vara det viktigaste?

Sen är det faktiskt inte så mkt mer att berätta, för efter sommaren har jag praktiskt taget bara jobbat.. typiskt att inte ha nått kul att berätta, men ett jobb är väl ändå ett stort framsteg i livet? nu får vi hoppas att jag får vara kvar :)

puss och kram skumbanan =)

I saw the sign

Sitter och diggar ace of base och är så där överlycklig över att jag har internet efter kanske 2- 3 månader :)

Plus att jag känner mig mkt piggare, huvudet har sprängts och jag har knappt orkat prata, men när Ida och Alex kom så blev jag så mkt bättre! Vilka stjärnor =)

Har förresten börjat på puzzlet helt själv och jag tror inte det kommer gå så bra, hade behövt en proffs utrustning med bra lampa och bord.. kanske ska sats på en karriär som proffspuzzlare? nej du börjar det spåra ur allt..


Har förresten bokat om min tandläkartid på sunderbyn, och jag är överlycklig att jag fick på min lediga vecka plus en fredag så jacob kan köra mig =) men då har jag väl säkert inget jobb ändå i mars så då spelar det kanske ingen roll haha



Close up


mjau

Hej hej från en sjuk tjej, halsen gör ont och det gör ont när jag hostar :( typiskt va? nåja första gången jag är ordentligt sjuk sen jag började jobba och det är väl ändå bra? och min dumper funkar fortfarande inte så det var tur i oturen kan man säga!

Idag vaknade jag 04.00, jag tror det var rätt så precis på klockslaget, klarvaken, helt otroligt och väldigt typiskt att jag inte skulle till jobbet idag när jag ändå var vaken så tidigt. nåja =) somnade om där runt 10 tiden. har inte fått för många knop gjorda idag, vart ute med hunden, hämtat Axel, ska sen göra lite mellanmål till lillebror innan träningen, förbereda smeten till fläskpannkakan.

och sen ska jag och Axeli bygga puzzel ;P

tralla nog för idag, jag tror mamma också ska på BB och hälsa på lilla gullebarnet men jag vet inte om man vågar hälsa på än om det är för tidigt, jag tror jag åker förbi östansjö nästa helg jag är ledig och hälsar på =) ska bli spännande att se!!

väntar som ett fån

idag fick jag order att vänta hemma på att dom ska ringa mig men klockan är halv 1 och fortfarande inget samtal men det kan hända att jag får åka när som helst, sist det här hända så for jag till jobbet vid halv 12, så man vet aldrig! men jag ska nog ringa på 40 min, men jag känner mig alltid så dum när jag ringer som att jag tjatar, men det hade vart trevligt att veta nått iaf...

men jag måste erkänna att jag låg i sängen lite längre än jag tänkt, men jag vaknade iaf vid 7 tiden, sen har jag små sovit i nån timme.. trodde nästan att jag hade feber för jag har svettats som en gris men fryst konstant men jag mår ändå bra förutom en lite förkylning i min lilla hals!

lala fick förresten en present igår av företaget! pecka kom med jätte fina ryggsäckar :D så nu måste jag börja fjällvandra?

förövrigt så tycker jag att det ska bli nästa torsdag så jag får åka till Jokkmokk!

smått trött

blev kåbban igår och nu är man lite små seg i huvudet. hojja att man aldrig lär sig? idag har jag iaf varit på en kopp te hos vickan och kollat in hennes stora mage :D det är så galet roligt att 3 kompisar ska ha barn inom närmaste halvåret :P

men nu åker jag snart till Gällivare och det vill jag inte :( vill absolut inte men jag måste...

en fridag

aloha idag lyckades vi knepa oss upp från säng redan vid 10, en klapp på axeln, käkat lite frukost och sånt.. sen började det tokklia i ansiktet, fick panik och hade lätt kunnat klia sönder hela hakan så jag for till apoteket och köpte allergitabletter vilket jag tänkt börja prova, nackdelen är att jag blir så trött av dom, fick även med mig en kräm för eksem och hudirritationer, men dom var riktigt bra dom på apoteket här i jmk, dom såg ju hur jag såg ut och rekommenderade stark en hudläkare och nu ska jag tamefan ringa vårdcentralen tills jag får tag i en!

efter det hastiga besöket så åt jag och jacob bakad potatis som vi planerat sen i veckan och det blev suuupergott:P min favorit mat måste jag nästan erkänna :P nu har vi precis vikt tvätten och nu ska vi väl kanske ta oss en promenad till sportaffären =)

blir nog hyffsat lugnt ikväll tror jag, men vet inte riktigt än, får se får se

hos malmen

Nu sitter jag hos Jacob och slö tittar lite på tv medan han är på hockeyn och gör en massa mål för mig! =)
har precis druckit hallonteét som vi köpte idag och blodapelsin, fast det gjorde skapligt ont när mina läppar är trasiga haha

men nu är jag lite uttråkad, blev less på att kolla tv nu, kanske slå på spotifyen och digga musik? undra om jag kan få jacob i fyllan imorrn, jag börjar bli alldeles för uttråkad nu för tiden märker jag! haha

har förresten kommit på hur arbetssjuk man är, varje gång jag kör till malmberget och ser uppland och baron så bara längtar jag till jobbet som en tok hahah åh jag hoppas jag får vara kvar!!


man skulle kunna tro

man skulle kunna tro att jag vant mig vid dom dagarna när jag är som mest uppsvullen men jag fick mig en liten chock idag när tittade mig i spegeln. Jag försöker att röra ögonen så lite som möjligt för annars kommer jag bli tokig och klia sönder huden som jag gjort vid munnen. hm vad hemskt det lät men jag är hemskt just nu :P haha

åh ge mig solsken, grönska och sånna härligheter nu nu nu :P

Har iaf precis kommit ut från duschen och på 1 timme ska jag hämta käre lillebror från skolan, vid 5 tiden så åker jag till Jokkmokk mys och pys =) jag gillar torsdagar, fast bara varannan torsdag!

måste förresten packa allt för helgen, jag är less på att packa så fruktansvärt, känns som om man bara packar ner och upp hela tiden.. :/


jaja läsa lite bloggar sen dra på mig nått anständigt.

lato

skulle träna idag med Hanna men vi bangade, vad lat jag är suck.. nåja skit samma. Kan skylla på att jag ramlade i trappan tidigare idag och fick jätte ont i vaden och fötterna haha

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 4 så jag kan hämta Axel, har handlat så idag ska vi äta spagetthi med kantareller i grädde och vitlök, mums och lätt att göra!

Kan även hända att det blir bio ikväll men jag får se om jag hittar nån barnvakt.. just nu känns det lite skitsamma om jag ska vara ärlig =)


ajaja

jag dör snart kännns det som, funderar på att riva sönder mitt ansikte snart, det gör så ont överallt :( plus att jag råkade äta en avocad och jag är ju lite allergisk så nu kliar det ännu mer runt munnen än annars. men är man dum så får kroppen lida, just nu vill jag helst lägga mig och få allt försvinna.

Hade tänkt träna nu men ska vänta en timme och se hur jag mår då, vill verkligen men vi får se, har ju hela dagen på mig :P

kan säga att jag har ledigvecka och det är ju trevlans, tog en lunch med Hanna igår sen klippa jag mig på clippet, väldigt behövligt och trevligt att faktiskt lägga pengarna på sånt, jag klipper mig ju aldrig, är så dålig på att boka tid!

sen har jag köpt ett par tofflor, helt klart värt pengarna, så mysiga och jag är ju en sån som fryser hela tiden :P

nej nu ska jag dra, kan inte ge bilder eller nått, min dator vill inte ta emot internet på nått konstigt sätt


kallt som in i gatan :P

hojja vilken kyla 26,8 minus grader.. hoppas jag inte fryser fast med traktor inatt haha

Nu är det bara 6 nätter kvar tills jag har ledigvecka och jag känner ändå att sommaren inte är så långt härifrån, låter det knasigt? men när man jobbar skift så går tiden lite fortare..

Men jag måste säga att jag saknar min dumper men ändå är det kul att köra traktor för att träna lite, har inte varit nån stress jag har fått träna på sandningen vilket jag inte alls är nå bra på! men träning ger färdighet :)

Jag vet inte om jag har så mkt mer att säga, eller jo jag har såklart alltid mkt att säga men inget av värde :P

2011

Men oj nu är det ett nytt år som säkert bara kommer rulla iväg! 2011 sparkade jag in med Jacob, johan, Sonny, Patrik, Bagge och Sofe, vi fixade en trerätters som faktiskt alla hjälpte till mig :D Var riktigt gott måste jag erkänna! Måste säga att kvällen var ändå helt okej igår och jag tror inte jag skämde ut mig nått alls haha nej men jag var faktiskt lugn igår, hela kvällen var faktiskt ganska lugn förutom att alla råkade komma till efterfesten som tur var inte var hos Jacob haha

Idag ska vi bara ligga i soffan och mysa framför nyårsdagens alla filmer, och jag är så smart att jag köpte en cola och ben&jerrys till idag ;)

nej nu ska krypa in i jakkes armar och kramas, vilken tur att jag har världens bästa kille ;)

puss och snusk

RSS 2.0