hahaha

I måndags när jag satt på jobbet och små läste aftonbladet på mobilen så fastnade jag för en artikel om ett kommunalråd som är ett arbetsmiljöproblem, (i nordmaling) tyckte jag kände igen kvinnan och var bara tvungen att checka med mamma.. Det var hon!!
Det var nämligen så att när vi bodde i Nordmaling så var Roger (min förra låtsas pappa) kommunchef.. och den här tanten har hittat på så jäkla mkt rykten och sånt.. en gång när vi var i thailand så ringde hon tidningarna och sa att roger bara hade stuckit utomlands och det blev en massa skriverier när vi inte ens var hemma.. allt blev som så knepigt så det är därför vi flyttade till Jokkmokk..
hur som helst, den här kvinnan är visst en sån pest och förstör arbetsmiljön på jobbet så hon får inte längre ha kvar sitt kontor på kommunhuset haha.. det sjuka är att hon kan inte avsägas för att hon är folkvald.. nååja vad jag förstod iaf! kom bara på det för jag surrade precis med roger i telen :P

så det kan gåååå.. men jag är ändå glad att jag flyttade till jokkmokk =)


seg apa

dålig på att blogga jo men visst men intresset ligger inte riktigt här men det kan vara trevligt att skriva av sig lite då och då! påskveckan har varit perfektooo, den absolut bästa av dom bästa :P

Nu i veckan så jobbar jag som tipptraktor, går väl okej, antingen är det jätte mkt att göra eller absolut inget att göra.. idag har jag haft fullt upp, haft bara 1 rast men det är också okej, tiden går ju fortare när man har mkt att göra! och bara 4 dagar kvar. woooonderbart :D och till helgen åker mamma till sjöfallet så då får jag vara själv hemma! alltså då kan jag göra precis vad jag känner för.. som att lyssna på musik när jag vill utan att nån blir sur för att jag inte hör.. haha ja det börjar bli dags för mig att flytta hemifrån.. men allt är så svårt.. står i valet och kvalet om så mkt som jag inte vill skriva här. ska jag? ska jag inte.. vad händer till sommarn? vad händer efter sommarn? ingen som vet, och inte jag heller. ett virrvarv av alla funderingar!

men men det är tur att man har en så fin kille att slänga all sin irritation på och som gör en glad =)
näää nu ska jag krypa in i min onepiece som jag fick av jacob i preeesent och kolla på cold case ;D


 update: blev inge cold case, missade ju det.. nu har jag också ringt polisens tipstelefon, kände mig heldum haha
men jag såg en mysko grej imorse och både mamma och marianne tyckte att jag skulle ringa och tipsa..
Det var nått par som var och drog i handtagen och knackade, plingade på 3 dörrar halv 6 imorse.. väldigt mysko.. och sura blev dom när dom såg mig.. nåja får se om det var nått intressant för dom.. äsch orkar inte berätta mer men men väldigt trevligt poliskille jag fick prata med, från växsjö och allt haha

ge mig energi

Känner mig helt död.. vill lägga mig på backen och bara dö, min kropp känns bara svag, men det är för att jag är så jävla mätt och trött.. fick iaf sova till 4 idag, nästan! blir så jädrans irriterad när folk ringer och dom vet att jag jobbar, samtidigt är jag för nyfiken för att stänga av mobilen..

åh nu ska jag slänga på lite mascara så kanske jag blir lite piggare... hejd åååå

jaajajaja

Vaknade redan 12 idag, tråkigt, behöver ju min skönhetssömn och det är så trist att ligga vaken.. nååjaa..
natten har väl gått bra, hade kunnat gå bättre.. hoppas på att denna natt kommer vara kanon! snälla snälla. och en glad Matilda vill jag också vara! fyller ju faktiskt år i natt.. så jag ska köpa nå kakor till jobbet på ett tag.. kan vara trevligt plus att det är fredags fika.. men helst av allt hade jag velat vara med jacob.. saknar den killen juuu.. men snart är det ledigvecka igen, tiden går fort!
och snart måste även sommar däcken på.. men jag väntar till nästa vecka, för min ursäkt är att jag ska ju till fjääällen nästa vecka :P

jaja samla energi för jobbet nu vah vah? jag har förresten lekt med smurfen inatt! vi passar ändå ganska bra ihop, förutom att jag den är knepig i tilten och den felväger hela tiden och att allt försvann från vågen när jag nollvägde! paaaanik! men annars är vi ett team, synd bara att det är sämsta skopan för att bära berg :P hah

med pizzan i ugnen

Har precis gjort en pizza och väntar på att den ska bli klar, gud vad gott det ska bli!!
Gårdagen var riktigt kul! har jobbat som en tok och knappt suttit still och sånt är kul! men jobbigt när det blir för stressigt :P Undra vad jag ska göra idag? hoppas på samma!!
Och efter jobbet så satt vi kvar i över 2 timmar (!?) haha nä men det var kul! sitta och surra lite:P fast det blev ju inte så värst mkt sömn men det tar jag igen imorgon =)


weoooo har en så bra kväll och natt :)

hej

Tänkte slänga in ett litet inlägg här.. helgen har varit fin och lång! 2 skoter turer och legat i solen och sola, lite färg fick jag nog allt =) fick även vara chaffis åt jakke på lördagen på skotern :D på fredagen var vi iaf i årrenjarka och det blev en jävla fest ojoj huvudet mådde inte alls så bra dagen efter men ja lite friskt luft gjorde mig pigg =)

Nu väntar jag på att få fara till jobbet, börjar visst först 6, eller ja det gör jag alltid men oftast står ju dumpern 1 timme tidigare så jag brukar åka tidigare men jaa bilfickan är igång nu så det blir att köra dit! kan bli en rätt så lång natt tror jag.. men trevligt att få vara med gänget! kan även hända att jag får hänga med tingvalls gänget med ifall dumpern orkar upp för backarna =)

Förresten idag så har jag beställt ett par glasögon, kommer gå på nästan 3000 kr.. känns redan tomt i plånboken även fast jag inte betalat än, men man ska passa på med sånna här inköp när man har pengar!!! :)


nej puss och hej

åh

Vad irriterande.. skulle ju sola där vid översta rondellen, så tog dom inte kort där och jag hade inga lösa sedlar och badhuset var inte öppet,, så jag sket i att sola.. jag tror inte gud vill att jag ska sola när det skiter sig hela tiden! och nu orkar jag verkligen inte att sätta mig i bilen bara för att sola. guuud vad jobbigt.. äsch jag får vara blek, ska nog hoppa in i duschen nu, sen städa rummet och packa för snart åker vi :D men ändå irriterande..jaja jag överlever! hoppas på sol i helgen så man kanske får normalt uv ljus :P


gäsp


vi klev upp vid 8 men hade nog kunnat sova lite längre för Axel ska ju iväg först vid 9 till skolan, nåja my mistake.. Efter att jag har skjutsat Axel så ska jag åka till gymmet och pumpa upp mina muskler;) Kan säga att träningsvärken från igår är hemsk, vill helst ligga i sängen och drömma om massage men nej nu måste man iväg och kämpa :P mina armar är nog prio ett.. alla som känner mig vet att jag har mest komplex för dom haha

Ska även försöka hinna ta en tur förbi solariumet, börjar bli en liten blekfis juu..

ooooch senare idag så kommer min favoritkille hit och hämtar upp mig;) blir kanske kvikkjokk ikväll men det kommer nog bli lite trångt i husvagnen så vet inte riktigt hur dom har planerat det här.. men det lööööser sig =)

äsch och bläsch vi  höres =)

thank god

mitt tangentbord hade helt knepat sig, kunde knappt skriva, blev en massa konstiga siffror och tecken men nu är det löst!!

förresten ser ni vad tidigt jag är uppe! vaknade strax före 8, och nu har jag precis ätit frukost som ska få smälta sen ska jag nog mest troligen mot gymmet =) måste ju få mina magrutor haha

och sen kaaanske jag och mamma ska på glada kocken och äta en lunch, hoppas hoppas verkligen! har aldrig varit där och dom är kända för sina goda mat =)

och det bästa är att imorrn är det torsdag och då får jag träffa min stjärna :P så kanske blir kvikkjokk redan imorrn! vi får se =)

puss från en happy tjej


hajhaj

Hej hej solen skiner och jag sitter inne, vilken hemsk människa jag är, kanske jag borde kolla om solen skiner på balkongen, men det lär väl ändå vara kallt.. det ultimata hade nog varit att sitta på ett renskinn, en stor eld och äta torrkött =) nååja det här funkar med=)
Har varit en snabbis på gymmet, inte alls nå länge, körde ben och jag känner på mig att träningsvärken kommer vara ett helvete imorrn.. men benen måste komma i trim nu ;)

Har också lagt in alla nytvättade kläder i garderoben och även vikt dom andra lite, inte så nogrant men det ser iaf mkt bättre ut än vad det gjorde innan och nu ska jag hoppa in i duschen sen ut på stan och köra lite ärenden..


that's my day ;)

Finaste utsikten det går att få :P



I troshimlen

Ledigvecka förstår ni? hehe idag sov jag till 09.00 perfecto och nu myser jag mest här i mitt rum och ska snart se på finalen av stylisterna och kanske nått mer roligt =)
Premiärar mina nya trosor som jag fick av morsan när hon har varit i Göteborg, ja det känns som om jag har kommit till himlen av trosor! så underbart skön kvalite! =) så jag hoppar omkring med dom, bäst tofflorna och min mys tröja=) Ja allt är så mys just nu! Men senare idag blir det att ta en vända på stan och kolla in kappahl =)
Måste ha nya solglasögon, mina är så repiga att man inte ser nått =)

RSS 2.0