prio 1 för veckan.

När man jobbar natt så prioterar man olika saker varje dag för att hinna, idag är det en dator dag! Jag har saknat dig dator men nu har vi en liten stund på oss innan vi separerar igen :P

Jag tror jag ska stanna hemma resten av veckan efter jag vaknat, det är ganska skönt att lulla på här i lugnet...

Men nyheterna för veckan är att jag har köpt mig en systemkamera nu, så nu är jag en lycklig ägare, MEN jag är verkligen en nybörjare, kan knappt nått men jag läser lite olika fotoböcker nu, så till ledigveckan ska jag ut och fota som en tok! Har hunnit med nå små tripper i veckan men inte så mycket... nu när jag lagt till dom i datorn så ser jag att jag har mycket kvar att lära mig, bilden ser så skarp ut i lcd skärmen men på datorn är den inte lika fin. nåja =)

Förresten, redan torsdag :S jag har verkligen ingen tidsuppfattning när jag jobbar natt, lever i en dimma.. det är ganska skönt och på helgen kommer folk booka hela natten i fyllan, då kan jag sitta i traktorn och skratta :P

har förresten börjat köra dumper också! jag ska nog börja själv så just nu tränar jag med Dade och det är inte lätt! Men jag måste erkänna att det är lite små kul att prova på nått annat och den är verkligen fräsch =) Men jag lovar att jag har suttit och skrikit när den har skenat iväg i backen! haha







jag blir tokig?

Har telefon terrat Ida nu i 1 ½ timme och hon svarar inte! har säkert ringt 6 gånger och jag börjar fundera på om hon har dött. hon måste ringa mig NU! Jag har väntat på denna dag länge och vill inte vänta nå mer.. Jag ska nämligen köpa en kamera nu har jag bestämt och helst vill jag ha med nån innan jag slösar med så mycket pengar.. vill ha smakråd och nån som vet nått för jag är helt nollställd.. frågan är var hon...

råkade förresten glömma bort att stänga av mobilen idag och arbetsförmedligen ringde 11.00, tack tack.. hon svamlade mest och förstod själv inte varför hon ringde när jag väl svarade på hennes osammanhängande frågorna.. men det är mitt fel som glömde stänga av mobilen..
som tur är lyckades jag somna om.. yes box..

nu ska jag ringa Ida några 100 gånger till tror jag.. hejs

matmatmatsnart

tjoohoo vilken trevlig lördag, eller inte.. jacob har legat som en död fisk hela dagen och sovit, själv har jag varit snäll och städat lite, läste tidningen, kollat film, duschat, effektiv som man är =)
Igår var vi ut på hotellet, det var helt okej, kändes om om man kom och vände i dörren, så trist att dom stänger redan 01.00 :(

men vet nii, ikväll om 1 timme ska jag och jacob till hotellet och smälla i oss en lördagsplanka :D ska bli kul! har faktiskt aldrig ätit där =) och plankstek var det ett tag sen jag åt också.. nu är den stora frågan : oxfile eller fläskfile? beslutångest!!

nu väntar vi bara på att tvätten ska bli klar sen paffar vi :P


i jokkmokksland

jacob: ska du blooogga
jag: ja
jacob: vad ska du skriva?
jag: att du är världens största tönt..

där fick han! =)

Igår kom jag till jokkmokk runt 9 tiden.. suck för att köra i mörker..
när jakkeboy kom hem så fixade jag lite mys, B&J, orkade inte äta nå poppisar (sjuk?) sen såg vi på världens bästa film : nyckeln till frihet! Men jag höll på att somna nästan hela filmen, jacob fick skaka i mig nonstop, jag ville verkligen inte somna, men till slut gick det inte att hålla emot.. men jag såg klart den imorse =)

vädret är kanoners men kallt.. kanske blir en lunch på byn på ett tag, funderar iaf på att lägga på lite mascara så man känner sig som en människa igen..

ska förresten börja jobba redan på söndag, så det blir en 8 dagars jobb för mig, niiice, alltid bra med lite övertid! som tur är så jobbar jag natt så jag åker väl runt 3 härifrån =)

happ happ

värst vad det blev att skriva blogg idag då?
 Egentligen har jag inte suttit vid datorn så mycket idag, satt nån timme innan lunch, efter det blev det mat hos mormor, hennes berömda plättar som hon skämmer bort mig med;) städade även mammas bil, så nu är den ren och fin.. Jag och mamma drog sen en runda på olika möbelaffärer för att hitta en hylla och en spegel.. hittade iaf en hylla med 7 hyllor och en smal list som dom sitter fast i, så den är rätt så lång men smal.. men jag hittade ingen spegel, kändes lite trist, visst dom hade en jätte fin på möbelaffären men den gick på över 1000 lappen så det kändes inte värt. nåja man kan inte slösa allt på engång.


annars så har jag mest donat på här, snickrat ihop hyllan, kollat på film och sånt trevligt.. blev less på tv:n så nu är den av och datorn på.. lär inte ske länge.. Jag är bara såå less på allt just nu känns det som. hade behövt en liten energikick nu.. nått som gör mig skit glad!

tjing

happ happ

värst vad det blev att skriva blogg idag då?
 Egentligen har jag inte suttit vid datorn så mycket idag, satt nån timme innan lunch, efter det blev det mat hos mormor, hennes berömda plättar som hon skämmer bort mig med;) städade även mammas bil, så nu är den ren och fin.. Jag och mamma drog sen en runda på olika möbelaffärer för att hitta en hylla och en spegel.. hittade iaf en hylla med 7 hyllor och en smal list som dom sitter fast i, så den är rätt så lång men smal.. men jag hittade ingen spegel, kändes lite trist, visst dom hade en jätte fin på möbelaffären men den gick på över 1000 lappen så det kändes inte värt. nåja man kan inte slösa allt på engång.


annars så har jag mest donat på här, snickrat ihop hyllan, kollat på film och sånt trevligt.. blev less på tv:n så nu är den av och datorn på.. lär inte ske länge.. Jag är bara såå less på allt just nu känns det som. hade behövt en liten energikick nu.. nått som gör mig skit glad!

tjing

again

får bli ett till inlägg.. om den här veckan.. måndagen spenderades i rummet för fix, samt storshopping på jysk, även lite plock på dollarstore. avslutade kvällen med Die Hard och somnade halv 10, vilket var otroligt imponerande efter att ha jobbat natt så länge.
på tisdagen for jag och Hanna runt på stan och gjorde en massa ärenden, hann med en snabbvisit hos Ida och dricka lite kaffe.. jag lagat mat till mamma, Axel och hanna, sen färgade och klippa jag hanna samt att hon färgade mitt hår, var på te drinkning hos Mariann sen hämtade vi mammas bil från sjukhuset, kom kanske hem vid halv 11 tiden igår kväll så jag var hyffsat trött men kunde inte somna förrän vid 2 tiden..

Idag klev jag upp 07.00 och skjutsade Axel till skolan och gick sen på gymmet. riktigt skönt att få känna musklerna jobba lite efter att man vart så lat!

Nu sitter jag här i min säng och har beställt plättar hos mormor 13.00, men ska åka dit lite tidigare för att städa mammas bil =)


Just nu vill jag bara att det ska bli torsdag kväll så jag får åka till Jokkmokk och pussa på Jacob! har inte sett han på nästan 2 veckor! men inte helt 100 att jag kan åka dit än, men kanske :) ska bli myyys och jag är också sugen på en krogkväll i Gällivare :)

hej igen

haft en liten bloggpaus, har jobbat natt hela veckan så jag har inte ens slagit på datorn förrän i måndags, men tur att jag kunde kolla facebook via mobilen, annars hade jag väl blivit tokig =)

Vad har hänt och skett då?
Har som sagt jobbat hela förra veckan och det var riktigt kul, men det kan inte bli nått annat när man har så roliga arbetskollegor, haha man får sig några gapskratt varje natt och det spelar ingen roll hur depp man är när man kommer dit, för man blir alltid på strålande humör efter 5 minuter inne i kuren :) Kan inte bli så mkt bättre? fast tipptraktor kan vara lite tråkigt ibland, på sorteringen får man jobba som bara den och det är härligt, men jag gillar tingvallsgänget så jag veeet inte riktigt vad som är bäst.. men det beror nog mkt på vilka som jobbar under ens skift =)
hade lika kunnat jobba på nalo förra veckans natt..=)


Annars den här veckan som jag har ledigvecka så jag hunnit med en hel del.. skrev nog tidigare att jag ska fixa i rummet och jag är nästan klar! är så nöjd som jag kan bli, känns lite mer hemma för mitt rum är egentligen ett gästrum och jag bor bara här tillfälligt, men ja det är så svårt att få lägenhet i Gällivare och jag vet inte om jag vill bo här riktigt.. äsch och bläsh,

ni ska få för och efter bilder på rummet nu, men som sagt är inte klar än!  Och ni kan ju ignorera mitt stökiga rum, föreställ er att sängen är bäddad och inga saker på golvet haha




Sängen med dom nya kuddarna, påslakanet och världens mysigaste filt :P

Funderar på att ta bort hyllan ovanför sängen också.

Har redan hunnit börja göra mig av med saker i bokhyllen och på tvbänken så allt ligger utspritt över hela rummet haha

Bokhyllan borta och datorn fick vara där istället.

Tvvvvv..  min kära tjocktv som jag inte skäms över ett dugg så ni vet!

Vykort jag köpt på museet i Gällivare vid turistinfon, köpte dom för jätte länge sen men har aldrig blivit av att hänga upp den..

min fototavla med minnen, studenten, påsk, italien,Thailand :)


Mina nya spargris som jag bara var tvungen att köpa! nu gäller det att samla in pengar ;)

Molly hör självklart in i inredningen =)

måååndag

Försökte verkligen vara vaken så länge jag kunde vilket innbar att jag somnade 12 haha och vaknade 11. Jag tycker att det var duktigt länge för att vara jag, för jag vaknade alltid tidigt! Men jag har en känsla av att jag kommer vara jätte trött inatt och det känns inte så jädrans bra men så är det alltid, första natten är som jobbigast!
Men jag har faktiskt hunnit med gymmet, var inte där nå länge alls vilket kändes tråkigt men det var riktigt skönt för det var första gången jag var på gym sen i mars.. och jag har kvar mina muskler haha.
Men alltså jag ser hur spinkig ut som helst i dom här byxorna, jag måste skaffa mig en rumpa nuuuuu haha

Sen var jag förbi dollarstore och stank svett.. skulle se om jag hittade ett fotoalbum med större storlek, men icke.. så jag måste klippa alla bilder! Men jag köpte en fototavla, så jag har lagt i lite foton i den som jag sen ska hänga upp på väggen, ska göra en liten makeover här inne när jag har tid..plus rensa en massa saker.. köpte också ett ljus, lite stenar och ett jätte fint fat som jag lagt på nattduksbordet. :)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och vila 1 timme.. middag i kulle kl. 16.00..

åh vad den här natten kommer vara lång! kan det bli onsdags natt så mina sömnrutiner är i schack! :)

söööndag

haaj söndag.. sitter här och myser i sängen och väntar på att Ensam mamma söker ska börja! Ska jobba natt i veckan så jag ska försöka vara vaken så länge som möjligt, men känner jag mig rätt så lär jag somna direkt MEN jag har 2 filmer så jag kommer inte vara sysslolös..att sitta vid datorn hela natten skulle jag aldrig orka med.. hur kunde man tycka att det var roligt när man var yngre?

Har förresten fått mina kort idag som jag beställt från Fuji, hur kul som helst att ha sina minnen i riktiga foton och inte på datorn, nu kan man sitta där 50 år gammal och titta tillbaka på sina galna dagar i sin dumma ungdom. Men jag ska beställa fler på ett tag för nu vill jag bara ha mer. men problemet var att dom får inte plats i mitt album så jag ska se om jag hittar nått fotoalbum för större foton.

har förresten bestämt mig nu för att spara ut luggen, jag har inte tid att underhålla den och jag hatar att man måste fixa håret hela tiden, går absolut inte..

idag så har vi iaf bara myst i soffan och kollat på dåliga tv program.. jag tror båda somnade i soffan 23.00 igår. vaknade vid 3 tiden av att hela kroppen värkte och jag väckte jacob och tvingade han till sängen haha
idag har också lyckats bli skäggad till andnöd! jag skrattade så mkt att jag slutade andas, fick inte fram ett ord och sen började tårar bara forsa ner för kinderna samtidigt som jag kunde prata och skratta igen hahaah hemsk upplevelse! 100 gånger värre än att bli kittlad!


it's friday baby ;)

härliga freeedag här.. dagen har gått relativt fort.. vi vaknade runt 9 tiden och jag var världens snällaste och vek jakke kläder och la dom fint in i gareroben haha som tack för det så bjöd jakke mig på lunch på gästis där även bagge var med=) sen blev det en raggis sen kaffe på baggebygg med boysen.. sen har jag vart på ragg med alex, surrat, handlat och lite sånt, åkte tillbaka till jacob där jag gjorde middag till jakke och patrik =) Nu har killarna åkt på fest och jag väntar på alex, ikväll blir det vinnnnnsurr med tjejerna! ska bli trevligt men jag känner mig lite för finklädd hmmm.. nåja =)


nu drar jag

Den här dagen har bara rullat förbi och nu ska jag snart åka till Jokkmokk och mysa :) ska bara packa det sista, som tur är så började jag packa redan i förrgår haha =)

Kan säga nått glädjande, jag har fått på mig mina 26:or! äntligen, går inte beskriva lyckan när jag knäppte igen knappen haha men dom är skapligt gamla dom här jeansen och kedjan vill inte riktigt gå upp och dom sitter lite löst på benen men men det är mina favoritbyxor, det går inte göra nått åt :)
Men skönt med en liten bekräftelse =)


MEN JA

Nu har jag hållt på en kurs samt prov sen halv 11 alltså i 3 timmar. fick först underkänt men det var riktigt knepiga frågor.. sen när jag skulle göra om allt så kom molly in till mig och bönade mig om en promenad så när jag kom tillbaka hade allt försvunnit, bara göra om alla kontrollfrågor och allt.. men denna gång klarade jag det galant, endast 2 fel ;)

Nu ska jag fixa nån lunch, samt städa hela lägenheten! puss och hejs! :)

för det är toorsdag =)

Igår var jag helt off från datorn efter förra inlägget vid lunchtid.. Blev en underbar lunch hos Ida, jag är helt frälst den var skit god och jag ska laga den till familjen nästa veckan =) Efter lunchen så satt vi ute på altan och solade, även Carro och lilla Ebbe kom förbi, den där ungen måste ju vara världens sötaste! han kommer ta alla tjejer med storm när han blir större ;)

När jag kom hem så var jag helt borta i hela kroppen, orkade knappt stå upp så jag snubblade till sängen och somnade till halv 7 på kvällen. sen åkte jag direkt till Janina och klippte, sen hem och glo på tv =)


Bara jag som såg kungarna av tylösand? haha jag vet inte riktigt vad jag säga om programmet.. Jag hade då aldrig velat vara med!


onsdag

pigg och glad tjej som vanknade vid 9 tiden, låg och sträckte på mig i kanske 1 timme och åt frukost i sängen framför jims värld, härligt härligt =) Sen tog jag tag i mig själv och drog på mig träningskläderna och stack ut med Molly på en promenad i 1 timme i det härliga vädret. Måste säga att hösten måste vara den vackraste årstiden, när solen lyser och träden växlar mellar mellan, rött, gult, orange, grönt.. :)

Nu ska jag åka till coop och handla lite mat och sen åker jag mot Ida för att laga lunch. Har hittat ett recept på Kantarell pasta och den verkade riktigt god.. så något att se framemot :)


puss och snusk


Gammal bild på Mollan :)


jag kan sitta flera timmar, jag kan gå igenom allt...

heej bloggis.. nu har jag gjort nått som jag har tänkt göra hur länge som helst. nämligen beställt kort på fujis hemsida.. Dom brukar ha erbjudanden om 100 kort gratis.. Har nu suttit hur länge som helst och valt ut vilka bilder jag ska ta.. Så det blev väldigt blandat.. men det sorgligaste är att jag har knappt några bilder från Örebro. Min dator kraschade ju sista året där och alla bilder försvann. som tur var så hade jag dom flesta på min gamla blogg och på pixbox. Men ändå. Men det ska bli riktigt kul att se när dom här korten kommer hem och få lägga in dom i fotoalbumet, för praktiskt taget alla bilder där är från när man var liten.

Har också försökt få igång min kamera, ibland funkar det men nej inte idag. den vill inte.. Jag vet att jag tjatar, men kan någon köpa en kamera och ge till mig? jag är för snål just nu.

hittade förresten en bild, säkert den nyaste bilden jag tagit på mig själv innan jag ska på jobbet i nyyy jackan haha.. ni får stå ut med en flottig och nyvaken Matilda med ett fejkat clown leende haha :P


kondisen på botten

Vart ute på en promenad med molly i över 1 timme. häärligt väder men råkade ta på mig för mycket kläder, det förstörde allt! Men jag känner verkligen att jag inte har tränat eller gått på väldigt länge för 1 timme gjorde att jag blev helt slut i benen, samt att jag hade lite huvudvärk innan jag började gå :( Men nu ska jag verkligen börja försöka träna så mycket jag kan, iaf ta en promenad så ofta som jag kan (ids) :) Sen ska jag kolla upp gymmet med..

måste säga att jag älskar mina nya byxor. dom sitter som plåster på benen och det är hur härligt som helst men dock lämnar de inget till fantasin ;)

Idag så har jag inte så mycket på schemat. Ska snart gå och göra lite övningar på pilates bollen så jag får ett ass to die for och magrutor hårda som sten ;) sen duschen, diska, åka till biblioteket och lämna igen några böcker och hämta en ny bok som jag stått i kö för.. och därefter mot arbetsförmedlingen för att träffa min nya handledare och även kolla in gruvmässan som är där idag.
Efteråt så vet jag faktiskt inte.. kanske sitta hemma och glo som vanligt och vänta på att det ska bli torsdag.


shopping ;)

Vart på en heldags shopping med laban idag och jag slösade hmm rätt så mkt! köpte ett par träningsbyxor som jag är helnöjd över plus en buff på intersport. köpte ett halsband på Jive, en klänning på Mondo, ett par arbetshandskar på IP och 2 filmer på Ericssons center : Jägarna och sällskapsresan när dom åker skidor  =)
Det var nog allt och jag är super nöjd med allt! nej visst ja, köpte en concealer, läggglans på lindex plus hårspray, mousse och torrschampo.. sprayen och moussen tänkte jag förvara hos jacob, blir tokig när man står där utan spray, och det är små burkar vilket är perfekto =)


Tyvärr kan jag inte ta nå bilder, min kamera är helt knäpp och jag ids verkligen inte lämna in den på lagning den är så otroligt dålig och jag är riktigt besviken, men jag ska spara lite pengar och köpa en BRA kamera nästa gång. Det är lika att betala lite mer för bättre kvalitee. Men det får bli i framtiden, det är därför jag nästan aldrig har nå bilder på bloggen.. :(


längtar!

kan det bli 18 oktober nångång? Ska bli så skönt att komma bort på lite semester, även fast vi bara ska på en weekend på 3 dagar, men 3 dagar i Rom är perfekt! längtar nog mest till maten =)
Hade också behövt en sol och bad semester men sånt går det inte göra så mkt åt.. kanske man åker bort nästa år i 2 veckor till varmare bredgrader =)


Nej nu ska jag torka håret, städa upp rummet, gå ut med sötnöten så hon får kissa och sen ut på stan med laban :)

Har förresten haft stormega bråket här hemma i telefon.. jag vaknade kl.7 bara sådär, kollar så att Axel har klivit upp, sen så söker han efter sin matsäck (dom ska på utflykt till dundret idag) men jag hittar inget och mamma svarar inte, så Axel får åka utan nån mat.. sen ringer mamma och säger att maten var i hans gamla ryggsäck så jag måste sätta mig i bilen och åka mot skolan så han får sin mat.. fan vad sur jag var.. fick världens damp för  jag ska alltid respektera andra, smyga på tå när någon sover, inte säga nått till någon när dom pratar i telefon.. men när det gäller mig då kan man uppföra sig hur som helst.. nu är jag hyffsat lugn men jag var skapligt arg och det blev inte bättre när jag upptäckte att mamma har tagit med min tandborste till umeå..  tack tack.. nu ska jag skapa vapen vila och städa..


wiiie

Jacob har bränt en skiva med dexter avsnitt till mig ;D han skickade med den i jackan som Roger hämtat hos han för att sen ta till gve :P  Hade tänkt se ett avsnitt innan 9 men så råkade jag hamna i deep talk med Roger om allt möjligt skit :P Men nu har jag nått att se framemot i veckan och det är inte fel och en trevlig överraskning också =)

har även ett glas rött här hos mig som jag små smuttar på.. fan vad fint att veta att man har en oplanerad dag framför sig! jag ska njuta till max.... :)


leeedigvecka

För matilda har ledigvecka nu och det känns kanon bra! Fast man vet aldrig om chefen ringer och vill ha dit mig =) men just nu ska jag njuta och jag firar med att gå och lägga mig tidigt haha.. Tycker nästan att klockan ska bli 9 nu så att jag får se söndags filmen nångång!

Nåja denna dag har vart sådär.. har mest känt mig dum, jag hatar när man känner sig som en tjej.. då menar jag som: hon kan ju inget vad gör hon här! så känns det ofta att man blir osäker, jag kanske är skit dålig, helt jävla kass.. kan någon berätta det, eller sitter dom där och skrattar och säger att hon Matilda är skit dålig, hon vet inget.. haft en sån dag.. självförtroendet längst ner på botten och jag behöver verkligen få vara ledig nu, iaf 1 dag och vila upp mig och kamma håret, sminka mig, dutta på parfym.. haha för jag är ju faktiskt tjej..
men mest längtar jag till helgen då jag ska krypa in i jacobs famn, mysa och bara vara... :)

nej jag ska nog kolla tv nu.. göra lite te och mysa ner under täcket.. jag orkar inte städa ikväll. jag måste ju ha nått att göra i veckan?

Pics

tog nååån bild på smurfen jag kör nu.. Jag får nämligen inte köra 980 H:n för den ska vara på bangård =)





Sist men inte minst svartingen haha


Bäst låten

Har en ny bäst låt och den har praktiskt taget gått på repeat i 11 timmar på jobbet och den är såå bra!


lööördag

suck vad trött jag var imorse även fast jag somnade innan 10.. helt galet.. dagen har iaf gått jätte fort men det blev nått fel med vågkvittot och nu har jag jätte ångest över det, är rädd för att jag klickat fel på vågen men jag är ändå 100 % säker på att jag gjort rätt!! ska försöka lösa det imorgon.. Nu är det bara en uppstigning kvar.. sen kanske jag har ledigvecka.. hade faktiskt vart himla fint att vara ledig om jag ska vara ärlig!

men nu ska jag laga mat till min kära familj så dom blir stor, stark och glad :)


helt snurrig

Jag blir helt snurrig av att det är val snart och jag har ingen aning om vad jag vill rösta på för helt ärligt så finns det inget parti som jag känner starkt för.. med tanke på att jag lyssnar på radio 11 timmar varje dag så hänger jag med rätt så bra i allt och jag känner bara hur jag kokar av ilska! P3 nyheter har haft en granskning om hur kvinnor med slöja inte får jobb och om hur papperslösa invandrare blir utnyttjade på arbetsmarknanden. Jag blir bara frusterad över när folk säger att dom får skylla sig själva för att dom blir utnyttjade här i Sverige och att dom ska dra tillbaka till sitt land, men nu är det inte så att dom flyttar till Sverige för att dom aldrig har sett snö och för att dom vill se en gran, nej dom invandrar hit för att dom FLYR från ett land där dom blir torterade, mördade,! Sverige hade inte varit Sverige för den mångkultur som vi har.. Sen sitter vi och säger och klagar på att alla invandrare går på soc bidrag och vägrar jobba. Men vems fel är det? Jo det är vårat, pågrund av alla våra fördomar vi har, så har invandrare mycket svårare att få jobb än svenskar. Så allt går i en cirkel och det är vi som får skylla oss själva..

De andra jag blir irriterade på är ungdomarna.. jag gissar att dom flesta kommer skita i att rösta och det gör att vi inte är något som partierna prioterar i första hand.. som de röda vill satsa på pensionärerna för att det är dom som dom kommer vinna allt på.. Men det är vi som är framtiden, och som det ser ut nu så är allt ett en kretslopp.. vi får inga jobb, så då väljer vi att utbilda oss, men med tanke på att det är sån brist på jobb så blir det fullt på skolorna och det har varit och är ännu större brist på studentbostäder eller bostäder över huvudtaget.. Så vad ska vi göra?

Vara bara tvungen att uttrycka min ilska och irritation.. nu ska jag sova för jag är skit trött.. har 2 dagar kvar på jobbet och sen kanske ledigvecka, inte säkert.


pratade nyss med mamma och hon tänkte på ett helt annat sätt.. men det är väl så det ska vara? att alla får säga vad dom tycker och irriteras på sitt sätt.. men det får inte gå över en viss gräns.. man skulle kunna prata om det i en evighet..

ooonsdag

redan onsdag och det verkar som om jag får ledigt först den 20 september så jag behöver inte hoppa av glädje ännu haha men det gör inget om jag måste jobba på ledigveckan, det betyder pengar och jag får bli ännu bättre och göra lite annat..
Idag har jag iaf fått lasta Olivin för dom hade ingen traktor till det, helt okej men lite stressigt och svårt med en sån stor traktor, har typ bara lastat med en traktorgrävare och det var på en dumper.. men men behöver iaf mer träning på det. Jag blev klar runt halv 11 tiden så då fick det bli lunch, magen kurrade som besatt och det var lika för att slippa slå på och sen av verket. Efter det så skulle jag sortera allt Olivin som jag lastat på lastbilarna..
Jag är ändå nöjd med allt, fick 1500 ton lastat och 800 sorterat. Får se vad morgondagen bjuder på, men jag kan säga att denna dag har gått strålande fort!


Nu har jag precis beställt lite kläder, råkade hamna på över 1000 kr och ändå var det vara 4 varor men jag är nöjd! hoppas verkligen dom sitter fint nu! så nu har man nått att se framemot ;)


min åktur i veckan =)

verket jag sorterar i! just idag iaf.

Evighets högen som aldrig tar slut. :P

sorterat +10 =)


Körde svartingen helt själv idag, världens största ratt och jag mötte 4 motgångar , första: nähä den vill inte starta? svar: huvudströmsbrytaren, nej den vill ändå inte starta? svar: visst ja stoppknappen (vad det nu heter) hur får man av handbromsen? svar: precis som på backen på vissa bilar. Sen bara ut och dra raggen på ettan såklart haha Sen får jag inte upp dörren till flaket, lösningen blev att vinka dit blandartraktorn som fick öppna den åt mig =)
Nåja, jag löste problemen själv och slapp ringa nån!

utsikt över tingvalls där jag agerar tipptraktor ibland =)

RSS 2.0