ni vet inte

ni vet inte hur länge jag tänkt skriva här men då har jag glömt bort det! men helgen som var har varit jätte trevligt, vi for till lule på lördagen och checkade in på hotell och sen var det fest hos johan, var riktigt roligt och trevligt folk! tyvärr kom jag inte in på färjan :( jag är för liten åh haha
sen på söndagen så kollade vi på en lägenhet men den har gått upp i priset nu så mkt så vi kommer nog inte få den :( åh den var ju så fin!! men men det kommer väl fler =)

Nu har jag iaf arbetsvecka men det är lite sisådär med arbetsuppgifter. igår for jag runt som en sill på vitåfors och fixade nån timme, sen hjälpte jag till att lasta cu3 bilar på nalo, men hyffsat lugnt lugnt jobb. får se vad som sker i natt, ingen som ringt iaf och sagt att jag inte har nått att göra såå.... nååja funderar på om jag ska åka redan nu.. har så trist här hemma :P kanske är lite folk på tingvalls nu eller? =)


mjauu

somnade tidigt igår, var riktigt skönt, idag är huvudvärken fortfarande kvar men inte lika farligt men otroligt irriterande.. men jag har iaf förberett lite för imorrn.. tankat bilen, köpt snus, lånat lite böcket, hämtat mitt linsskydd till kameran. hade tänkt ta lite bilder nu i helgen om det är fint väder vilket jag hoppas! Men jag tror faktiskt att det kommer bli skit väder :( men mina arbetskläder får följa med så ska jag ha dom när jag jobbar nu i veckan i skogen.. visst jag har ju en massa bra kläder hemma men dom är dyra och jag har ingen lust alls att dom ska gå sönder..

nä nu ska jag vila lite, sen måste jag gå med lite kläder till tvättstugan..

dumavmig

åh jag blir så dum på mig, dom ringde att jag skulle jobba natt och det var ju hur lugnt som helst, var lite små seg efter att jag druckit igår men senare började jag må jätte dåligt, huvudet bara snurrade och snurrade, tabletterna funkade inte.. kunde inte stå, gå, ligga, sova... tror att det kan ha nått med pollen att göra för jag känner mig precis som jag gör när jag mår dåligt av det.. visst är det en liten släng av bakis men inte allt.. mår bajjjjs. har bara legat och gråtit för att jag har haft så ont.. om det inte är bättre imorrn så ska jag till vårdcentralen nu har jag haft den här huvudvärken i 4 dagar, börjar vara jobbigt.. och fryst har jag gjort... så jag var helt enkelt tvungen att sjukskriva mig... kändes förjävla dumt men jag har aldrig sjukanmält mig på 11 månader, alltså sen jag började jobbet så ja så är det.. det är ju en annan femma om man alltid är sjuk.. men det kommer bli en jobbig vår och jag är så jävla dum som har varit dålig på att ta mina allergitabletter så jag får skylla mig själv..

MEN jag hade riktigt kul igår iaf! eller ja jävligt kul =)

Nu ska jag åka till kullen och bli matad av mormor,, mamma kommer också och ska väl skälla lite på mig.. som tur är så kommer jakke ikväll och ska ta hand om mig.. synd att jag inte var ledig och frisk då hade vi gått på bion men nu går det ju inte..

guuvakulll

Det blir en liten utgång trotsallt =) antar att dom inte kommer ringa för jobb inatt så, men jag tar det lite lugnt med drickat ifall jag ska jobba imorrn. men ska iaf bli himlans trevligt att träffa lite folk och få vara social =) Så nu är jag sminkat och håret är uppe i en knut som vanligt! hittade inga kläder i min garderob så fick bli bara nått linne, nåja ingen som bryr sig ändå och jag är ju inte heller så brydd i vad folk tycker för jag har ju min käraste hehe som faktiskt är i Norge nu :(

nå puss&kärlek till er alla från oss alla.

jobbigt

Jobbigt när man har skrivit en hel bok till inlägg så försvinner allt! men men promenaden var på 40 minuter.. min huvudvärk som har förföljt mig i 3 dagar var en plåga hela vägen..

nu har jag också fått lite färg på kroppen efter lite solning och syrran..

ooooch nu vet jag inte riktigt, hade varit kul att fixa till i garderoben, men det är ett projekt som kallas duga och jag vet inte riktigt om det känns så lockande men hade vart förjävla fint med en städad garderob! kanske slänga lite kläder? får se hur jag gör =)


sådeså

Kan säga att Tidsvågen var den sämsta film jag nånsin sett. så se den inte! den var typ japansk eller koreansk, och skådespelarna var dom sämsta jag nånsin sett, till och med jag skulle agera bättre.. det var så dåligt att jag bara satt och skrattade, ändå så satt jag min nöt och kollade hela filmen. vilken tönt jag är =) nåååja..

Idag vaknade jag halv 8, och har bara legat i sängen och dragit mig tills nu.. Tänkte gå ut på en promenad bara för att fördriva tiden lite. sen kanske jag åker till Ida och snor deras altan, det brukar vara så härligt varmt där och det perfekta stället att ligga och sola på, till skillnad mot för där jag bor =) men först måste jag nog ringa syster och fråga om det är okej..

Gud vad trist det känns att gå ut att gå haha har absolut ingen lust, men tidsfördriv som tidsfördriv =) Har ju laddat ner nån dokumentär så =)



hehehe


Gud vad tråkigt jag har, men jag har då hunnit med mkt, har städat bilen både invändigt och utvändigt, men det sist nämda syntes inte, så vi får radera det. Jag har också städat på rummet.. hunnit med en fika på stan med syskonen, och sen tog vi en sväng på lite olika affärer jag och Ida, har köpt en lyx kudde för 250 kr, en sån där som formar sig efter huvudet, oh så skönt! så snart ska jag premiära första natten med den! hoppningsvis blir det en långvarig kompis =) hehe

Men nu har jag precis hyrt en film: Tidvågen, jag tror och hoppas på att den ska vara bra, känns bara så dumt att krypa ner sig under täcket när solen lyser, det är
fredag och alla är ute och har kul.. ja det svider in my heart =) men men..

SNART riktig ledigvecka och då fan ska jag till stuga och leva stugliv! ska bli riktigt jävla kul att slappa samt jobba lite i skogen med gamlingarna.. ska också försöka få med morfar på en fisketur =) annars sitter jag väl på Stens brygga och myser med alla mina gäddor jag kommer få upp där hehe


glad glad trött trött

mitt mongo har sovit till 12, kommer inte ihåg när jag gjorde nått så galet sist! haha och jag känner mig helt knäckt, skallen bara snurrade när jag var ute med hunden... men jag har iaf fått ett besök av min kära och vi var en sväng på järnhuset och kollade på hans skoter. eller ja det var ju inte hans skoter men en sån som han har beställt. och sen en sväng på husmans och käkade middag! mysigt=) men nu är jag alone igen och gör inte så värst mkt faktiskt.. kanske en kaffe sluring med moder min.. mjau mjau


wiiie

Min gnista har nästan kommit tillbaka nu! idag har jag fått vara på Bomsele och lasta singel på gruvbilarna som körde ner till 500. Kändes riktigt kul att jag fick det uppdraget, och dom jag lastade var så snälla! Jag gjorde verkligen mitt bästa, jag är ju inte så jätte duktig än men jag känner att jag kan bli bra om jag bara får chansen! Det enda irriterande var att man fick så lite ton på bilarna, typ bara 25 ton, går ju kanske att få i några till men hade ingen lust att bilarna skulle drälla på vägen när det var en sån lång körväg.. Dock har det varit lite långsamt med bara 4 bilar men det gick bra ändå=) sen vid halv 2 så hade jag bara 1 bil och det tog ju kanske 30 minuter mellan lassen:P

Vi fick också sluta lite tidigare för vi skulle ha lite mat uppe på uppland, dom bjöd på suovas kebab och dricka :P det var inte så jätte mkt folk där, men ändå kul att träffa alla när man inte var stressad över att börja jobba igen =)

imorrn är jag iaf ledig, har inget jobb på traktor så det blir en lugners dag. skönt! Har också hyrt en film, Hämnden, har hört att den är bra, och jag vet att Jakke inte kommer vilja se den så då får man passa på när man är själv =)

no sparkle

Min gnista är helt borta, känns som om jag jobbar mot en vägg och det gör jag ju faktiskt bokstavligen.. det är så himla trist när man inte gör ett bra jobb. hoppningsvis får vi snart veta vilka som åker ut från firman och jag har ju inte varit där så länge så snart är jag nog arbetslös, vilket kanske ändå är bra? jag vet faktiskt inte nu, behöver nån ny energi nu nu nu nu, kan nån skicka lite lycka till mig? ååh jag önska att jag jobbade natt.. där är dom iaf ett roligt gäng.. det här kommer bli en evig lång vecka.. kan försöka vara positiv och säga wiee bara 5 dagar kvar, men det låter så sorgligt.. haha

Bilen är iaf klar nu, nya bromsar och ombesiktad. allt som allt 4000 kr.. så nu har lagt över 14 000 på att laga bilen. vet ni vad jag köpte den för? jo 14.000 .. kul jul

my life sucks just nu..

MEN min helg har varit skit bra!! varit på en shopping tur i lule med jaaacob, var på storheden där jakke fick göra lite ärenden och jag fick stilla mitt shoppingberoende inne i lule :P på kvällen var det party party med amanda och Bella :D och lördagen lugn som bara den =) tänk om helgen bara kunde vara längre!

de ju gaalet

De ju galet hur lat jag är! mitt rum är fortfarande stökigt och min motivation finns inte alls där.. vad är det för fel på mig!! ändå envisas jag med att sitta här vid datorn och inte göra ett skit.. packa borde jag också göra men det är också jobbigt. jag tycker ju ändå att jag inte har nå kläder när jag väl är i Jokkmokk. suck och blää vad negativ jag är =)

Har iaf varit en trevlig dag, lunchen blev på Sofias kök för det var för fullt på glada kocken. sen tog vi även en fika i norrskensgallerian.. sen har jag fått ett nytt däck till bilen för ett var så dåligt.. sen har jag tagit mig en kaffesluring hos Ida =)


Nu väntar jag på att klockan ska bli 21.00 så Greys kan börja. var ju ett galet spännande slut förra veckan!



peace out my stalkers :) Ni få som faktiskt läser av nån konstig anledning min tråkiga blogg :P

onsdag

Tänk att det redan är onsdag :P tiden börjar gå fort nu =) tog en liten sovmorgon idag till halv 10, det var skönt och nej jag har inte så dåligt samvete över att jag sov så länge, jag är ju faktiskt ledig!! =)

ska väl hoppa in i duschen på ett tag och göra mig snygg, mormor ska bjuda mig på lunch på glada kocken idag, som en födelsedags present så det ska bli kul =)

Var förresten i kullen igår och bytte däck, jag skäms över att säga det men jag har faktiskt aldrig bytt däck själv eller ens sett hur man gör.. haha men NU vet jag! så nu ska jag också få byta på mercan ;) hehe

äsch det var jobbigt att skriva när man ligger på mage i sängen :P vi hörrrrrs

weeeeo

Vilken trevlig dag jag har haft hittills :P for till Åhults och fikade med syster Ida, syster Carro, carros kille Tommy och lilla Ebbe som låg och sov i vagnen ute.. Sen drog vi en tur på lite klädaffärer, jag köpte ett par jätte mysiga shorts och ett par björn borg trosor ;P, sen på Intersport fick jag skjutsa lilla Ebbe i vagnen, han är så gudomligt söt den lilla killen! man blir ju käääär :D fast alla mina syskonbarn är ju lika söta såklart =) skaran börjar ju växa mer och mer nu =) hehe

Nä nu kom chefen precis hem (mamma) så nu måste jag ut och källsortera, sen sortera bort alla mina vinterkläder. känns ju jätte kul men lika att göra det nu så slipper jag tjaffs.................

Ha det så braao =)

heej

Gick och la mig tidigt igår i brist på annat.. Började se filmen Shooter och såg klart den imorse.. kom på att jag sett slutet tidigare :P Den var ändå helt okej måste jag erkänna.. vaknade iaf 7 imorse.. kul jul.. Det enda vettiga vore ju att gå på gymmet men jag ids faktiskt inte.. Jag kan lika gärna vara tjock till sommarn det gööör inget!! =)

äsch och bläsch jag hade ju inget roligt att säga!


eyeyeyeye

Ska väl börja förbereda maten.. eller nja kanske bara slå på ugnen, blir kött med strips.. Axels önskemål =) Annars gör jag inte så värst mkt.. funderar på att dra datorn till sängen och kolla på lite tv program på nätet kanske.. det är ju trist att vara ledig :( Ja vilka problem man har.. tycker bara att det ska bli torsdag, jag vet att jag tjatar men ni behöver ju inte läsa =)



Lilla alfons som blev lite små grinig när jakke och Bagge jagade han på isen.. vet inte riktigt varför hans försvarsställning var bredvid jakkes sko men men han kanske kände sig trygg där från mina blixtrar:P Såg hur många som helst den helgen!


mjau

Lyssnar på Danza Kuduro och blir så där härligt party sugen! längtar till sommaren!! men jag är helt sne över hur jag ska jobba och sånt skit. har inte varit ledig sen i mars.. alltså förra året.. hade varit fint med några veckor...

Idag har jag då varit på stan och snurrat, det tog 2 timmar! för en massa skit saker.. men jag har iaf varit på kicks, bästa affären i stan!.. köpte ett grått nagellack, 2 ögonskuggor, en brun och en silvrig.. det är som i eyelinerformat, förstår ni? och sen en flytande eyeliner.. en bodyskrub, en hudlotion.. ja det var nog allt? eller nej en ny foundation med.. hur kan jag glömma?

Även köpt ett nytt navelsmycke.. mitt hade tappat alla "diamanter".. köpt ett minneskort till mobilen, och beställt ett nytt linsskydd till kameran. skulle också köpa ett headset men dom hade inget.. såå jag så är det..

så en nöjd Matilda här som har stillat sitt shoppingbegär.. nu är det bara rummet som behöver en uppstädningen men jag orkar verkligen inte.. nåja tid finns =)



åh

Ni vet när man blir irriterad på folk man inte känner, men när man blir irriterad på folk man verkligen känner så då är man riktigt irriterad.. jag stör mig varje gång jag kollar på fb, vill bara ge en liten slap och säga VAKNA!!! nu ska jag skita i det där och tänka att alla får göra som dom vill i sitt liv även om dom fuckar up det...

Nej sminka på mitt ansikte nu och sen ta en tur på stan. ska lämna in deklarationen (snacka om att vara ute i sista stund) ska köpa en eyeliner, flytande.. ska kolla lite grejs på pennstället.. kanske en sväng in på jive och förnya min garderob? ;)

Skönt med ledigt men samtidigt lite tråkigt.. är ju som trist att vara hemma.. nåja snart torsdag och då får jag träffa den finaste bästaste av dom alla! ;P


RSS 2.0