jaa

ibland undrar man om man ska skratta eller gråta det är ju bara så pinsamt allt.. ändå är det inte jag som gör nått men jag blir så jädrans generad så att jag vill gömma mig i sanden som en struts hahahaha nåja sånt liv sånt jobb jag önskar att jag var en kille! smälta in i miljön och bara göra det jag ska :P

håller då på och små packar lite i rummet, eller ja egentligen är jag klar det enda som återstår är att packa in allt i bilen vilket känns jobbigt. samt duschen, åka till apoteket och ta ut dom där livsviktiga pillrena som gör att jag inte åker på barn, samt tanka så att jag inte hamnar mitt i skogen utan bensinl.. ja ni vet sånt viktigt. ikväll bär det av mot jokkmokk för att storstäda i jakke lägenhet.. i helgen får jag äntligen åka till vår lägenhet :D weehoo


vår skyldighet

Igår så gjorde jag nått som jag har tänkt göra jätte länge men helt enkelt bara inte gjort av egentligen inga ursäkter eller orsaker alls.. har blivit månads givare på läkare utan gränser.. för egentligen har man ett stabilt jobb med lön varje månad, då måste man väl ändå kunna skänka 50 eller 100 kr i månaden till folk som verkligen behöver det! Dessa pengar går runt om i världen till sjukvård där det verkligen behövs.. just nu kan du skänka en timlön just till svälten i afrika, du hittar postgirot på hemsidan eller på aftonbladet. eller så skickar du till postgirot som går allmänt till läkare utan gränser..

Det står bland annat att 50 kr kan rena vatten till 5000 människor
100 kr kan ge 100 barn vaccination mot mässling
500 kr räcker till att behandla 25 barn mot malaria.


så gör det NU! det är så små pengar som vi lätt kan slösa på i en bensinmack så varför inte lägga dom pengarna på alla barn som svälter eller dör av sjukdomar varje minut varje dag på vår lilla jord


http://www.lakareutangranser.se/gava/

puss puss nu ska jag lägga mig i sängen och mysa..

sådeså

så var tisdagen snart slut och jag har inte gjort så värst mkt samtidigt som jag har gjort jätte mkt! förstår nån? Jag köpte en pärm idag och har sorterat alla "viktiga" papper" har gått igenom mina lådor som har legat ovanför gareroben och slängt alla mina teckningar från när jag gick bild estet (det var riktigt jobbigt) men jag sparade en grej som jag hade. samt slängt alla mina skolkataloger (också jobbigt) och slängt en massa meningslösa kort som är från en gammal kamera..

Ikväll har jag även hunnit med att göra en kantarellmacka till mig och mamma och nu har jag precis pratat klart med jakke och snart blir det filmtajm med tjejen som redan ligger och sover i min säng =)


znark

jag har en snarkande brud i min säng, hon tar även upp nästan hela sängen och hon är hårig, ja gissa, min kära Molly myser hos mig och jag klagar inte för jag har ju saknat henne så mkt! =) idag har jag roat mig med att städa i rummet och packa lite, har än så länge bara packat i filmerna och böckerna. slängt också en massa cd skivor meeen jag tror att jag även råkade slänga dom skivor som jag ville ha kvar :( måste kolla lite i flyttlådan!

nåjaa och nu har jag precis kollat på filmen bad teacher, helt okej film =) och nu tänkte jag glo lite på scream 4 ;D får se om jag blir nå rädd!


häärliga östansjö=)

hej igen

nu är jag tillbaka i gällivare efter 2 veckor i Jokkmokk =) Har haft fina dagar med en och annan fylla för mkt tyvärr men är man duuum så! nu blir det nog hyffsat lugnt sålänge.. Kan säga att jag var på bröllop/dop igår och det var riktigt trevligt! samt möhippan som var i onsdags=) håller på och försöker ladda upp bilderna på fujis hemsida men nu börjar det krångla, typiskt för mig!

Måste även få berätta nått riktigt roligt som jag nog inte har berättat, jag och jakke ska bli sambosar nu och flytta till Piteå :D vi skrev på papprena i måndags, eller ja Jacob skrev på för det är han som ska köpa lägenheten=) Ska bli riktigt spännande! och vi hoppas att få den i helgen men annars så får vi den 26 augusti vilket inte är så ulänge till =) wiiiehooo först nu börjar man fatta=) 

men heejss

RSS 2.0