gääääsp

gudens vad trött jag är! ska snart lägga mig i min underbara säng och blunda ögonen i några timmar till det är dags för ett till skift och en dag närmare ledigvecka =)  Denna dag har också varit great! hoppas det håller i sig i helgen och inget händer.. är så knepigt när nått går sönder ju...
Idag var det också middag hos mormor och morfar, kusinerna från jokkmokk kom också, blev så mätt att jag nästan började spy haah.. usch till veckan måste jag börja träna, har nog gått upp några kilo dom senaste veckorna.. har ätit som en gris.. jaja beach 2011, eller så gör jag som jag sa till Jacob, bli tjock till sommarn, lite gå emot strömmen ;)

puuh

Snacka om god middag vi har ätit, Roger är verkligen en mästerkock! fick även efterätt, glass med varma hjortron, uuuunderbart :D Denna dag har då varit finemang och nu är det bara 4 arbetsdagar kvar, detta går fort =)

Nej nu ska jag göra en macka så jag har frukost imorrn =)


jag kommer jag kommer nu du håll ut

hallojen nu ligger jag mest i sängen och myser ren och fräsch med ett glatt humör =)
Denna dag har vart fiiinfin och strålande väder gudars så härligt! idag så har jag fått köra till grävaren hela dagen vilket var längesen =) var trevligt att vara tillbaka i backarna och ja backarna var ju inte så farliga =) men ändå så saknar jag ju mitt tingvalls gäng ju! Men tänkars nu är det bara 5 skift kvar sen tar jag en ledigvecka!
Förra arbetsveckan var ju en riktigt pärs när jag var sjuk så nu känns det så bra att orka med allt jobb :)


nu håller jag iaf på att lägga upp lite bilder från förra ledigveckan på facebook så kika där! men såg nu att typ inga bilder blev bra :/ så blev inte så mkt att lägga upp.


Imorrn är det förresten födelsemiddag för mormor hemma hos oss, det vankas plankstek ;) muums har också hunnit köpa en present till henne idag, blev ett par handskar! =)

puss och kärlek

Hejsvejs vilket vackert väder vi har haft idag! Finns det nått bättre än att jobba när det är fint väder? =) Imorrn ska jag då ha en Tshirt under alla mina lager av tröjor, höll på att svettas ihjäl :P Måste iaf säga att det har gått bra idag, gick fint att tippa till bilfickan och det blev bara 3 lass, förövrigt har jag kört -14 lass hela dagen och nu är jag trött som en flodhäst :)
Men jag måste säga att jag har väldigt lätt att bli irriterad. nått att jobba på kan jag lova!

Snart är det fredag och vad kommer hända då? ingen aning, ingen som vet, men väldigt spännande! =)


Nej nu ska jag gå och göra nått jag inte borde och sen ska jag kanske lägga upp bilderna från helgen på datorn.. om jag orkar och känner för det! för sängen lockar väldigt mkt nu måste jag erkänna =)


undra undra

Nu blir jag bara irriterad att allt ska knepa med jobbet, vi ska vi köra till bilfickan och lappkyrkan med en dumper? tycker det verkar hel knasigt.. sen så ska vi köra 12 timmars 05.30 - 17.30 och jag har inte ens ett kort så jag kommer in.. suck med dubbel suck men imorrn är det löst och jag ska vara på jobbet 5. nååååååååååja

äsch god natt nu ska jag få min skönhetssömn..

Ledigvecka

Hej hej nu är det ledigvecka igen och OM jag har längtat. har ju varit en riktigt jobbig nattvecka med lite sömn som jag ska ta itu med idag, eller? nej såklart inte, måste till tandläkaren imorrn 08.00 och ta bort trådarna.. aj aj..

Hur som helst så har jag varit på Clippet idag och fått mitt hårt klippt och färgat. gjorde en massa ljusa slingor, blev riktigt nöjd men hade kunnat vara lite ljusare men just nu så känns det helt rätt och luggen har fått sig en klippning och den är jag nog mest nöjd med! äntligen så ser jag normal ut!

Efter klippningen så kom Sandra hem till mig, vi surrade lite om ditten och datten och därefter klippte jag hennes långa hår, tog nog bort 1 dm minst och klippte ur jätte mkt.. vilken skillnad! =)

Direkt när Sandra for så kom Dade och det blev en kaffe och en till klippning :P så hela min dag har bestått av hår, hår,hår :)

Nu har jag poppat popcorn och ska mysa ner mig framför topmodel =)




åh nej

Bara 1 natt till sen ledigvecka, behöver den verkligen, har aldrig sovit så dåligt som denna vecka, jag är helt slutkörd i kropp och själv och har så satans ont i huvudet.. vaknade 10 idag.. vilken katastrof, vilket mörker! ändå har jag legat i sängen och försökt ligga där flera timmar utan att somna..

men som sagt 13 timmar kvar sen får jag lägga mig med ett leende på läpparna sen på dagen ska jag klippa mig och färga håret! så bara saker att se framemot och jag längtar som en tok tills på torsdag då jag får träffa min bästa jacob! skulle kunna göra vad som helst för att få ligga och krama han nu! åh ja men den som väntar på nått gott väntar inte för länge eller?

en massa pussar och kärlek från er trötta Matulda som ska dumpra på kära tingvalls nu snart!


glad att vara glad

Borde ju egentligen inte vara glad, min dumper gick sönder, har infektion i tanden har bara sovit 6 timmar MEN som tur är så har vi Tofo dumpern, nu när jag vet att min tand är infekterad så kommer den snart inte vara det nå mer med tanke på att jag har en pencillintuss och 6 timmar är med än vad jag sovit dom 3 senaste dagarna på raken..  så egentligen bara positivt :)

Men hoj vad jobbigt det var hos tandläkaren, fick vänta i över 1 timme, var nog där sammanlagt i 2 timmar, kom i säng runt 9 tiden helt slut.. hade så ont att jag höll på att börja gråta.. men nu ska min mun bli hur bra som helst.. jag har ju som problem hela tiden verkar det som:P

nu ska jag snart tillbaka på jobbet. 3 underbara nätter kvar sen en ledigvecka som jag verkligen har förtjänat!

uäää

Inte alls så särskilt pigg och kry, mest av allt hade jag velat ligga i sängen med en kopp te, kolla på en film och tycka synd om mig men nu är det bara 4 nätter kvar att jobba till ledigvecka och som tur är så är det alltid kul på jobbet när man väl kommer dit så det är jävligt bra! det är bara den här huvudvärken som spökar... nej nu ska jag ta på mig mina byxor, lägga maten i matlådan, kissa en minut och sen åka iväg mot mitt underbara kära tingvalls =)

Hoppas som kommer på en lösning hos tandis imorrn! nån som har nått tips på hur jag ska hålla mig vaken? har inte sovit ordentligen sen jag vet inte när... idag har jag bara vaknat varje timme...

ajsen

Ringde precis till folktandvården och imorrn halv 8 ska jag vara på akutmottagningen.. kul, hur ska jag lyckas hålla mig vaken så länge? men jag måste verkligen dit, mår inte alls så särskilt bra... nåjaaaa

Nu ska jag ut med hunden och samtidigt tar jag en promenad förbi OK och köper lite grann.. är jätte hungrig på god mat.. eller ja vad som helst!

väldigt typiskt

vaknade halv 12. kommer vara död inatt.. nåja jag överlever självklart! ska nog försöka göra ett nytt försök och blunda 30 minuter iaf!

usch fick ont i magen också.. hoppas jag inte håller på att bli sjuk, axel är ju jätte sjuk och det är tredje dagen han är hemma från skolan.. håller tummarna för en frisk Matilda!

har inte så mkt mer att säga just nu, kommer nog tillbaka snart! kisssessss

Det känns

Jag kan berätta för er att nu känner jag att det är nattvecka pågång, kroppen känns tung som cement och huvudet hänger inte med, det känns som om man ska svimma flera gånger om dagen... helt sjukt men så är mina dagar en hel vecka.. som tur är så försvinner allt när jag väl kommit till jobbet och då blir jag pigg! Denna natt var iaf intressant. visar sig att jag bara får köra -14 och jag gillar nog gråbergskörningen mest.. på -14 måste man hela tiden skrika i radion men annars är den fin! men jag slog nog rekord i trötthet igår!

hur som haver, har köpt en tidning idag ifall det blir lugnt vid krossen.. vilket jag inte hoppas det blir!

jaja hej hej nu ska jag och mitt tunga huvud ta en alvedon pusshejs

hihi

Jag vet att jag kan vara upp och ner i mitt humör men just nu är jag bara upp upp och upp!! Finns så otroligt mkt som jag ser framemot och jag blir bara glad av att tänka på det :D Just nu håller jag på med en väldigt svår grej så jag kan vara lite sur och arg.. men men nu måste jag iaf börja ta tag i det här med träningen.. det är ju snart sommar och jag får inte lata nå mer.. men nu när värmen kommer så kommer även jag orka lite mer!

på tal om orka så är jag helt knäckt just nu.. vill bara sova men blir stressad av tanken och om 2 timmar så åker jag till mitt underbara jobb och är med mina bästkollegor en heeel vecka! :) och ledigveckan kommer säkert bli fantastisk för då får jag ju träffa bästkillen! ja ni märker det finns inget negativt för det är vår nu och jag gillar vår!!!
men först ska min mage bli platt, har ju blivit lite små tjock nu denna vecka, helt normalt och precis vad jag trodde skulle hända, så nu är allt i förebyggande syfte så ni vet.. mer information kommer om 2 veckor..

svammel inlägg jo jag vet ..nu ska jag göra nått vettigt. puss

måndag :D

Heej alla vilken oroligt rolig helg jag har haft! och även fast vissa saker inte var så roliga så var dom ju faktiskt ändå roliga haha hajjar ni? ja men i fredags så drog jag ut en tand i luleå vilket kanske inte var så kul men jag hade jacob kidnappad i bilen hela dagen så det var kul :D på kvällen blev det en rackarns fylla på opera hah men det var skit kul för jag fick ju träffa käraste och sötaste Jennifer :D
I lördags på drog jag och jacob till Kvikkjokk för att överraska killarna. vi gjorde en stor eld och grillade korv och lite sånt =) en jätte mysig kväll med kortspel och groggar och en lite fylla på det =) vi sov 6 st i husvagnen plus spiketältet haha
på söndagen så for vi iväg med skotern och grillade,, jag hade lite dödsångest av att åka på fjället när det var så brant måste jag erkänna men jag är ju en fegis så!

nej men en skit bra helg! vi kom till gällivare lagom så vi vann se Solsidan sen tror jag faktiskt att både jag och jacob somnade innan halv 10.. trötta människor..


Nu ska jag då lägga mig i sängen igen och försöka blunda lite.. har sovit jätte dåligt på dagen, vaknat, 8, vaknat 9, vaknat kvart över 9, vaknat 10, vaknat 11. ja ni förstår. jag kommer aldrig orka med natten om jag inte sover mer..

 nå pudsss

tooorsdag



hej du late Matilda.. har inte packat än :S men det ska nog gå fort, viktigaste är ju trosorna haha.. tänkte också göra det lite fint i mitt lilla rum så jag slipper städa nästa vecka när jag har natt vecka.. ska då bli himla skönt att komma bort från Gällivare i en hel helg! can you belive it ;)

Dagens nota låg på 900 kr till mannen jag råkade "köra" på igår.. lindrigt undan men kändes ändå lite tomt i kassan :'(

herregud

Kollade lite på vakna med the voice och Daniel Paris var gäst.. jag blev mållös.. vet egentligen inte vad jag ska säga utan att det ska låta fördomsfullt! Men gud vad gay, fjortis och 08:a han är! jag sitter och bara gapar över hans sätt att prata och fingrarna hit och dit.. han måste ju spela teater? hur kan nån ens orka umgås med en person som beter sig på det sättet, man blir ju psykiskt utmattad! Men när jag såg han i ung & bortskämd var han väl ändå normal? jag tyckte då lätt att han förtjänade att vinna.. nej jag tror han spelade lite teater nu i vakna med the voice. jag hoppas iaf på det!

Nåja idag så vaknade jag 07.00 som vanligt alltså. snacka om att jag har blivit äldre eller ja att dagskiftet har satt sitt spår! Just nu längtar jag mest till nästa ledigvecka.. ska bli så spännande att fixa håret =)

Nej nu ska jag nog städa lite i rummet, hoppa in i duschen, sen ska jag på volvo och köpa lite grejer till mannen som jag "körde" på igår.. sen kommer Jacob hit och mooot jokkmokk =)

Molly har blivit skjuten

Ja ni läste rätt, nu överdriver jag som en tok men ändå, hon har blivit skjuten av ett soft air gun, så det är inte så allvarligt =) och det var ju faktiskt bara en olycka! hon verkar då inte ha så värst ont som tur är.. men var bara tvungen att skriva det, för det låter ju dramatiskt att skriva att hon har blivit skjuten =)

En annan sak som hänt är att min bil har rullat på en annan bil och jag är lite små deppig för mina extra ljus är helt krokiga. bilen framför mår bra men jag ska köpa ett nytt cykelstöd och en penna..han var snäll den där mannen som tur är! man vill ju inte köra på en gringubbe! Men ja jag då verkligen förtjänat min B&J, tyvärr fel smak men ändå

Nu ska jag fortsätta deppa framför en film!

Torsdag imorrn;)

ajsingbajsning

uuuh vad ont det gör i ögonen, eller ja runt ögonen, svider hela tiden! och jag som snart ska åka och träna, svetten lär svida som ett monster i ukraina.. hehe

Nu laddar jag mest batterierna för träningen men tyvärr så kom mormor och morfar hit så jag måste nog stänga av musiken och vara social. dom ska visst hjälpa till med middagen och äta här. Jag hatar när folk kommer för tidigt, bara jag som har den irritationen? haha

jaja hejdå.. nu måste jag väl visa gammel folket hur man byter kanal/höjer volymen på fjärrkontrollen eller nått annat jätte svårt..

förresten vill ni höra den underbara kommentaren jag fick av mormor idag när jag klippte henne
mormor: Att du har lärt dig klippa med vänster hand.
jag: jo med tanke på att jag är vänsterhänt så är det som lättast, och du vet ju om att jag är vänsterhänt!!
mormor: jo men det är bara så konstigt..

Tänk att än i tiden så får man kommentarer om sin vänsterhänthet :)

PS: har bokat klipp och färgtid nu så nästa ledigvecka får jag en liten makeover. eller nja inte så stor makeover för jag är ju lite feg =) men lite lite ljusare hårfärg =) Kan knappt vänta!!

pics

Tog ju lite bilder när jag var hundvakt hos Ida och Alex förr förra helgen, men har helt glömt bort att lägga upp dom. Tänkte visa vilket filmmys man kan ha där, tyvärr är ju filmmys inte så kul när man är själv så det blev inte så mkt film tittande för mig! Jag är nog ändå mer av en tv människa =)


Söta huskulv ligger och myser =)

Och lilla Tina har krypit ihop i fåtöljen:)

Alla filmer och projektorn! en sån skulle man inte tacka nej till :P


nyfiken

Varför är vi människor egentligen så nyfikna? även fast ingen erkänner det så är vi så förbaskat nyfika och vet ni vad, det är absolut inget fel med det, jag tror det är lite som en näring för oss=) och då menar jag inte att snacka skit utan bara att prata om andra? Eller vad tror ni?

Idag drog jag ner mina skolkataloger.. nyfikenheten, skulle kika in våldtäksmannen i Örebro, och vet ni vad, jag hittade han direkt! första sidan jag slog upp. visste nämligen redan innan vilket gymnasium han gick på och han är ju nått år äldre än mig.. ändå lite sjukt.. anledningen till att jag visste det var för att nån från örebro hade sagt till mig vad han hette nästan direkt efter han greps och då var jag och snokade på hans facebook, samma bild dom har i tidningen också.... gud vad nyfiken man kan vara.. man skäms ju nästan haha


todooo



Min tjej har fått mat och fått gå en promenad för sina behov, jag har fått i mig i lite frukost här framför underbara Rachael Ray, hennes leende smittar alltid av sig :)
Måste erkänna att jag har lite träningsvärk sen mina 2 långa promenader och gymmet. härlig känslo men jo =)

Nu ska jag väcka surpuppan och göra frukost till han..

hehe

Gud vilken knasig dröm jag hade inatt, ibörjan så var jag en prinsessa ´(haha) ja och jag skulle gifta mig, inte lika stort som victorias nej utan jag var tvungen att sminka mig, fixa håret själv! Allt blev bara kaos och när jag ska ta på mig min klänning så kommer jag på att jag har ju inte köpt nån klänning!! så jag springer runt och söker efter nån snygg klänning man kan ha på ett bröllop.

Helt sjukt, drömmen fortsätter ganska lång och blir knäppare och knäppare:P 

Jaja jag vaknade då för 1 timme sen, ska nog ta ut min lilla Molly på en promenad och sen fixa lite frukost till mig.. Idag har jag inte så mkt planerat, ska klippa mormor 12.30 och vid 5 tiden ska jag träna med Ida..

Men imorrn får jag åka till Jokkmokk och då blir jag en glad tjej =)


Jag behöver förresten bara titta på mina glas så blir jag glaaad :D Nu behöver jag bara en lägenhet jag kan ställa upp dom i :)

Hur ful får man vara?



Är det verkligen så sorgligt att man måste ta 1000 bilder för att få en som ser okej ut.. inte super snygg, ja nej bara okej.. betyder det att man ser lika förjävlig ut i verkligheten? hojja... jag får väl helt enkelt låtsas att jag är en super snygg och försöka tro på det själv ;)

Denna dag har faktiskt varit bra! Camilla har varit här på besök, sen for jag till Sibylla och höll Camilla & Stefan sällskap när dom käkade. Efter det en fika på Alla tiders med laban.. skjutsade Axel till badet och jag själv var på stan i kanske 40 min med Camilla :) Kul att få träffa lite folk! behövs ibland så att jag inte blir en ensamvarg och folkskygg!

Nu gör jag inte så värst mycket. har lite små tråkigt.. Tv:n lockar inte det minsta, inte heller datorn.. Jag måste nog skaffa mig en hobby.

over & out

hehe

Vad tycks om mina nya glas jag köpt? Jag vet att jag fortfarande bor hemma men det är ju inget jag planerar att göra i hela mitt liv så. dom hade även jätte fina snaps glas och martiniglas som också ska få följa med mig hem nångång. 2 glas kostade 210 kr på backmans bosättning.


haha

Klockrent, fick ett samtal av Dade att han och micke ville ha skjuts till Olles, jag sa: ja men då kommer jag till focus nu.. dade: nej nej vi är mittemot expert! Jag: va? jaha men då är det ju inte så långt att gå! haha :D
Lite småroligt:P dade tyckte jag skulle komma förbi men jag har inte riktigt bestämt mig än, dom skulle ju äta, men kanske kikar förbi och dricker en cola där lite senare, men samtidigt är jag trött som en fågel och sängen skriker på mig!


på tal om sängen, top model och popcorn nu! Det går inte göra nått annat än att älska måndagar :)

hej du fattiga tjej!:D

Sa ju att jag inte skullle shoppa så mkt men jag kunde helt enkelt inte låta bli! Det är så tillfredsställande att komma hem och kolla på sina nya saker :)

Har köpt en massa små skit som jag inte ens ids nämna här i bloggen, alltså schampoo och ja foundation svampar osv.. men jag har faktiskt även köpt en mp3 idag, en rosa också! Känner mig så där fnittrigt tjejig, men helt ärligt, jag är så grymt nöjd över min mp3, radio och allt, helt värt dom 699 kr, yes box du och jag forever and ever!

köpte även 2 läppstift till från make up store, jag är såld på deras produkter och funderar på att inhandla nån cool ögonskugga om nån vecka, ska nog bara låta mina ögon vila ett litet tag till =)






nej nu ska jag torka håret, har varit på badet och solat en snabbis så blev en kvälls dusch.. måste också prova mitt nya grejjs till håret. det skulle vara bra!

mååndag

Gud vilket fint väder det är ute! är super grill sugen, synd att jag inte har nån att grilla med :( åh.. nåja jag ska fördriva tiden med att snart åka till stan och shoppa lite, tror jag iaf.. fördriva tiden är kul! men nu ska jag byta påslakan och göra det fint här :)

kisses

leedigvecka!

tjoho ledigvecka nu och det är rätt så skönt, men har vart riktigt kul på jobbet så kändes lite trist att åka haha :D men jag älskar att jobba när det är fint väder, bra flyt och ja man mår bra helt enkelt! fick till och med ett extra lass precis vid 5 så det tjänade jag in på, men en lapp till att skriva hah

Nåja nu är jag hemma och väntar på Jacob som kommer hit och myser med mig hela natten! mysigt värre ;D

ska förresten på stan imorrn. ska inhandla massor av läppsyl, en speciell som jag måste ha, ska köpa massor så jag har i alla jackor ifall jag tappar nån! smart Matilda.. tänkte även kika in på kicks och se om jag hittar nått fint ;)

joo funderar också på att börja boka tid för färgning på håret, ska göra det lite ljusare, men hade vart kul till sommaren, men då lär jag aldrig få nån tid :/

vilken dag

på ett sätt en bra dag, har gått fint med allt förutom snöstormen som kom, först var det strålande sol, blå himmel, sen kom stormen, det blåste som fan och snöade, sen sprack himlen upp och började bli lite blå, solen tittade fram vid oskar, men så kommer världens snö fall.. vilken ångest jag hade! var riktigt halt när jag hade tippat sista lasset till alliansen trodde verkligen inte att jag skulle komma ner! men jag lyckades hasa mig ner på 1:ans växel. puuh så jag kom hem levande :D

har förresten roat mig med att skriva en massa sedlar idag, typ 10 st tror jag haha tog ett bra tag med tanke på att jag skrev när jag fick lass.. men nu har jag skickat alla och några blir det väl imorrn, men så är det när man kör hit och dit av vem som helst, men konstigt nog är det bara kul :P

har iaf kollat på yr och det ska bli okej väder imorrn, så jag hoppas på ingen snö! hade varit så onödigt ju!

nej nu ska jag kika på melodifestivalen och sova.. är lite trött, en uppstigning kvar sen ledigvecka, men kan hända att jag ska jobba extra, vet inte riktigt än =)

puss och kram

åååh

orkar inte säga nått då har jag inget sagt men just nu går jag bara omkring och funderar och väntar på ett samtal, lyckades göra mat även fast min matlust var helt borta och ingen ork. borde städa orkar inte, vill sova men lär inte kunna slappna av.. lalalala

och min arbetsdag har vart sååååååååådär. känns som om inget gått som det ska, jag har varit skit dålig på att backa, fick riktigt dåligt självförtroende där snyft.. seriöst haha .. nåja 2 dagar kvar.. Sen ledigvecka med en helg tillsammans med min käraste som jag saknar som en tok!

äsch hejdå nu ska jag fundera i mitt inre

matmatmatmatmat

Min hjärna tänker bara på mat just nu, är så äckligt hungrig, hann bara käka frukost när pecka ringde mig på jobb.. har faktiskt kört 120C:n från garaget till jobbet.. var hyffsat nervös för att orsaka en kolossal olycka haha men jag är stolt över mig själv och det är den första långa turen jag gjort med en trakor =)

sen har jag tagit emot kulor, gick inte alls nå bra, hjulen bara slirade hela tiden, vilken sopa man kände sig som! hojja nåja, du lär dig nått hela tiden!

Nu är jag hemma och ska kolla stripsen, min favvomat, lövbit inrullade med mjukost ;D

oscars

Igår så kikade jag på Oscars galan, eller ja det var en sammanfattning kan man väl säga =) Bara 2 timmar långt men jag råkade falla ner i drömmarnas värld 30 minuter innan det var slut :( Men jag tycker ändå det var kul att dom hade gjort ett sånt program, vem orkar egentligen sitta vaken en hel natt och kolla hela sega galan, ja inte jag iaf som knappt pallade med 2 timmar hah :D

Just nu sitter jag och kikar ut genom fönstret och kollar på traktor killen som skrapar bort all snö, funderar på om jag ska fråga om jag kanske kan få jobba lite så kan han få vara här och slappa haha, gud vad trist det är att vara ledig!

nå ska nog hoppa in i duschen snart och bli lite ren och fin, har svettats som en tok i mitt varma täcke inatt!

tjingpling

RSS 2.0