tick tick

Tycker att klockan ska bli 20.00, dubbel avsnitt av top model! men bäst av allt, min lilla popcorns påse som jag köpt :P gud vad gott det ska bli!

Just nu zappar jag lite mellan 8:an och 9:an, är ju dom här programmen när dom söker efter en ny bostad, på 8:an är det ett par som ska köpa ett hus på Mallorca, jag tror deras budget ligger på omkring 10 miljoner kr. Jag förstår inte ens hur man kan ha så mkt pengar? haha men dom verkar missnöjda med allt, kanske blir så när man är rik, inget är nånsin bra?

Jag hade nog kunnat dö för att bara få en liten etta på nått härligt ställe med sol, stränder, fest, glada människor!
Vem säger att man inte kan flytta? :)

nej nu ska jag väl tråka sönder mig i 20 minuter till! kisses and hugs

no work

Dumper sönder så jag har bara suttit hemma idag, usch vad tråkigt.. har hunnit se Tusen gånger starkare och Black swan, vet inte riktigt om nån av dom var så särskilt bra, men nu har jag iaf sett dom och behöver inte fundera på det nå mer.. var precis på en tripp till statoil och lämnade igen filmen jag och jakke lånade igår..

Mer då? har lagt över lite pengar från lönekontot till sparkontot, hade 15 000 kr kvar över från förra lönen så det kändes fiiint att få lite mer kirr i andra kassan! men jag måste ändå spara mer pengar..

 Så här ser förresten min nya ögonkräm ut, kan inte säga att den är så särskilt stor men dyr och ja den verkar faktiskt bra! jag är positiv :)

nåjjaaa ska väl vänta på att det blir en ny dag nu, var nå surr att vi kanske ska få köra kulor från bangård så det kanske bli jobb, man vet aldrig..

trött

gud vad trött jag är, tror jag han se 20 minuter av filmen igår så däckade jag.. sen väckte hundarna mig vid 5 och sa att dom ville kissa så det vara att ta dom ut på baksidan av gården, jag stängde projektorn och la mig i sängen och somnade direkt. sen började hundarna gnälla där vid 7.. ååh mitt huvud känns som spaghetti.. men dom har fått mat nu och jag ska alldeles strax gå ut med dom så slipper jag tänkte på det på ett tag. skönt.. då ska jag slå på en mysfilm och försöka blunda lite.. eller ja kanske slå upp min lilla bok

får se vad planerna är, kanske gå ut, men just nu känner jag mig inte sugen det minsta.. vi ser ju vi ser!

hundvakt

Ja nu är jag ju hos syster Ida för andra natten av 3 möjliga! Det har gått hyffsat okej.. Det är lite små svårt att passa andras hundar tycker jag, men jag har telefonterrat Ida hundra gånger både idag och igår så det löser sig hela tiden =) Men dom hatar deras nosgrimmor men jag måste helt enkelt ha dom för säkerhetens skull.. en liten tjej med 2 stora hundar, väldigt söta men stora hundar! Huskulv är ändå rätt så lugn för det mesta men Tina är en riktig keliis och ska ha uppmärksamhet all the time :)

Idag har jag då haft kaffebesök, själva Sandra kom hit och hälsade på och det var riktigt kul att få träffa den bruden igen! var ju jätte längesen känns det som :S Jag är så dålig på att ringa :( Sen blev det stan med laban och nu sitter jag själv här i huset.. har knepat med ljudförstärkaren och ja nu funkar det, vågar inte pillra mer så det får bli filmerna på hårddisken, så enkelt är det.

just nu gruvar jag mig lite för jobb veckan, jag tror inte vi har fått vår dumper än och jaaa jag lär ju inte ha sån tur att få en hel vecka utan snö igen.. men har dom klarat sig idag så borde väl jag också klara mig.. äsch jag är nojjig nu..  

 
men men nått mer intressant att berätta? joo jag förstörde popcornen jag höll på att göra. jag är hopplös :(
ska nog göra ett nytt försök när kastrullen kylt ner sig


oooch? joo jag har köpt en riktigt liten burk med ögonkräm som kostade 335 kr.. kändes väldigt värt det, nu ska vi se om det funkar också! wish me good luck!

och nej Helena hittade inte filmen så jag kunde ladda ner.. fast jag brukar alltid gilla dom filmer som får dåligt betyg, beror nog på att jag så jävligt dålig filmsmak haha :D puss och kram

uuuäh

Detta går väl sådär.. blev en liten olycka igår så nu får jag börja ta hundarna en och en.. går ju att ha båda men jag tar det säkra för det osäkra.. Har precis gett busfröna mat och nu ska dom få gå ut och kissa.. då kanske dom håller sig lugna en liten stund..

råkade sova i soffan inatt, känner mig som ett kolli, och mina ögon mår inte alls bra, dom är sönder :(

och facebook kommer jag inte heller in på.. vilket kaos haha

annars går det bra, ska försöka lära mig att lägga in en film i cd:n till projektorn sen haha, har bara sett på filmer från hårddisken hittills, det kommer nog gåå fin fint =)

hej torsdag

en ny dag nya möjligheter, ässch.. Somnade nog halv 11 igår. kasst på tv så jag började läsa på en av mina nya böcker.. skönt att somna så pass tidigt må jag säga..

Idag så ska jag hinna göra lite grejer innan jag åker till Ida och är hundvakt för hela helgen, blir ju att sova där 3 nätter.. nå undra om jag ska lägga på ett kol? blir fläskpannkaka till middag så jag gör den nog klar redan nu, plus toaletterna som ska städas. usch vad tråkigt..

funderar på att ladda ner den där nya filmen med adam sandler och Jennifer Aniston.. nån som vet om den är bra? den verkar då det..

Ska faktiskt bli lite konstigt att bo hos nån annan måste jag erkänna, hoppas på att vädret kommer bli fint, eller ja varmt! så jag vågar gå ut lite längre promenader med hundarna.. Tina bli så kall direkt och ska värma sig på mig hela tiden :P åh hon är så söt! Ska ta lite bilder på söt hundarna i helgen :)


tjohoo

Idag har jag och Axel varit på alla tiders, vi skulle fika men det slutade med att jag tog en bakad potatis och axel tog en söt belgisk våffla =) Avslutade med att gå till Pennstället, Axel köpte några pennor och jag köpte 3 böcker! Men det fanns en hel massa fler jag ville ha, funderar lite på om jag ska köpa En halv gul sol, även fast jag har läst den, så känns det som en bok man ska ha i sin bokhylla. Läs den om ni får möjlighet...



Köpte också ett spel, eller ja, det är massa ord som man sen ska rita.. riktigt sjuka ord men roligt :P



Sen satan kallt det var ute så då kryper jag ner i mina favorit tofflor när jag kommer hem h0h0



lalala roliga bilder! nåja nu ska jag säga åt lillebror att ta på sig sina fotbolls kläder för snart bär det av till träningen! tjiiiing


det bästa blir det sämsta

Jag hatar när man lyssnar på en grymt bra låt men texten är så jädrans sorgsen och då börjar man tänka i dom banorna. är det bara jag som gör så? Ibland kan jag helt enkelt inte lyssna på sånna låtar.. jag kan seriöst ligga i soffan och störtböla till Melissa Horn. det är hemskt men jag tar texterna så seriöst! som tur är så finns det låtar som gör en så underbart glad att man får en kick!

Fick förresten ett samtal av bästa Anna idag, saknar henne så otroligt mycket! tänk vad roligt vi har haft, hon och jag och Joanna såklart! saknar mina tjejer så mkt att det gör ont och jag har så dåligt samvete att vi inte har setts eller ringt så mycket.. men Anna och hennes kille Janne kanske kommer hit till sommaren :) hade varit kanon kul!!


väldigt ensamt

guud vad det är ensamt här i Gällivare... vill ju kunna ha kul på min ledigvecka men jag mår bara sämre, helt knäckt av allt tills jobbveckan börjar och det blir en ond cirkel igen... men jag ska väl sluta tycka synd om mig.. och Helena gav mig en uppmuntrande kommentar här på bloggen så JAA du får gärna terrorisera mig :)

Just nu håller jag på att tvätta, är på andra tvätten nu och 1 eller 2 kvar om jag hinner. vid 1 så ska jag hämta Axel, vi ska fika på alla tiders och även gå på pennstället, jag ska kika på bokrean och Axel ska köpa pennor =)

Men ikväll är det inget planerat.. Ska bli rätt så kul att sova hos Ida i helgen, men jag tror att jag kommer klättra längs väggarna efter ett tag, dom har inte ens en tv.. som tur är så kan jag stilla mitt beroende via datorn. puuh..

nåjaa.. snart jobbvecka då får jag träffa lite folk igen..

uttråkad

Har lite små tråkigt, eller nej jag har skit tråkigt! Skulle egentligen käka lunch på alla tiders med laban men hon var sjuk så det vart bara att stanna hemma.. har roat mig med att baka en kladdkaka och sen slickat rent kastrullen, så nu är jag inte alls nå sugen på kladdkakan, men tar nog med den till Ida när vi ska dit..

Nåja jag ska väl stilla mina myror i rumpan med att ställa om motorvärmaren, städa som en tok i rummet och köket, och göra klart middagen. tror jag iaf. äsch jag vet inte.. gud vad tråkigt...


Och Oprah avsnittet måste vara det sämsta nånsin, Oprah och Gayle campar, ursäkta mig men ofta det är kul att se när dom campar, dom gör det ändå inte som normala människor..


nåja jag har iaf varit på gymmet imorse, super skönt, körde armar och bröst samt lite mage.. men mitt humör kan verkligen växlas, blev så grymt irriterad när det var nån pensionärsgubbe som säger till en annan: inte vill vi lyssna på sån här musik, så då ändrar han till P1.. trodde jag skulle bli tokig.. det är direkt nå tempohöjande att lyssna på den kanalen, och ja jag förstår att dom inte vill lyssna på Rock, men det finns ju faktiskt andra skivor och andra radiostationer. nå nackdelen med att träna på morgonen. Ska verkligen komma ihåg min mp3 imorrn.

äsch hejdå


myyyys

Hej ledigveckan =) har sovit 3 timmar idag och jag börjar känna mig som ett kolli, men jag ska överleva till kvällen :)

Just nu så myser jag med min nya skiva med Melissa Horn, eller rättare sagt hennes gamla skiva som jag alltid har velat ha och nu äntligen fått den av jacob :D han måste ju vara bäst i världen :P


Råkade förresten gå på stan idag och shoppa.. köpte ett par jätte snygga jeans men dom var liiite för små i midjan men jag får göra några situps, grejen är att dom satt så jädrans snyggt på rumpan så jag var bara tvungen att ha dom! Gud jag är omöjligt :) nååja

Nej nu ska jag städa så jag har det fint när vi kommer hem från middagen hos Ingegerd. då blir det mys framför datorn och kolla igenom alla avsitt med stylisterna som jag missat!

puss och kram lovee



hej

Åker till jobbet på 30 minuter, var väl helt okej igår, men jag känner ju inte riktigt alla än. nåjaa- dumpern var fin, gick bra i backarna men den var lite knepig i nedförbacken när den vill skjuta iväg på högre växel och började gå varm.. men jag kämpade hela natten med att hålla låg fart..

Var förresten en lastbil som välte igår, precis när jag kommer ner så välter den så jag fick första parkett! tur i oturen att Dade inte stod precis lastbilen för då hade han hamnat under! bra att tänka på för man vet aldrig! Killen måste ha fått sig en jädrans smäll men hade som tur var bälte på sig, så jag skjutsade ner han till kuren så han fick  vila upp sig.. Hade det varit jag så hade jag nog börjat gråta hah


längta

Jag skrev ju tidigare att jag inte nått att se framemot men det har jag faktiskt, jag ser sjuk framemot sommaren! huvudsaken är att då kommer nog mina ögon bli normala (hoppas jag!) och då kommer jag kunna sminka mig som normala människor, jag kommer få se normal ut och jag kommer slippa kommentarer som: är du trött? Så detta är det jag längtar mest till! samt lite brun färg på kroppen, och härligt sommar hår ;D

nu ska jag nog klä på mig och vänta på skjutsen!

längtar redan till jag får åka till jokkmokk nuuuu 11 mars see yah =)

stressad

Visar sig att min skjuts blir lite sen, börjar bli lite stressad i hjärtat nu för jag vill verkligen inte komma sent men kommer inte på vilka som jobbar natt och nu är det försent! Hoppas Dade har plattan i mattan nu! och att jag slipper fylla på nå oljor det första jag gör! håller tummar och tår :) Känns förresten lite pirrigt att börja jobba igen, speciellt med dumper, nu när det var så längesen :P men det kommer säkert gå bra, det enda dåliga är ju temperaturen som kan bråka lite, ska visst bli -40 inatt (!?) nåja..

Förresten, ha en bra alla hjärtans dag :)

I'm back

Jag är tillbaka efter en hel helg i jokkmokk utan internet, vilken pärs! Nåja det är väl fixat tills jag kommer nästa gång =)

I fredags så följde jag med Jakke till luleå för husvagnsshopping, och om jag är imponerad av hans nya husvagn!! hur fin som helst! nu blir det husvagnssemester till sommaren :D haha Vi bestämde oss för att åka till Kalix direkt och lämna den nya och hämta den gamla så vi kom nog till jokkmokk först vid halv 11 tiden på kvällen.. trött som små apor slängde vi oss i sängen och somnade till prison break =)

I lördags gjorde vi nog inte så mkt, vi tog en fika på City, drog en ragg, var förbi hos jacob föräldrar och fixade hans gamla husvagn, jaa sen lagade vi en super god middag.. jag la mig och kollade på prisonbreak och jacob kollade hockey en stund. (intressant information) sen kollade vi på melodifestivalen, första gången jag ser ett helt avsnitt.. kände mig stolt men låtarna var inget att hänga i julgranen! sen sen inte så mkt mer.. gud vad detaljerad jag är helt plötsligt!

Nåja igår gjorde vi heller inte så mkt, spelade kort var väl det enda givande :P haha Bestämde mig iaf för att stanna över natten. kändes rätt så skönt faktiskt, en natt till betyder faktiskt rätt så mkt, speciellt nu när jag inte ska till jmk på 1 månad :( Idag har jag då städat och klippt amanda, såå effektiv men lär vara en zombie på jobbet inatt.. och joo nu är det nattvecka, men har egentligen dag så det känns lite trist att inte få jobba med dom vanliga, men som tur är så har jag ändå några stjärnor på natten =)


äscj äscjh svammel inlägg. nu måste jag klä på mig och förbereda jobbet..

Dagen skratt!

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5965950

Som jag berättat så har vi en massa luftballonger just denna vecka i Gällivare som svävar på vår himmel, men det är inte alltid så lätt att hamna där man ska. En luftballong har till och med landat på E10:an haha

Men klickar ni på länken så är det en film på en luftballong som landar vid sjukhuset. Det roliga är att dom filmar från akuten (ser då väldigt ut som det) och dom konstaterar flera gånger att den kraschar ju! den har ju kraschat! Sen är det en kvinna som säger: Då kommer nog larmen snart! Hahaha nu kommer jag somna med ett leende på läpparna! så jäkla klockrent!

Jag hade verkligen velat ha en luftballong på foto, men hinner nog inte med det :(


Mina byxor krympte på alla tiders

Eller så var det min mage som blev större? Fick bli en underbar blåbärspaj, blåbär det bästa som finns. längtar till sommare/hösten, då ska jag sitta i stugan och mumsa i mig blåbär tills jag dör :)

Råkade iaf hyra en film på OK, en film jag hade kunnat ladda ner. nåja.. nu ska jag bara lägga på minnet att filmen ska tillbaka, måste ju ändå dit och tanka imorrn innan jag beger mig mot Jokkmokk..

Jag åker ganska tidigt imorrn för jag och Jakke ska till Lule en snabbis så det är lika att komma till jmk rätt så tidigt, men först en lunch på alla tiders med Hille och matti =)



imponerad?

Jag och morsan har kollat lite på lyxfällan och ojjat oss över dagens ungdomar och att dom får skylla sig själva om dom inte ens vågar öppna räkningarna och sen inte betalar.

Och nu kom vi nyss hem från en visning på Vallmovägen, huset var väl okej.. kanske inte så imponerande men den har sina fördelar som väger nackdelarna och det är läget! Går nog inte få ett bättre läge än Vallmovägen och speciellt för Axel som har skolan precis framför verandan, nära till sjukhuset (mammasjobb), nära till OK och Ica, det går inte bli bättre... Såååå vi ser ju vad som händer.. Nu ska jag slänga på lite smink sen blir det Alla tiders med Hille =)


tjing pling! kladdkakan fick förresten en 7/10 so you know ;D

puss puss

I'm so happy, I'm so glad that I got you, I like to thank you and thank you means meeeerci.... weeeo

Alltså jag är på brao humör nu! Det var så kul när Axel kom hem så jag fick lite sällskap, han visade mig att vi hade Animal planet (vilket jag inte visste!?!!) så satt vi och kollade på ett program om baby panda. så söööt att man smälter! vi satt bara och suckade och nu har vi berättade för mamma att vi vill ha en panda :P funderat på namn och allt, jag röstar för Orvar, hur sött är inte det? jag hade faktiskt ett gosedjur som hetter Orvar, fast det var en isbjörn, nåja han var iaf bäst och vi brukade ha kalas bakom soffan :D

Sen trillade mormor och morfar inte, kalasade med kaffe och hjärtgodis, mormor stekte skaven.. jaa, sen kom mamma med massor av mat och det viktigaste cacao! Så jag och Axel slängde ihop en kladdkaka, (som vi inte har smakat på än) sen bara att fortsätta med maten, diska och sånt =)

nu gör jag inte så värst mkt faktiskt.. slappo =)


torsdag

tjoho har precis hoppat ut från duschen och nu ska mitt hår få en omgång med hårtorken och ansiktet ska mjukas upp med ansiktskräm.. sen hoppar jag direkt in i bilen och hämtar min käre lillebror.. hoppas han inte har nån kompis med sig för jag tänkte nämligen att vi kanske skulle baka ne kladdkaka, och för er som inte vet om det så är han jätte duktig på det, enda nackdelen är att han får som blir kvar i kastrullen så det brukar bli lite små bråk haha :D

vid 2 så kommer mormor och morfar hit och hälsar på, trevligt :) Måste verkligen säga att känner mig pigg men lite lat. må jag erkänna! ryck ryck Matilda!


Vilket ljus!

Vilket vackert väder vi har idag men nackdelen är -22 ute, men detta går att lösa med fjällräven, täckbyxor, mössa och handskar, och du har en normal temperatur :) Råkade komma ut försent så jag fick inte dom bilderna jag ville ha, men det var ändå otroligt vackert ute och himlen klarblå! älska! Jag skulle egentligen ta kort på dundret från röda trappan men hittade ingen bra parkering så jag åkte till vassara. fick lite dåligt samvete att jag inte tänkt på det tidigare, för då hade Molly kunnat få följa med och springa av sig på isen. men kanske vi tar en vända dit imorrn. jag och mitt hjärtegull =) Blev ändå hyffsat nöjd över korten med tanke på att jag absolut inte vet hur man använder kameran haha

enjoy ;)




haha


Det är så kul att ta kort på molly när hon springer, hon ser ut som en riktig lurv och ibland har hon nog världens fulaste uttryck :P kände mig ganska duktig när jag tog med mig kameran på promenaden, fastän det var himla kallt huuh..

Idag när jag hade hämtat Axel från skolan så såg vi massor av luftballonger! det ska väl vara nån tävling här va? super fint var det iaf, 6 st hann vi se i olika färger och himlen klar blå! snacka om att det skulle vara en bild från dundret! :)

nåja, har hunnit förbereda middagen, trodde ju att project runway skulle vara 3, men jag vet ju i mitt inre att det visas 16.00. typiskt, och topmodel avsnittet hade jag ju redan sett.. :(

En vinter saga


gah tråkigt!

Men gud vad jag har trist...är så förbannat less på den här datorn att det inte är klokt! Har försökt fördriva tiden med att bädda Axels säng, städat båda toletterna, städat och dammsugit i köket, till och med rengjort under diskbänken! nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Axel slutar först 13.25. Vilken långtråkig dag... måste hitta nått intresse att fylla ut mina dagar med. Frågan är hur gör dom arbetslösa? jag hade blivit rikstokig av att svamla runt hemma dagarna i enda.. stackars er!! :(




mitt nya

Var ju och shoppade lite måndag och det blev som sagt inte billigt men bra saker.. Köpte ett par jätte sköna och snygga täckbyxor, fast nu vill jag ha en jacka som passar med dom, min fjällräven har så tråkig färg och måste akut tvättas! allt för mkt alkohol som har spillts på den :(


Härlig färg va? dom var på kampanjpris och kastade bara 699:- och ursprungspriset låg på 999:-


Köpte även en vatten flaska, mest för att jag skulle träna precis och hade ingen vanlig tomflaska med mig, men det var en super härlig färg på den, men fick inte till den riktigt på bild. nåja. kostade 99:- och var också på rea =)




Köpte också en extern hårddisk. men jag vet inte riktigt hur man gör när man lägger in bilderna. jo jag är trög tack tack.. men det verkar hur knepigt som helst nåja.. tyckte den var lite snygg iaf =)


effektivt

legat och snoozat lite imorse vid 7 tiden, måste vara det underbaraste som finns, om jag har möjligthet så kan jag snooza i 2 timmar :) Men bara att hoppa upp ur sängen idag, skjutsa lillebror till skolan, sen när jag kom hem så var jag så duktig och skottade min parkering, jag är lite dålig på det men nu är det gjort! samt varit ute med mitt hjärta :) Hon är så söt när vi leker i snön! man kommer alltid hem med ett leende på läpparna och en snöblöt hund som skakar av allt på en :P Druckit lite te och läst Amelia, bäst tidningen ju!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska priva på hårddisken igen tror jag. Orkade aldrig träna idag, kanske gör lite situps idag istället :)

Undra om jag kanske ska ta och städa lite i Axels rum i brist på annat? gud vad skönt att vara uppe tidigt! yey


ett år sen vi var här, eller ja det var första dagen faktiskt, bleka som grisar på upptäcksfärd på stranden :P saaaknar!

gammal & grå

Blev helt plötsligt på jätte dåligt humör, jag är uttråkad till max och jag är så less...imorrn är planerna iaf att skjutsa axel till skolan, träna, hämta han från skolan, göra mellanmål, göra middag, skjutsa till träningen och sen Ida förr klippning.. helt okej, kommer ha hyffsat mkt att göra.. Men mest av allt vill jag ha en sjukt bra serie att glo igenom i ett enda svep och äta popcorn till lunch och middag. gud vad trevligt det lät!

men mest vill jag nog flytta hemifrån.. längtar tills man får kolla på möbler och inreda, planera vilka tapeter man vill ha. ååh blev ju så sugen när jag pratade med en kompis idag :P nåja lär väl aldrig hända.. kommer väl sitta fast här hos mamma och äta henne ur huset.

my new life starts now?

Nu är det dags att börja göra ett ryck, träning snackar jag om! måste sluta vara så attans lat nu, märker redan nu att magen börjar hänga och mina minilår börjar dallra haha så nu ska jag lägga på ett kol med situps och allt skit och bli en pudding för beach 2011 haha men det jag ser framemot mest är sommaren då mina ögon förhoppningsvis kommer bli bra! men dom har faktiskt mått ganska bra i helgen men jag vill att dom var helt friska och jag tror att solen och värmen löser det!

men just nu läser jag lindas sminkblogg, helt otroligt att man kan sminka så bra och det bästa är att man bli inspirerad så om jag har tråkigt ikväll kanske jag ska försöka ha lite tjejkväll för mig själv och leka med färger :P Jag är ju verkligen världens tråkigaste tjej när det gäller smink, har alltid så bråttomt när jag ska ut så det blir aldrig nått fint.. nåååja jag ser framemot mitt nya liv med magrutor (som att det kommer hända) :P


min nya profil bild bara för att jag ser så glad ut:P synd bara att man ser hur förjävligt mina läppar mår :(

otroligt men sant

Jag lyckades somna igår vid halv 1, ovanligt tidigt efter att ha varit uppe hela helgen. men jag känner att jag är sliten, vi har druckit hela dagarna och ja det tar på kroppen.. min ångest är inte heller så stor, jag skakar av mig det på nått sätt! =) Har lagt in alla bilder på facebooken nu från lördagen på dagen. jag hade bara med mig kameran dit, vilket var lika =) vem orkar bära på en systemkamera hela dagen?

Nåja nu har jag precis ätit skavgryta.. ska börja städa lite i rummet tror jag men det känns motigt, hunden måste ut och det känns jätte tungt i -20 kyla, så därför tänkte jag åka på ericsson och kolla på täckbyxor. undra vad det kan gå på?

äsch och bläsh kolla på booken om ni ska ha bilder!

hmm

Det verkar som att allt löste sig men jag får ändå en klump i magen att det inte alls blev som det skulle men jag måste erkänna att jag är taggad för jobb imorrn! men dock lite små nervös ifall vi ska lasta tåg :) men viktor kunde iaf jobba för mig, han är guld värd! men jag får se om jag ska jobba söndagen så då åker jag till Gällivare på lördagkväll. nu har jag iaf varit på OK, laddat med en skinkpaj, ballerinakakor och en tidning ifall det blir lugnt =) borde göra mackor också men uh vad jobbigt, kanske tar fram dom nu och brer dom när det är reklam på filmen :P

nu ska jag då äta en Ben & jerrys för att stilla min huvudvärk som bara inte vill försvinna. Undra om jag kommer vakna imorrn? haha

inte bra

åh kanske inte bli nå marknad :( blir att jobba extra dag på nalo, och han som skulle jobba för mig har ju natt nästa vecka så det blir lite knepigt.. fasicken nu blev jag besviken, visst det är ju kul att få jobba men ändå...


onsdag

vilken huvudvärk.. vill mest mysa ner i sängen och kolla på alla under bara program som 3an har på dagen. underbart men jag måste göra lite ärenden. eller mjaa.. nu måste ju ut med hunden och ställa motorvärmaren, sen panta burkar, kanske hämta Axel, men när axel kommer hem så måste jag iaf börja med mat..usch vad lat jag känner mig i kropp och själ!!


älskan för längtan

Alla säger att man ska leva i nuet men jag älskar att längta, kan bara vara små saker men att alltid ha nått är längta efter är ändå det bästa speciellt som en utomlandssemester, även älskan att se tillbaka på det som var så bra! Just nu känner jag mig mest depp för jag har absolut inget att längta till. jag lever i nuet som bara känns hemskt, tråkigt, jobbigt, ensamt om inte annat..hate it! längtar nästan inte ens till marknaden, mer orolig för hur det kommer bli, att jag kommer vara på dåligt humör, ingen aning.... nu ska jag fortsätta vara depp framför sofias änglar och försöka intala mig att det finns dom som har det sämre än mig..


Jag och mitt hjärtegull som alltid finns där för mig, men där verkar hon livrädd:)

vänt på dygnet :/

Jag hatar när man vänder på dygnet för det är så satans tråkigt att sitta uppe vaken, finns absolut inget att göra. Jag läste nog i 5 timmar och sen somnade jag till cold case och råkade vakna vid halv 12 tiden. men denna gång var jag duktig och klev upp, så jag har faktiskt hunnit städa rummet igen hah ja jag är så stökig att jag måste städa varje dag :O plus bytt påslakan! sen har jag också städat toaletterna =)

Nu ska jag och Molly ta en promenad till OK och jag ska köpa snus, sen hem och vänta på Dade för han ska få sig en klippning idag :)

RSS 2.0