tisdag

Ännu en dag har rullat förbi och idag har dagen varit oändlig. fick bara 700 ton så jag hade sorterat klar före lunch, sen rensade jag under banden, och sen tankade vi verken, fyllde hydraulolja och fettade verket.. sen tankade jag traktorn, städa lite inne så jag var klar vid halv 4.. kändes inte okej.. så efter en lång dag är jag hemma.. har ätit middag, legat i badkaret och filosoferat och nu har jag betalat lite räkningar och ska väl snart lägga mig sängen och kolla på tv.

Jag har faktiskt inget mer att skriva är jag rädd för.. jag känner mig rätt så mållös just nu =) Bara jobb, mat och sömn som gäller mina veckor, men det är fint! Jag tror förresten jag ska beställa lite kläder =) inte helt hundra än, känns som om jag inte har tid för att kolla ordentligt.. och mina mage skulle behöva några situps haha

Yey

En ny måndag och jag är glad! Dagen går fort som tusan på sorteringen och jag tycker att jag lyckats hyffsat bra där själv, bara tanken på att slå igång verket själv var lite läskigt, allt kan gå fel. Men fick lite hjälp av Oskar, tyvärr fick han en lite utskällning hehe men han var ju snäll och hjälpte mig! Annars har det flytit på bra, inget gick sönder men vi stängde av kanske 20 minuter tidigare för siktduken till -10 var sönder och det kom ut så grovt material.. så imorrn får reparna fixa det där, så inatt blir det väl maskinmekano som ska gå igång, bra och dåligt på sitt sätt. men det bästa är att jag kommer överens med maskinen, kändes lite läskigt att gå över till 980:n från en 120.. en vane sak som försvinner efter 1 minut och imorgon kommer det nog gå ännu bättre, har fortfarande lite svårt med skopan..

Visst var det intressant att läsa?

I helgen var det marknad och går nog bara beskriva som galen. åh herregud vilken helg och vilket svammel..haha nåja nu är den avklarad och det tackar vi gudarna för! :)

har förresten köpt Melissa Horn skiva nu, men bäst låten: långa nätter fanns inte med på den :(

Sen så köpte jag Keplers bok Hypnotisören. Började små läsa på den igår. Kan säga att jag blev eld och lågor när jag hittade den på OK. Lars Kepler är egentligen pseudonym för ett författar par som skriver böcker. och jag har hört att dom skriver varsin sida. dom sitter alltså i 2 olika rum och skickar den färdiga sidan med mejl till den andra och sen skriver den en sida osv. Hur fränt är inte det? Jag försökte se om jag såg nån skillnad i språket men det gick inte! Så nu har man nått att se framemot ;D

nej vi höres puss och snusk

onsdag

En trött tjej sitter här framför datorn och jag känner mig allmänt sliten. ska snart ställa mig duschen och bli lite ren och sen bädda ner mig i sängen.. :)

Fick förresten ledig på lör och sön. känns lite dumt men ändå underbart på samma gång. hade verkligen ställt in mig för denna helg! sen kan jag jobba när som helst!

Idag var jag tipptraktor som vanligt och det gick väl bra.. blev bara irriterad när jag inte förstår själva planen med att allt ska tippas på samma ställe, det kommer ändå rasa sen och då måste man bygga om.. äsch nu är det inte jag som kör grävmaskin men det blir bara en massa jobb, så nu gjorde jag vallen jätte bred bara för att ifall nästa maskinist kommer på att gräva ur där vi tippat idag.. nåja går inte förklara :) Annars har det vart bra förutom att jag var lite trött innan lunch.. men det kändes bra att jobba lite, man gör ändå inget hemma så =)


Måste förresten köpa Melissa Horns skiva.. ljuvligt!
Eller ännu bättre, skulle ni råka se hennes skiva så köp den till mig :)


hmm

Det här vart knepigt, vill men ändå inte! Vad skall jag göra, kanske det går att fixa men varför vara lat? helt upp och ner.. vill ju verkligen till Jokkmokk i helgen! kanske går att lösa får se annars stannar jag här i Gällivare, mest troligen.. tuusan

Tror jag glömde berätta hur effektiv jag var igår, jag städade hela rummet, dammsög, dammtorkade, bytte sängkläder och fixade till i garderoben. Sen så har jag städast bilen både invändigt och utvändigt. så den är skinande ren nu! underbart. jo sen dammsög jag i hallen  och trappen.. tjiing vad duktigt!

har förresten shoppat idag, nya hörlurar, 2 bh:s och trosor, och en "skinn" jacka..  :) Efter det blev det en fika med syskonen Ida och Carro =) trevlans!

nej nu ska jag fundera på hur jag ska lösa allt! pusshejs

thomas sabo ge mig

alla vet att jag är lite kär i Thomas Sabos smycken, alla är verkligen lika fin och speciella. hittade jätte fina berlock på åhlins men nackdelen med märket är att dom är så satans dyra! varför varför.. när jag blir rik så ska jag kosta på mig det här fina halsbandet=)

Bara 2980 kr haha


nej undra om jag ska slå på en film på voddler, inte det lättaste att somna nu. I 7 dagar så har jag haft andra rasten prick nu och ätit mat och skrattat som en tok åt alla trötta skämt :) ja dom säger ju att ingen dag är den andra lik, men imorgon då ska jag göra nått tokigt som att kamma mitt hår och lägga mascara på ögonfransarna, kan knappt vänta!! :P

precious

Har precis sett klart filmen precious och den var riktigt bra, rekommenderar den till alla. Det enda sättet man kan förklara filmen på är att den är hemsk! Nu måste jag låna boken på bibblo. direkt..

handling:

Filmen utspelar sig 1987 i harlem där Claireece "Precious" Jones bor i en lägenhet med sin mamma Mary. Precious är 16 år gammal, kraftigt överviktig och kan varken läsa eller skriva. Mary, som nästan aldrig lämnar lägenheten utan lever på socialbidrag, utsätter Precious för ständiga fysiska, psykiska och sexuella övergrepp. Det visar sig snart att Precious flera år tidigare blivit våldtagen av sin egen far och fått dottern "Mongo", som lider av down sydrom. "Mongo" bor hos Precious mormor, då Precious är oförmögen att sköta henne.

När det kommer fram att Precious är gravid med ett andra barn, blir hon avstängd från sin skola. Rektorn arrangerar dock så att hon kan få gå i en specialskola, där den radikala och beslutsamma läraren Blue Rain stöttar henne och så småningom lär Precious att läsa och skriva.



lät du henne komma närmre

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Jag erkänner, jag har fastnat för Melissa Horn. Vilken röst och vilka fina texter!



hej hej =)

Har varit borta en vecka nu från bloggen och om jag ska vara ärlig så är det inte många minuter som jag har spenderat på datorn alls. Det enda jag har gjort i 1 vecka är att jobba, sova, jobba, sova, äta lite. haha Jag som trodde att jag skulle få mer tid till annat nu när jag jobbade natt men exempel vis igår så fick mamma väcka mig vid 4 så jag skulle hinna käka innan jobbet igen..
Vet inte riktigt hur den här veckan har gått, har haft mina missar, oftast har det varit lugnt, men någon dag har det varit hur mkt som helst att göra.. ja det varierar märker ni =)

Idag tvingade jag upp mig vid 12 tiden så att jag somnar hyffsat tidigt ikväll.. Jag har roat mig med att slänga kläder och göra det snyggt i garderoben men märkte precis att mina skor behöver sig en omgång med skoputs!

Ska nog fortsätta med viktiga saker här i rummet, som dammsugning, dammtorkning, byte av sängkläder..

Sen måste jag knepa med mina linser.. jag höll på i 40 minuter med att få in linserna men till slut hade jag så bråttomt att jag var tvungen att sticka med bara en lins:P

Kanske skriver lite mer sen ;D pussochhej! Har jag förresten sagt att jag längtar till helgen? då får jag träffa min karl och jag ska pussa ihjäl han!! ;)

pina colada boy

Snart helg och jag är på kanon humör bara för att låten är så bra hah och jag har aldrig hört den förr, och ja jag vet att jag är efter =)

Denna dag har vart hur lugn som helt och samtidigt så stressig att svetten har runnit och jag har suttit som en dåre och pillrat på vågen fram och tillbaka. Jag börjar bli snabb, kan man skryta om att man kan skriva ut vågkvitton? haha jag tror jag skulle kunna byta från olivin till +10 med förbundna ögon, okej jag är gode stolt =)
Men i förrgår så råkade jag sabba allt och hjärnan fick arbete på högvarv för några små galna klick men jag löste det!

idag har sorterings verket varit sönder fram till efter lunch tid och sen var det bara att snabba på. imorrn kommer det iaf vara mkt att göra hela dagen om inget gör sönder, men det är härligt! jag börjar bli mer och mer vän med smurfen och snart har vi nog en vänskap, men skopan är skräp..
tog faktiskt med mig kameran idag men jag glömde fota nått :P


men nu väntar jag på mat och sen ska jag färga håret :P


tiisdag

åh vad jag längtar tills imorrn efter jobbet, då ska jag klippa mig! har bokat tid och det är nog första gången på 1 år som jag bokat en frisörtid och det blir att klippa lugg och sen ska jag färga håret hemma till mörkbrunt. fan vad skönt med lite omväxling!

Sen får det gärna bli fredag och jag hoppas att jag inte ska jobba i helgen för planerna är att åka till Jokkmokk och mysa med världens finaste kille som jag inte träffat på 100 år (känns det som) Men vi har kanske haft 1 eller 2 kvällar själva på typ 3 veckor så jag håller tummarna för ledighet =) Bara saker att se framemot :P


men tänk

Men tänk vad mkt som kan ske på 3 dagar! I lördags så köpte jag en bil, och jag är grymt nöjd över den än så länge! Tänk att jag äntligen hittade en.. Den fanns utanför boden så jag och Axel laddade med dricka och tidningar och satte oss i bilen för en road trip.. Resan slutade inte så värst bra för när vi kom hem till Gällivare vid 11 tiden på kvällen så kommer jag på att jag har glömt nyckeln i Jokkmokk.. lyckat, securitas fick komma och låsa upp, 350 kr helt okej för att få lägga sig i sin egen säng.. för jag åkte på jobb på söndagen..
Idag har jag varit på lossbocken och matat crossen samt tagit undan material från banden, helt okej jobb, lite små svårt men jag börjar komma in i våg tänket =) Jag och smurfen börjar bli bekanta, hoppas på en vänskap om några dagar haha men jag måste säga att jag trivdes för jäkla bra på tippen ändå! men det som gör det så roligt beror nog mest på vilka som jobbar den veckan man är där! =)

Nåja nu ska jag hoppa ner i säng =P heeejs

wiie

så mkt som kan hända på några få timmar. har hittat en bil i Boden så jag och morfar ska åka och titta på den idag, vi åker på kanske 1 timme.. Det har vart en massa strul med allt om var jag ska lämna Axel, men jag blev så sur på alla så han får följa med mig så kan vi parta i ny bilen (om jag köper den) och lyssna på Axels skivor som ska med:P och såklart en glass i boden!

Sen ringde Pecka precis till mig och frågade om jag kunde jobba imorrn, såååklart! Så när vi kommer hem sent ikväll blir det att fixa mat och sånt.. känns inte som om jag hinner med det nu riktigt. Frågan är hur jag och Axel ska hinna med att käka, kanske får springa in på sibylla och köpa nå burgare och äta på vägen :) låter inte så pjåkigt :)


slänger in lite bilder från pdol, det är ni värd!










=)

hallo lördag och jävligt fint väder, ligger här i ett sunkigt stökigt rum och svettas under täcket och Axel sover.. rätt så skönt att mys läsa bloggar och bara ta det lugnt samtidigt så gnager det i hjärnan att jag måste städa och sen göra det jobbigaste i hela världen, städa och vika kläder i garderoben, ser verkligen förjävligt ut.. men jag sparar det. Ska snart hoppa in i duschen och sen tvinga Axel ut på stan på kanske en fika?

Igår så somnade jag före 10 tiden, såå skönt.. dock var jag inte så jädrans munter när jag fick fyllesamtal av grabbarna bus kl 5 imorse för det är ungefär då som jag har klivit upp hela veckan så jag var pigg som en lärka efter samtalet! men lyckades iaf att somna och vakna vid 9 när jag fick nästa samtal haha hur orkar dom?

nästa helg blir det nog jokkmokk, får se vad som sker då.. jag är sugen på en kräftskiva har aldrig varit på det haha guud vad mkt jag aldrig har gjort.. nåja =) hade vart kul att göra nått utöver det vanliga iaf...

hejs hejs

heeeeej

Ändrade planer, jobbade idag så det blev ingen stuga för mig i helgen.. nåja, Axel ville stanna hemma med mig så vi har en mys helg fast både jag och han är lite osociala just nu och Axel har suttit inne och spelat tvspel HELA dagen, även fast jag ringt och sagt att han ska gå ut! haha

Men nu håller jag på med middagen, potatisbullar och bacon med lingonsylt såklart! om 10 minuter så börjar ensam hemma 2, ni vet när han kommer med på fel flyg och hamnar i New york , Jag älskar dom där ensam hemma filmerna :P Iaf när det är reklam så ska vi få hyra varsin film på OK, men lär väl säkert inte hinna se den ikv för den tredje vågen visas idag och den får ej missas!

Men idag har det fint, vädret strålande och jag på ett glatt humör, somnade nog runt halv 9 igår så utvilad var man men ändå trött.. Nu sitter jag här med min nya adidas tröja som fått av mamma från turkland, får ta kort sen, och förra helgen fick jag en skit fin jacka av jakke :P

Men idag har jag lite bilder att bjuda på från jobbet bara för aaaaatt..

vågen

Tanka farmaren

vår fina toalett:P

Jag spenderar mina dagar på tippen ovanför grävmaskinen som lastar i crossen. Lastbilarna som kört till mig i veckan =)

vägen man håller på att göra, "slalombacken" den ska gå mer åt vänster men verkar som om någon missuppfattat, iiiiinte jag haha :P

Traktor jag kör på tippen =)

min utsikt :P

onsdag

Redan onsdag, och jag är antagligen ledig i helgen pga att jag nog ska jobba mån- sön dagtid och veckan efter mån- sön natt. så det blir 14 dagars jobb och det känns riktigt bra! ska nog vara på sepen dagveckan och nattveckan ska jag vara på tippen..

Idag har det var riktigt mkt att göra på jobbet, full rulle hela tiden och varmt som tusan speciellt när klockan slog runt 11 tiden och solen låg på.. men vid 1 tiden fick jag åka till Nalo där en reparatör skulle laga Ac:n, tog kanske 2 timmar så då satt jag mest och svammlade med lastbils chafförerna som inte hade nån körning. men fan vad det kröp i benen av att bara sitta där och dricka kaffe. haha

Men men funderar på om jag ska åka till stugan i helgen för jakke ska nog till lule och det är så trist att sitta hemma men känner ändå att jag orkar inte åka och supa en helg, vill bara ta det lugnt!
Men överraskningen var att jacob kommer hit nuuuu, han är här på 45 minuter kanske, då blir det mysipysi fast jag lär somna rätt så snabbt haha sen kanske han kommer hit nästa helg även fast jag ska jobba =) 

men nu måste jag diska det sista och sen städa upp i rummet =) tjiing

Ge mig tips

Jag vill göra nått åt mitt hår nu, antingen göra lite fler ljusa slingor eller färga det mörkbrunt. Vad ska jag göra? Jag har världens beslut ångest.. vill både och.. bestäm åt mig!
Sen, ska jag klippa lugg eller fortsätta spara ut luggen? Ska jag klippa håret ner till axlarna? Försöker ju spara ut håret jämnlångt, men om jag klipper lugg och samtidigt har håret i en paige så känns det så tråkigt och strikt.. grrrr :P Vilka problem vi kvinnor kan ha!


Kan säga att det blev inge dammsuga eller plocka upp mina väskor, nej nej jag har alldeles för trött och fick inte äta förrän vid halv 8.. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag känner mig som en zombie..




Drömmer mig bort till en strand och hav.. fan vad fint det hade vart med en utomlandsresa!! jag behöver D vitaminer nu!  Tycker ändå om den här bilden även fast det ser ut som om jag har cancer, och vi är båda vita som snö, men hey det var första dagen =)

Jag borde, jag måste

Hade helst velat krypa ner under täcket, mys glo på tv och klappa på favorit Molly som ligger och sussar så sött i min säng. men nej Matilda. Jag måste ut med Molly först.. Tänkte ta en promenad till OK och passa på att fylla på mobilen.. två flugor i en smäll.. Sen måste jag äta middag. Får bli souvas och makaroner, har redan lagt ut köttet på tining.. Sen måste jag vattna blommorna, kamma Molly, dammsuga, packa upp mina saker från Pdol (Varför jag har inte gjort det innan!?!? grr) Samt städa lite i rummet.. Men nu har jag gjort bort datorntittandet för kvällen så jag kan fokusera på annat.. Det är rätt så skönt ändå att städa och få saker gjorda, speciellt med Mp3:n i öronen, och Molly hoppar upp och ner som en dåre när jag sjunger som en tok i lägenheten haha det är så härligt med sällskap här hemma =)



Kan säga att denna dag har vart stressig som få.. hade bara 2 lastbilar, 3 först, men vi började köra den korta vägen idag, så direkt en hade tippat kom nästa.. Smällen var när Norsken kom med den blåa catten och sa att vi skulle byta. Jag har inga problem med att byta maskin MEN det var inte riktigt rätt tidpunkt för att testa på en ny, plus att det var en tandad skopa och jag såg inte botten.. första halv timmen fick jag även inte igen dörren så jag höll på att dö av världens hemskaste gnisslande ljud! haha men det värsta var att jag nådde inte ner till pedalerna så jag var tvungen att lägga jackan och tröjan bakom sätet och sen små ligga ner :P Ni tror att jag nästan grät av glädje när reparatörern ringde och sa att han skulle komma med 120 C:n haha sen kom min E, och då var ännu lyckligare.. Men dagen var jobbig men lärorik, jag är glad när jag får stressa lite och känna att jag jobbar och inte latar där på tippen, för sådana dagar finns det!

pusspusssspussss

heej efter 100 år

Har verkligen hunnit eller orkat skriva här i bloggen, de få gånger jag vart inne på internet så har jag bara kollat facebook och internetbanken. Har egentligen 100 saker att berätta om veckan och helgen men det är nog inte så intressant egentligen haha. men helgen har vart okej men var jätte trist att Lisa inte var med, blev som inte samma sak.. Sen så var fårön världens sämsta camping. vi hade tjänat på att bo på hotell i stan för vi tog taxi flera gånger om dagen. När vi skulle duscha så var det så kallt att man skrek, jag hade hellre hoppat ner i en vak.. Annars där då? dom hade inget i mat väg att köpa, förutom korv med bröd.. Det enda dom hade var chips, godis, choklad, läsk.. kasst ...
Men annars låg campingen fint osv men inget ställe jag kommer bo på igen..

Sen så har jag ju också äntligen fått träffa Jacob som kom hem från Bulgarien i tisdags, han var så söt och hade lagat värsta middagen när jag kom dit i torsdags, och sen såg vi en film som han hade laddat ner :D
får se när jag får se han igen, vet inte om jag ska jobba i helgen, men får se han kanske kommer i veckan ;D

Idag då? Var skit trött när jag klev upp, det blev inte lättare av att jag var tvungen att duscha bort lördagens fylla och söndagens baksmälla, för sånt orkade jag inte med igår på kvällen. Sen är jag också hundvakt, och att gå ut med Molly så tidigt som 5 på morgonen är inte det roligaste i världen haha.. Dom första timmarna var jag jätte trött men sen så blev jag piggare och piggare med tiden =) Och dagen har vart bra! Spenderat min tid i tipptraktorn som vanligt =) ska bli spännande att se vad som sker i framtiden, om jag får vara kvar :O håller verkligen tummarna :) Annars tappar jag nog orken och gräver ner mig haha

nu ska jag mysa med bloggar och sen dra på voddler ;)

RSS 2.0