Jag säger väl godnatt


Ja nu finns det väl inte så mkt mer att göra förutom rummet. har varit social med data killen i 2 timmar så jag har inte riktigt hunnit med rummet. Så nu ska jag trippa dit och göra mina 100 situps och sen städa till lite så min mamma blir stolt över mig.. Usch känner mig allmänt less på det mest nu.. kan inte dom här 8 arbets dagarna gå nu så jag får göra nått annat.. blir tokig annars..

Förresten, läste på aftonbladet att 12 fans av Michael Jackson har tagit livet av sig på grung av sorg.. Hur sjukt är inte det? Att ta livet av sig för att ens idol har dött..  sick sick......





Jag med min gamla katt med det otroliga namnet kissemajusan..  (jag hade bra fantasi när jag var liten) Men söt som socker var hon allt ;D

gassa i solen

Jobbet var ovanligt tungt idag.. och jag ville bara hem så fort som möjligt men jag stod ut timmarna och kom äntligen hem... Jag trallade förbi OK och köpte nå tidningar och dricka.. Så när jag kom hem drog jag på mig bikinin och slängde mig framför SOLO... med en snus under läppen =)
 
Märken redan efter en timme ;D Nu har jag iaf en paus och data snubben är här och ska fixa det trådlösa internet som vi har haft problem med.. Sen ska jag laga lite mat och slänga mig framför korsords tidningen jag köpt.. Jag är en riktig korsords nörd och det är riktigt kul att sitta där och klura ;D 

Sen måste jag ta itu med mitt rum.. har råkat spilla cola på golvet så det har blivit helt kletigt och bordet sitter som klister fast i golvet..

I brist på nå roliga bilder på datorn så tog jag lite tråkiga bilder på ballan =)





So far away by Dire Straits



God natt

Kebnekaise

Idag gav mamma förslaget till mig att kanske jag, mamma och Ida skulle ta en tripp till Kebnekaise i augusti, och jag är självklart på! Nu måste jag bättra på konditionen rejält, jag orkar inte ens gå upp för en liten backe förrän jag rinner av svett.. Så nu förstår ni att uppdrag nästa är Dundret! Jag ska försöka ta mig tid att traska dit upp minst 1 gång i veckan. Gör jag det mer så är det bra..
 Det blir även perfekt när jag slutar arbeta på sjukhuset då jag inte har tillgång till gymmet nå mer...

Börjar längta =) 

btw tog inte en prommis, jag små joggade lite bara på elljusspåret. bara en kort vända för jag råkade ha med mig vindjackan och det var olidligt av värmen och min kondis är som sagt hemsk, men man ska ta det sakta.. och springer jag 5 minuter idag kanske jag springer 10 minuter imorgon om ni förstår vad jag menar?
Värst vad mkt att se fram emot =)

Men nu tycker jag iaf att mamma ska ringa mig så jag får hämta hem henne innan det blir sängen för mig...


uttråkad

Jag känner mig lite uttråkad. tror nog jag ska dra på en promenad ifall jag inte måste hämta mamsi från jobbet.. Killarna stack iaf nyss till Jokkmokk..
Jag vill också åka till Jokkmokk.. Var så otroligt längesen jag var där och jag saknar verkligen alla.. men men jag ska försöka boka in en helg =)

Har iaf nyss suttit och kollat i mina tränings böcker som jag fick i födelsedags present av Oskar, och dom är verkligen riktigt bra och man får en massa bra tips! Kanske jag lägger upp några ifall jag hittar bilder på internet.. men inte nu =)

kl.21.00 är det the pacifierkanal 9, och den är lite små rolig :P  Jag orkar inte förklara vad den handlar om för då kommer jag bara säga fel.. men men se den om ni vill =)


drop gone dead

När jag kom till jobbet kände jag hur huvudet bara värkte och jag längtade efter att de 9 timmarna skulle ta slut.. Nu är dom slut iaf..  Jah hade världens tränings värk i bröstet, men det visar väl att träningen verkligen tar...
 
Men jag var duktig och trallade ner till gymmet efter jobbet och körde ett mega pass.. mkt triceps, lite rumpa, 100 vanliga situps och 100 situps på sidan.. Som uppvärmning körde jag 5 minuter på cross roaden och på slutet var jag grymt duktig och körde 10 minuter på crossen.. Det låter kanske lite, men för min hemska kondis var det gudomligt när sekunden kom på 10.00.. yes..  annars blir jag helt död efter bara 2 minuter på den..

Så jag är grymt stolt över mig själv.. Vilken tur att Roger hade lagat nyttig mat idag så man slapp känna sig onyttig igen.. Jag har funderat på att försöka skära ner på kolhydraterna. men det känns jävligt jobbigt att inte äta nå kolhydrater alls.. Jag är bara en sån som älskar pasta och potatis.. finns absolut inget bättre..! nå vi ser hur det går med den tanken.. Man kan ju iaf fundera?

När jag kom hem har jag suttit och försökt med internet.. i mitt försök så lyckades jag slumra till på soffan men telefonen räddade mig och nu är jag pigg igen,, men för att erkänna hade jag nog kunnat smälla av igen om jag tillät mig själv..

Ikväll tror jag att vi ska dra upp mot topp stugan med familjen.. låter mysigt.. men samtidigt jobbigt för dom öppnar för 21.00... vi ser ju =)

Få se om jag kanske tar ut Mollan på en prommis.. om jag orkar :P

Done

Ja det blev gymmet ist för en prommis i det vackra vädret, vad knäpp man är.. men jag är gymvan och det känns konstigt att träna utan att pressa musklerna.. Jag cyklade iaf i 20 minuter (det har aldrig varit så jobbigt som idag) På stryketräningen så körde jag bröst. alltså bänkpress i maskin och de övre musklerna med hantlar. (favoriten) körde biceps, axlar, och mage.. sen två vändningar, ben (bara för att det var längesen) och triceps (bara för att jag måste)

Nu är jag nöjd med dagen..

När jag klev ut från gymmet möttes jag av den strålande solen och dundret som reste sig som världens finaste bakgrund.. fick en enorm lust att dra till topp stugan för att proppa i mig en våffla med hjortron sylt.. så jag ringde Ida för att höra om hon var på, men icke, hon skulle vila före natt jobbet och Hanna var inte heller på G.. Sen orkade jag inte ringa runt nå mer.. men vänta bara, nån vacker dag ska jag få med mig någon dit upp :)

Nu ska jag väl checka tv guiden och se om jag kan hitta nått intressant att se på.. Det värsta är att jag sov så länge idag att jag aldrig lär somna ikv och sen måste man kliva upp före 5 imorrn.. Tanken känns tung... Jag saknar skolan då man kunde tänka : ässch inga speciella lektioner idag, jag skiter i det.




repeat


5302948271

Blev kyckling och potatis,helt lyckat.. glodde på Paris Hilton BBF.. Inte för att det är nått bra program men man får skratta igenom hela avsnittet för det är så pinsamt :P
 
Solen skiner och jag har inte gjort nån nytta alls.. Jag funderar på att gå ut och gå eller sticka förbi sjukhuset för att träna lite på gymmet.. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag har iaf varit duktig och gjort 100 sit ups och 40 armhävningar. nu jävlar!  hahaha

 mitt mål :P och nu när ändå tatueringen är framme så kan jag berätta att jag funderar på att göra nått mer.. kanske nå växter som växer upp och ner? nå bra förslag någon? Jag är inte så hajj på sånt.. Men jag har ju lagt undan lite pengar, som jag inte riktigt vet vad jag ska spendera dem på.. kanske på den då?

segt Matilda

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, känner mig som nån fettklump.. sen ska jag dra mig till kullen för käk..  Tänkte sen ta en prommis till Mampa.. Måste bli av med allt fett, fett, fett..

Har iaf börjat träna en del.. en mer ska det bli.. vägde mig igår och den stod på 59 kg. helt sjukt, för nån vecka sen och då vägde jag 60 kg! har aldrig vägt så mkt, det är hemskt.. nu blir det slim nästa!

nej duschen nu sen plocka undan..

peace

mer bilder från Lansjärv


 








Så, alla bilder har jag snott från några på facebook =)

out and enjoy

Vädret skiftar, ibland är det sol ibland är det moln.. men detta är nog sista dagen som det är fint väder, känns lite trist men samtidigt obetydligt.. om 2 veckor kan det gärna bli fint....

Jag är sugen på att sticka utomlands.. ligga och gassa vid poolen eller på stranden, med en paraply drink i ena handen och en grymt bra bok i andra.. bara slappa och njuta... Det hade vart nått alldeles extra det. Men de lär inte hända. har ändå ingen att åka med..

Sen vill jag även åka ner till Örebro och hälsa på, och ja dra landet runt ;D vilket inte heller lär hända. så jag hoppas nått roligt händer i Gällivare snart.

Men måste säga att en nykter helg var skönt..
 
Nu sitter jag iaf på msn för ovanlighetens skull och Simon är väldens snällaste som har skickat typ 1 miljon låtar till mig,så snart ska jag lyssna igenom dem och fylla min mp3. jag är så otroligt less på alla låtarna jag har..


Idag är jag iaf bjuden på middag hos mormor och morfar.. så jag slipper laga mat :D men jag ska iaf snart börja städa lite i lägenheten. jag har en tendens att låta det bli lite för stökigt..


trött men pigg

tjejerna stack precis, tänkte slå på G.I Jane som jag började se på idag, en riktigt bra film.. men samtidigt känner jag mig rastlös.. vill göra nått men ändå inte.. men det är nog lika att slänga sig under täcket och njuta av sista natten man slipper gå och lägga kl.20.00 =)  Nu är det iaf bara 2 veckor kvar av det jobbet och att kliva upp 05.00, men jag kommer ändå sakna tanterna, man får sig ett gott skratt praktiskt taget hela tiden =)

Jag har förresten glömt att berätta att jag har färgat håret mörkt igen.. så nu är jag i mitt rätt element, en brunett utan dess like ;)  men det råkade bli en toning, såg det först i kön och jag orkade inte vända bara för att ställa mig sist igen... men jag lär väl köpa mig en färg sen =)  på ett sätt saknar jag det ljusa men det blev så komplicerat med utväxten..

nej nu ska jag installera msn och sen slänga mig framför tv:n =)

lördag kväll

Blev en snabbis till på marknaden, som vanligt inget intressant, tog en burgare på MD,s och sen drog vi hem.. när jag kom hem slog jag på en film och somnade såklart. precis vad jag ville också. klev upp, drog på mig kläder och Th + Hanna kom.. vi drog till Olles och käkade fin middag =)

Sen hyrde vi en wallander film och har nu sett klart den.. får se vad som sker här näst... vi har haft en liten svaj av party sug och inte hade det suttit fel, Det är tungt det här ;P


tralala

Måste säga att gårdagen var riktigt rolig. Hanna kom förbi och vi gjorde absolut inget, kollade på bilder från Lansjärv, lyssnade på 60 tals låtar och ljuva svenska sommar.
Sen hamna vi framför synthen och körde melodifestivalens låtar 2010 ;) We got it on tape ;)

Sen vid 12 tiden på kvällen så drog jag till syrran, där var det lite folk som trevligt satt och drack. Vi tog massa  knäppa kort med Annas kamera, som rocker ;D Skjutsade hela ligan till Manuella som var ovanligt tomt men klockan var 02.00 på natten så alla hade 1 timme kvar på krogen, vilket var bra, annars hade vi vart tvungna att vänta i några 1000003482854 år på en pizza.....!
 
Jag slängde mig i soffan igår natt med täcket och drog på filmen på smällen. såklart somnade jag men såg precis klart den. har hunnit duscha och nu ska jag fixa till mig sen ska jag dra på marknaden med Hanna...
Undra vad man ska ha för kläder? naket? Det är så varmt att inget går.


fridayyjs

måste ju berätta att jag läst ut aldrig fucka up av Jens Lapidus och fan vilken bra bok! jag försökte läsa så ofta jag kunde och jag blev ledsen när den väl tog slut.. 

Men vilken tur att jag hittade Stieg Larssons bok : det känns bra flickan som lekte med elden, och nu har jag nått annat att sysselsätta mig med ;D 
har iaf lagt upp bilderna från midsommar på facebook så ni vet att det är kirrat. tänkte sno nå bilder från de andra och slänga in i bloggen så ni får se. men nu måste jag röja här hemma. Hanna kommer väl på ett tag och det skulle vara trevligt ifall det inte såg ut som en svin stia..

Nu i helgen är nog alla ute på galej.. jävlar allt händer i helgen.. Det är marknad i Gällivare med öltält och Nex har även slängt upp sin uteservering såg jag idag... myyys..

Sen är det kiruna festivalen dit många stuckit till.. om inte nog med det så är det Boden alive.. 
även pite summer games, nog för att de inte är nå party men trevligt event..
bra gjort lappland, snackar inte kommunerna med varandra? de skulle tjäna så 10000 gånger mer ifall inte allt hände samtidigt..

hur som helst så är jag nykter, just nu och antagligen hela helgen.. men måste erkänna att lite smått sugen är man på att dra på sig klackedajjorna och få blåmärken över hela kroppen..

peace.


fredag

äntligen fredag, jag tror jag dör.. när jag slutade så drog jag direkt till arbetsförmedlingen för att lämna in mitt audiogram som audionomen på jobbet så snällt skrev ut åt mig (vilken tur att man jobbar på öron och ögon)

Sen skulle jag köpa lypsyl på hälsokostaffären, var ett jävla helvete att hitta parkering, var förbannad som fan när jag var tvungen att gå jätte långt.. så klart så har dom precis tagit lunch i 1 timme när jag kommer. jag bestämmer mig för att strosa förbi marknaden för jag skulle ändå gå förbi on the edge för att se om de hade nån adidas dress. men det hade dom såklart inte.. jag drog hem, spelade lite synth och försökte knåpa ihop en refräng på min låt :P

Sen kom data snubben och nu har jag min dator :D:D:D

Sen drog jag och klippte en person, fick lite fika och sånt..
Sen Ericsson center för att hitta den där jävla adidas dress, såklart hade dom den inte, bara i nån rosa och lila färg och fel modell..
drog till stan.. letade parkerings plats som en tok och var förbannad igen, dom hade iaf öppet och jag köpte ett lypsyl som jag ska missbruka...

Jag kom hem, slog på datorn, tog en snus och har börjat på maten... snart är jag mig själv, vart på jätte dåligt humör.. men min dator är hel igen sen januari ;D men allt är borta. så den är helt tom, men men det fuller man snabbt på =)

Vilket segt

Seriöst i söndags när jag vaknade, jag tror aldrig jag mått så dåligt.. mina ögon stod i kors och jag skämtar verkligen inte, kunde inte ens titta rakt, Men jag har haft otroligt roligt hela helgen nog för att den gett mig en hel del bakis ångest.. ja herregud vad man har skämt ut sig haha

Men på lördagen så åkte vi iaf ut med flotten och det var hur kul som helst! vi hade dunka dunka och vi jag och Ida hoppade i plurret 2 gånger från flotten! det var upp piggande ;D Vi hämtade några andra från sanningslandet och drog till en annan strand på andra sidan. Vi grillade även kött på grillen med majs ;D

på kvällen bastade vi och sen åkte vi partybussen till Lina fallet. Men Lina fallet vette fan.. där lyckades man skämma ut sig totalt,, hade världens disskution med nå små ungar på lågstadiet som måste ha tyckt jag var nån riktigt fyllekärring ;D haha

Men Men på söndag kväll kunde jag inte somna men jag var helt död i kroppen så att kliva upp 05.00 på måndag morgon. ögonen stod fortfarande i kors och det var ett helvete att jobba.. 

Nu blir det nykter för alltid ;D

 


midsommar galej

haha galen kväll igår..  maten var underbart god och vi hade en riktig "vuxen" middag med sånghäften och allt =)

Sen  drog vi iväg med flotten där det var massa folk, den styrde kosan mot sanningslandet.. och resan var kall,kall, kalllll
som tur var så hade Ninni, Johannes och Petra kommit och hade bilen... så vi drog en riktig bil fest. alla stod på stranden och drack medan vi dunka högsta i bilen;D

Sen drog vi hit till stugan... Det skulle bli brännboll mittt i natten.. Nå hur dumma är vi, Överkalix mot Gällivare haha Blev världens slagsmål, jag tror alla fick nått slag. på sig eller gav.. nå dom stack fort som bara den och det blev kvällens samtals ämne...

Sen kommer jag inte ihåg så mkt mer.. Vaknade iaf för ett tag sen, vinet har öppnats och det är dags att palla den tredje dagen! Men det klarar vi ;D

åh herregud

vi sprättade första ölen vid 12 tiden och då var jag sen! huvudet har värk en bra stund men den försvinner sakta men säkert.. Vi har hunnit sitta i stor huset och surrat, vi har kollat när några från byn har kört skoter på vattnet. vi har åkt 5 brudar + 1 hund och 1 vindunk på en fyrhjuling haha det går bara man försöker!

Vi har bastat och duschat med balja och vi har hunnit göra oss snygga, TH och Camilla kom nyss och dom ska fixa sig lite..

Maten är på värmning jag ska nog gå och duka snart så vi får äta. har bara ätit en macka och en risifrutti på hela dagen, det bara kurrar..

Lansjärv

åhojjja, vi drog till Lansjärvi igår, det var jag, Hanna, Marri, Petra Jocke, David och Janne. Och idag kommer resten av ligan =)

Drog sig lite vin igår, åkte fyrhjuling och drog bya raggen, precis som man ska göra när man är i byarna ;P

Hur som haver, jag ska in i storstugan och kolla hur det går för alla, Petra ska göra jordgubbstårtan och David kom nyss in och sa att flickorna var tvungna att plocka blommor till midsommar stången..  :P

Bilder kommer, I promiise =)

piggt

Helt otroligt jag hamnade i säng kvart i 8 och hann läsa kanske 5 sidor i boken sen small jag av! Så jag har varit pigg som bara den hela dagen..

Var även förbi arbetsförmedlingen idag och där fick jag veta att jag fick en chans att göra praktik på en salong här i Gällivare, där jag skulle få 230 kr per dag, kanske inte det jätte bästa men ändå. Jag offrar mer än gärna min semester för att få jobba på salongen. Jag ska iaf gå förbi där och höra med henne, om vad jag skulle få göra.. Ifall jag inte kommer få ta emot nå kunder så blir det nej.. Det finns ingen anledning annars..

Ska även klura ut på mitt CV lite bättre.. Och Roger har scannat in mina betyg som jag faktiskt stolt kan visa upp. blev förvånad över vissa ;P

Har hunnit med gymmet idag igen, 20 minuter på cykeln och lite bröst :P

så nu blir det duschen och sen ska jag klippa Lotta =)


som att sova på golvet

Jag ska snart smälla mig ner i sängen, är helt död efter en måndag på jobbet. Det var nemas problemas att kliva upp 5 på morgonen men när jag väl började arbeta kände jag hur jag bara sänkte och sänkte..

Direkt efter jobbet gick jag till sjukhusets gym och cyklade i 20 minuter, svetten rann och jag ville lägga av redan efter 5 minuter men min vilje kraft fick mig att fortsätta, jag ska nog försöka cykla varje dag. men torsdag och fredag blir det nog inte av. men jag hann aldrig köra nått styrketränings pass.

Jag har även hunnit med att göra stan. gick till Åhlins där jag skulle prova ut storleken på en ring jag fått av Hanna, Linnea och Mariann =) den är jätte fin men den i silver kommer först i mitten av juli :(

Sen har jag kollat om jag hittar nått för midsommar men det gick trögt, det fick bli ett vitt sommar linne och 3 trosor till priset av 2 (Vilket klipp) haha

Sen var jag hos mormor där jag klippte henne, fick lite mat och kaffe. Jag och mormor kollade även i katalog som hon fått låna, Vi kollade vad hon ska ha för peruk när hennes hår börjar falla efter behandlingen. Så de här var nog sista gången jag klippte henne.. Men hon orkade inte sitta så länge..

Nu är jag hemma och ska ramla ner i sängen med min bok snart =)


natti


tråkigt

Usch vad trist jag har.. först var det skönt att inte ha nått att göra men nu är det jätte drygt.. har kollat på tv typ hela tiden.. har även kammat Molly och sen måstejag gå ut med henne.. Och jag slänger mig nog i sängen vid 9 tiden och tittar på film..

nog för att det har vart en helt okej söndag med 0 stress men ändå.. man börjar fundera på när jag slutar jobba, hur kul jag då kommer ha det :P

nej nu ska jag försöka få saker gjorda. måste diska också och fixa mat tills imorrn. =)

Bilar från balen

Jag och Axeli var ju på balen förra veckan, jag stod lite knasigt så jag fick inga bilder på de vackra balfolket men bilarna klistrade fast sig på kameran ;P







Aldrig fucka upp

Jag har äntligen fått börja läsa Jens Lapidus nya bok som heter Aldrig fucka upp.. Jag har kommit en liten bit på vägen och den är bra än så länge, jag har varit lite skeptiskt därför att många har sagt att den inte är lika bra som Snabba Cash.. men jag ger den en chans och än så länge så gillar jag den :P


Boken är lite svår att förklara men den handlar om 3 olika personer som egentligen inte har nåttmed varandra att göra men som änå kommer i kontakt med varann på olika sätt de inte anar, en blatte som vill bli stor i jugge maffian, en polis som går i attack mot systemet och en kille som är en legosoldat och kommer tillbaka till Sverige där han krigar mot samhället.


men mitt första tips: Läs Snabba cash! är den bra så läs Aldrig fucka upp ;


Söndagen som aldrig får försvinna.

Jag från nästan ångest, imorrn måste man stappla sig upp 05.00 och gå till jobbet, jag erkänner, jag hade hellre legat i sängen och sovit hela dagarna, men sånt går icke...

Hur som helst så har helgen vart okej.. på fredag hade vi en "sommarfest" som studentfest med lite buffé mat och sånt gott ;P sen stack vi på nån fest och sen nån till. sen skulle alla på krogen och jag kände inte riktigt för det så jag drog hem och la mig :P

Igår var jag på 50 års fest, riktigt trevlig, men sen när jag skulle åka så upptäcker jag att familjen min stuckit utan mig, shyrre.. men men Rogge kom och hämtade mig, skjutsade mig till nån fest och sen drog vi till Nunis..

Nunis var okej, jag tappade alla men egentligen så var jag inte där med någon speciell.. haha men sen hittade jag syrran, vi dansade lite bugg (det visade sig att jag var kass) och tjuvdrack rödvin bakom danslogen :P Ida drog ihop lögner om att hon vunnit flera 100 000 tusen på trav för någon gubbe och jag skulle visst få följa med till USA ;D

jao jao kom hem före 3 tiden och small i sängen.. :)

Nu håller jag på att tappa upp vatten i badkaret.... =)
Sen ska jag ta ut Mollan på en promenix..

Måste bara visa nå bilder på hunden som min moster har köpt :P den va på besök hos oss i fredags, så söt att man smälter:P




Hello!

brist på dator. jag har ingen dator och Roger vill helst inte låna ut sin till mig, kan kanske bero på att allt teknikt jag rör i förstörs? ;)

I måndags var jag iaf på städet för att skriva på några papper, då frågade Eva mig ifall jag ville börja jobba redan på onsdag.. Ja varför inte?

Så jag började kämpa igår och det är tungt som bara den att kliva upp 5 på morgonen, men jag klarar det och allt rullar på fin fint =)

Igår var vi på balen och kollade, det var sjukt mycket folk! Balen i Örebro är absolut inget att jämföra med i Gällivare! Det är så 1000 gånger större! haha ironsikt va :P

Men men nu ska jag iaf hoppa in i duschen och skrubba mig ren, sen blir det mat som jag desperat längtar efter (som vanligt)

hörs och ses =)


Potens givarna

Jag hade klagat lite över min brist på böcker i bokhyllan, jag hade så trist! Så en dag ringde mamma mig och sa att hon köpte en bok, of course blev jag nöjd och kunde knappt bärga mig tills jag skulle få se vad för deckare hon hade trollat fram..

då kommer hon med en liten bok med nått tantigt förband och hette potens givarna..  jaha? den lät ju jätte rolig.
Men mamma sa att de hade rekommenderat boken på bokaffären så jag fick nöjt öppna den och läsa på..

Jag erkänner den var lustig och rolig :P  handlar om 2 tanter i 80 års ålderna som börjar sälja potensökande medel för att kunna skaffa sig en toalett innomhus istället för dasset där ute..  

haha man fick sig en del skratt och man ser sin mormor framför sig:P  så läs!


meeer bilder:P





För nu har jag tagit studenten!

Och det känns jätte bra =)

vad ska man berätta ? jätte roligt och fullt ös! lite för fullt i magen på frimis men skit samma ;P hade iaf jävligt kul och nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv =)

jag showar lite bilder ;D  kanske lite mer om dagen kommer vi ser väl =)












:P

Nej nu ska jag snart gå och hoppa in i duschen sen ska jag gå och sova. det kommer bli en sjukt lång dag imorrn och jag ska upp runt 6 tiden...
Jag hoppas verkligen att det kommer bli roligt. även fast det ska regna så ska vi ha humör!

på morgonen så ska jag iaf ha kofta, jeans och vit tunika sen byter jag om, så jag måste gå omkring med väska. men inte vilken väska som helst utan kånken! haha men då är jag väl trendig? springa ut på trappan med kånken;D

på stan blev jag helt seg, köpte nå presenter, käkade lunch och sen drog vi hem..

Men men imorrn är jag fri! aldrig skolan mer (om jag inte vill) och jag slipper allt och alla.. nu kan man börja göra saker man verkligen vill :P

så puss och snusk på alla =)

torsdag!

Kom på en mysko grej. imorrn när jag vaknar så ska jag ta studenten :O rätt så fränisch =) det börja bubbla i magen och äntligen få slippa allt. och lämna det gamla för att ta in en massa härligt nya grejer =)

Igår var det vilt, det var nog jag som var mest vild! hahah men det säger vi tummen upp för, för även om det var galet så var det riktigt, riktigt kul!  haha

mamma har hållt på att städa i min lägenhet hela dagen, hon är så duktig och jag är inte så hajj på sånt där så jag har väl försökt lite..

men jag klev faktiskt upp kl.10.00 efter party på krogen så det var duktigt gjort =)

Vi ska iaf snart tralla ner till stan. jag  börjar bli lite hungrig och jag vill se folk istället för att sitta i lägenheten och deppa..

tröttdubbeltrött

Förlåt för mina jobbiga trötta ord igår..  var på sånt rasande less och trist humör och det är jag på idag också.. vill slänga mig ner på golvet och sova ruset a mig, men sånt har inte jag tid med

Efter att ha jagat runt på flyttlådor (INTA BANANLÅDOR) så hamnade vi på rusta.. bussen var 10 minuter för senad. det regnade, blåste, var sol och glödhet värme.. allt på hela dagen..

Sen åt vi en brak middag på Dannes där magen växte till size 60000 och vi knallade mot bussen.

Nu har jag smitit in i datarummet... ska packa grejer i lådorna och sen dricka vin.. blir utgång ikv =) hur ska jag hinna göra mig anständig? vi ser vi ser ;D

hur som helst köpte jag nya skor idag. jag köpte alltså =)

mamma skriker

oh rainy day

Måste säga att går dagen var helt sjukt jävla varm! det gick inte gå, inge stå.. man ville bara slita av sig kläderna och få svalka..  men vi klagar inte.. Satt på alängsbadet och solade med Joanna, Krille och nån annan kille.. dock hoppade jag inte ner i vattnet, kände mig inte så jätte sugen på att mysa med fåglarna..

Idag då? regn, regn, regn.. man vill gå och gräva ner sig och skrika - varför klagade jag igår?  alla i Örebro deppar.. Igår var tanken att åka till Vintrosa för att bada i poolen hos Bettan.. men regn, regn.. vi ska ha nån inomhusaktivitet istället..

torsdag.. vi kampen plus markads afton. det får inte regna då.. samma med studenten. dom säger moln jag säger skjut mig... sån jävla otur man alltid ska ha! det oacceptabelt med dåligt väder på studenten och marknads afton..

jag gråter, jag gråter....

NU ska jag in till mig och deppa.. sen ska jag på studentmiddag med hela RGH OCH RGD.. inte direkt nått att se fram emot. med tanke på gladerkackorna jag tar studenten med,,, det är så jag blir deprimerad.. tråkmånsar hela högen.
(förlåt)



btw har köpt nya klackisar. super snygga =) jag är kär.. jätte kär! sen har jag köpt en ny bikini, nog för att jag såg ut som en valross, men har faktiskt börjat vänja mig med min mage. så gillade jag verkligen bikinin.. (ska se om jag hittar bild sen)   har även köpt mig en student pesent ;D

 

RSS 2.0