Duktigt mamma

Ligger i sängen och knapprar på datorn, så kommer mamma in med nån dammvippa och frågar om jag dammtorkat. jo det har jag! försent, hon dammar ner nån stor ängel i nått tungt material som ramlar rakt på datorn. Jag kom billigt undan med några skråmor på skärmen men ändå, ack så irriterande.

Nu är Carro här med sina super söta barn :) Ebbe har börjat skratta nu också, ja en liten charmör :)
Jag ska visst sola. Lika att göra det när man ändå hinner. Sen packa allt.. usch vad lat man är idag!

värme

Termometern står på -27.. Dagen känns misslyckad direkt! Jag hade planer på att åka och sola idag meen kan ju inte låta bilen stå kall på parkeringen och motivationen till att gå till sjukhuset har jag då absolut inte..
Men jag har faktiskt vart ute på en morgonpromenad med Molly och dragit fram motovärmaren på 14.00..

Nu ligger jag i sängen och snokar på FB medan Axel också sitter i sängen, men kollar på Saltkråkan :)
Ska nog börja packa för Jokkmokk snart, undra om man ens ska ha klänning när det är så kallt.. alla dessa frågor :)

tycker att bussen ska gå nu! sen får vi se om jag överlever denna helg eller inte hahahahah


Damn girl

Alltså vad knäck man känner sig efter all träning! blev iaf1 km simning och bastu på det! :)

hunnit med en sväng på stan med mamma och kollat rean, tyvärr var vi för tjocka för att köpa nått haha.
Men hittade snyggaste lacktub toppen... kärlek vid första ögonkastet men den kostade 300 kr så jag glömmer den.. men den hade vart perfekt till torsdag :/ jag ska ju inte gå in i affärer, då blir jag bara sugen och vill kööööpa.



Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och läsa lite, för tv:n hade inget bra att erbjuda denna kväll förutom 5:ans 21.00 film.. men då sover jag förhoppningsvis :)

Imorgon Jokkmokkeland ;D



haha sökte google under ordet trött.. och denna sötsak dök upp :P

Duktigt Matilda

Blev en kort tripp på kanske 45 minuter :) Dock snöade det ju rejält igår så vi plumsade mest.. Så lite tungt vart det. Dock lyckades jag köra snyggaste vurpan! Det kom nån super åkare som mötte oss och skejtade. Helena frågade då om jag kunde skejta
jag: njaa vette fan, var kanske 10 års sen man försökte sig på nått sån hahah men försöka går ju..
Så jag började skejta där i spåret och det gick fortare och fortare och skidorna åkte mer och mer isär.. Till slut for jag ner i spagat i snön haha! Det var månadens skratt :P höll knappt på att komma upp!

Nej nu ska jag packa,för nu ska jag och Helena åka och simma. Ja jag vill ge ER dåligt samvete :) Nä men vi blev sugna på att ta några längder.. men det vi vill komma åt är bastun ;D ¨

Kan förresten säga att vi mötte maskinen som fixar spåren när vi nästan var hemma. Glada tjejer!


trött

Vågar inte ens räkna ut hur många timmar jag sovit i natt.. Kunde helt enkelt inte somna om igen igår :S Men jag kom iaf en bra bit in på boken och det var ju bra! funderar om om man ska springa in till bibblo en stund idag om man hinner, bara för att hitta nått värt :)

Hur som helst så har jag precis slängt i mig en brak frukost och ska börja klä på mig för en tripp i skidspåret med Helena. Frågan är: Vad har jag gett mig in på? min kondis är hemsk! Men någongång måste man väl utmana sig själva och bara ge sig ut? Klarar jag mig till korsingen mampa- aborrtjärn så är jag jävligt nöjd kan jag meddela! :D

puss och kram

G-night

Om man ska börja försöka sova snart? inte för att jag är så trött men man måste ju kliva upp någon gång imorgon. Ska bli skönt att få blunda lite :)

Det blev dock inte så mkt film för mig och Hille, vi började se Anne Franks dagbok men den var tråkig så vi slog på en gammal Wallander film. Den var så gammal att Sven Wolter såg ung ut! Då är det illa. Ingen text och vi fnissade åt skånskan. katastrof. Nej vi slog på felsms och skrattade åt alla snesteg :)

När hon skulle hem så följde jag och Mollan med en bit på vägen :) Riktigt skönt ute, kanske -15 grader ute men det är en baggis när man går runt med sin feta fjällräven ;)


pussochkramviäralltbra

A night with helena

Har Helena här på dejt =) Vi tänkte strax dra på en film och mysa :)

Hon och Axel fick då sig en överraskning när dom öppnade min dörr och ser mig där jag sitter med min finaste ansiktmask. Dom tyckte jag såg ut som en apa, bäst att efterlikna det då? ;)
Faktiskt en choklad(m)ask, den luktade riktigt choklad, och jag min tönt började efter ett tag tro att det var de på riktigt.. tro mig, det var inte choklad.....




Min fina present av Ida och Alex :) en korthållar med sedelklämma! Bara för att flasha till så la jag in en 500 lapp. visst är jag cool? (och rik) ;)


Födelsedagspresent

Nu vet jag vad Axel önskar sig i  födelsedagspresent, så nu är det bara att börja spara, 1 månad kvar innan stor killen bli 11 år! :)

Kan man få det billigare på internet?

Hörlurar från Skullcandy!



aboutnow

Nu tänkte jag försöka plocka till lite i rummet, men jag har börjat smått imorse och kläderna ligger i tvätten så det är inte så mkt. alltså nu ska man bara lyfta på rumpan och få väskorna in i förrådet :)

Tänkte även börja rengöra mina sminkförpackningar. Nån som förstår? Nåja det ser så smutsigt ut när det har läckt från endel tuber osv. Ja värst vad det ska städas. Sen blir det att umgås med Helenan :) 

Förresten har fått låna en klänning av Ida, och jag är optimistisk och tror faktiskt att mina bröst kommer stanna där hela kvällen! ;)


shoppa

Har vart på stan en snabbis med Axel.. När han följer med så går det inte direkt att strosa runt och titta på saker haha.. Men fick mer än vad jag behövde.. Ett par hörlurar från Expert, en mascara, läppglans, ansiktsmask och hårborste :)
Sen har vi vart på en kafferast hos stora syster Ida :)



kan du så kan jag!

Jag och Axel vill visa världens hur man plutar med läpparna.. Jag tycker att jag vann! ;)






tralala

Av nån anledning så köper jag alltid en dricka och godis på statoil när jag ska åka hem från Jokkmokk, men jag  äter aldrig upp de! oftast så rör jag det inte ens förrän jag kommer hem eller nån dag senare, speciellt godiset. Jag måste vara knäpp eller så är jag sån att jag bara måste slösa... Idag köpte jag till och med en tidning som jag inte rört sen jag la ner det i påsen haha

Kanske ska dra upp den nu? Somnade till Tusenbröder men vaknade av ett godnatt sms och dejt på msn ;)

puss och kram :)

reeeaa

Imorgon blir det raka vägen mot stan för att joina rean som visst redan börjat men ändå.. Jag är i akut behov av nya hörlurar, blir snart tokig och kommer inte kunna träna alls innan jag har dem i min hand :)

Sen funderar jag på om man ska investera i en kamera också. Min börjar bli lite små gammal.. locket är helt sönder så jag måste ha tejp för att hålla fast det, zoomen har gått sönder helt. Det blir svarta märken runt korten, alla kort blir suddiga.. mamma tycker såklart att kameran är jätte bra, ungefär likadant tänker hon om min mobil.. Men vad kan en kamera kosta?



Söndag

måste erkänna, jag har lite tråkigt så här en söndag kväll.. ser på underbar och älskad av alla, men inte är den så värsta bra. Martina Haag är bara bra på papper och inte på rutan, så sant.. så sant :) Lisa vet det iaf, efter att jag dog av skratt när jag sov hos henne sist med boken i högsta hugg! :)

Nej kanske borde diska.. funderar på om man ska slå på tusenbröder sen.. för att döva min tristess?
kan förövrigt säga att det är inte kul att sova själv.......

:(

Självaste julafton

Bara för att jag inte skrivit nått om julafton. Fast det känns lite segt att skriva om det så här 4 dagar efter men men =)
Jag hann göra en massa på julafton . Jag och Johanna byggde hund puzzel på 1500 bitar, jag hittade gamla böcker som hon fått av mig, vi åt mat och hade allmänt trevligt. Gissa vad? Tomten kom aldrig och det känns bra att slippa hans knä detta år. Kan säga att mina julklappar var bäst i test =) Fick en fjällräven jacka, DVD boxen tusenbröder, underställ, mössa, tennarmband, trosor, smink :)
Precis det jag önskade mig :)



Slänger in nå bilder!


Kan ni förstå att jag är kär? Man smälter så fort man ser henne!

mat, mat massor av mat!

Jag och skönheten :)

Fiiina klappisar

mamma är inte så hajj på det där med kameror.

Axel fick ett munspel:)

Jag i ny jackan och mössan :)

Vilket ego inlägg kändes det som haha

mjaumjau

Ska bara kliva upp från soffan, snart, jo jätte snart, det har bara inte hänt än.. Av nån snurrig anledning så vaknade vi vid 7 tiden och drog fram en kir för att döva bakisen, sen har grapparna sjungt singstar på högsta, haha själv höll inte min röst riktigt för dancing queen. Rösten skar som sig hahah ;)

hoj nå mer? somnade, vaknade, jag skulle laga mat, men av nån konstig anledning så slutar det alltid med att  det är jakke som lagar den hmm:P nu har vi precis kollat på PS.I love you och snart drar vi mot statoil och inhandla kvällens goosaker.. typ glass? cola och lite annat fint :)

nej nu ska jag få han att skynda sig innan Ensam hemma 3 börjar. puss :)

hoh

bara jag som fick världens bästa julklappar igår? är riktigt nöjd och jag fick det jag ville ha =) Skriver väl mer sen om vad det var, dcen här datorn är så jobbig att skriva på :P (sorry)

Igår slängde vi iaf på en av mina julklappar. tusenbröder ;d såg 2 avsnitt och sen babasbilar. bojkottade Operaten, var det mkt folk där? Jag somnade då till babas bilas..
Nu är jag alldeles ensam i en stor säng och har tråkigt... Har inte orkat kliva upp än..
Ringde mamma och dom ligger och sover hos moster. alltså ALLA sover. Ringde till Östansjö och fick tag i Alex, och dom sov visst där med. Sen ringde Ida när dom vaknat.. Så nu ska jag försöka ta mig dit.. frågan är hur. Roger svarar inte i telen..

längtar tills ikv :D wiee

Första julklappen

Jag och Axel fick varsin julklapp till frukosten! Blev ett kit med smink från Spa4you :D en foundation, en rouge, 3 ögonpennor, ett läppglans, en borste occh ja kanske var de ?=) riktigt bra produkter från GLÖ! mineralsmink :D

Så jag har suttit och experimenterat lite=) Nu är jag helt klar och ska snart gå och borsta Molly. Sen ska vi nog börja dra oss mot Jokkmokk..

Har förövrigt på mig världens tightaste klänning.. Jag döör snart. men snygg är jag, vilken tur puuh

jo mamma har visst glömt min paljetttröja i tvättstugan. nu har nån snott den. Jag tror hon har dåligt samvete hehe jag är lite smått olycklig. Vem snor egentligen saker av andra? har inte förstått grejjen jag hade fått så dåligt samvete att jag dött

God jul!


God jul på er alla!

Igår somnade jag nästan så fort jag stängde av datorn haha och sen vaknade jag vid halv 8 tiden. Såklart nu när man är arbetslös/ledig och får sova hur länge som helst.. Jag ska iaf snart hoppa in i duschen och bli snygg för på 2 timmar så åker vi till Jokkmokk! :)

puss och hej


tjalaaa

Alltså vadå uppesittarkväll, jag känner mer för en gåochläggasigkväll. Är helt slut och jag vet inte varför. Har världens klump i magen också... men jag inbillar mig bara massa saker..

Var iaf riktigt skönt och kul att träffa Helena, ja att få prata ut sig lite och bara slänga ut allt man vill ha sagt! Jag måste ju nästan göra en roadtrip till norra Frankrike och hälsa på henne nu när hon flyttar dit! :)

nu ska jag snart gå och sova och vänta tills klockan blir 16.00 den 24:de December. För då ska vi visst börja med julbordet. Personligen så tycker jag bättre om när maten är vid 2 tiden. Bara jag som tycker det?

julklapp!

Fick en julklapp igår av Annika som jag vart hos och haft praktik och blev skit förvånad! Fick paketer brunette Godess! Köpte ju det för 2 månader sen, men jag är en slösare så schampoot är snart slut.. och balsam är alltid bra att ha.. men hon hade även stoppat ner inpackning i paketet! som ett barn :D 4 produkter!


hihihhi



hello har pyttelite kvar att städa och sen är jag klar! :) har även börjat packa lite plus provat det jag ska ha på juldagen. Jag tror iaf att jag ska ha det! :)
Jag har en känsla av att jag kommer glömma nått väldigt viktigt.. nåja gammal tant som man är så gör man alltid en check lista haha så det ska nog ordna sig ;)

Har även köpt mig en glöggflaska på konsum så ikv ska det hällas i blossa glögg som är utan alkohol =) men först ett stopp hos systeryster som blir gammal!


med kaffe ingår kaka :)

Hm

Jag tänkte måla mina tånaglar men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med min stor tå.. hmm



hahaha jag är ledsen om nån blir äcklad lr nått. men det är ju bara en blåtå.. hmm
snart haft så i 4 månader haha


gr

Jag som var så glad nyss men vissa har en tendens att göra andra ledsna.. Hur kommer det sig att det finns sådana människor som bara ser svart/vitt på allt. antigen är nån för smal, lr för tjock. för smart, eller för osmart, knäppa föräldrar eller knäppa barn. för artiga eller för lite artiga. De är fan aldrig bra.. Och jag är så less för man kan aldrig prata om nått utan att det ska omvandlas till något negativt.

Nu ska jag städa rummet och vara en jävligt positiv människa för det är så jag vill vara och inte som vissa andra..

städa rummet vare va? äta lunch/middag. vart inte så sugen nå mer på mat


hej

Nu är det snart julafton men idag är det den 23, en dag som alltid är trevlig med födelsedagsfika och sånt tjaffs=)

Har helt enkelt haft så jävla mkt att göra, har inte orkar slå igång datorn för då skulle jag ändå fastna.. I måndags kom jag hem vid 10 på kvällen, small direkt och igår vid 9 tiden, såg en film och small sen :)

nåja nu ska jag snart fixa till mig och sen praktiken, sista gången och det känns bra.. jobbar till 2 idag, sen ska jag städa mitt rum.. går knappt att gå här inne, får ångest bara av att titta mig omkring..
sen blir det kalas hos syrran som fyller vad? 26 år? Och sen glöddmingel :)

tycker att torsdagen ska komma nu.. jag trollar

Måndag

sista måndagen. Kan inte säga att jag ser framemot denna dag, har nämligen mamma som kund.. inga kommentarer, hoppas bara på att tiden kommer gå snabbt! :)
Sen har jag 2 klippningar efter jobbet så jag kommer väl hem först vid 7 tiden :)

Nu har jag även slutat med pencillinet men har fortfarande jätte ont i magen :S kommer det försvinna nu eller vad?
Nej sluta klaga, nu ska jag klä på mig och fixa håret sen är jag redo för en 8 timmars dag på hår & skönhet :)

hade trist på photoshoppeennn


Spänning eller tårar?

Oceans thirteen eller Ps. I love you? Svårt val. Jag tror nästan att jag måste se på Oceans thirteen för den är oslagbar!

Nu ska jag även börjat mitt nya super duktiga nya liv.. jag ska bli stammis på gymmet och jag ska vinna tillbaka Mollys hjärta. Men denna vecka blir det tyvärr lite lugnt med det, jag satsar på mina svarta affärer så jag ska ha råd att gå ut på juldagen :)



jobb imorrn. då kan man slänga på sitt smink och bli en människa igen!


graow

nått av de mest irriterande sakerna är när man vill lyssna på en låt men kommer inte på vad den heter.. Jag hör nästan låten i hjärnan, ibland kommer det upp men försvinner lika fort igen... Men som tur var så hade vi den på skiva och jag lyckades spåra spellistan på internet ;)

joo för er som inte tycker om mig kan ju gotta sig i att jag håller på att bli flintskallig haha nog för att jag är gammal men kom igen några år till hade jag väl fått ha kvar mitt hår ;)

Låten Dr. Hook- a little bit more :)

fel sms

Spelar ingen roll hur sur man är, för man blir alltid lite gladare när man går in på felsms.com :)
Ibland lite sorgligt och man tycker synd om dom haha men rätt åt dem :)


Till: Min mamma
Sms: Har du löst gräset? När kan jag hämta det hos dig isf?
Svar: DU KOMMER HEM NU!

Förklaring: Skulle ta det lite lugnt hos min vän vars vän skulle lösa 5g gräs åt oss! Råkade tyvärr skicka till min intet ont anande mor!




Till: Mamma
Sms: Fan vad skönt det kommer vara ikväll, har längtat länge med att förlora oskulden <3
Svar: VAD I HELVETE SNACKAR DU OM!!!!KOM HEM PÅ EN GÅNG NU!!!!!

Förklaring: Skulle skicka det till min flickvän som heter Matilda.... (Ps jag var 13 och hon med.)




Till: Sonen

Sms: Hej :) Jag är redo kom hit så "Kelar" vi under täcket :)
Svar: Mamma, Jag kommer inte ha sex med dej.


Förklaring: Hahaha jag råkade skicka smset till min son när jag skulle skicka det till min "älskare"



Till: Pappan
Sms: Fan, spilde te mellan benen nyss. Satan va det bränner. Har nog skållat sönder fittan nu.
Svar: Behöver du plåster?

Förklaring: Skulle skicka smset till en kompis men det råkade skickas till pappa som stog på senast skickade till.


4 advent

4 dagar kvar till julbordet och julklapparna :) Kan inte göra nått annat än att se framemot det! 3 arbetsdagar kvar och det klarar man ju galant ;)

Igår blev det mys framför Tomten är far till alla barnen (hahaha) bästa svenska filmen som nånsin gjort. men DÖ nån gång tomtejävel!!
somnade kanske runt 2 tiden och idag har vi trallat på stan lite =) eller mest åkt runt och gjort ärenden, som köpt hamburgare till lillebror och skjutsa det till han, köpt mat till mamma, jag har köpt present till Axel. Och sen har vi fikat på nyfiket =)
Helgens skratt är Mollys rädsla för Jacob ;D Har aldrig sett en så rädd hund, snuskgubben ;) hahaha hon måste ju ha ett trauma eller nått :)


Jag hittade även 2 filmer till mig, meningen var väl att köpa dom till Axel, men så såg jag Oceans thirteen och PS. I love you..  så nu har jag nått att göra ikv nu när det inte blev nå bio =)

puss och kram vi ses på stan?

Ballong

Skämta med mig vilken ballong jag har! Har vart hos Ann, min mammas kompis, dom har bakat nå våffelgrejs och sen på kvällen så kom jag dit och dom hade fixat mackor med gräddfil och rom mums! plus räkor, lite små pajjer. och ost! Alltså jag är så mätt att jag spricker, plus att jag dragit i mig 2 små flaskor julmust. Rap Matilda ikväll!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt skedsällskap ska komma ;) sen blir de mys och film :)

god natt från en fullproppad matilda!

Vad gör alla?

Drog fram en gammal skolkatalog för nån dag sen för att ha som "laptopkudde" Och då kom jag på: Vad gör alla nu för tiden? Så mitt lördags nöje är att kolla i skolkatalogen och snoka upp dom på facebook haha. What a life :)
Men alla ids jag inte söka på ifall dom heter nått vanligt som Anna Andersson..

Sen har jag bara hittat dom jag inte skulle vilja bli vän med haha Nå men det är lite små kul att se hur dom ser ut typ 7 år senare :)

Nu ska jag diska lite och plocka undan. Idag är det jag som är curling syrran/dottern.
Mamma är hos en kompis och gör nå våfflor och dricker glögg medan Axel är på stan med sina kompisar. Så mitt jobb är att skjutsa/hämta och gå ut med Molly..



uttråkad



Typ så här uttråkad känner jag mig, har suttit och kollat lite på Grinchen med Axel och det var rätt så kul men nu väntar vi mest på att Shrek ska börja.. men hur många gånger har man inte sett den filmen? Funderar på om man istället skulle ta en promenad bara för att lyfta på lillrumpan.. om jag redan har så trist, hur kommer det då gå när jag blir arbetslös?

godmorgon lördag

Wow lyckades ramla in i sömnen runt 11, 12  tiden igår kväll.. Det inte illa :) Sen vaknade jag runt 7 tiden imorse och praktiskt nog fick jag sms då också =) eller kanske 30 sms? ;P
Slog på filmen Hotet och somnade såklart. Mamma väckte mig runt 12 och nu är jag helt slutkörd...
Men har hunnit med en promenix med Molly och nu ska vi snart äta en brak frukost ;)


På frågan om vad som händer ikväll så är svaret samma som igår... vad tråkiiiiigt


ohmyohmy

Alltså vad duktig jag känner mig som är en lugn tjej i denna vilda värld... Men även om jag vill dricka så kan jag ju inte, nu när jag knarkar piller :) men det är bra! för nu kommer det sluta göra ont i magen!

Men jag får nästan lite ångest över att man inte ska göra nått ikväll.. Men men bara man får gå och lägga sig så att en ny dag kommer :) Hoppas på att det blir "varmt" imorgon så man får åka ut med längdskidorna :)
Ska även se om man hittar nå julisar, har hittat en rätt så rolig grej åt Axel :)

Ikväll blir det att poppa popcorn, klä av sig naken och lägga sig framför Snygg, sexig och singel! :)





Hello helgen

Alltså vilken bra dag jag haft idag :D fullt upp praktiskt taget hela dagen och knappt hunnit sitta :D Kom hem med ett leende på läpparna och på skit bra humör..Har vart på en prommis med Mollan och nu ser jag att hon spytt ner min matta. Av alla ställen hon ska spy på så är det just mattan. Tack älskling! ;D

Så nu ska jag börja skrubba spya och sen fixa mitt rum så det är riktigt fint nu när det är helg :)

Jag tror det är rätt så bra på tv ikv va?




spyMolly

Natti

Nu ska jag sova, börjar snart se i kors och det är nog inte ett bra tecken?
praktik imorgon och det känns riktigt bra, har en klippning och en bottenfärg. Ska även bli skönt med helg. Får se vad som händer, just nu räknar jag mest ner dagarna till julafton ;)
Bara jag som sliter upp pappret? Annie sa på facebook: att då hinner man inte njuta. Men det är väl ändå när man river sönder pappret och klämmer in det under soffan som man får den där julekänslan?

nej godnatt min skatt



Alla får ligga!

läste en artikel i Amelia där dom skrivit lite om knepen i en bok som heter Alla får ligga. Helt enkelt en raggningsbok där killar/tjejer får olika knep på hur man ska få till det en kväll ute på krogen. Bara för att göra det lite roligare så har Amelia gett lite förslag på hur man ska tackla dem ;D

haha hoj vad jag har skrattat :P Bara jag som har så dålig humor? Let's see=)



Han blir fysisk
* Efter att ha dragit ett lagom kul och lite för personligt skämt höjer mannen armen och ger dig ett låtsasslag på axeln, en vänskaplig liten jabb som inte alls gör ont. Han tar därmed er "relation" ett steg längre och går från prat till beröring. Han hoppas att beröringen ska ge dig ett litet pirr så att han senare ska kunna gå ännu längre. Ända hem till dig, kanske.

Ditt diskreta motdrag
ryck till när han "slår" dig, som om hans beröring är något av det obehagligaste du varit med om på länge. Borsta sedan diskret av ditt plagg där han rört dig.

Om han ändå inte fattar
Gör han det igen, skrik då till av dina lungors fulla kraft: "AAJ! Vad fan gör du?" Gnid din arm som om han skulle ha gett dig en rejäl smäll. Eller, om du verkligen vill markera, fall omkull.



Han inviger dig i en hemlighet
* Under ett samtal på en fest lutar han sig fram mot dig och säger; "Ser du killen där borta? Han har varit drottning Silvias privata fotmassör - men säg inget, han hatar att prata om det." Detta gör han för att försöka skapa ett band mellan er och framkalla  en känsla av att ni har en gemensam hemlighet.

Ditt diskreta motdrag
Låtsas bli lite upprörd: ! Ojdå. Dig ska man alltså inte anförtro en hemlighet. Bra att veta."

Om han ändå inte fattar:
Låtsas bli väldigt upprörd: " Jag tycker det är snuskigt och tragiskt att du springer med skvaller om vårt lands finaste människa. Du borde skämmas, ditt asiga svin!"





Han förolämpar dig på ett charmigt sätt
* På festen spanar han in dina händer en stund innan han skruvar på sitt charmigaste leende och säger: "Du vilka fina naglar du har...vad kostade de?" Det är tänkt som en medveten provokation för att få dig att tända till och därefter försöka övertyga honom om att du inte alls är någon ytlig människa - och vips så har han fått dig att försöka charma honom, istället för tvärtom

Ditt diskreta motdrag:
förolämpa honom tillbaka, fast inte lika charmigt: "tänk att du kunde se det med dina simmiga ögon."

Om han ändå inte fattar:
Förolämpa honom ännu värre: "Och vilken fin tupé du har, för att vara begagnad. Vad kostade den? Eller har du hittat den?"





Han härmar dina rörelser
* Mannen vid bardisken som pratat med dig alldeles för länge gör samma svepande gest över håret som du gör, skjuter upp glasögonen på nästan på samma sätt som du, eller drar sig i örsnibben precis som du gör när du pratar om ett svårt ämne. Varning - han försöker skapa ett band mellan er genom att helt enkelt härma ditt rörelsemönster.

Ditt diskreta motdrag:
Lägg band på dig. Bjud inte på några charmiga tics som han kan apa efter. Låt armarna hänga som kokt spaghetti. Prata utan inlevelse. njut av att se hur nervös han blir.

Om han ändå inte fattar:
Gör yvigare och yvigare gester, vansinnigare och vansinnigare. Prata med en arm uppsträckt  i luften i 3 minuter. Jogga på stället medan du berättar om en film du har sett. Se hur långt han är beredd att gå.





Han vägrar ta ditt "nej" personligt.
* Han har flörtat med dig en bra stund och du har sagt nej lika länge. Men han fortsätter flirta, för han har nämligen läst sig till att du a) Har haft en dålig dag på jobbet och är på uselt humör, eller b) är arg på någon annan och låter det gå ut över honom. så han fortsätter stöta på dig.

Ditt diskreta motdrag:
Se till att det blir personligt. säg: "Vet du, jag är inte det minsta intresserad av dig eller något du kan tänkas prata om."

Om han ändå inte fattar:
Säg: " Ursäkta mig, men jag spanar på en snygging och ditt märkligt breda ansikte skymmer sikten."




Han försöker byta miljö
* När ni står och pratar på en tillställning bryter han av med ett "du, det där är väldigt intressant, häng med till 7-11 och ta en kaffe, så pratar vi mer om det". Han gör detta för att få dig att säga "ja" till ett miljöbyte - för har du sagt ja till honom en gång har du kommit över en spärr, och då har du lättare att göra det igen. Till exempel då han frågar om du ska hänga med hem och titta på hans etsningar.

Ditt diskreta motdrag:
Säg till honom att du kan vänta på festen medan han springer över och dricker sin kaffe. "Men ha ingen brådska för min skulle. Drick gärna en extra stor kaffe när du ändå är där. Eller två. Och ta en bulle."

Om han ändå inte fattar:
Lägg en extra krydda i ditt nej. "Nej tack, kaffe ger mig riktigt otäck diarré i flera dygn."





Han tar ett steg bakåt
* Efter att ni har stått och mingelkallpratat om ditt och datt en liten stund tar han plötsligt ett steg bakåt. Detta gör han för att se om du i din tur tar ett steg framåt, för att stanna kvar i hans "bubbla". Om du kliver fram ett steg fattar han att du inte är helt ointresserad, och då kan han lägga in en högre raggväxel.
dra vidare i rummet efter nya samtalspartners
.

Ditt diskreta motdrag:
Du tar ett steg bakåt du också, och låter blicken vandra vidare i rummet efter nya samtalspartners.

Om han ändå inte fattar:
Du tar två steg bakåt och håller upp händerna framför dig så att han inte kan se ditt ansikte.





Han använder sexiga ord.

* Om du märker att mannen du pratar med ovanligt ofta använder ord som puta, glida, brösta sig, våt, hård - det vill säga komplett oskyldiga ord som ofta används i sexuella sammanhang - då är du troligen utsatt för "priming". Han försöker få in dina tankebanor på sex utan att överhuvudtaget prata om sex, för att göra dig mer mottaglig lite längre fram under kvällen. Den sluge rackaren.

Ditt diskreta motdrag
Du kontrar med termer som jävsproblematik, revisionsskyldighet och ekonomiska styrmedel.

Om han ändå inte fattar:
Du tar i lite hårdare och går över till diskussioner som tar upp könsstympning, kemisk kastering och vätskefyllda kroppsbölder.






Han avslöjar en svaghet
* när ni har stått och kallpratat en stund lutar han sig fram mot dig och halvviskar: " Jag vet att jag sagt till alla att jag är cineast. men i själva verket ser jag inte ens skillnad på Rolf Lassgård och Stellan Skarsgård." Detta gör han för att visa att han faktiskt har svagheter och är mänsklig, och att han inte är rädd att avslöja det för dig.

Ditt diskreta motdrag:
Förstora upp hans lilla svaghet till något enormt: "Oj, jössen amalia! Och du har gått ut grundskolan, säger du? OBS- Klass, eller?

Om han ändå inte fattar:
få honom att känna sig riktigt dum: " Ja du, det är inte alltid lätt. kommer du ihåg mitt namn? Emma! E-M-M-A!  Ja, eller hur, många bokstäver på en gång där.





han gör.....långa pauser.
Han gör långa pauser mitt i sina utläggningar för att försöka skapa spänning och ett intresse för vad han tänker säga härnäst: "jag har ju alltid tyckt om (paus) .... hästar, eftersom det är så (paus)... ståtliga, och framför allt (paus) ....användbara."

Ditt diskreta motdrag
Du börjar fylla i hans lyckor på ett snabbt och irriterande sätt: "former 1- bilar? Ullaredresenärer? Sticka koftor?"

Om han ändå inte fattar:
Använd en av de långa pauserna för att snabbt vända på klacken och gå.





Men nu ni!



Glöhgg mingel inbjudan på facebook, japp det gjorde min dag :D Tack Hille för inbjudan! Hade faktiskt tänkt ringa dig och höra om vi skulle hitta på nått på onsdagen :) Vi seees bruden :)

 


Mamma och teknik

När mamma ska använda sina tekniska färdigheter så går det sällan (aldrig) bra. Senaste katastrofen. Hon skrev in telefonnumret istället för nätverkskoden när vi skulle ställa om tv:n

Lyckat mamsi ;)


Toorsdag

Glömde skriva igår: 2 veckor och 1 dag snusfri. Idag alltså.. Jag vill ha stående ovationer tack!

Det blev ingen klippning pga ingen bil. Och det blev ingen teater heller, vet inte varför..

Har mest suttit i telfonkan några mil och nu har jag ont i magen av mina dåliga skämt :)

Det gick bra på praktiken, hade en färg så det gick fort :) Sen åkte jag buss hem och var så där riktigt smart och kom på att jag kunde hoppa av vid hedmans istället för på sjukhuset! Att jag inte tänk på det tidigare :O Det är ju jätte nära att gå, kanske 15 minuter promenad. :)

Nu ska jag iaf slå in mammas julklapp och sen städa upp i rummet :) Fredagsfint slår aldrig fel! ;)



Salsa i aruuuba, nå kan jag väl åka dit, why not :)


yeees

och jag tycker att jag inte har nått liv :O haha

Nå jag har vart och ränt i 2 ½ timme. kommer hem och tänker ääntligen hem och äta, ta det lugnt, byta kläder, lägga på sminket..

Nejdå, jag kommer på att jag måste tillbaka till arbetsförmedlingen igen.. Men okej då lite snabb lunch..
Var är lunchen? Det fanns ingen lunch åt mig.. så nu tuggar jag på en hårtbrödmacka.. Känns inte så kul och jag måste eller borde egentligen tugga i mig den fort som satan, för på arbetsförmedlingen så går det inte fort..

Sen ska jag klura ut en bra lösning på hur jag ska komma till malmberget.. än så länge har jag ingen aning. Om jag ska gå så är jag nog inte framme förrän jag slutar och det är ju inte bra.

puss o9ch hrj

tjoo

Kom precis ut från duschen och har en stor klump i min mage, delvis hunger plus nervositet.. jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt på 3 timmar. Kan hända att det kommer gå skit snabbt och jag blir klar på 1 :O
Det blir nog säkert så

Nej jag är nervös över arbetsförmedlingen. Jag har en känsla av att ingen kommer förstå nått av det jag säger och jag blir så där frustrerad.. Jag är nog antagligen dålig på att förklara..

Jag tror faktiskt jag ska försöka springa in på ericssons och köpa mammas julklapp. Man ska väl passa på när man hinner och hon ligger och sussar ;D


Nej nu åker långkalsongerna och täckisarna fram för nu är det tamefan vinter :D

Jag har faktiskt jätte mkt jag ska skriva här på bloggisen men har inte hunnit :p ikväll blir det nämligen teater på Axels skola och sen klippning så jag är som mest upptagen :(

hehehe

torsdag och 1 vecka kvar till julafton! kan de bli bättre? vill bara riva upp alla paket nuu haha
Nu sitter jag och Axel och äter frukost, sen ska jag skjutsa han till skolan. därefter ska jag vara ultra duktig och gå på gymmet =) hehe

ja jag ska inte på jobbet förrän vid 2 idag- Har massor av ärenden jag ska göra. Vet inte riktigt hur jag ska hinna :O Har en känsla av att jag kommer vara sur även när jag kommer hem ;D

nå hoppas allt går bara bra och jag hinner med allt, då är jag nöjd =)

Snart helg! vad händer då? Det enda jag har planerat är att vika kläder haha tråkigt


graow

Alltså snacka om en frustrerad Matilda idag. Jag var så less att jag började böla på jobbet. Men han förstod inget och jag förstod inget! jävla arbetsförmedling. plus att han aldrig slutade prata så jag har knappt nå pengar på mobilen :( men det mest irriterande var att precis när rösten började brista och tårarna kom så ringer en person för en telefonintervju för ett jobb. Så jag lät nog mest knäck.. faan vilken skit dag...Har seriöst suttit och kokat sen i nån timme tills jag fick åka hem..

Väl hemma slängde jag i mig maten och for därefter iväg på en klippturne.. 400 kr rikare..
Tyvärr får jag ju inte min "lön" förrän i januari så klippengarna uppskattas....

Nu ska jag lägga mig och tröstäta choklad och kolla på Harry Potter. Tredje gången gilt va? Somnar jag en gång till så är jag fan sämst!

Gör mig glaad

glad tjej

Nu är jag en glad tjej igen och inte lika stressad. skit i rummet, i allt det jag skulle göra. Som sortera väskan och slänga gamla snusdosor och sånt. Nej jag ska lägga mig i sängen och kolla på Harry Potter och sen sova.

Imorgon ska jag iaf försöka smita in på vårdcentralen. Det här går ju bara inta, har så ont mellan brösten i revbenen.. Känns som om nått ska gå sönder.. droppen var på gymmet idag.. Så jag hoppas jag får nån drop in tid :)



Negativa gatan

Hur fan hinner ni? Hur hinner ni ens läsa det här jävla skit inlägget haha.. Jag skriver bara för att jag måste annars blir jag tokig......
jobbet/praktiken till 17.00, gymmet till 18.00. Mamma hämtar mig, vi åker och köper tenn tråd, vi åker till kullen. Vi åker till coop. Hemma 19.20. Äter middag, städar. Sen ut med hunden..
Så är min dag hittills och klockan är redan efter 20.00.. Jag är så trött att jag bara vill dra täcket över huvudet,
Men jag är inte klar med rummet än.. får ångest av att bara slänga in allt i garderoben för det är så stökigt. Kanske man tar och viker allt i helgen?

Och denna dag var den enda på hela veckan som jag skulle ha tid att städa och göra saker..

Jag kaanske skriver sen när jag är snäll igen...


okejdå

Ett inlägg till bara för att jag inte har nått att göra. träningsväskan är packat (ja ni läste rätt) sminket är på, och kläderna sitter där dom ska.. Håret orkar jag däremot inte göra nått åt. varken torka eller platta :)

Kan skriva lite strunt här ist. Ställde mig på vågen idag för första gången på nå veckor och fick en överraskning, 52.7 :S har nog aldrig vägt under 53 kg.. jag som inte ens tränat haha och kakorna har praktiskt taget ramlat ner i magsäcken.. Då vet ni mirakel metoden ;) Men kilona ska man inte bry sig i, utan det är måtten ;D
Men nu ska fettlagret bort och magmusklerna fram!

Mitt rum ser även ut som ett bombnedslag men hann som sagt inte städa igår så idag blir det full rulle med städning. Sen måste jag även fixa det där med klippningarna. har lovat massor med klippningar men måste göra ett schema så jag ser när man ska hinna. typ hur mamma jobbar osv.  Eller ja det känns som om det är hur mkt som helst man ska göra nu innan jul..

Nej nu tycker jag att det ska bli helg så man får julshoppningen klar! Sen måste jag erkänna att det där med julbakningen jag lovat kanske var att ta i, men vem vet, kanske... hm ? =)

Fick min vackra lön igår förresten. Men jag undrar, dom måste ha gjort nått fel.. 700 kr för 1 månad känns inte bra.. mamma tyckte synd om mig.. jag som skulle få 2000 kr :/
 

men ja bara för att vissa är fattiga! =)


godmorgna

Nu är jag vaken.. trött som en get var jag också... somnade kanske halv 10 om inte tidigare. alltså har jag sovit för länge? Läste mitt förra inlägg och såg att jag skrivit Harry Potter och fullblodsprinsen. Men visst heter den Harry Potter och halvblodsprinsen? Nåja ni får acceptera att det kan bli fel ibland när jag är trött =) Som när new moon blev full moon. Vilken tur att Evo såg mitt fel annars hade jag väl blivit slaktad online ;)

Nu är nog teét klart och jag ska bre min hårtbrödmacka och kolla på the voice ;D
Ha en bra dag! :)


God natt

Måste säga att jag är lite små stolt över mig själv som lyckats hålla båda fötterna på jorden efter ett X antal gånger som jag glidit på stigarna idag! Nära skjuter ingen Hare.

Kan säga att prinsess tårtan som det det bjöds på, på S mosebacke var himmelsk!

Nu ska jag och Axel mysa och se på Harry Potter och fullblodsprinsen.. =) Det betyder att jag snart kommer somna, så trött som jag är!




fryyyyser

Åh vad det är kallt på salongen, har frysit hela dagen.. sen gick jag till Ida i - 9 grader och hemma hos Ida är det dödskallt.. Jag vill vara varm nu!

Sitter och väntar på Ida och Alex, dom skulle visst träna och mamma svarade ej i telen så jag gick hit.. Skapligt kul hm... börjar bli hungrig också, min lunch var en risifrutti..nå jag överdoser iaf inte! haha

På tal om värme, varför göra mig sugen på, Thailand.. nu tänker jag BARA på det! nån som vill ge bort en biljett till mig? Jag behöver sol, bad och paraplydrinkar omgående!! =) Eller varför inte ge mig ett flygplan, ännu bättre!


trött tjej

Önskar att jag hade försovit mig hela dagen, är jätte trött! Men jag är ju positiv nu och tänker: äsch det är ju helg snart! Sa ju att jag inte skulle gå och lägga mig...

Mitt hår är som ett smörpaket men jag är så där äcklig och orkar inte duscha.
äsch och bläsch.. Men nu ska jag lägga på sminket och göra mitt bästa för att se så pigg och fräsch ut som möjligt.. freeedag kom :) Sen torsdag!


puss och hej!

fundering

Varför kommer det sig att alltid när man har som minst pengar så går hörlurarna till mp3 sönder och P-pillrerna tar slut.. h0h0 Plus att jag behöver nya skor..
Uggs i all ära, varma och sköna, men snygga kan jag absolut inte säga att dom är haha

Nu är det iaf reklam plus nyheter.. sen fortsätter filmen. Vet inte riktigt vad jag tycker än så länge, jag känner mig lite stressad... Tror också jag håller på att bli lite sjuk... Nå bara jag är pigg till julafton :)


Jag och världens bästa lillebror :) med söt gluggen ;D

I want

Fick sms av bästa Joanna som frågade om vi ska fira nyår i Sälen i år.. Först var jag lite tveksam men vafan det hade vart jätte kul! Massor med folk, snowboard hela dagen,afterski på eftermiddagen och sen glitter & glamour ;) Yes frågan är om man riktigt har råd.. Blir det bara jag och Joanna så får man nog säkert bo hos Janne och Anna. Men det hade vart kul om man drog ett gäng :)

Nej får snacka mer med skärgårds bruden sen :) Nu börjar solstorm! :)


gimme

heej är tillbaka i Gällivare.. känns faktiskt skönt, är lite trött bara men det är ju snart läggdags. får se om jag hamnar i säng då? Har en känsla av att jag knappast kommer göra det... Sitter iaf och räknar minuter tills Solstorm börjar. Ska bli riktigt spännande att se om filmen är bra :)

Annars hann jag bli en fjortis på bussen. Var skapligt irriterad på en person och helt plötsligt kändes det där inlägget som jag skrev inte alls nå elakt... vad man får skämmas ibland.. nå det är iaf du som är självisk.. Men annars var bussresan bra, Axel och jag satt och lyssnade på musik och pratade om ditten och datten..

Direkt jag kom till gve så åkte jag till Hanna på fika där även Petra, marri och Camilla var plus deras barn, ebba och Agnes =) Jag proppade i mig kakor så jag har en ballong just nu...
Det kändes inte så konstigt att säga hejdå, jag vet inte men det känns inte som om hon ska sticka :S Vi har ju inte umgåtts så mkt på sistonde vilket är lite trist, men jag hoppas verkligen dom kommer ha skit roligt down under ;D

Förövrigt en mysig helg =) även nån tusen lapp rikare, så till helgen blir det att köpa julklappar! :D

Idag när jag var hos moster så hade Johannas kompis med sig sin hund Alice.. Även hon en liten sockerbit =) Nu hade jag 2 gullhundar att mysa med hah =) Jag måste nog ha en sån hund som lala..jag är helt in love :D


Axel med Alice och en sliten och trött Matilda med lala :)


lööördag

Vi som bara skulle dricka upp den där glögghen och sen starga, men så kom dom är voullerimsbrudarna och sabbade våra planer ;D Så det blev hotellet! Var mest äldre där men gjorde inte så mkt, för en gångs skulle så var man nyktrast av praktiskt taget alla, rätt så skönt, men nån öl och cider slank iaf ner =)

Idag så har man mest vart på blåbärsstigen och klippt folk.. och såklart lekt med Lala.. Jag hade mest lust att kidnappa gull hunden och behålla henne helt själv =) men dom ska para henne 2011 så man ser vad för liv man har då ;D

Nu är det mest lugnt, jakke äter på en macka (middagen) och snart blir det film.. Han tycker att jag ska skriva nått snuskigt men jag vågar inte :S ;P

suck

Jag skulle ju till Jokkmokk med 15.35 bussen. det kommer en buss, alla går på.. Det är gratis jippi så jag hinner inte säga att jag ska till jokkmokk. Sen ser jag att bussen börjar åka mitt norr. alltså mot mig. får världens panik och ber han släppa av mig på appeqvistheden. Vilken jävla tur att jag bor där haha gah vad sur jag blir på mig själv... det är så typiskt mig..



Pusss

Freeeedag!
Hade jätte svårt att sova igår :( Men nu är jag uppe, får ta och pigga upp mig med morgonkaffe sen ;)
har precis ätit frulle.. och på 10 minuter ska jag vara klar, tyvärr sitter jag i morgonrock, och har inte packat ett skit hahaahah åh typiskt mig.. :) Men sminket är på iaf ;D

hejdå!

förresten idag är det idol finalen, vet ni vad det betyder? att vi snart slipper vi allt gnäll om det programmet och att tjejerna lugnar ner sig lite.. skönt va? I think soo =)


okääjdå

Jag är lite gladare nu :) Ska snart försöka joina sömnen så att det blir fredag någongång... ska bli riktigt skönt med helg.. ta det lugnt plus tjäna pengar.. får se hur många kunder man får, hoppas de blir några iaf! =)

Har inte heller orkat städa upp lr packa nå för imorrn. åker ju direkt till Jokkmokk..

på tal om det, ringde Falcks idag för att höra om det där Hollo kortet.. så fort jag skulle säga ordet så började jag tänka, fan han skämtade säkert med mig den där busschaffören, inte kan dom döpa ett busskort till Hollo.. Så lite skamset sa jag: har ni nå ehm hollo kort?
Tyvärr hade dom inte det, men det existerade iaf, så imorrn ska jag hämta det på bussgods imorrn =)

hollo,hollo.. Jag ser då ut som ett hollo varje dag.. idag hade jag hollo kläder plus att mina bröst såg ut att sprängas.. Jag måste alltså gå lite mer på löpbandet nuuu


....

jag antar att du som kommenterade hade rätt... men de var så jag kände helt enkelt just då.. men jag tar nog bort det inlägget..

torris

Har blivit en torris nu till vintern.. mina läppar, mitt ansikte.. men värst, mina händer. Fast med händerna så är det nog inte vintern som spökar utan frisöryrken. Att hela tiden ha händerna i blöt eller i kemikalier..de inte värt det..
men imorgon ska jag ringa lite och kolla om de där jobbet, jag vill verkligen ha det men det är typ 1 % chans att jag får det när jag inte ens har nån erfarenhet alls och med så många sökande.. men man kan ju hoppas iaf? Jag ska vara positiv. Och får jag icke detta jobb så får jag något annat :)

Nu ska jag typ lägga mig i sängen .. Dagens avsnitt av Criminal minds var inte så bra..


heeeelt omotiverad

Bloggar

Har lovat att lägga upp bloggar som jag brukar läsa för ibland kan de vara lite svårt att hitta..
Beror väl helt på vad man vill ha och vilket humör man är på..

Det finns iaf en blogg som jag inte läst så länge, handlar om en tjej som bor i Göteborg? (kan säga fel)
hon har iaf precis fått barn och bloggen handlar väl mest om hennes nya liv som mamma. Låter kanske inte så kul men hon är hysteriskt rolig! Ja jag mår alltid bra när jag läst den så ge henne en chans även fast det är en mamma blogg ;)
http://spiderchick.blogg.se/

Classes blogg. Helt bra och super rolig! det är skvaller, det är facebook, det är paradisehotel, det är modeller, det är porr. Helt underbart :P Man måste nog se humorn i det hela. plus att den är lite hemlig.
http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

Nu en skvaller blogg där Kissie,dessie och pissie har huvudrollerna. Såklart får fler också gossipgirl efter sig.. Den här bloggen dök bara upp och blir bara bättre och bättre men det är lite lurigt att det går läsa exakt samma på FS bloggen, oftast. Ger tipsarna skvallret till båda eller?
nå är ni ena nyfikna jävlar så kolla in bloggen. kolla även FS bloggen som är på finest.se

http://hotgossips.blogg.se/


Nu criminal minds.. Borde packa också till Jokkmokk. vad ska med? klipp grejer och ett par rena trosor, check..


Vill ha

Jag vill ha en sån här, så man kommer åt lite bättre. Eller är det onödiga pengar? Skit samma, men kul att en sån finns :)


hahahaha

mamma har tjatat på mig hela middagen om självaste nobelmiddagen som pågår just nu och började 20.00.. MEN hon har köpt en ny tv idag och dom får inte igång den! Tro ni mamma är sur? Inga muntra miner här. Jag tycker synd om henne :(
hahaha



Oj nu funkar den :O det tog 1 timme. snabba puckar här ;)

Nu ska vi inviga familjen första platt tv!

graow

I want you to want me, I need you to need me, I'd love you to love...
Måste se filmen! Var jätte längesen jag såg den, tror jag har den i nån kartong, att jag spelat in den på nån
VHS kasett ;D

Behöver väl inte ens säga vad de är för film ? De fattar man på låten :)
Kan ni gissa så skriv i kommentarerna ;D

Jag ska visst se på nobelmiddagen.. Vi ser hur länge jag ids. Men jag har ett glas rödtjut som skall drickas upp så en liten stund iaf...


Ibland är de lite kul att fixa om bilderna även fast jag gillar orginal bilden här bäst..
Börjar nästan sakna min lugg när jag ser den här bilden. ska jag ha lugg?
Nu har jag kort minilugg som står ut hela tiden.. eller ska jag spara allt till en lång lugg?


hej torsdag

Skulle ju skriva ett roligare inlägg imorse men det går fan inte skriva medans man pratar i telefon. det slutar med att man säger det man ska skriva till personen eller så skriver man ner det man säger till personen. nån som hajjar?

Alltså dagen har vart riktigt bra idag och Ronja hade lite små stressigt så jag fick slänga i färgen på
hennes kund, men först blekte hon ner henne.. använda 12 %.. jag hörde Bettan och Jenny i mitt bakhuvud.. hahahaha nå hennes hår höll 12 % det var bara i topparna det inte var så trevligt. sen slängde vi i en röd färg, 66/45 tror jag. Men den ville inte riktigt ta i topparna.. Nåja kul iaf, speciellt att se 12:an användas när det är så fööörbjudet hehe

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Vi ska ha fredags mys ikväll med tankte på att jag åkter till Jokkmokk imorgon =)

torsdag

telefon möte: spilla köttbullar utan trosor hahaha

nej puder på nu sen jobbi


what I dreamt

Hade tok konstig dröm inatt. måste bara säga.. snabbt och kortfattat. Jag fick äntligen köra skoter, och skulle köra till mormor och morfar och när jag nästan är framme så får jag slut på bensinen. Jag traskar till morfar och berättar vad som, hänt och klagar över hur kommer jag nu hem?
Men det visade sig att jag skulle få en tidig julklapp av mamma, som hon gömt i kullen.. vad var det? en epa :O Jag blev skit sur men ville inte visa det, bara att sätta sig snällt i epan och puttra på i 40 km/h medan alla bilister skriker könsord åt en.. Jag var mest sur över att jag hade haft körkort i 2 år, varför skulle jag då köra epa?


Spin doctors- Two princes

Man vill bara hoppa upp från stolen och dansa loss till den här låten, den är tamefan bäst!

Nu ska jag iaf överge datorn, och göra det jag skulle ha gjort igår, måla mina naglar och vässa kajalerna. Såklart jag inte hann igår. Jag lär säkert inte hinna idag heller. Men vafan var ju tvungen att sitta vid datorn med högsta volym i öronen och nörda framför booken nu när mamma inte är hemma :)


yesss


titta vad jag fick av snälla mormor, en skinnväska som är perfekt till festen=)
min svaghet är skinnväskor. Inga konstiga färger.
Jag dog varje gång jag gick förbi en sån affär i Italien, och då menar jag inte Gucci, Prada lr nån sån affär utan dom lokala.. enkla och rena. för den lilla summan 5000 kr.. ska man spara pengar och köpa en sån nästa gång man är där? dream on Matilda ;)

En onsdag

Under onsdagen händer en massa som:
*Halva veckan har gått och snart blir det helg,
*kometen kommer på kvällen.
*Se & hör dimper ner i brevlådan


Detta betyder alltså att
*Vi inte tycker att livet är kasst nå mer nu när helgen praktiskt taget är här och bankar på dörren.
*Vi får veta extra priserna på fläskfilen plus fina julerbjudanden på Jysk, och det viktigaste, vad händer på O'learys?
*Vi får reda på att Mats Sundin söker hus i skärgården och att Carin Da Silva är lika nykär som när hon gifte sig.

Tralala kom precis hem från Kullen där jag vart på fin middag i form av blod. Blodkorv och blodpalt. plus skav såklart. Måste erkänna att blodkorv inte är min starka sida. Okej jag har aldrig smakat det och är inte redo för det än. men ja jag är bortskämd..för att jag inte gillar blodkorv.

Sen en tanke, vet inte om det är jag som är kräsen men det värsta som finns när man äter mat, som exempel blodkorv, nån köttbit, lr nått annat är när gästerna ska ge komplimanger för maten och frågar:
* Vad är det för blod? ren? nähä älg, ja de klart!
* åh vad gott, vad är det för bit? Jaha det är hjärna! vad gott! jag älskar hjärnor.
* Vad är det för fett ni använder? mums, grisfett, ja nu känner jag det på konsistensen.

Så jag frågar, är det mig det är fel på eller tycker alla att det är okej? Eller kanske det bara är min familj som berättar detaljerat..
Min mamma gillar även att berätta historien om när jag drog ut musen från Mollys mun vid middagsborden. Hon tycker jag är jävligt kräsen när jag blir sur på henne och säger att det inte är så kul att äta medans hon berättar det.


Hello suckers

Drog på patrioten igår och ville inte riktigt somna för att den är så bra men till slut kunde jag helt enkelt inte hålla mig.. Klev upp kanske halv 7, fixade min frukost och gjorde iordning Axels frukost. Sen satte jag mig framför tv:n med locktången i högsta hugg och frukosten redo och klar för att ätas upp framför fortsättningen av Patrioten. Väckte lillebror 07.00 och han ville också kolla på filmen så vi hade mys i mitt rum imorse =)

Nå nu ska jag springa till bussen. Idag öppnar jag faktiskt! plus tvättstuga, hur ska detta gå?

kisses


uschcohfy

Alltså idag har jag känt mig som en gammal häxa. Helt sliten och ful haha. Men de känns som om jag har haft sånna dagar lite för mkt nu.. Nu måste jag fan bli snygg haha frågan är bara hur jag ska lyckas.. dricka mer vatten och måla naglarna varje dag? Okej vi börjar med det!

Kan meddela för er att imorgon kl.18.00 så var det prick 1 vecka sen jag slutade snusa. Ja jag känner mig stolt. Dock är jag inte alls sur och grinig. Jag är faktiskt väldigt snäll och glad just nu :)





glassmonster

Gissa vad som är och tutar runt på Gällivares gator ikväll? Jo glassbilen såklart. Axel blir i extas och frågar mamma om han får köpa glass. Jag ropar förtvivlat åt Axel att INTE köpa isglass (inte för att jag har emot det, men han köper det varje gång!) Vad tror ni han köpte då? Dom största isglassarna någonsin.. Kunde jag säga nej? nä exakt. Så nu har jag den här bauta glassen och funderar allvarligt på när den kommer ta slut..kanske på torsdag?


Tiissdahg

Stökigt i mitt rum, lär behöva fixas innan jag kan lägga mig framför tv:n. Ja, jag tänkte inte sitta och nörda framför datorn hela denna kväll. Utan mina naglar behöver fixas, mina kajaler behöver vässas. Plus dom där kläderna på golvet. Men det känns inte alls motigt =)
Mamma håller även på att sortera i bokhyllan så jag lär hjälpa henne med vilka böcker som ska sparas ;D Känns smått jobbigt när mina Daniella Steel böcker försvinner (jag vet att jag är en tönt som läser henne, men hon är bäst!) Men jag får låna på bibblo ist. De bästa boken av henne är iaf: Ont uppsåt och Vingar. Man bara gråter och gråter.

Lär säkert skriva in lite små inlägg här och där, har ju svårt att hålla mig från bloggisen...
Förresten så har jag slutat läsa så mkt bloggar sen jag skaffade bloglovin, nu ids jag helt enkelt inte när man ändå kan läsa lite grann och det låter ointressant..

suck på er energitjuvar

fjäski :P

Är inte försäljare för bra =) Dom alla super trevliga och man kan surra med dom i åratal. mamma säger att det är deras jobb att vara trevliga men då kan jag inte säga nått annat än att j då gillar jag deras jobb haha =) Hur som helst så skickade Disp försäljaren en schampoo flaska så att vi ska få prova på den, ja lite fjäsk för att vi ska köpa in den ;) 
Sen idag så fick alla varsin resefön av Wella haha jippi! Det gjorde min dag, inte för att jag behöver en resefön men bara grejen att få en sak :) som julafton!
Man blir genast på bättre humör!





good morning

Ville inte kliva upp imorse, men till slut måste man väl.. Axel har sov morgon idag och börjar först 09.00 Så det är positivt! Klev upp halv 8, slängde mig i duschen men ändå är jag inte pigg. Bara trött, trött. somnade kanske halv 10 igår.. alltså tidigt..

nej nu är det frukosttajm....


Kyssjohanna

Hittade nån sida med smycken i nån tidning. På sidan www.kyssjohanna.se så hittar ni allt =) riktigt fina grejer men även rätt så dyra..

hittade ett rätt så roligt berlock. Stämmer helt på mig haha 575:-


Sen har vi Josefine Crafoords jävligt snygga halsband =) för 999:-

En rosett ring, tyvärr i guld :/ men frän var den :) 1399:-

Sen ett hjärta som var rätt så fint, enkelt är finast :) 515:-

Lite exempel på vad som fanns och lite olika priser. :) ska kolla runt där lite mer.. fanns ju hur mkt som helst :D
nu på jobbet så sitter jag och tittar i tidningar en hel del och hittar massor av hemsidor haha Så jag lär väl lägga upp fler saker här. Är ju på jakt efter julklappar :)


Andra advent

Säger ju att tiden bara rullar fram. redan andra advent. Snart julafton och jag ser faktiskt framemot den lite grann. Okej man blir aldrig stor. Som ett barn på julafton va? hehe bara jag slipper Kan du vissla Johanna, så är jag nöjd. Men jag tror inte jag kommer bort från det, för morfar älskar den filmen. help me.. hahaha

men när vi ändå talar om andra advent så slänger vi upp en bild på det jag ska äta nu, på min order så är det extra mkt russin i :)


Okej då vi slänger upp en jul låt också. Den bästa såklart.
The Pouges - Fairytale of Newyork


music around you

Min dag? Jag funkade på jobbet till 14.00 sen försvann jag bit för bit. Annika såg min trötthet, plus att jag inte hade nått att göra, så 14.50 fick jag sluta. Kommer på då att bussen går 14.53  från busstationen så jag rycker åt mig mina grejer och springer ut bakvägen. Vad gör jag? Jo drar finaste vurpan utanför.. Den satt som smort och jag höll knappt på att komma upp utan gled med fötterna på isen. Har en känsla av att det var en rolig syn! Speciellt med mina kläder jag hade på mig. Har praktiskt taget sett ut som en zombie idag, med kläder som en blind människa dragit på sig...

När jag kom hem fick jag hjälpa mamma med lite saker. sen middag hos mormor, blev köttbullar och makaroner :) Nu hemma och jag ska snart slänga mig i sängen. Otroligt nog så är jag inte trött. men borde verkligen sova..

Söt Axel och Mollan i bilen =) Hon åker alltid i bagaget men det var fullt där idag :)


Klippte även Axel, blev inte så nöjd. Ska ta bort ännu mer hår sen, men jag orkade inte fortsätta idag hahaha
Och Axel kan inte vara vanlig på kort. Han ska alltid göra till sig

.



Sen ville Axel styla håret själv och resultatet blev så här! :D





pics.


My och Jennifer girl :) alltid fina på kort!

Tomme var glaaa

Jakke var också glaaa ;P

Ronny var nykter som vanligt ;P

Snygg Jennifer kan nog inte bli dålig på bild :)

Hannes med the camera :)

Söt evo och Jana :)

trött get

Hur kan vi sova så mkt? igår efter förra inlägget så somna man igen och sov till ungefär 18.00 och sen somnade vi igen runt 12 tiden. hur är det ens möjligt? nåja vaknade runt 4 tiden och sen dess har jag varit vaken. Har även hunnit göra en resan från Jokkmokk till Gällivare. tro jag var trött? Har sovit hela buss resan och ville aldrig komma fram.
Sen en promenad från brandstationen och hem..
Har snört upp håret i en svans för jag tror inte riktigt att min trollfrisyr hade vart nån hitt på jobbet..
Lite smink är på och ja, jag är redo. Maten ligger i väskan och oj vad jag ska mumsa på mackorna :P

Lär dåsa ner i sängen direkt jag komma hem!

puss ;D

hojj

blev minst sagt överförfriskad igår, de var glögggghgens fel ;)
ligger i sängen nu, vi har sett på den där filmen UPP men jacob stack precis för att hjälpa sonny med nåå så nu är jag helt själv :(. kan inte säga att UPP var nån höjdare, jag somnade och sov som en stock..
'ska iaf stannar här tills imorrn och ta bussen kl.6 på morgonen :P men de är de värt! nu ska jag nog slå på oskyldigt dömd eller paradise hotel så jag har nått att göra iaf, undra om jag får den där colan jag beställde? ;)

Lördag

Kom hem igår runt halv 10 tiden efter filmen. Evo satte sig framför datorn och jag drog fram nagelfils kitet och det blev filning och målning. Vilken tur att jag har min lillebror som jag kan fråga om råd när det gäller vilka färger jag ska ta, han tyckte nämligen att de jag har nu är snyggast ;) rosa glittrigt!

Jag slängde mig i sängen runt 11 tiden och kan lova att jag nästa somnade direkt. Lr ja små slumrade, och vid halv 12 sov jag i godan ro =)
Natten var lugn, bortsett från ett fyllesamtal av Emelie men det var bara trevligt :)

Nej nu ska jag gå till köket och joina Evo och vattenkokaren. Jag räcker upp en hand för klämmisar ;P

Förresten, världens sötaste lillebror har skaffat facebook:P hehe dock är han 1 år äldre än mig där än annars 10 år yngre ;D


mjau

Jag skrev fel i förra inlägget. Jag var visst helt i nattmössan igår. Nåja sånt är trevligt =)

Efter jobbet så drog jag och Evo på en ragg förbi Dollarstore och köpte massor av saker till evans lägenhet :) Sen mot Expo där jag hittade perfekta jul klappen till Ida och Alex. Men jag missuppfattade priset. Så vet inte om jag har råd än. :S Men jag ska nog köpa de iaf! grejen var att jag trodde man fick 2 för 1.. Så hade Axel fått ena ;)

Sen har vi vart förbi på grönan och shoppat loss. Italiensk ska det vara enligt min lillebror hahaha

Sen firade vi fredagen med tacos och nu ska vi snart sticka iväg och gå på bio ;)

byte till myskläder :)


Godmargan

Fredag morgon, vad skönt! och vad fort veckan har gått :) Ser framemot idag, jobb till 15.00 sen hem och hämta bilen, Gällivare ragg med Evan mott dollarstore. Ikväll blir det att de luftslottet som sprängdes och sen ska jag sova till film på tv:n :)

Jag tror minsann Evan har telefondejtat inatt, eller drömde jag det? Har för mig jag vaknade av att hon smygviskade i telen hahahaha : slå på datorn!

N
ej nu har jag dragit på mig kläderna men vet ej om dom är godkända, lack legging med en lite för kort tröja så rumpan syns. men jag orkar inte hitta nått vettigare. Jag får vara dirty på jobbet, det gör inget

Gnatt

Har hämtat evelinan, vi drog en ragg och lekte coola medan Axels hårdrocks skiva var igång. Nu har vi hyrt filmen Bruno plus har poppis och jul must det är nice!

Det roligaste är väl ändå nyss när vi slog på filmen och trailern slog igång på New moon. Jag hör en stönandes Evo bakom mig som utropar som ljud som åh, åh lite då och då
jag lyssnar inte så mkt utan fnittrar mest, Evo: åh och hans mage.. jag:hahahahaha
måste vi verkligen stå ut med den här hysteri :O

Nej nu ska jag slänga mig ner i sängen och sen inta gap läge för poppisarna. sees

Evos kommentar när hon läste de: full moon? Du menar New moon.. jaja var tvungen att skriva rätt titel :P

haha

helt sjukt, blev på skit bra humör! hade nästan kunnat ställa mig upp och dansa haha ;P Tänk vad musik kan göra för kropp och själ! Nu ska jag nog snart städa upp så det är vackert och fint när Evelina kommer. Jag har förberett med att inte bära in madrassen till förrådet!

I söndag
mamma:
Ta in madrassen i förrådet
jag: mm snart

i måndag
mamma: Ta in madrassen i förrådet
jag: mm snart

i tisdags
mamma: Ta in madrassen i förrådet
jag: mm snart

i onsdags
mamma: Ta in madrassen i förrådet
jag: mm snart


Idag
jag:
du Evo kommer idag
mamma: okej vilken tur att du inte tog in madrassen in i förrådet då
jag: hehe
mamma: men det hade väl redan planerat innan
jag: hehe de vet man aldrig.



Humor

Axel: vad heter tomten?
Mamma: men vadå heter tomten?
Axel: jaa vad heter han?
Mamma: men han heter ju tomten såklart.
disskution, jag kommer emellan
Matilda: han heter Tomte Tomtesson. Helt logiskt!


Vilka jävla disskutioner vi har i matbordet..

mamma: ja kanske vi ska spara mat tills imorrn
jag:nää
mamma: hm kanske jag ska börja plocka bort maten direkt
jag: men fel att du lagar så god mat. skyll dig själv

blablabla nu väntar jag på data geniet. Han ska visa mig hur man fixar mamma dator. Jag ska sitta och nicka intressant och låtsas förstå. Sen måste jag berätta om allt igen för mamma. Can't wait. Jag ber till mina gudar att mamma hinner hem men det tror jag inte, för hon har kommit på att dom ska åka slalom just denna kväll.

hojj eländiga Matilda

Vilket elände jag är i dag, ont i ryggen, hungrig och fryser. Glömde min tjock tröja till jobbet idag och det har rent ut sagt vart olidligt! Varje gång jag suttit i fika rummet så har jag lindat om mig i filten. annars hade jag dött av köld skador. Den där vaktmästaren kan *************** för det är då garanterat inte 22.6 grader där, utan högst 15 grader.

Nej nu ska jag sluta vara så negativ. Jag är super hungrig men maten är snart klar och det blir skav med makkisar. De ni! Sen ska jag bota mina köldskador med att lägga mig i sängen och glo på amerikanska serier, jag tror min rygg även mår bättre då..

Och idag får jag även myssällskap;)


Lyckat

Lyckat att jag glömde lunchen hemma idag. Jag som hade klivit upp extra tidigt för att fixa den och allt. Nåja, blev en macka ist och det kirrade fint i magen det med :)

Idag vid 5 tiden så stannade jag kvar på jobbet 1 timme extra och blev klippt av Ronja. Toppade det bara och sen klippte jag en undercut. Kommer nog ta tid för mig att vänja mig vid det men men... jag gillar det än så länge:) Lite smink och sol på kroppen så haha
Därefter blev det en sväng på gymmet i 1 timme men inte känner jag mig nå smalare för det :O

Nu ska jag iaf snart krypa ner i sängen och kolla på Greys och sen sova. Ska upp halv 7 imorrn också för en dusch, kan vara skönt att göra klart allt innan Axel ska upp också..

Nu är snusdosan slut, får se hur länge jag klarar mig nu ;D

säger ju att december är månaden då alla fyller år. 2 december är Oskars dag :D Så grattis!!! Jag skickar ingen födelsedags present till dig men jag ska försöka komma ihåg att posta nått till julen! och nej jag ska inte ha nå klappar av dig!



Och nu blev jag osäker:O

pjiii

Ska snart sticka mot jobbet är helt klar, de gick fort. Har även hunnit laga lunch till idag, duscha osv. så jag klev upp halv 6. Känns skönt att slippa stressa.. Men nu är det bara att packa träning kläderna så är man helt klar :)

ska faktiskt klippa mig idag och funderar på en liten speciell lugg men vet inte riktigt om jag vågar. Vill ju ha håret långt. Nå jag får väl se, kanske jag kommer hem idag med 1 cm på hela huvudet ;)
Eller nått annat på huvudet :O  men det känns lite konstigt att inte ha fixat håret imorse, slängde bara i lite serum på mina slitna toppar och glansspray.





hejs

som en sten som lättat från bröstet

Har snackat med hampisch nu och det var riktigt skönt! har saknat den grabben:) Vi var den bästa duon på Virginska skolan :)


haha måste vara en bild från när vi gick i ettan =)


Nej nu blir det att slänga sig i sängen, har kollat på paradise hotel på webben..

Nighttight

Har precis vart ut med hjärtegullet för en kissrunda. Har även hunnit med en snack med Lisa och nu blir det knäckebröd och te för min del. Imorgon en dag närmare helgen. Men vad ska jag göra? Blir de bio lr ? jag är inte ens taggad för bio..vad är de som hänt med mig.. Evo ring mig så jag får höra dina planer ;)

Läst förresten min gamla blogg idag.. vad jag saknar dom gamla tiderna, ha anna på film besök. Springa in till Joanna och bara skratta hela tiden. Sitta på MM baren med Sarah och dricka en öl för att sen gå till Satin. La baguette med Oskar och sen gymmet. I skolan med grabbarna grus, svamla i matsalen...
Här i Gällivare sitter jag bara på mitt rum, eller är på jobbet. no life kallas det.. bläj vad trist.

Nu har jag blivit negativ igen. behöver uppmuntran!


hahahaahaha

hahahahaahah alla vet att jag är en riktigt blogg nörd och att jag läser 40 bloggar om dagen (om jag har riktigt trist) Hur som helst har Paow nu skrivit i sin blogg att hon nu vet att Emelie är FS bloggen haha :O Jag blev skit förvånad! höll på att smälla av, förresten hur skulle hon kunna vara de när hon bor i Örebro? det är väl ändå lättast att vara skvaller bloggare om man bor i Stockholm. Nå jag vet inte. men om det är Emelie så har du en grym blogg :P Men om det inte är du så kan tänka mig att det måste vara jobbigt att en sån stor blogg lägger upp bilder och anklagar en för nått som man inte gör!

min mamma kan det där

Vid middagen idag så satt vi och snackade lite om när mamma var på Expert idag. Hon shoppade nämligen en dator och en skrivare :)

hur som helst så skulle hon kolla på en tv också, lite priser och sånt.


butiksbiträdet: Vad ska du med den då?
Mamma: men kolla på tv med den
butiksbidrädet: Har ni analog eller digital?
mamma: nä jag vet inte?
Butiksbiträde: men har ni boxer?
mamma: nä vi har CD-ON

hahahahahahahahahaha



En liten bild på datorn, fick ingen bättre för Roger skull försöka fixa nå inställningar :)

tjarååå



körde papiljotter i håret imorse haha . Men håret var för blött när jag tog ut dem så resultatet blev som på mitten efter att jag fönat det, men körde upp de i tofs ist. Hur som helst om det blir rätt så blir de skit snyggt och jätte fina lockar. Det är ett jätte bra tips om man har löshår. Det kan lätt kännas trist på morgonen efter att man haft flätan och man känner att man måste platta det, istället så är det bara att slänga i spolarna direkt man vaknar och sen dra ut dem innan man går, det blir super fina lockar och mer behöver man inte göra, bäst stadga får man om man lägger i lite mousse innan men blöta det överdrivet behövs inte.
Plus är att man inte sliter ut håret i onödan.


Tisdag

Can you belive it. Jag har vart på jobbet idag, frivilligt så vill jag börja jobba mer nu men nu tycker jag att det ska börja hända lite saker.

Kan iaf berätta att ifall ni klipper er hos oss så är ni med i vårt julotteri där ni kan tävla om
fiiiiina priser =)
Så varför inte chansa? ;)

Idag är det 1 december och det känns helt overkligt, vad tiden går snabbt:O Snart är det 2010. Min stående fråga är vad ska man säga. 010 eller 10 ? Jag kan verkligen fundera på alla möjliga saker.
 
Hur som helst. 1 december, det betyder att Jocke fyller 19 år idag:P GRATTIS! 
Kommer ihåg förra året när han hade sin 18 års fest och hade hyrt Satin. Mat och allt möjligt, riktigt kul men det var en tisdag så jag tog det lugnt med alkoholintaget och var praktiskt taget nykter (har jag för mig) haha
Hade iaf på mig mina nya snygga leopard skor som jag köpte på Island. Jag premiärade dom den kvällen. Nå vad gör jag? Jag fastnar med klacken i trappan och ramlar 4 trappsteg ner på golvet. Jag fick stående ovationer med klappar och skrik! Vilken känsla! Jag kröp ner i soffan och gömde mig där resten av kvällen. Jag blev flickan som ramlade ner för trappan
;)

  Jag har inte vågat använda dom igen, tyvärr råkade klacken snurra ett halvt varv så jag måste fixa det med.


RSS 2.0