Alla får ligga!

läste en artikel i Amelia där dom skrivit lite om knepen i en bok som heter Alla får ligga. Helt enkelt en raggningsbok där killar/tjejer får olika knep på hur man ska få till det en kväll ute på krogen. Bara för att göra det lite roligare så har Amelia gett lite förslag på hur man ska tackla dem ;D

haha hoj vad jag har skrattat :P Bara jag som har så dålig humor? Let's see=)



Han blir fysisk
* Efter att ha dragit ett lagom kul och lite för personligt skämt höjer mannen armen och ger dig ett låtsasslag på axeln, en vänskaplig liten jabb som inte alls gör ont. Han tar därmed er "relation" ett steg längre och går från prat till beröring. Han hoppas att beröringen ska ge dig ett litet pirr så att han senare ska kunna gå ännu längre. Ända hem till dig, kanske.

Ditt diskreta motdrag
ryck till när han "slår" dig, som om hans beröring är något av det obehagligaste du varit med om på länge. Borsta sedan diskret av ditt plagg där han rört dig.

Om han ändå inte fattar
Gör han det igen, skrik då till av dina lungors fulla kraft: "AAJ! Vad fan gör du?" Gnid din arm som om han skulle ha gett dig en rejäl smäll. Eller, om du verkligen vill markera, fall omkull.



Han inviger dig i en hemlighet
* Under ett samtal på en fest lutar han sig fram mot dig och säger; "Ser du killen där borta? Han har varit drottning Silvias privata fotmassör - men säg inget, han hatar att prata om det." Detta gör han för att försöka skapa ett band mellan er och framkalla  en känsla av att ni har en gemensam hemlighet.

Ditt diskreta motdrag
Låtsas bli lite upprörd: ! Ojdå. Dig ska man alltså inte anförtro en hemlighet. Bra att veta."

Om han ändå inte fattar:
Låtsas bli väldigt upprörd: " Jag tycker det är snuskigt och tragiskt att du springer med skvaller om vårt lands finaste människa. Du borde skämmas, ditt asiga svin!"





Han förolämpar dig på ett charmigt sätt
* På festen spanar han in dina händer en stund innan han skruvar på sitt charmigaste leende och säger: "Du vilka fina naglar du har...vad kostade de?" Det är tänkt som en medveten provokation för att få dig att tända till och därefter försöka övertyga honom om att du inte alls är någon ytlig människa - och vips så har han fått dig att försöka charma honom, istället för tvärtom

Ditt diskreta motdrag:
förolämpa honom tillbaka, fast inte lika charmigt: "tänk att du kunde se det med dina simmiga ögon."

Om han ändå inte fattar:
Förolämpa honom ännu värre: "Och vilken fin tupé du har, för att vara begagnad. Vad kostade den? Eller har du hittat den?"





Han härmar dina rörelser
* Mannen vid bardisken som pratat med dig alldeles för länge gör samma svepande gest över håret som du gör, skjuter upp glasögonen på nästan på samma sätt som du, eller drar sig i örsnibben precis som du gör när du pratar om ett svårt ämne. Varning - han försöker skapa ett band mellan er genom att helt enkelt härma ditt rörelsemönster.

Ditt diskreta motdrag:
Lägg band på dig. Bjud inte på några charmiga tics som han kan apa efter. Låt armarna hänga som kokt spaghetti. Prata utan inlevelse. njut av att se hur nervös han blir.

Om han ändå inte fattar:
Gör yvigare och yvigare gester, vansinnigare och vansinnigare. Prata med en arm uppsträckt  i luften i 3 minuter. Jogga på stället medan du berättar om en film du har sett. Se hur långt han är beredd att gå.





Han vägrar ta ditt "nej" personligt.
* Han har flörtat med dig en bra stund och du har sagt nej lika länge. Men han fortsätter flirta, för han har nämligen läst sig till att du a) Har haft en dålig dag på jobbet och är på uselt humör, eller b) är arg på någon annan och låter det gå ut över honom. så han fortsätter stöta på dig.

Ditt diskreta motdrag:
Se till att det blir personligt. säg: "Vet du, jag är inte det minsta intresserad av dig eller något du kan tänkas prata om."

Om han ändå inte fattar:
Säg: " Ursäkta mig, men jag spanar på en snygging och ditt märkligt breda ansikte skymmer sikten."




Han försöker byta miljö
* När ni står och pratar på en tillställning bryter han av med ett "du, det där är väldigt intressant, häng med till 7-11 och ta en kaffe, så pratar vi mer om det". Han gör detta för att få dig att säga "ja" till ett miljöbyte - för har du sagt ja till honom en gång har du kommit över en spärr, och då har du lättare att göra det igen. Till exempel då han frågar om du ska hänga med hem och titta på hans etsningar.

Ditt diskreta motdrag:
Säg till honom att du kan vänta på festen medan han springer över och dricker sin kaffe. "Men ha ingen brådska för min skulle. Drick gärna en extra stor kaffe när du ändå är där. Eller två. Och ta en bulle."

Om han ändå inte fattar:
Lägg en extra krydda i ditt nej. "Nej tack, kaffe ger mig riktigt otäck diarré i flera dygn."





Han tar ett steg bakåt
* Efter att ni har stått och mingelkallpratat om ditt och datt en liten stund tar han plötsligt ett steg bakåt. Detta gör han för att se om du i din tur tar ett steg framåt, för att stanna kvar i hans "bubbla". Om du kliver fram ett steg fattar han att du inte är helt ointresserad, och då kan han lägga in en högre raggväxel.
dra vidare i rummet efter nya samtalspartners
.

Ditt diskreta motdrag:
Du tar ett steg bakåt du också, och låter blicken vandra vidare i rummet efter nya samtalspartners.

Om han ändå inte fattar:
Du tar två steg bakåt och håller upp händerna framför dig så att han inte kan se ditt ansikte.





Han använder sexiga ord.

* Om du märker att mannen du pratar med ovanligt ofta använder ord som puta, glida, brösta sig, våt, hård - det vill säga komplett oskyldiga ord som ofta används i sexuella sammanhang - då är du troligen utsatt för "priming". Han försöker få in dina tankebanor på sex utan att överhuvudtaget prata om sex, för att göra dig mer mottaglig lite längre fram under kvällen. Den sluge rackaren.

Ditt diskreta motdrag
Du kontrar med termer som jävsproblematik, revisionsskyldighet och ekonomiska styrmedel.

Om han ändå inte fattar:
Du tar i lite hårdare och går över till diskussioner som tar upp könsstympning, kemisk kastering och vätskefyllda kroppsbölder.






Han avslöjar en svaghet
* när ni har stått och kallpratat en stund lutar han sig fram mot dig och halvviskar: " Jag vet att jag sagt till alla att jag är cineast. men i själva verket ser jag inte ens skillnad på Rolf Lassgård och Stellan Skarsgård." Detta gör han för att visa att han faktiskt har svagheter och är mänsklig, och att han inte är rädd att avslöja det för dig.

Ditt diskreta motdrag:
Förstora upp hans lilla svaghet till något enormt: "Oj, jössen amalia! Och du har gått ut grundskolan, säger du? OBS- Klass, eller?

Om han ändå inte fattar:
få honom att känna sig riktigt dum: " Ja du, det är inte alltid lätt. kommer du ihåg mitt namn? Emma! E-M-M-A!  Ja, eller hur, många bokstäver på en gång där.





han gör.....långa pauser.
Han gör långa pauser mitt i sina utläggningar för att försöka skapa spänning och ett intresse för vad han tänker säga härnäst: "jag har ju alltid tyckt om (paus) .... hästar, eftersom det är så (paus)... ståtliga, och framför allt (paus) ....användbara."

Ditt diskreta motdrag
Du börjar fylla i hans lyckor på ett snabbt och irriterande sätt: "former 1- bilar? Ullaredresenärer? Sticka koftor?"

Om han ändå inte fattar:
Använd en av de långa pauserna för att snabbt vända på klacken och gå.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0