Råttan i pizzan

Tänkte ibland har man som inget att skriva i bloggen så jag kom på den roliga tanken på skrönor/myter! Jag tycker det är jätte kul med sånt och har faktiskt en bok som heter råttan i pizzan. I den boken finns en massa olika skrönor, en del kan vara lite roliga och endel är helt sjuka! Så jag tänkte försöka skriva ner nån lite då och då =)

här kommer den första då =)


De avslitna fingrarna

Det var en dam som hade varit borta en kväll hos vänner. När hon åkte hem kom en raggarbil, en stor amerikanare, och prejade nästan upp hennes bil på trottoaren. Hon kunde se att den var full med ungdomar som satt och halsade burköl.
Så stanna hon för rött ljus, och då körde raggaråket upp jämsides med henne. Några raggare hoppade ut, och en av dem började slå på hennes bil med en kedja som han hade lindat om handen. Hon hörde hur det krasade i plåten och blev alldeles livrädd. När ljusen slog om till grönt åkte hon därifrån med en rivstart.
När hon kom hem kastade hon sig storgråtande på sängen och berättade mellan snyftningarna för mannen om sin upplevelse. Mannen gick ut i garaget för att titta närmare på plåtskadorna på bilen. då upptäcker han att raggarens kedja hade fastnat i ett takräcke. Och i andra ändan av kedjan hängde tre avslitna, blondiga fingrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0