Happy girl

sitter här och diggar party musik och längtar tills imorgon, alltså vad dom där tjejerna kan göra en taggad! haha ett sms jag fick idag

Vi bedövar dina
öron med lite
sprit imorgon!
Du har ingen talan,
jag och Lisa fixar det
där. Du behöver
bara luta dig tillbaka
och gapa..


hahaha underbart :D



Annars då?
Har käkat middag hos mormor & morfar, sen färgade mormor mitt hår :) Känns riktigt bra men det är först när man får sminka sig som man verkligen ser hur det ser ut! (tycker jag)
Axel tyckte såklart att jag hade förstört hans kväll genom att vi spenderade den i Kullen.. Ja menar då skulle han bara få spela 2 timmar.. men han har lugnat sig nu och jag har till och med fått förhöra han på glosorna som han har imorgon. Annars gjorde jag ett riktigt ryck när jag kom hem, dammsög köket, vardagsrummet, hallen och trapporna, diskade, källsorterade, förde kläder till förrådet.. Känns skönt att ha allt ordnat så man slipper springa som en dåre imorgon.. men nu ska jag borsta mina tänder och sen noppa mina buskiga ögonbryn.. sängen- criminal minds- sova.. är helt slut, fick knappt nån sömn inatt..


Vet ni vad det konstiga är, jag hostar nästan inget på dagen utan det kommer på kvällen, just nu kittlar det jätte mycket.. bara psykiskt eller?

Oh no nu börjar Axel krångla, han vill ha kvällsfrukost (ja han säger så) men klockan är alldeles för mycket, så nu tuggar han äpple och fördriver tiden, kommer jag lyckas få han i säng? Jag är nog ingen bra barnvakt som inte ger någon kvällsfrukost.. hehe




Kommentarer
Postat av: Sarah

Shit vad du är flitig då :)

Fin bild..

Mmm kvällsfrukost vore gott, fast jag åt 2 knäckemackor för ett par timmar sen o nu blir det sängen =)

2010-03-11 @ 23:05:20
URL: http://zarahgustavzzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0