Åsa Larsson- Det blod som spillts

Nu är jag klar med en av böckerna jag lånade på biblioteket. Nämligen Åsa Larsson andra bok- Det blod som spillts.

 

Den handlar om: En präst hittas mördad i kyrkan. (som den första boken) När polisen börjar utreda mordet så upptäcker de att den kvinnliga prästen var väldigt hatad av många, mest bland männen. Hon var otroligt feministisk och lade sig i jaktlaget. i relationer som gjorde att kvinnorna skiljde sig från männen. så hon var både älskad och hatad.

Rebecka Martinsson följer med en kollega till Kiruna av affärsanlägenheter. Hon stannar kvar av personliga skäl och bor i en hyrd stuga i en liten by. Hon blandas in i mordet och lär känna de som både hatade och älskade prästen. Det visar sig att den lilla byn har många hemligheter.
 
Jag tyckte: Mjaa har läst 2 andra böcker av åsa Larsson och blev inte så imponerad. Den var lite tråkig. Går inte säga så mkt annat. Gillar annars Åsa men nej tack till den här. Men har man läst de andra ska man ändå läsa den. Den var bra men tråkig som sagt. Och har man inte läst ettan först så ska man absolut göra de innan den här, annars vet man exakt vad som händer i första boken..

ps: Sorry för den dåliga beskrivningen för vad den handlade om. Men det var inte så jävla lätt att förklara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0